Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις της εβδομάδας 12-18 Ιουνίου 2023

Συντάκτης  | 

ζώδια προβλέψεις Ιουνίου 2023

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 12 έως 18 Ιουνίου στα ζώδια δείχνουν μια απατηλή εβδομάδα με πολλά ξαφνιάσματα…

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Τρέχετε και δεν προλαβαίνετε αυτήν την εβδομάδα, προσπαθώντας να συνδυάσετε το ευχάριστο και το ωφέλιμο. Το απρόοπτο θα παίξει το ρόλο του, έτσι, φροντίστε να μη δεσμεύεστε ούτε με ανθρώπους, ούτε με καταστάσεις. Χρησιμοποιήστε τα ταλέντα σας, αλλά και τις διασυνδέσεις σας για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Αλλάξτε τακτική σε αδιέξοδα του παρελθόντος που ακόμα σας ταλαιπωρούν και αφήστε τους άλλους να προσπαθούν περισσότερο να σας πλησιάσουν. Ο Ιούνιος στην εξέλιξή του θα φροντίσει να σας ικανοποιήσει και να σας ευχαριστήσει!

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε καταλάβει πλέον ότι δεν ωφελεί να προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη ανθρώπους και καταστάσεις. Η εβδομάδα που εξελίσσεται είναι μεταρρυθμιστική και αναθεωρητική. Πολλοί θα αλλάξετε προορισμό, ενώ άλλοι θα αλλάξετε τα πάντα γύρω σας.

Φανείτε ευγνώμονες με όσους σας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν, αλλά μην εγκλωβίζεστε σε καθήκοντα που πλέον δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Όσο πιο γρήγορα υποστηρίξετε τον εαυτό σας, όσο πιο γρήγορα πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας, τόσο πιο γρήγορα θα κάνετε εκείνη τη στροφή στη ζωή σας που μέχρι τώρα δεν την αποφασίζατε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σκεφτείτε πιο θα ήταν το ωραιότερο δώρο γενεθλίων για εσάς και προσφέρετέ το σε εσάς τους ίδιους. Οι περισσότεροι ελευθερώνεστε από τα πρέπει των άλλων και βάζετε μια διαχωριστική γραμμή που χωρίζει το μέλλον από το παρελθόν.

Διαπιστώνετε ότι είχατε δίκαιο που δεν χωρούσατε εκεί που σας είχαν βάλει και πολλοί θα ξεκινήσετε μια νέα πορεία. Οι ευχάριστοι άνθρωποι παραμένουν ευχάριστοι για τόσο όσο κρατούν οι κοινές σας επιθυμίες. Είναι καιρός να κάνετε κάποια ταξίδια του νου, απτή πραγματικότητα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αντιστέκεστε ακόμα στις αλλαγές και δεν πρέπει.. Το πρόσφατο παρελθόν σας κακόμαθε προσφέροντάς σας ασφάλεια και διακρίσεις που τώρα δυσκολεύεστε να διατηρήσετε. Ο κόσμος γύρω σας αλλάζει και σας προκαλεί να κάνετε κι εσείς το ίδιο.

Αντί να μεμψιμοιρείτε και να διστάζετε, φροντίστε να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας και να ολοκληρώσετε τον κύβο του Ρούμπιξ που τον έχετε αφήσει μισό. Νέα χρώματα θα μπουν στο οπτικό σας πεδίο και θα σας βοηθήσουν να είστε αισιόδοξοι στον έρωτα, στις φιλίες και στις αναζητήσεις σας.

ΛΕΩΝ

Ο γιαλός μπορεί να είναι στραβός, αλλά εσείς αρμενίζετε ίσια! Μπορείτε λοιπόν να αναδείξετε τα ταλέντα σας, να ξεπεράσετε τα εμπόδια που έβαλαν άλλοι στο δρόμο σας, αλλά ταυτόχρονα, να κάνετε και του κεφαλιού σας ξεφεύγοντας από νόρμες και κανόνες του περιβάλλοντος.

Οι περισσότεροι έχετε ολοκληρώσει τα σχέδια στο κεφάλι σας και ξέρετε προς του που πρέπει να τραβήξετε και ποια είναι τα περιθώρια που διαθέτετε. Κάποιοι θα γίνετε τολμηροί στον έρωτα, άλλοι στην εργασία, ενώ ορισμένοι θα ανακουφιστείτε από τη λύση ενός προβλήματος που θα προκύψει εντελώς ξαφνικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς ξεχνάτε να βάζετε τελεία σε αυτά που κάνετε. Τώρα όμως πρέπει να ξεκουραστείτε, να πάρετε αναπνοές, να ασχοληθείτε με την συναισθηματική σας πληρότητα και να ανανεωθείτε. Δώστε προτεραιότητα στη χαρά και αποφύγετε να οπισθοχωρήσετε όταν προκύπτει κάτι άγνωστο.

Με λίγα λόγια, αλλάξτε οπτική, χαρίστε στον εαυτό σας απόλαυση και σχεδιάστε πιο χαλαρά το μέλλον σας. Είστε από τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος και, ότι και να κάνετε, εκείνο θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας, να σας υποστηρίζει!

ΖΥΓΟΣ

Ήρθε ο καιρός να απαλλαγείτε από την πρόθεση «αν» . Βγάλτε από τη ζωή σας το αρνητικό ενδεχόμενο που σας βασανίζει σε κάθε σας κίνηση. Θυμηθείτε τα δικαιώματά σας στην οικογένεια, στον έρωτα, στη δουλειά και λειτουργήστε αναλόγως.

Αν κάποιοι σας στερούν τα όνειρά σας, ήρθε η εποχή να κάνετε νέα και να τα πραγματοποιήσετε. Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε είναι να κάνετε μια σωστή κατανομή των ενδιαφερόντων και των δυνατοτήτων σας. Οι περισσότεροι θα διαπιστώσετε ότι έχετε αδικήσει αφόρητα τον εαυτό σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεστε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή αυτήν την εβδομάδα. Οι περισσότεροι θα παίξετε ένα παιχνίδι κυριαρχίας στο περιβάλλον σας και πολλοί θα το κερδίσετε, ή θα θέσετε νέους κανόνες στην καθημερινότητά σας, που θα γίνουν σεβαστοί.

Κάποιοι θα ξεκινήσετε μια νέα πορεία που θα βασίζετε στα πρόσφατα επιτεύγματά σας. Οι περισσότεροι θα βρείτε τον τρόπο για μικρές αποδράσεις, η για επαγγελματικά ταξίδια που θα σας προσφέρουν και το περιθώριο διασκέδασης, ή κάλυψης της έμφυτης περιέργειάς σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η εβδομάδα που δεν θα είστε διαθέσιμοι, για χίλιους δυο λόγους επομένως, αποφύγετε να κάνετε σχέδια με άλλους και διατηρήστε το προνόμιο της αυτονομίας σας. Ό, τι και αν κάνετε, όπου και αν βρεθείτε θα νιώσετε ικανοποιημένοι και πλήρεις.

Έχετε βρει τρόπο να ξεφεύγετε από τα δύσκολα, να ανανεώνεστε εύκολα, να περιθωριοποιείτε την αδυναμία και να παραμένετε σταθερά ονειροπόλοι. Έχετε όλα εκείνα τα συστατικά που σας κάνουν ενδιαφέροντες και αυτό είναι κάτι που θα εισπράξετε από τους άλλους αυτήν την περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν νομίζετε ότι έχετε χάσει την εξουσία, ή την επιρροή σας, τότε κάνετε μεγάλο λάθος! Δίνετε μεγάλη σημασία σε κάποια τυχαία περιστατικά που συνέβησαν στο περιβάλλον σας και κατάφεραν να σας αποδιοργανώσουν.

Η εβδομάδα που εξελίσσεται έρχεται να σας επιστρέψει τα εύσημα, να δικαιώσει τη στάση σας και να σας βοηθήσει να εκφραστείτε δημιουργικά. Τα νέα είναι ευχάριστα στην επαγγελματική σας ζωή, έστω και αν προς το παρόν, καλύπτουν μέρος των προσδοκιών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αιχμή του δόρατος είστε εσείς και θα το διαπιστώσετε αυτήν την εβδομάδα, καθώς όλες οι υποθέσεις περνούν από τα χέρια σας και σας αφορούν. Αυτό που χρειάζεται είναι να βάλετε τάξη στα πρακτικά σας, ώστε να μπορέσετε να ασχοληθείτε και με τα πιο ευχάριστα.

Θυμηθείτε να μιλήσετε τη γλώσσα που καταλαβαίνουν οι άλλοι αν θέλετε τα λόγια σας να έχουν αποτέλεσμα. Κρατήστε και τα πιο σπουδαία στοιχεία του χαρακτήρα σας στεγανά και φροντίστε να διαχωρίσετε τη θέση σας, από ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

ΙΧΘΕΙΣ

Τοποθετήστε σωστά τα πιόνια στη σκακιέρα και ετοιμαστείτε για μια πολύ ενδιαφέρουσα παρτίδα αυτήν την εβδομάδα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι συγκέντρωση στους στόχους σας και αποφασιστικότητα, ώστε να προλάβετε να θέσετε εσείς τους κανόνες των εξελίξεων.

Μέσα σε όλα μένει χώρος για ψυχαγωγία, ταξίδια, μετακινήσεις, αλλά και ερωτικές συναναστροφές για τους ελεύθερους. Θυμηθείτε να μην δίνετε μεγαλύτερο βάρος σε ότι δεν του αξίζει, έτσι ώστε να γλιτώσετε από περιττή ταλαιπωρία και άδική κατανάλωση της φαιάς σας ουσίας!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!