Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2023

Συντάκτης  | 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου δείχνουν πως ξεκινά μια εβδομάδα με ισχυρά “αστρολογικά  μποφόρ”.

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Την τελευταία εβδομάδα του μήνα δίνεται έμφαση στα γεγονότα μέσα στο στενό περιβάλλον και άλλο τόσο στον επαγγελματικό χώρο. Τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα, κρίσεις κορυφώνονται,  σχέσεις δοκιμάζονται. Επιλέξτε ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν τις επιδιώξεις σας.

Αποφύγετε εντάσεις που δεν οδηγούν πουθενά και μην παρασύρεστε από προκλήσεις που δεν έχουν νόημα. Η Αφροδίτη σας χαρίζει γοητεία, αλλά εσείς θέλετε άμεσα αποτελέσματα. Φροντίστε να μην προσπεράσετε μια σημαντική ευκαιρία στα αισθηματικά και προσωπικά σας ζητήματα. Ο Άρης σας κάνει ατρόμητους αλλά δείτε μήπως υπάρχουν αόρατες παγίδες γύρω σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Η οικογένεια θα σας απασχολήσει και θα απορροφήσει μέρος της δραστηριότητάς σας. Αν ανησυχείτε για κάτι φροντίστε να το διαχειριστείτε και να το βελτιώσετε. Αλλαγές προκύπτουν στο πρόγραμμά σας και καλό θα ήταν να έχετε έτοιμες εναλλακτικές. Αισθηματικά προσπαθήστε να υπάρξει εκτόνωση και συνεννόηση.

Οι σχέσεις είναι ευαίσθητες αυτήν την περίοδο για εσάς και πρέπει να κάνετε υπομονή. Διοχετεύστε ωφέλιμα τη δημιουργικότητά σας, ώστε να αποφύγετε κόντρες με ανθρώπους που δεν είναι έτοιμοι να ασπαστούν τις απόψεις σας. Μια μικρή οικονομική ενίσχυση, ή τακτοποίηση μιας εκκρεμότητας θα σας ανακουφίσει πρόσκαιρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εξελίξεις και γεγονότα ευαισθητοποιούν την αίσθηση της συναισθηματικής σας ασφάλειας και την γενικότερη κατάσταση των οικονομικών σας. Οι αστρολογικές προβλέψεις από τις 26 Ιουνίου δείχνουν πως ο Δίας στον Ταύρο σας κάνει πρακτικά πιο επιδέξιους. Ο Ερμής στον Καρκίνο αυξάνει τη δεκτικότητα, μαζί όμως τις καθυστερήσεις και τις κάθε λογής φαντασιώσεις σας.

Η τακτική που πρέπει να ακολουθήσετε είναι αυτή της μεθόδευσης και όχι της ανταπόδοσης. Μην αφήνετε μυστικά σας να διαρρεύσουν και μην ενδίδετε σε πιέσεις της οικογένειας, ή του στενού σας περιβάλλοντος. Γενικότερα προσέξτε τα λόγια σας γιατί υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων με εκείνους που δεν σας συμφέρει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές οι μέρες που ακολουθούν καθώς Ήλιος και Ερμής συναντιούνται στο ζωδιακό σας χώρο. Προσωπικές υποθέσεις προωθούνται αλλά αισθηματικές και κοινωνικές σχέσεις λίγο περιπλέκονται. Κάποια γεγονότα είναι σημαντικά για την εξέλιξή σας και θα πρέπει να προβάλετε τις ικανότητες και τις ιδιότητές σας.

Είναι τώρα που  η γνώμη σας επηρεάζει το περιβάλλον και οι επιθυμίες σας βρίσκουν θετική ανταπόκριση. Ορισμένοι  θα δώσετε αγώνα για οικονομικό όφελος, καθώς τώρα ξεκαθαρίζει το τοπίο σε αυτόν τον τομέα. Τα λάθη του παρελθόντος σας έγιναν μάθημα και τώρα είστε πιο αποτελεσματικοί.

ΛΕΩΝ

Είστε στο προσκήνιο των εξελίξεων και πολλά θα εξαρτηθούν από τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε, ενεργείτε και διαχειρίζεστε. Προστατέψτε τη διάθεσή σας από την επεμβατική συμπεριφορά κάποιων και μη δίνετε σημασία σε ασήμαντες λεπτομέρειες.

Η Αφροδίτη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο σας εφοδιάζοντας σας με τύχη και κάνοντας τις συμπτώσεις περισσότερο ευνοϊκές για την κάλυψη των ιδιοσυγκρασιακών σας αναγκών. Το ίδιο και ο Άρης που σας εφοδιάζει με επιχειρήματα και ενεργητικότητα. Αξιοποιήστε και μαζί προσέξτε ερωτικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες. Αποφύγετε επίσης το ενδεχόμενο μιας διάψευσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το διάστημα που ξεκινά σας θέλει προσεκτικούς απέναντι σε υποσχέσεις, ιδιαίτερα όσον αφορά στα επαγγελματικά σας. Μπορεί κάποια συμφωνία να εξακολουθεί να είναι σε ισχύ, αλλά στην πραγματικότητα είστε εσείς που την στηρίζετε.

Ελέγξτε το συμφέρον σας και καταστρώστε μια καλύτερη στρατηγική με λιγότερη ανοχή. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο σας κάνει πιο παραγωγικούς, αλλά και πιο ανυπόμονους. Αισθηματικά , είναι ο σύντροφός σας που παίρνει κάποιες πρωτοβουλίες, ενώ οι ελεύθεροι θα έχετε απρόσμενα, όμορφες στιγμές με ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Αφροδίτη και Άρης στον Λέοντα  συνηγορούν ώστε, ότι σας αφορά, να εξελίσσεται σε υπερθετικό βαθμό. Προσέξτε τη δύναμη της γοητείας σας καθώς είναι εύκολο να σας βάλει σε μπελάδες, άσχετα αν ευθύνεστε ή όχι για κάτι τέτοιο. Οι πιο νάρκισσοι φροντίστε να πατάτε γερά στη γη γιατί υπάρχει κίνδυνος να εγκλωβιστείτε σε ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Μην αγνοείτε την προσφορά ενός ανθρώπου και προσπαθήστε να είστε συνεπείς όσον αφορά στην τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων . Θα ήταν επίσης σοφό να αποφύγετε περιττές, νέες αγορές ή να συνάψετε δάνεια για κάτι τέτοιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές οι επόμενες μέρες με έμφαση το τέλος της εβδομάδας και με ενίσχυση της τύχης σας στα αισθηματικά όπου όμως θα πρέπει να διατηρήσετε το ήπιο ύφος που μόνο εσείς ξέρετε να το μετατρέπετε σε γοητεία. Αρκετοί θα εργαστείτε και θα επιδιώξετε την πραγματοποίηση μιας μεγάλης σας φιλοδοξίας.

Στο μεταξύ αποφύγετε αντιθέσεις με ανθρώπους ισχυρούς όπως και με επαγγελματικούς ανταγωνιστές σας. Παρότι το διάστημα θεωρείται αρκετά ενισχυτικό για χειμαζόμενους τομείς της οικονομίας, επιλέξτε τον κατάλληλο τρόπο για να υπερασπιστείτε τα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σχετικά καλή η τελευταία εβδομάδα του φετινού Ιουνίου για τους περισσότερους από εσάς. Κάποιες υποχρεώσεις μπορεί να σας κουράσουν, αλλά αυτό δεν θα σταθεί ικανό ώστε να αναβάλετε ένα ταξίδι, ή να περιορίσετε την κοινωνική σας ζωή.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τις 26 Ιουνίου δείχνουν πως αισθηματικά υπάρχει και εποικοδομητική ένταση.

Οι ελεύθεροι θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να επιλέξετε το καλοκαιρινό σας ταίρι, που θα προκύψει απρόοπτα.  Στα οικονομικά σας κινηθείτε με προνοητικότητα και μην ανοίγεστε σε αγορές ή σε νέες συμφωνίες εάν δεν έχετε σίγουρα εχέγγυα επιτυχίας. Μια μικρή δυσκολία θα εμφανιστεί στα οικογενειακά σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να ακολουθήσετε μετριοπαθείς διαδικασίες συνεννόησης και συναλλαγής. Τα γεγονότα θα δοκιμάσουν την νευρική σας αντοχή αρκετές στιγμές. Είτε το θέλετε είτε όχι οι άλλοι έχουν το πρώτο λόγο  τώρα.

Επαγγελματικά παραμείνετε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, αν και είναι οι εξωτερικοί παράγοντες που πιέζουν για τη λήψη αποφάσεων και πιο δραστικών μέτρων. Σε ότι δεν γνωρίζετε πώς να το διαχειριστείτε, ζητήστε τη γνώμη ειδικών και όχι απλά φίλων.  Κοινωνικά ελιχθείτε και ερωτικά πάρτε πρωτοβουλίες που θα εντυπωσιάσουν το σύντροφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναμοχλεύσεις συναισθημάτων και νέες εξελίξεις στο στενό περιβάλλον φέρνουν οι επόμενες μέρες για εσάς. Υπερασπιστείτε  μια σχέση που τώρα περνάει μία κρίση και αποδείξτε, στον εαυτό σας κυρίως, ότι εννοείτε αυτά που λέτε!

Η εργασία τρέφει τις φιλοδοξίες σας, αλλά μην ξεχνάτε ότι όλα χρειάζονται ένα μέτρο και στις αστρολογικές προβλέψεις από τις 26 Ιουνίου αυτό είναι απαραίτητο. Εκείνο που πρέπει να αποφύγετε είναι να δεσμευτείτε σε οικονομικές συμφωνίες οι οποίες απαιτούν γνώσεις που δεν έχετε. Η εβδομάδα προτρέπει κάποιους από εσάς να βρείτε ένα λόγο για σύντομες διακοπές ή να αποδεχτείτε μια πρόσκληση για ταξίδι ή ψυχαγωγία.

ΙΧΘΕΙΣ

Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι και ανεπηρέαστοι από ότι συμβεί μέσα στο περιβάλλον που κινείστε. Υπερασπίστε επιδιώξεις και ανθρώπους που σας αγαπούν, μην εκνευρίζεστε στο ενδεχόμενο καθυστερήσεων και αν είστε εκτεθειμένοι οικονομικά ζητήστε έγκαιρα πίστωση χρόνου.

Σε γενικές γραμμές η εποχή σας βοηθά και πρέπει να τα καταφέρετε, έστω και αν πολλά από όσα συμβαίνουν γύρω σας δεν ακολουθούν τη δική σας νομοτέλεια. Λειτουργήστε έξυπνα και όχι αναβλητικά. Υπερασπιστείτε επίσης την ψυχική σας υγεία και απομακρυνθείτε  από ότι σας φθείρει!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!