Ζώδια

Κινέζικο Οροσκόπιο 2024: Η χρονιά του δράκου

Συντάκτης  | 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2024

Πώς θα εξελιχθεί για σένα σύμφωνα με το Κινέζικο Ωροσκόπιο το 2024; Τι εξελίξεις φέρνει η χρονιά του Δράκου;

 

Με βάση το Κινέζικο Ωροσκόπιο, το 2024 είναι η χρονιά του «Ξύλινου Δράκου». Το έτος ξεκινάει από τις 10 Φεβρουαρίου 2024 (Κινεζική Πρωτοχρονιά) και λήγει την 28η Ιανουαρίου 2025 (Παραμονή Κινεζικής Πρωτοχρονιάς του επομένου έτους).

Σύμφωνα με την Κινεζική αστρολογία, ο Δράκος συμβολίζει τον μετασχηματισμό, την ευημερία και την ισχύ. Καθιστώντας αυτήν την χρονιά ιδανική για να ανακαλύψουμε το εσωτερικό μας δυναμικό και να επιτύχουμε τους στόχους μας. Η δημιουργικότητα και η καινοτομία θα βρίσκονται στο επίκεντρο, προσφέροντας τη δυνατότητα να αναπτύξουμε νέες ιδέες και να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες που μπορεί να εμφανιστούν.

Αυτήν τη χρονιά, η τύχη και η επέκταση εναποτίθενται στον τομέα των οικονομικών. Φέτος είναι πολύ πιθανόν οι προσπάθειές μας να ανταμειφθούν πλέον, με αυξημένα οικονομικά κέρδη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να διατηρήσουμε ισορροπία και να είμαστε λογικοί στις οικονομικές μας αποφάσεις.

Τα πιο τυχερά ζώδια του Κινέζικου ζωδιακού για το 2024 είναι:

οι Πίθηκοι, οι Κόκκορες και τα Γουρούνια.

Δεύτερα, με ελαφρά λιγότερη τύχη ακολουθούν:

τα Βόδια, τα Κουνέλια, οι Κατσίκες και οι Σκύλοι.

https://designmagazine.gr/kineziki-astrologia-poio-einai-to-zodio-sou/

ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ 2024

Επαγγελματικά – οικονομικά: Να περιμένετε ένα έτος με αντιφατικές ευκαιρίες αλλά και προκλήσεις σε αυτό τον τομέα. Νέες ευκαιρίες καριέρας θα χτυπήσουν την πόρτα σας, όμως πρέπει να είστε προσεκτικοί για να αξιοποιήσετε την κατάλληλη. Νέοι δρόμοι και προοπτικές για ανάπτυξη και επιτυχία θα ανοίξουν μπροστά σας. Μην ριψοκινδυνεύετε με τα οικονομικά σας και επιλέξτε τις ασφαλείς και σταθερές επενδύσεις.

Σχέσεις: Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια σκαμπανεβάσματα στα αισθηματικά , που απαιτούν υπομονή και κατανόηση. Επικεντρωθείτε στη σταθερότητα της αισθηματικής σας ζωής. Πάρτε όλες τις αποφάσεις σας με προσοχή.

Φυσική Κατάσταση: Η φυσική κατάσταση πρέπει να είναι προτεραιότητα φέτος. Εργαστείτε για ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Ακολουθήστε καλές διατροφικές συνήθειες και αφιερώστε χρόνο σε φυσικές ασκήσεις.

Τυχερό χρώμα: Μαύρο

Καλύτερο Ταίριασμα με Πίθηκο, Δράκο, Βούβαλο και Αρουραίο.

ΒΟΥΒΑΛΙ 2024

 Βούβαλος Στα επαγγελματικά και οικονομικά: Θα δείτε σταθερή πρόοδο και θετικά αποτελέσματα στους πρακτικούς τομείς της ζωής σας. Κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά θα έρθουν στο δρόμο σας και θα οδηγήσουν σε αναγνώριση και άνοδο. Η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει στο παρελθόν , θα αναγνωριστεί φέρνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Η αφοσίωσή σας και η δέσμευσή σας θα σας φέρουν επαίνους. Οικονομικά, θα είστε άνετοι και θα απολαμβάνετε την ευημερία.

Σχέσεις: Οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν και θα έχετε αυξημένη κατανόηση και αρμονία. Πρέπει να διατηρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και την προσωπική σας ζωή. Μην παραμελείτε τους αγαπημένους σας.

Φυσική Κατάσταση: Δουλέψτε για την αυτοφροντίδα. Δώστε προσοχή στην ψυχική σας υγεία και ασχοληθείτε με τη διαχείριση του άγχους, τη γιόγκα και εναλλακτικές θεραπείες

Τυχερό χρώμα: Καφέ

Καλύτερο Ταίριασμα με Κόκορα, Φίδι και Ποντίκι

ΤΙΓΡΗΣ 2024

Στα επαγγελματικά και οικονομικά: Οι Τίγρεις μπορούν να περιμένετε ένα γεμάτο δράση και γεγονότα έτος. Ευκαιρίες καριέρας θα υπάρχουν και πρέπει να είστε επιφυλακτικοί και έξυπνοι για να αρπάξετε τη σωστή. Λάβετε αποφάσεις μετά από ενδελεχή έρευνα και αναζήτηση. Οι οικονομικές σας προοπτικές θα είναι καλές, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επενδύσεις σας

Σχέσεις: Όλες οι σχέσεις μπορεί να αντιμετωπίσουν προκλήσεις. Η ανοιχτή επικοινωνία και η κατανόηση είναι τα κλειδιά για να λυθούν τυχόν διαφωνίες.

Φυσική Κατάσταση: Η φυσική κατάσταση πρέπει να είναι προτεραιότητα. Επικεντρωθείτε στη διατήρηση ισορροπίας μεταξύ της εργασίας και άλλων πραγμάτων. Πρέπει να μειώσετε τα επίπεδα στρες και να διαχειριστείτε το άγχος κατάλληλα.

Τυχερό χρώμα: Πράσινο

Καλύτερο Ταίριασμα με Γουρούνι, Σκύλο και Άλογο.

ΛΑΓΟΣ 2024

Στα επαγγελματικά και οικονομικά: Θα έχετε ένα προοδευτικό και θετικό έτος. Υπάρχει πιθανότητα προαγωγής και η εργασία σας θα εκτιμηθεί. Θα έχετε καλές ευκαιρίες για ανάπτυξη και προαγωγή. Οι οικονομικές σας προοπτικές θα είναι καλές και πιθανόν να κάνετε κάποιες αξιόλογες επενδύσεις.

Σχέσεις: Είναι πιθανό να είστε υπερβολικά απερίσκεπτοι και αρκετά ευαίσθητοι, γεγονός που μπορεί να βλάψει την αυτοεκτίμησή σας και να προκαλέσει στρες στις σχέσεις. Να είστε ήρεμοι και συντροφικοί και να σκέφτεστε καλά πριν αντιδράσετε σε καταστάσεις.

Φυσική κατάσταση: Επικεντρωθείτε στη φροντίδα του εαυτού σας φέτος. Ακολουθήστε έναν προγραμματισμένο πίνακα υγείας και αποχωριστείτε κακές συνήθειες.

Τυχερό χρώμα: Πράσινο.

Καλύτερο Ταίριασμα με Κατσίκα, Σκύλο και Γουρούνι.

ΔΡΑΚΟΣ 2024

Στα επαγγελματικά και οικονομικά: Το Κινέζικο Ωροσκόπιο του 2024 για εσάς δείχνει πως θα ξεχωρίσετε στον επαγγελματικό τομέα. Θα είστε στη δημιουργική σας κορύφωση, γεμάτοι ιδέες και ενθουσιασμό, που θα οδηγήσουν σε εξαιρετικές επιτυχίες. Η συμβουλή είναι να παραμείνετε σταθεροί και να αποφύγετε την επιπολαιότητα. Οικονομικά, υποδεικνύεται μια καλή περίοδος. Είναι πιθανό να έχετε άνεση οικονοιμική για να προβείτε σε μία σημαντική αγορά!

Σχέσεις: Θα αντιμετωπίσετε κάποιες ανατροπές στη σχέση σας. Κρατήστε τον εγωισμό σας υπό έλεγχο.

Φυσική Κατάσταση: Η συνολική σας υγεία θα είναι καλή. Επιδοθείτε στη φροντίδα του εαυτού σας, τη σωματική δραστηριότητα και τη διαλογιστική πρακτική.

Τυχερό Χρώμα: Καφέ

Καλύτερο Ταίριασμα με Κόκορα, Πίθηκο, Ποντίκι

ΦΙΔΙ 2024

Επαγγελματικά και οικονομικά: Μπορείτε να περιμένετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας και, με επιμονή και σκληρή δουλειά, μπορείτε να τις μετατρέψετε προς το όφελός σας. Η εργασία σας θα εκτιμηθεί και θα κερδίσετε επαίνους και αναγνώριση. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην σχέση με τους συναδέλφους σας, παραμένοντας ευέλικτοι στην προσέγγισή. Οι οικονομικές σας προοπτικές θα είναι μέτριες.

Σχέσεις: Γενικά, οι σχέσεις θα βελτιωθούν και θα απολαύσετε καλή αρμονία με όλα τα μέλη της οικογένειάς σας.

Φυσική Κατάσταση: Θα πρέπει να εργαστείτε για την ψυχική σας υγεία φέτος. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι. Το γιόγκα και ο διαλογισμός θα σας προσφέρουν την απαραίτητη ανακούφιση.

Τυχερό χρώμα: Κόκκινο.

Καλύτερο Ταίριασμα με : Βοδι, Κότα.

ΆΛΟΓΟ 2024

Στα επαγγελματικά και οικονομικά: Με βάση το Κινέζικο Ωροσκόπιο το 2024 μπορείτε να περιμένετε ένα έτος γεμάτο νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη. Θα πρέπει να παραμείνετε εστιασμένοι και αποφασισμένοι στους στόχους σας. Θα πρέπει να εργαστείτε πολύ σκληρά για να επιτύχετε όλα όσα σχεδιάζετε φέτος. Θα πρέπει να εργαστείτε στις σχέσεις σας στον χώρο εργασίας και να διατηρήσετε ένα αρμονικό περιβάλλον.

Σχέσεις: Θα πρέπει να εργαστείτε για την οικιακή αρμονία. Να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί αν θέλετε οι σχέσεις σας να ανθίσουν. Με τις σωστές προσπάθειες, θα επιτύχετε πληρότητα στις σχέσεις σας.

Φυσική Κατάσταση: Παροδικές μικρές αδιαθεσίες θα υπάρξουν αλλά θα ξεπεραστούν. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε το άγχος και να παραμείνετε ξεκούραστοι και ήρεμοι.

Τυχερό χρώμα: Κόκκινο

Καλύτερο Ταίριασμα με Σκύλο, Κατσίκα, Τίγρη.

ΚΑΤΣΙΚΑ 2024

Στα επαγγελματικά και οικονομικά: Θα βιώσετε σταθερότητα και επιτυχία στην καριέρα σας. Υποδεικνύονται ευνοϊκές αλλαγές, ανάπτυξη και πρόοδος. Οι οικονομικές σας επιτυχίες θα είναι αποτέλεσμα της σκληρής σας δουλειάς. Οι επενδύσεις που κάνατε στο παρελθόν θα φέρουν πολύ καλά κέρδη, καθιστώντας σας ικανοποιημένους.

Σχέσεις: Θα έχετε καλή σχέση με όλα τα μέλη της οικογένειάς σας. Μικρές παρεξηγήσεις μπορεί να προκύψουν. Να έχετε υπομονή και να σέβεστε ο ένας τον άλλο.

Φυσική Κατάσταση: Δείξτε φροντίδα στον εαυτό σας και μην αμελείτε τις βασικές σας ανάγκες. Να είστε τακτικοί στις συμβουλές που ακούτε

Τυχερό χρώμα: Καφέ

Καλύτερο Ταίριασμα με Γουρούνι, Σκύλο και Πρόβατο.

ΠΙΘΗΚΟΣ 2024

Σε σχέση με την καριέρα και τα οικονομικά: Θα απολαύσετε μια καλή επαγγελματική πορεία και θα έχετε καλές ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία τους. Θα ξεχωρίσετε, αλλά η συμβουλή είναι να είστε προσεκτικοί με τα έγγραφα και τη γραφειοκρατία. Οι οικονομικές σας προοπτικές θα είναι καλές, αλλά οι δαπάνες θα είναι υψηλές. Κάποιες απρόβλεπτες δαπάνες μπορεί να αναταράξουν τον προϋπολογισμό σας.

Σχέσεις: Θα έχετε μια μέτρια σχέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα φέτος. Δεν είναι ένα πολύ συναρπαστικό έτος για τις σχέσεις. Προσπαθήστε να φροντίσετε και να διατηρήσετε καλή επαφή με την οικογένειά σας.

Τυχερό χρώμα: Λευκό

Συμβατό με: Σκύλο, Πρόβατο και Δράκο.

ΚΟΚΟΡΑΣ 2024

Σχετικά με την καριέρα και τα οικονομικά: Σύμφωνα με το Κινέζικο Ωροσκόπιο το 2024 πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις που θα βρεθούν στον δρόμο που έχετε χαράξει προς την επιτυχία. Πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη στάση και τη συμπεριφορά σας στον χώρο εργασίας. Οι οικονομικές σας προοπτικές θα είναι καλές, με μερικά σκαμπανεβάσματα. Επενδύστε προσεκτικά και μην παίρνετε κανένα ρίσκο με τα χρήματά σας.

Σχέσεις: Οι σχέσεις σας θα είναι μέτριες φέτος. Δώστε χώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και προσπαθήστε να μην κολλάτε σε λεπτομέρειες.

Φυσική Κατάσταση: Η φυσική θα είναι σταθερή και θα αισθάνεστε δυνατοί. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας στη σωστή κατεύθυνση.

Τυχερό χρώμα: Λευκό

Καλύτερο Ταίριασμα με Φίδι, Βόδι, και Δράκο.

ΣΚΥΛΟΣ 2024

Σχετικά με την καριέρα και τα οικονομικά: Θα έχετε μία σταθερή πορεία επιτυχίας σύμφωνα με τις προβλέψεις του κινεζικού ζωδίου για το 2024. Οι συνάδελφοί σας θα είναι συνεργάσιμοι και θα σας θαυμάζουν. Θα απολαμβάνετε τους επαίνους των ανωτέρων σας. Οικονομικά, είναι ένα καλό έτος με σταθερή άνοδο του εισοδήματος. Ενδέχεται επίσης να λάβετε κάποια απρόσμενα χρήματα.

Σχέσεις: Θα απολαύσετε μια καλή σχέση με όλα τα μέλη της οικογένειάς σας. Θα υπάρχει καλή οικειότητα μεταξύ όλων. Οι δεσμοί σας θα ενισχυθούν φέτος. Θα υπάρξει ένα χαρμόσυνο γεγονός στην οικογένεια!

Φυσική Κατάσταση: Πρέπει να εργαστείτε για να διατηρήσετε την καλή σας κατάσταση. Επικεντρωθείτε σε ένα καλό πρόγραμμα διατροφής και ακολουθήστε το ρουτίνα σας ασκήσεων.

Τυχερό χρώμα: Καφέ

Καλύτερο Ταίριασμα με Πίθηκο, Κουνέλι, Τίγρη, και Άλογο.

ΓΟΥΡΟΥΝΙ 2024

Σχετικά με την καριέρα και τα οικονομικά: Σύμφωνα με το Κινέζικο Ωροσκόπιο το 2024 θα έχετε πολλές ελκυστικές επιλογές και εναλλακτικές. Πρέπει να ζυγίσετε όλες τις πιθανότητες αλλά και τις ευκαιρίες με σύνεση. Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε τη δουλειά σας, λάβετε υπόψη όλες τις πτυχές με προσοχή. Οικονομικά, δεν θα σας λείψει κάτι, ενώ παλαιότερες επενδύσεις να αποδίδουν επίσης κέρδη.

Σχέσεις: Η σύνδεσή σας με τα μέλη της οικογένειάς σας πρόκειται να τονωθεί. Θα απολαύσετε συζυγική ευτυχία και καλή σχέση με φίλους και όλα τα μέλη της οικογένειάς σας.

Φυσική κατάσταση: Θα βρίσκεστε σε εξαιρετική κατάσταση υγείας και θα αισθάνεστε ενεργητικοί. Αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να παραμελήσετε τον εαυτό σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και να εργαστείτε για τη διατήρηση της ανθεκτικότητας.

Τυχερό χρώμα: Μαύρο

Καλύτερο Ταίριασμα με Κουνέλι, Κατσίκα, και Τίγρη.

Oroskopos Team 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!