Ζώδια

Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2024: Που θα έχετε τύχη

Συντάκτης  | 

Αστρολογία και Προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το έτος 2024

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2024. Που θα έχει τύχη κάθε ζώδιο αυτό το έτος;

 

Με βάση τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του 2024 κάθε ζώδιο θα έχει περισσότερη τύχη σε κάποιους τομείς. Τα γεγονότα που επικράτησαν το 2023, και επικρατούν, δημιούργησαν σε πολλούς έντονα αισθήματα αβεβαιότητας, φόβου, αμφιβολίας ή και απαισιοδοξίας. Δεν έχουμε περάσει άλλωστε και λίγα…
Αποτέλεσμα είναι πολλοί να νιώθουν ότι είναι πολλά αυτά που πρέπει να λυθούν το 2024, προκειμένου η τύχη να χαμογελάσει και πάλι στην ζωή τους.

Σε αυτό το άρθρο θα σου δώσουμε την αισιόδοξη σκέψη για το 2024, η οποία είναι και η πραγματική. Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε σε ποιον τομέα της ζωής σου η τύχη θα είναι πιο γενναιόδωρη αυτό το έτος!

ΚΡΙΟΣ

Το 2024 είναι το έτος που μπορείς να δημιουργήσεις πιο ασφαλείς και σταθερές βάσεις στην ζωή σου και κυρίως στα οικονομικά σου!

Οι πρώτοι 5 μήνες της νέας χρονιάς θα σταθούν ιδιαίτερα ωφέλιμοι για την οικονομική σου πορεία. Θα βρεις νέες πηγές εσόδων και θα κάνεις μία αλλαγή που θα ευδοκιμήσει. Θα δεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει και θα μπορείς με περισσότερη άνεση να κάνεις αγορές (ή και επενδύσεις). Επιτέλους, θα νιώσεις ότι η επαφή σου με το χρήμα γίνεται αρκετά πιο τυχερή.

Από τον Ιούνιο μπαίνεις σε μία νέα πορεία, όπου θα κάνεις σημαντικές νέες γνωριμίες και θα έρθεις σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους. Θα ταξιδέψεις, θα αλλάξεις ιδέες, παραστάσεις, θα έχεις περισσότερο ενθουσιασμό και θα εφαρμόσεις νέες αποφάσεις στην ζωή σου. Πιθανή είναι και η αλλαγή μεταφορικού μέσου!

ΤΑΥΡΟΣ

Καλωσορίζεις το 2024, αγκαζέ με τον Δία αλλά και τον Ουρανό που κινούνται στο δικό σου ζώδιο. Η νέα χρονιά κρύβει λοιπόν εκπλήξεις και ευκαιρίες που θα αλλάξουν το σκηνικό της ζωής σου με τον πιο όμορφο τρόπο!

Μέχρι τις 25/5 τα αδύνατα γίνονται δυνατά, βλέπεις την ζωή σου να αλλάζει πορεία, δημιουργούνται νέες προοπτικές, είσαι μέσα στον ενθουσιασμό, την τόλμη αλλά και την διάθεση πολύ περισσότερο για νέες γνώσεις και νέες εμπειρίες.

Τολμάς πολύ περισσότερο από ότι το συνηθίζεις (γιατί μεταξύ μας, δεν τολμάς αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος). Αλλάζεις την εξωτερική σου εμφάνιση, ρισκάρεις περισσότερο και ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα. Θα αιφνιδιάσεις τους πάντες με τις αποφάσεις σου, αλλά θα δεχτείς και ξαφνικές – αστραπιαίες ευκαιρίες που θα σου αλλάξουν την ζωή.    Αξιοσημείωτη θα είναι η κοινωνική σου δικτύωση, αλλά και η ευκαιρία εκπλήρωσης μίας βαθύτερης προσδοκίας σου!

Στο δεύτερο μισό της χρονιάς, τονώνονται περισσότερο τα οικονομικά σου, σου δίνεται όμως και η ευκαιρία να μαζέψεις κάποια χρήματα για να υλοποιήσεις κάποιο σκοπό σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τον Μάρτιο του 2023 αισθάνεσαι πως για ότι θέλεις να αποκτήσεις πρέπει να δουλέψεις πολύ σκληρά και να κάνεις θυσίες. Νιώθεις ότι η τύχη δεν είναι και τόσο με το μέρος σου… Το ίδιο ακριβώς αισθάνεσαι και το 2024.

Όμως σε πληροφορούμε πως στην πορεία αυτής της χρονιάς θα συνειδητοποιήσεις ότι η τύχη είναι στα χέρια σου και σου ανοίγεται, αρκεί να το προσπαθήσεις.

Στο πρώτο μισό της χρονιάς, επιβραβεύονται οι προσπάθειες και οι θυσίες που έχεις κάνει στα επαγγελματικά σου! Ξαλαφρώνεις από έννοιες που σε ταλαιπωρούσαν, ενώ ολοκληρώνεται και παίρνει μορφή ένα σχέδιο που το είχες ως όραμα ή φιλοδοξία. Λύνεις ψυχολογικά αδιέξοδα και είσαι αρκετά πιο δυνατός.

Στα τέλη του Μάη καλωσορίζεις τον Δία στο ζώδιο σου και μπαίνεις στο πιο τυχερό κομμάτι αυτής της χρονιάς, όπου η δίψα σου για επικοινωνία, γνώση και εμπειρία, ικανοποιείται στο μέγιστο βαθμό! Έρχεσαι σε επαφή με νέους ανθρώπους, προχωράς σε νέα βήματα που αφορούν και την επαγγελματική σου πορεία, ενώ ανοίγονται πόρτες και ευκαιρίες που θα σου προσφέρουν χαμόγελα και καταξίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

2024 λοιπόν! Πράγματι, ατυτή είναι μία χρονιά που θα καταφέρεις να απελευθερωθείς από βαρίδια και θα δεις πολλές από τις επιθυμίες σου να γίνονται πραγματικότητα.

Ως τα τέλη του Μάη 2024, διανύεις μία περίοδο που εκπληρώνονται βαθύτερες προσδοκίες. Πραγματοποιείται ένα μακρινό ταξίδι, λαμβάνεις χαρούμενα νέα, δικτυώνεσαι και γνωρίζεις νέους ανθρώπους. Κοινωνικοποιείσαι, έχεις επιτυχίες σε ομάδες και συλλόγους, είσαι αγαπητός και περιζήτητος, ενώ αυξάνεις το πελατολόγιο σου!

Κυνηγάς λίγο παραπάνω το όνειρο, την επιθυμία και αυτό που φιλοδοξείς να φτάσεις και φαίνεται ότι η τύχη είναι με το μέρος σου!

Το δεύτερο μισό του 2024, είναι πιο αποδοτικό για ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Συχνά θα αισθάνεσαι ότι σε δύσκολες ή πιεστικές στιγμές σου δίνεται μία σανίδα βοήθειας, που σε στηρίζει να ξεπεράσεις κάθε πρόβλημα!

ΛΕΩΝ

Το 2024 είναι μία χρονιά που θα καταφέρεις να βρεθείς στο επίκεντρο των γεγονότων και των εξελίξεων. Με λίγα λόγια θα γίνεις και πάλι ο πρωταγωνιστής.

Στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, ανοίγονται σπουδαίες ευκαιρίες για ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Για να αλλάξεις καριέρα, να βρεις μία νέα δουλειά, ή ακόμα και για να ακουστεί πολύ περισσότερο το όνομά σου στον χώρο που κινείσαι επαγγελματικά!

Αναδεικνύεις τα ταλέντα σου και έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν τα προσωπικά σου σχέδια. Κατακτάς στόχους που σε βοηθούν να έχεις ψυχική ανάταση και οικονομική επιβράβευση!

Στο πρώτο μέρος της χρονιάς γεμίζεις πορτοφόλι, νιώθεις αυτοπεποίθηση και … βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα.

Από τον Ιούνιο του 2024, τα «τυχερά» έρχονται μέσα από την δικτύωση, τις γνωριμίες και τις φιλίες σου… Νέες επιθυμίες γεννιούνται και ταξίδια με άτομα του κοινωνικού περιβάλλοντος σου θα έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν. Με κόπο, κούραση αλλά και πολλή τύχη θα καταφέρεις να αποκτήσεις κάτι που το ήθελες ή το σχεδίαζες εδώ και καιρό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

To 2024 είναι χρονιά γνώσης, εμπειρίας αλλά και ευκαιριών. Έως και τον Μάιο του 2024, ο Δίας και ο Ουρανός στον Ταύρο, ετοιμάζουν εκπλήξεις για σένα…

Αυτές μπορεί να ποικίλουν και να είναι νέες ευκαιρίες για σημαντικές γνωριμίες που θα αλλάξουν την προοπτική της ζωής σου. Ένα ταξίδι που ονειρευόσουν ή μετοίκηση σε ένα μακρινό μέρος. Μία νέα εκπαιδευτική δραστηριότητα, ξαλάφρωμα από νομικές υποθέσεις ή κάποιο άλλο μεγάλο σχέδιο ζωής.

Πολλοί Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου θα δουν αυτή την χρονιά την τέλεση 2ου γάμου ή μία νέα αισθηματική ιστορία που θα έχει μία πολύ καλή προοπτική για το μέλλον!

Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς είναι αρκετά πιο τυχερό και γενναιόδωρο για ζητήματα καριέρας. Σου ανοίγονται νέοι ορίζοντες και νέες εργασίες. Με κόπο μεν, με πολύ τύχη δε, θα μπορέσεις να φτάσεις ακριβώς στο σημείο που πάντα «στόχευες»!

ΖΥΓΟΣ

Το 2024 μπορεί να είναι μια χρονιά Εκλείψεων στον δικό σου άξονα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα παρουσιαστούν και σημαντικές ευκαιρίες στην ζωή σου!

Μέχρι και τον Μάιο του 2024, καταφέρνεις και διευθετείς οικονομικές οφειλές. Σου ανοίγονται ευκαιρίες για μισθώσεις, πωλήσεις και επιδόματα που μπορούν να φέρουν μία σημαντική ανακούφιση στα οικονομικά σου! Στην ερωτική ζωή παθιάζεσαι, πειραματίζεσαι και γεύεσαι εμπειρίες που σε συναρπάζουν!

Στο δεύτερο μισό του 2024, θα σταθείς πολύ πιο τυχερός, αφού ο Δίας θα κινείται σε ένα πιο φιλικό για σένα ζώδιο,  τους Διδύμους. Ανοίγονται ευκαιρίες για επιτυχίες σε θέματα σπουδών, μεταπτυχιακών και διεύρυνσης γνώσεων. Πραγματοποιείς ένα ταξίδι που πάντα ονειρευόσουν. Ανοίγονται επίσης νέες προοπτικές, που σε βοηθούν να εξελιχθείς και να πας την ζωή σου ένα βήμα παρακάτω!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξέρω ότι κοιτάς με ύφος ειρωνικό και λες «τύχη;;; Ποιος την έχασε για να την βρω εγώ»; Έχεις δίκιο, όμως σου εγγυόμαστε ότι το 2024 θα έχει και για εσένα τις τυχερές του στιγμές.

Ο Δίας και ο Ουρανός από τον Ταύρο σου προσφέρουν ξαφνικές ευκαιρίες για νέες σχέσεις και νέες συνεργασίες. Έρχεσαι σε επαφή με νέους ανθρώπους, που άλλοι σε εμπνέουν και άλλοι σε παρακινούν να εφαρμόσεις αλλαγές στην ζωή σου!

Σε αυτά που μπορεί να έλεγες “εγώ ποτέ” (ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα) γίνονται αρκετά πιθανά. Ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, αναμένεται μία Άνοιξη με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για τα ερωτικά σου!

Και επειδή είσαι Σκορπιός και χωρίς χρήμα νιώθεις δυσ-τυχία… να σου πούμε και τα καλά νέα. Από το τέλος του Μάη, ο Δίας από τους Διδύμους ανοίγει καλές προοπτικές για τα οικονομικά σου που συνδέονται με τρίτους.

Τι εννοούμε; Διευθετούνται γραφειοκρατικά, κληρονομικά και προχωρούν υπέρ σου μισθώσεις ή πωλήσεις. Ανεβαίνουν τα έσοδα του σπιτιού ή και κάνεις μία τυχερή επένδυση που θα σε γεμίσει με χαμόγελα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2024 είναι μία χρονιά που βλέπεις την ποιότητα της ζωής σου να βελτιώνεται…

Η εργασία σου πηγαίνει σε εξελικτικούς ρυθμούς και αλλάζεις συνήθειες που είναι για το καλό σου. Η δουλειά σου μπαίνει σε μία φάση προόδου ή υπάρχει και η προοπτική μίας κομβικής επαγγελματικής αλλαγής. Αυτή θα σου δώσει θάρρος και ανταμοιβή!

Εκπληρώνεις όμως και τους στόχους που είχες θέσει για την φυσική σου κατάσταση, ξεπερνάς αδιαθεσίες και γίνεσαι πιο δυνατός. Αλλάζουν κατά κάποιο τρόπο οι συνήθειες της καθημερινότητάς σου προς το καλύτερο, ενώ πιθανή είναι και η αλλαγή σπιτιού, κάτι που θα σε αναζωογονήσει!

Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς είναι ευεργετικό για θέματα σχέσεων και συνεργασιών… Ο γάμος και η νέα ευθύνη δημιουργίας οικογένειας είναι μέσα στα πλάνα της χρονιάς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλωσορίζεις το 2024, με τον Δία και τον Ουρανό στον 5ο οίκο του Ηλιακού σου Ωροσκοπίου, που συμβολίζει τον έρωτα, την δημιουργικότητα και τα παιδιά!

Έως τον Μάιο λοιπόν αναμένονται εκπλήξεις σε αυτούς τους τομείς, αυτό μπορεί να είναι ο ερχομός ενός απογόνου, ένας νέος έρωτας ή ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο!

Αφήνεις περισσότερο χώρο και χρόνο στην ζωή σου για ότι σε γεμίζει και σε ικανοποιεί. Ενώ η επαφή σου με την φύση και οι εξορμήσεις σου θα λειτουργήσουν τυχερά και αναζωογονητικά!

Στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, είσαι τυχερός σε θέματα εργασίας και καταπιάνεσαι με νέες επαγγελματικές δραστηριότητες που τονώνουν ακόμα περισσότερο τις φιλοδοξίες σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλωσορίζεις το 2024, με τον Δία και τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου.

Κατόπιν έντονων δυσκολιών που έχεις περάσει τα περασμένα χρόνια, η επιθυμία σου είναι να κάνεις σημαντικές αλλαγές στην ζωή σου . Σε αυτό θα σταθείς απόλυτα τυχερός μέσα σε αυτή την χρονιά!

Αλλάζεις σπίτι, μεγαλώνει η οικογένειά σου και ξεπερνάς τα ψυχολογικά σκοτάδια σου. Ανταμείβεσαι για τον κόπο και την προσπάθεια που έχεις κάνει με στερήσεις τα τελευταία 3 χρόνια.

Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς είναι ακόμα πιο τυχερό γιατί ανοίγονται και ωραίες προοπτικές για τα αισθηματικά σου. Ένας νέος έρωτας αναμένεται για σένα που είσαι ελεύθερος, ενώ για σένα που είσαι δεσμευμένος η χαρά για τον ερχομό ενός απογόνου θα είναι μεγάλη (θα ζοριστείς οικονομικά, αλλά χαλάλι του)!

ΙΧΘΕΙΣ

Καλωσορίζεις το 2024, με τον Κρόνο «αγκαζέ» που είναι και θα συνεχίσει να είναι στο ζώδιο σου.  Ξέρουμε πως νιώθεις αρκετά πιεσμένος ή και απαισιόδοξος μερικές φορές, ότι δεν θα έχεις και εσύ τυχερές στιγμές.

Κι όμως Ιχθύ, έρχονται και για εσένα ωραίες μέρες…! Δίας και Ουρανός μαζί από τον Ταύρο σου επιφυλάσσουν ταξίδια και προτάσεις. Συμφωνίες, ένα νέο αυτοκίνητο, μία νέα σπουδαία γνωριμία και μία φαεινή ιδέα που μπορεί να γίνει μία νέα πρωτοποριακή επαγγελματική δραστηριότητα.

Κατά την διάρκεια του Μαϊου μάλιστα, θα εκπληρώσεις ένα μεγάλο όνειρο ζωής , ιδιαίτερα αν είσαι Ιχθύς γεννημένος από 17-19 Μαρτίου…

Στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, ο Δίας από τον Ταύρο, βοηθά και στηρίζει ζητήματα οικογενειακών επενδύσεων. Αναθέρμανση οικογενειακών σχέσεων και ανακαίνιση σε χώρο εργασίας ή σπιτιού.

Oroskopos Team 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!