Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας 22 έως 28 Ιανουαρίου 2024

Συντάκτης  | 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 22 έως 28 Ιανουαρίου. Τι να περιμένετε την εβδομάδα με την πρώτη πανσέληνο του 2024 (25/1) στο ζώδιο του Λέοντα.

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος της Πέμπτης 25/1 σχηματίζει καλή όψη με τον Ήλιο σας. Σας βοηθά να βελτιώσετε την υγεία, τη φυσική σας κατάσταση αλλά και να είστε αποτελεσματικοί στις προσπάθειες για βελτίωση της ζωής σας γενικότερα.

Μια προαγωγή ή αύξηση θεωρούνται πιθανές επιτυχίες, ενώ θα πρέπει να προσέξετε την εντύπωση που μπορεί να δημιουργήσουν ενέργειες ή συζητήσεις σας.

Οικονομικά, προβλέπεται βελτίωση και γι’ αυτό χρειάζεται καλή διαχείριση σε αυτό τον τομέα. Αισθηματικά, όλα φαίνονται αισιόδοξα, παρόλο που έχετε ακόμη αρκετούς ενδοιασμούς για μία σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρέπει να δεχθείτε τη συνέχεια μιας ταλαιπωρίας στα αισθηματικά σας ή να απορρίψετε μία σχέση. Αυτό πρέπει να γίνει μετά από ώριμη σκέψη και όχι με αγχώδεις συνθήκες.

Πολλοί θεωρείτε ότι το αύριο δεν θα περιλαμβάνει αλλαγές, ενώ αυτές βρίσκονται προ των πυλών. Προετοιμαστείτε λοιπόν, ψυχολογικά και μην αποφεύγετε τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται η γνώση της πραγματικότητας.

Οικονομικά, η εβδομάδα της Πανσελήνου είναι λίγο ασαφής. Δώστε τις κατάλληλες προτεραιότητες, εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και τις δυνατότητές σας και προχωρήστε! Αρκετά πράγματα πρέπει να διευθετηθούν ή να προβλεφθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρέπει να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες σας όσο γίνεται πιο γρήγορα. Η Πανσέληνος στον Λέοντα σας προκαλεί να ενεργήσετε άμεσα και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ταλαιπωρούν. Κάντε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ευδοκιμήσει ένα σας σχέδιο.

Έχετε επίσης υπόψη σας πως σε λίγο καιρό θα χρειαστείτε αρκετά χρήματα για να πραγματοποιήσετε κάτι που θα είναι σημαντικό για σας.

Αισθηματικά, όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά. Με την προϋπόθεση ότι δεν θα είστε υπέρ-αισιόδοξοι ή απερίσκεπτοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σας βοηθά να αλλάξετε τη ζωή σας και να ζήσετε πιο ανεξάρτητοι από αυτά που σας καταπιέζουν. Στον οικονομικό τομέα, μπορείτε να είστε αισιόδοξοι, αλλά και αυτό με μέτρο.

Η Πανσέληνος της εβδομάδας επηρεάζει τη σχέση με τα χρήματά σας, ενώ δεν θα είναι λίγες οι προκλήσεις να κάνετε έξοδα, άλλοτε χρήσιμα και άλλοτε περιττά. Οι πιο προνοητικοί θα περάσετε πιο ανώδυνα τις δύσκολες περιόδους.

Επαγγελματικά μπορείτε να επιδιώξετε μία ουσιαστική βελτίωση, έστω και αν το τοπίο γύρω σας παραμένει ασαφές. Θυμηθείτε όμως ότι ο τολμών νικά και εφαρμόστε αυτή την παρότρυνση σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς σας!

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας δίνει ευκαιρίες να διορθώσετε πολλά «κακώς κείμενα» ή αν είστε μόνοι σας, να αρχίσετε μια καινούρια σχέση αρκετά αξιόλογη. Προβάλετε καλύτερα τις ιδιότητες ή τα ταλέντα σας και καλύψτε έξυπνα εκείνα τα σημεία στα οποία υστερείτε.

Επίσης, φροντίστε να βελτιώσετε την σχέση με την άμεση οικογένεια και ιδιαίτερα με τη μητέρα. Μην αποκόπτεστε από το περιβάλλον που σας προσφέρει ασφάλεια, ή τουλάχιστον κάποια στοιχειώδη άνεση.

Οικονομικά θα δυσκολευτείτε λίγο να συμμαζέψετε τα έξοδά σας, αλλά ευτυχώς δεν κινδυνεύετε από περισσότερα. Όσοι συνειδητοποιείτε τις αδυναμίες σας, μπορείτε τώρα να τις διορθώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά μπορείτε να είστε αρκετά αισιόδοξοι. Οι δυσκολίες υποχωρούν και μία βελτίωση είναι κάτι που πρέπει να περιμένετε.

Η Πανσέληνος στις 25 στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τις ευθύνες και υποχρεώσεις σας. Εάν θέλετε να έχετε μακροπρόθεσμες και σοβαρές προοπτικές στα πρακτικά ζητήματα που σας απασχολούν.

Μια ερωτική γνωριμία θεωρείται αρκετά πιθανή στο αμέσως επόμενο διάστημα και καλό θα ήταν να «ακονίσετε» τη γοητεία σας. Μικρά ταξίδια και μετακινήσεις θα φέρουν χαρά και κάποια ξεγνοιασιά.

ΖΥΓΟΣ

Το 2024 είναι μία καλύτερη χρονιά για εσάς και θα το καταλάβετε στην πορεία…

Η Πανσέληνος της Πέμπτης, για αρχή, σας υποδεικνύει να μην αφήσετε να περάσουν ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες. Αυτές μπορεί να προκύψουν από μία συζήτηση ή μια γνωριμία σχετική με την εργασία σας. Αγνοήστε την μαχητική διάθεση μερικών και προχωρήστε μπροστά.

Αισθηματικά, τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει άσχημα. Αντίθετα, πολλοί θα αποφασίσετε τώρα ένα γάμο, ενώ άλλοι θα γνωρίσετε τον άνθρωπο που θα παίξει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρχίστε τώρα να προετοιμάζεστε για κάτι καινούριο που δεν θα αργήσει να έρθει.

Στον οικονομικό τομέα, τυχόν δυσκολίες θα ξεπεραστούν και θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε μία αποταμίευση με μακροπρόθεσμους στόχους. Μην αμελείτε τυχόν περιουσιακές εκκρεμότητες.

Επαγγελματικά, προβλέπεται δραστηριότητα, ένταση αλλά και βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Η Πανσέληνος της εβδομάδας θα φέρει θέματα σχετικά με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και προοπτικές. Πολλοί θα ασχοληθείτε με την καλλιέργεια ενός ταλέντου το οποίο είχατε αφήσει σε αδράνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος της εβδομάδας στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα σας βοηθά να οργανώσετε ένα ταξίδι. Μπορεί να δείτε πιο αισιόδοξα το μέλλον σας ή να βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε. Τακτοποιήστε θέματα που μπερδεύουν τη φαντασία με την πραγματικότητα, Απαλλαγείτε από ανέφικτες ιδέες και γενικά, αποφύγετε άσκοπες ταλαιπωρίες.

Αισθηματικά μην πτοήστε από κάποιες ανατροπές, αλλά δείτε πιο καθαρά και πιο θετικά την ευεργετική επίδραση των συναισθημάτων των άλλων απέναντί σας.

Οικονομικά, μην ξεχνάτε ότι για να υπάρξει κέρδος, πρέπει τα έξοδα να είναι λιγότερα των εσόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα της Πανσελήνου σας προκαλεί μια αδιόρατη ανησυχία. Φροντίστε να μην είστε αφηρημένοι όταν εργάζεστε και βάλτε σε μια σειρά τις δραστηριότητές σας. Το ευχάριστο είναι ότι ένα οικονομικό ζήτημα, αρχίζει, σιγά – σιγά να διευθετείται.

Ο έμφυτος συντηρητισμός σας θα σας βοηθήσει πολύ σ΄ αυτό και, οι περισσότεροι, σύντομα θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την γενική σας κατάσταση. Μην ανακόψετε την δραστηριότητα σας, αλλά οργανώστε τον χρόνο σας.

Στα αισθηματικά μην αντιδράτε αρνητικά στις πρωτοβουλίες του συντρόφου σας, ενώ οι ελεύθεροι θα χρειαστεί να ξεπεράσετε κάποιους σας ενδοιασμούς, ώστε να περάσετε το μήνυμα που θέλετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετή προσοχή πρέπει να δώσετε σε ένα αισθηματικό σας ζήτημα καθώς η Πανσέληνος από τον Λέοντα επηρεάζει την κρίση και προβάλει τις αδυναμίες σας.

Ίσως δεν έχετε εκτιμήσει σωστά μία κατάσταση. Ίσως πάλι, δεν είχατε προβλέψει πόσο σημαντική μπορούσε να γίνει για εσάς. Όπως και να έχει, αποφύγετε τις περιπλοκές και τις ασάφειες στη ζωή σας.

Οικονομικά, δεν έχει βελτιωθεί τίποτα σημαντικό. Σύντομα όμως θα τεθούν οι βάσεις για αισιόδοξες προοπτικές. Φιλίες, μετακινήσεις, απρόοπτα στην καθημερινότητα θα έχουν ιδιαίτερη επίδραση στον ψυχισμό και στη διάθεσή σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Εβδομάδα Πανσελήνου και δοκιμάζονται τα αισθήματά σας για κάποιον άνθρωπο. Φροντίστε να είστε διπλωμάτες για να κερδίσετε χρόνο εκεί που χρειάζεται. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και μην θεωρείτε ότι αδικείστε από την συμπεριφορά κάποιων κοντινών σας ανθρώπων.

Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε ένα μεταίχμιο και θα πρέπει να υπολογίσετε σωστά τις επόμενες κινήσεις σας. Επιδιώξτε μικρές αλλαγές στις καθημερινές σας συνήθειες και βελτιώστε το προσωπικό σας περιβάλλον. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν και, γενικότερα, ασχοληθείτε με ό, τι σας ευχαριστεί και δεν περιπλέκει ακόμα περισσότερο τις καταστάσεις.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!