Ζώδια

Που θα έχουν τύχη και που ατυχία τα ζώδια το καλοκαίρι 2023

Συντάκτης  | 

Το πολυαναμενόμενο καλοκαιράκι έφτασε και προμηνύεται καυτό σε γεγονότα και εξελίξεις… Που θα έχουν όμως τύχη και που ατυχία τα ζώδια το καλοκαίρι 2023; Προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Σίγουρα όταν θα βλέπεις τα πράγματα θετικά οι σκέψεις σου είναι: Θα περάσω καλά; Θα πάω διακοπές; Θα γεμίσω μπαταρίες; Θα έχω λεφτά;;;

Όταν πάλι απογοητεύεσαι και τα βλέπεις όλα μαύρα θα σκέφτεσαι: Ένα ακόμα καλοκαίρι με την θερμοκρασία να ανεβαίνει πάνω από τους 40 βαθμούς. Το κλιματιστικό θα καίει ασταμάτητα και εγώ θα δουλεύω διαρκώς μπας και μπορέσω -έστω και 5 μέρες- να πάω κάπου να χαλαρώσω….

Λοιπόν… δες παρακάτω ένα σύντομο αλλά πολύ περιεκτικό άρθρο για κάθε ζώδιο ώστε να ξέρεις σε ποιο τομέα θα έχεις τύχη και που ατυχία το καλοκαίρι του 2023!

Κριέ, θα έχεις…

Τύχη σε…

Έρωτες, φλερτ, ψυχαγωγία, δημιουργικά σχέδια και κατακτήσεις. Μετά από πολύ καιρό θα έχεις επιτέλους και οικονομική ρέντα. Το πορτοφόλι σου θα είναι πιο γεμάτο για να κάνεις τα γούστα σου!

Ατυχία σε…

Το διάστημα από τις 10 Ιουλίου έως τις 27 Αυγούστου θα είναι νευρικό και με στρες… Το πρόγραμμά σου πολλές φορές θα έρθει τούμπα, ενώ οι εργασιακές απαιτήσεις θα σε κάνουν να τρέχεις τελευταία στιγμή να κλείσεις τις υποχρεώσεις σου για να πας διακοπές.

Ταύρε, θα έχεις…

Τύχη σε…

Ανάπτυξη σχεδίων, υλοποίηση επιθυμιών, στήριξη από φιλίες και αγαπημένα πρόσωπα, εκπλήρωση μεγάλων ονείρων ζωής, συμβίωση / συγκατοίκηση, ανανέωση οικογενειακή , βελτίωση συνθηκών διαβίωση, τόνωση ψυχολογίας.

Ατυχία σε…

Με τον Δία να κινείται στο ζώδιο σου σίγουρα δεν μπορώ να πω ότι σε διακατέχει η γκαντεμιά αυτό το καλοκαίρι. Οι πιέσεις σου είναι κυρίως ως τις 10/7 όπου τρώγεσαι με τα ρούχα σου, γκρινιάζεις και τσακώνεσαι με πρόσωπα αγαπημένα, ενώ κοντά στην 1η Αυγούστου θέλω να μου προσέξεις τις συγκρούσεις στα επαγγελματικά.

Δίδυμε, θα έχεις…

Τύχη σε…

Υπερνίκηση εμποδίων, τόνωση της ψυχολογίας, στήριξη σε δυσκολίες, φλερτ, μετακινήσεις, ταξιδάκια, γνωριμίες, προτάσεις, διασκέδαση, εξωστρέφεια και αρκετές μετακινήσεις!

ατυχία σε… επαγγελματικά – με την έννοια ότι έχεις αρκετό βάρος και αρκετές υποχρεώσεις-! Στα οικονομικά θέλω την προσοχή σου κοντά στις 3/7 μην αμελείς λογαριασμούς και υποχρεώσεις. Από τις 10 Ιουλίου έως τις 27 Αυγούστου ασυμφωνίες και γκρίνιες για θέματα σπιτιού – οικογένειας.

Καρκίνε, θα έχεις…

Τύχη σε…

Τόνωση οικονομικών, δέχεσαι τα δωράκια σου, αποκτάς κάτι που το θέλεις πολύ, τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου, νιώθεις περισσότερη σιγουριά για το αύριο, είσαι περιζήτητος, κοινωνικός, κάνεις νέες γνωριμίες.

Ατυχία σε…

Σχέσεις με άτομα του στενού σου περιβάλλοντος, πικραίνεσαι από στάσεις και συμπεριφορές και κλείνεις κάποιους κύκλους σχέσεων – συνεργασιών – που ξέρεις ότι ήταν προβληματικοί! Προσοχή στο όχημα και στην οδήγηση από τις 10 Ιουλίου έως τις 27 Αυγούστου

Λέοντα, θα έχεις…

Τύχη σε…

Έρωτα, Επανασύνδεση, Εκπλήρωση Επιθυμιών, Κατακτήσεις, Ψυχαγωγία, Τόνωση Ψυχολογίας – Αυτοπεποίθησης, ανανέωση εξωτερικής εμφάνισης, διακρίσεις και κατακτήσεις επαγγελματικές, προβολή, ανάδειξη, επιτυχία σε στόχους!

Ατυχία σε…

Οικονομικά που συνδέονται με τρίτους (σου χρωστούν λεφτά ή σε έχουν ριγμένο), αναγκάζεσαι να επωμιστείς περισσότερα έξοδα και το χρήμα φεύγει από τα χέρια σου με ταχύτητα (ιδιαίτερα από τις 10/7 έως τις 27/8).

Παρθένε, θα έχεις…

Τύχη σε…

Μακρινά Ταξίδια, Απελευθέρωση, Νέες Εμπειρίες, Σπουδές, Επέκταση γνώσεων, Αλλαγή τρόπου Ζωής, νέες συμφωνίες. Ερωτική επανασύνδεση, ολοκλήρωση ερωτικής επιθυμίας…

Ατυχία σε…

Κάποια πράγματα πηγαίνουν ανάποδα, θα υπάρξει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις σε πλάνα, σχέδια, επικοινωνίες το διάστημα από τις 24/8 έως τις 16/9. Μία ερωτική σχέση έχει χαρακτήρα κρυφό, μυστικό ή και αδιέξοδο και θα σε σιγοτρώει μέσα σου!

Ζυγέ, θα έχεις…

Τύχη σε…

Κληρονομιά, Τυχερά παιχνίδια (με μέτρο εεε), δώρα, σεξουαλική ζωή, γνωριμίες, κοινωνική ζωή, νέες φιλίες, εκπλήρωση σχεδίων!

Ατυχία σε…

Εργασιακά … ναι εκεί πρέπει να κουραστείς λίγο παραπάνω αυτό το καλοκαίρι!

Προσοχή στους οικογενειακούς καβγάδες κοντά στις 3 Ιουλίου, μην αμελείς την ξεκούραση και την χαλάρωσή σου από στις 10/7 έως τις 27/8

Σκορπιέ, θα έχεις…

Τύχη σε…

Φήμη, καταξίωση, εκπλήρωση στόχων, νέος έρωτας με προοπτικές, γάμος, σταθεροποίηση σχέσεων και συνεργασιών.

Ατυχία σε…

Επαγγελματικά ως τις 10/7 όπου θα ανατραπούν κάποια σχέδιά σου, στην συνέχεια κοντά στην 1η Αυγούστου αναμένεται ένταση και ταραχή σε ζητήματα οικογενειακά – προσωπικά!

Δείξε προσοχή στις παρεξηγήσεις με τους φίλους ιδιαίτερα την περίοδο του Αυγούστου!

Τοξότη, θα έχεις…

Τύχη σε…

Μακρινά ταξίδια, σπουδές, διεύρυνση γνώσεων, νέες ερωτικές εμπειρίες και φλερτ, δικτύωση, βελτίωση συνθηκών στην εργασία.

Ατυχία σε…

Θέματα οικογενειακά, σηκώνεις κάποιο βάρος, δεν σου αρέσει μία κατάσταση, πληγώνεσαι και θίγεσαι γιατί υπάρχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα. Χρειάζεται αναγκαστικά να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτό που πραγματικά θέλεις ή και σε αυτό που λέει η λογική σου!

Αιγόκερε, θα έχεις…

Τύχη σε…

Έρωτα, διασκέδαση, τεκνοποίηση, επιχειρηματικότητα, διασκέδαση, τέχνες, οικονομικά, κληρονομικά, επιδόματα!

Ατυχία σε…

Σχέσεις με αδέρφια, προβλήματα στο μεταφορικό μέσο, δυσκολία για την εκπλήρωση ενός μεγάλου ταξιδιού που επιθυμούσες. Επανέρχονται κάποιες σκοτεινές σκέψεις – φόβοι στο μυαλό σου!

Υδροχόε, θα έχεις…

Τύχη σε…

Ερωτικά καμώματα, επανασύνδεση, θα είσαι δημοφιλής, περιζήτητος , αγαπητός στο περιβάλλον σου, θα βελτιώσεις τις συνθήκες διαβίωσής σου, θα αλλάξεις σπίτι ή θα κάνεις ανανέωση στο χώρο σου!

Ατυχία σε…

Οικονομικά …. Είναι ένα καλοκαίρι που θα έχει ατσαλιές και έξοδα αρκετά που θα σε αποσυντονίσουν. Προσοχή σε καβγαδάκια, στην Πανσέληνο που γίνεται 1η Αυγούστου στο ζώδιο σου!

Ιχθύ, θα έχεις…

Τύχη σε…

Ταξίδια, μετακινήσεις, προτάσεις, συμφωνίες, γνωριμίες, αλλαγή μεταφορικού μέσου, συχνά ταξιδάκια. Βελτίωση στα εργασιακά, αλλαγές όμορφες σε συνήθειες και σε τρόπο ζωής, ευκαιρίες χαλάρωσης και αποφόρτισης.

Ατυχία σε…

Σχέσεις και σε συνεργασίες ειδικά το διάστημα από τις 10 Ιουλίου έως τις 27 Αυγούστου επανέρχονται κάποια προβλήματα και κάποιες κόντρες με πρόσωπα που συνδέεσαι στενά, κάνεις τα τελικά ξεκαθαρίσματα γιατί αποφασίζεις ότι δεν μπορείς πλέον να θυματοποιείσαι ή να σε πιάνουν κορόιδο!

Oroskopos Team

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!