Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις της εβδομάδας 19-25 Ιουνίου 2023

Συντάκτης  | 

ζώδια προβλέψεις 19 Ιουνίου

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 19 έως 25 Ιουνίου στα ζώδια δείχνουν το καλοκαιράκι στην έναρξή του φέρνει αρκετά… ψέματα.

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Έχετε ένστικτο ακροβάτη και θα το χρειαστείτε την εβδομάδα που ξεκινά. Ένα βήμα τη φορά θα σας φέρνει πιο κοντά στο στόχο που βρίσκεται απέναντί σας. Η αδρεναλίνη εκτοξεύεται, ο κίνδυνος είναι δελεαστικός και τα καταφέρνετε αν δεν διστάσετε.

Έχετε τον τρόπο να επηρεάσετε τους άλλους, να ξεφύγετε από παγίδες και σκοπιμότητες και έτσι να αξιοποιήσετε τις ιδιότητές σας. Έχετε πάντα στο οπτικό σας πεδίο την ικανοποίηση και τη χαρά και να θυμάστε να αποφεύγετε εκείνους που σας θέλουν τον πρωταγωνιστή του δικού τους δράματος.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα σας βοηθά να περάσετε στην ωφέλιμη αντίδραση και έτσι να κουράσετε κάθε επίδοξο ταυρομάχο. Πρέπει να βιαστείτε και να οργανωθείτε καθώς διανύετε μια σύντομη μεταβατική περίοδο με αλλαγές και εξάρσεις στο οικείο περιβάλλον.

Κάτι που δεν πήγε καλά στο πρόσφατο παρελθόν, είτε χάνει την αξία του, είτε σας οδηγεί σε πιο ουσιαστικές επιλογές. Οι φίλοι θα σας υποστηρίξουν και θα σας προσφέρουν όση κάλυψη χρειάζεστε. Οριστικές αποφάσεις όμως, μετά τα μέσα της επόμενης εβδομάδας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η λέξη κλειδί για την εβδομάδα που ξεκινά είναι η αποστασιοποίηση! Πολλά από όσα συμβαίνουν γύρω σας δεν σας αφορούν, αλλά με κάποιο τρόπο σας μπλέκουν σε μια άχαρη καθημερινότητα. Αυτό όλο εξάπτει τη ρητορική σας δεινότητα με αποτέλεσμα να γίνεστε για μια ακόμη φορά το επίκεντρο ενός ετερόκλητου ακροατηρίου.

Αν ψάξετε θα βρείτε τις λύσεις και αν δεν αρνηθείτε τον κόπο θα ανοίξετε νέους δρόμους στη ζωή σας. Όλα είναι ζήτημα τολμηρών αλλαγών, αλλά με προσεκτικά βήματα τη φορά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προπονήστε στο άθλημα της σκυταλοδρομίας. Επειδή αποστολή σας είναι να περάσετε καίρια ζητήματα από το ένα χέρι στο άλλο, δίνετε προτεραιότητα στον συντονισμό, ώστε να μη χαθούν ευκαιρίες και χρόνος. Χρήματα περνούν από τα χέρια σας, αλλά δεν προλαβαίνετε να τα δείτε.

Σημασία έχει να ξοδεύονται για καλό σκοπό, ή να τοποθετούνται εκεί που θα αποδώσουν. Προσέξτε με ποιους διαφωνείτε και ποιους προκαλείτε! Κάποιους σας ωφελεί η γενικότερη ρευστότητα, αλλά θα πρέπει να της επιβληθείτε!

ΛΕΩΝ

Πρωταγωνιστείτε και αυτήν την εβδομάδα, αλλά πρέπει να μάθετε καλά το ρόλο σας. Η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη αν δεν σας συγκρατήσουν κάποιοι άλλοι και αν δεν σας παραπλανήσουν τα κρυφά σας ένστικτα φιλανθρωπίας.

Εν τω μεταξύ, ότι συμβαίνει γύρω σας είναι εύκολο στη διαχείρισή του, ενώ η απομάκρυνση ενός τοξικού ανθρώπου σας κάνει καλό! Ταξίδια και μετακινήσεις σας φέρνουν χαρά και ανανέωση που τόσο την χρειάζεστε. Οι νέες γνωριμίες θα εξάψουν τη φαντασία και κάποιες θα μείνουν στη ζωή σας για καιρό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα παραγωγικό μελίσσι αναπτύσσεται γύρω σας, αλλά δεν βιάζεστε να μαζέψετε το μέλι και το αφήνετε να ωριμάσει. Προνοείτε έτσι για το μέλλον και ίσως είναι η πρώτη φορά αυτήν την χρονιά που οι άλλοι έμαθαν τον τρόπο δουλειάς σας και μέρος της κοσμοθεωρίας σας.

Χαλαρώστε λοιπόν, απολαύστε τη φροντίδα που σας περιβάλλει, σταματήστε να ανησυχείτε για το αύριο και καταλάβετε πόσο απαραίτητοι είστε. Ανοίξτε δρόμους επικοινωνίας και δείτε με χιούμορ όσα δεν μπορείτε να εξηγήσετε με τη λογική.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα εξελίσσεται σαν να σκηνοθετείτε μια ταινία. Επιλέγετε ανθρώπους και μοιράζετε ρόλους που στην πορεία γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντες. Είναι κάτι που αποζητούσατε από καιρό για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και να χρησιμοποιήσετε παραδείγματα από τη δική σας ζωή.

Άσχετα αν η ταινία είναι μικρού, ή μεγάλου μήκους, θα αποδειχτεί ωφέλιμη για εσάς και τους γύρω σας καθώς πολλά μπαίνουν σε νέα βάση, ενώ ο από μηχανής θεός θα οδηγήσει σε αποκορύφωση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η στενή προσέγγιση Άρη και Αφροδίτης στον Λέοντα συνεχίζει να είναι πρόκληση για εσάς. Κάποιοι έχετε ήδη ξεσηκωθεί για διακοπές και πράγματι θα τις υλοποιήσετε. Κάποιοι άλλοι όμως έχετε ένα καινούριο επαγγελματικό, ή επιχειρηματικό ενδιαφέρον που είναι πρόσφατο και μπορεί να είναι εποχιακό.

Αν ανήκετε στη δεύτερη περίπτωση, βάλτε τα δυνατά σας να τα πραγματοποιήσετε. Ο Ερμής στους Διδύμους επιτέλους, μετά από πολύ καιρό, σας βοηθά να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες οικονομικές, να αντικαταστήσετε απώλειες και να κάνετε και νέες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πράγματι, τουλάχιστον από αστρολογικής πλευράς, ένα καλό διάστημα για εξόρμηση, για διακοπές και για διασκέδαση ή ψυχαγωγία. Ο μόνος τομέας που παραμένει ενοχλημένος, ή βαρύς, είναι ο οικογενειακός. Σίγουρα όμως, επειδή συμβαίνει εδώ και καιρό, έχετε πάρει τα μέτρα σας.

Κάτι επίσης πολύ σημαντικό για τις μέρες που ακολουθούν, η διέλευση του Ερμή από τους Διδύμους σας δίνει την ευκαιρία επιτυχημένων επαφών, συνεννοήσεων, διακανονισμών και σύναψης καινούριων σχέσεων. Οικονομικά, φανείτε προνοητικοί για μια ακόμα φορά και ελέγχετε την παρόρμηση για κατανάλωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μάλλον ήρθε πρόωρα το καλοκαίρι για σας, όπως και διάφορες προτάσεις που θα σας γίνουν αιφνιδιαστικά, αλλά και κάποιες περιστασιακές δυσκολίες, τόσο στο συναισθηματικό, όσο και στον επιχειρηματικό χώρο που κινείστε.

Ωστόσο ο Δίας, που έχει ξεκινήσει την πορεία του στον Ταύρο, λειτουργεί σαν ο καλός σας αρωγός τη δύσκολη στιγμή και κυρίως προστατεύει ουσιώδη πράγματα στη ζωή σας τα οποία σας αφορούν και σας στηρίζουν. Μην επηρεάζεστε από την συνεχή εναλλασσόμενη νευρική καθημερινότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήρθε η εποχή των μεγάλων αποφάσεων και των μεγάλων συγκινήσεων, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα κοινωνικά σας ενδιαφέροντα. Η σύμπτωση της συνύπαρξης Άρη – Αφροδίτης στον Λέοντα εγκαινιάζει μια νέα εποχή στον τομέα των σχέσεων και προπαντός στα αισθηματικά.

Στο μεταξύ ο Δίας στον Ταύρο υπόσχεται τη λύση οικογενειακών προβλημάτων , ή επενδύσεων στον επαγγελματικό χώρο. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και ο Ερμής. Ενισχύει την πειθώ και διευκολύνει την πραγματοποίηση επιθυμιών, ενισχύει τις μετακινήσεις και τα ταξίδια και σε κάποιους την ενίσχυση του χρήματος στον υπερθετικό βαθμό.

ΙΧΘΕΙΣ

Εργασία, υποχρέωση εξυπηρέτησης τρίτων και δημιουργική δραστηριότητα, είναι τρεις παράγοντες που θα παίξουν ρόλο σε καθημερινή βάση. Η χαρά και η ψυχαγωγία δεν θα λείψουν. Οι εντυπώσεις διαδέχονται με ταχύτητα ή μια την άλλη.

Κάποιοι βιάζεστε να αρχίσετε πρόωρα τις διακοπές, ή τις αποδράσεις σας. Πάνω από όλα φανείτε συνεπείς σε κάθε είδους υποχρέωση που έχετε αναλάβει και μην αθετείτε υποσχέσεις που έχετε δώσει στο σύντροφό σας.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!