Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις της εβδομάδας 5-11 Ιουνίου 2023

Συντάκτης  | 

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 5 έως 11 Ιουνίου στα ζώδια δείχνουν ερωτικές ατασθαλίες και οικονομικές ταραχές.

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Αποφύγετε να είστε εριστικοί όταν αντιμετωπίζετε εμπόδια και καθυστερήσεις. Διοχετεύστε τη δραστηριότητα σας στην εργασία και μην ανακατεύεστε σε παρεξηγήσεις που αφορούν τρίτους.

Όσοι διεκδικείτε χρήματα φροντίστε να εντείνετε τις προσπάθειες σας. Η Αφροδίτη στον Λέοντα σας δίνει ευκαιρίες να εξωραΐσετε το στενό περιβάλλον ή να βελτιώσετε μια σχέση που σας αφορά.

Τέλος, φροντίστε τις κοινωνικές σας σχέσεις και υπερασπιστείτε τους ανθρώπους που σας αγαπούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιο σας, βελτιώνει τη διάθεση και την υγεία σας. Πολλά πράγματα σας απασχολούν και αρκετά από αυτά μπορούν να τακτοποιηθούν ή να εξελιχτούν.

Φροντίστε να είστε συνεπείς στο χειρισμό οικονομικών υποθέσεων και αποφύγετε ενέργειες που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Όσοι νομίζετε ότι οι αποφάσεις που θέλετε να πάρετε έχουν ωριμάσει, δεν έχετε παρά να τις κάνετε πραγματικότητα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να βρείτε το σθένος για να υποστηρίξετε πράγματα και ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής έρχεται να εγκατασταθεί στο ζώδιο σας στις 11 Ιουνίου και αυτό θα αυξήσει την κινητικότητα και τα καθημερινά σας ενδιαφέροντα. Ο Άρης εξακολουθεί να είναι στον Λέοντα διατηρώντας την πολυμέρεια και την υπερένταση των επαγγελματικών σας.

Παρά το γενικό κλίμα, ήδη αρχίζουν να διαφαίνονται βασικές αλλαγές στη ζωή σας προς το καλύτερο. Είναι φανερό πλέον ότι μερικές από τις φιλοδοξίες σας είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν γρηγορότερα.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα, ευνοεί έξυπνους χειρισμούς στα οικονομικά σας, αύξηση των εσόδων σας και περισσότερη δόση χαράς στην καθημερινότητα των αισθηματικών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει βελτίωση στη διάθεση και στην τύχη σας, αλλά οικογενειακά θέματα σας απασχολούν. Δεν μπορείτε να γυρίσετε την πλάτη σε ανθρώπους που συνεχίζουν να χρειάζονται την αρωγή σας.

Παράλληλα, αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για διαπραγματεύσεις όσον αφορά τους επιχειρηματίες. Για ταξίδια και για καλύτερη επίδοση στις σπουδές όσον αφορά τους σπουδαστές.

Ο μήνας αυτός παρουσιάζει πολλά γεγονότα, μερικά εκ των οποίων δεν είστε ψυχολογικά έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε. Μάθετε να ελίσσεστε καλύτερα και όλα θα πάνε καλά.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές οι επιδόσεις στην εργασία σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος να βρείτε λύση σε επαγγελματικά προβλήματα ή να προωθήσετε καινούργια σχέδια. Όσοι είστε οδηγοί ή ασχολείστε με μηχανήματα, προφυλαχτείτε από απερισκεψίες που μπορεί να δημιουργήσουν ατυχήματα.

Αισθηματικά, έχετε ευκαιρίες απροσδόκητων ευχάριστων εξελίξεων, καθώς η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας.

Κοινωνικά, γίνεστε δημοφιλείς. Ενώ οικονομικά πρέπει να είστε προνοητικοί σε κάθε καινούριο εγχείρημα εξόδων. Τώρα μπορείτε να προωθήσετε νέα σχέδια σας και να ανοίξετε νέα κεφάλαια στην προσωπική σας ζωή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα νεύρα σας φαίνεται να είναι λίγο τεντωμένα τις μέρες αυτές…

Ο Ερμής φέρνει κινητικότητα στην εργασία και στις μετακινήσεις. Ο Άρης από την άλλη, σας αναγκάζει να ασχοληθείτε με θέματα του παρελθόντος και να τα κλείσετε οριστικά. Προετοιμαστείτε για μερικές εντάσεις σχετικά με το οικείο περιβάλλον.

Στα οικονομικά βελτιώνεστε λίγο ή εξυπηρετήστε από παράγοντες του περιβάλλοντος.

Στα αισθηματικά σας είστε ανικανοποίητοι και ανυπόμονοι για καταστάσεις που άλλοτε βρίσκατε συμπαθητικές. Μην παίρνετε όμως όλα τα πράγματα τοις μετρητοίς και μην χάνετε την υπομονή και το χιούμορ σας.

ΖΥΓΟΣ

Στην πορεία του ο Ιούνιος συνεχίζει να είναι ενδιαφέρων για εσάς. Αλλά συχνά καταλήγει να γίνεται κουραστικός από την πληθώρα των υποχρεώσεων.

Σημαντικό είναι να αποφύγετε περιπλοκές στις σχέσεις σας και διαφωνίες στην προσωπική σας ζωή. Αντιμετωπίστε ένα κλίμα που δεν αλλάζει και μην αμελείτε υποχρεώσεις που πρέπει να κλείσουν. Φανείτε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και προβλέψτε απροσδόκητα ατυχήματα.

Μια ερωτική εμπειρία θα σας συναρπάσει, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης συνεχίζουν την πορεία τους στον Λέοντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασία σας και φροντίστε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας. Μην αφήνετε τα συμφέροντα σας να τα διαχειρίζονται τρίτοι και κρατήστε σε απόσταση ασφάλειας τους δικούς σας.

Αποδεχτείτε κοινωνικές προσκλήσεις και διευθετήστε περιουσιακά και κληρονομικά στοιχεία. Υπερασπιστείτε το ατομικό σας συμφέρον και γίνετε περισσότερο διπλωμάτες σε λεπτά ζητήματα.

Είναι η ώρα να φανείτε ειλικρινής στον εαυτό σας και να δείξτε κατανόηση στους ανθρώπους με τους όποιους συμβιώνετε ή συνεργάζεστε. Κάποιοι αλλάζετε συνήθειες εξ αιτίας ενός αγαπημένου ανθρώπου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης συνεχίζει να διατηρεί μια νευρική ατμόσφαιρα στο στενό σας περιβάλλον. Η Αφροδίτη από την άλλη σας φέρνει υποστήριξη σε φλέγοντα ζητήματα, τα οποία καλείστε να αντιμετωπίσετε με σθένος.

Η είσοδος όμως του Ερμή στους Διδύμους, δείχνει πως σας βοηθά να βρείτε λύσεις μέσα από ξεκάθαρες συζητήσεις. Τόσο σε επίπεδο αισθηματικό όσο και σε επίπεδο κοινωνικό.

Επαγγελματικά η τύχη δεν σας εγκαταλείπει, πρέπει όμως και εσείς να κάνετε πιο οργανωμένες κινήσεις.

Οι δικές σας βαθύτερες ανάγκες, που ενδεχομένως τις έχετε λίγο ξεχάσει, αποτελούν το βασικό μοχλό, των αλλαγών εκείνων που πρέπει να γίνουν στη ζωή σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να μη σταματάτε τις προσπάθειες για τους όποιους στόχους έχει θέσει ο καθένας από εσάς. Μην αφήνετε κρίσιμες γνωριμίες αναξιοποίητες. Μην εμπλέκεστε σε διαφωνίες με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν τα συμφέροντα σας.

Όσοι έχετε προβλήματα στην υγειά σας μην το αμελείτε. Όσοι πάλι χρειάζεστε οικονομική βοήθεια μπορείτε τώρα να απευθυνθείτε σε άτομα που είναι σε θέση να σας βοηθήσουν. Αλλάξτε τακτική αλλά όχι στόχους.

Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό, την υγεία και την εμφάνισή σας, τόσο για κοινωνικούς όσο και ερωτικούς λόγους. Αυτά όλα επηρεάζουν το ένα το άλλο και τώρα θα επηρεάσουν και την ψυχολογία σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιμεληθείτε τις ενέργειες σας και φανείτε διορατικοί στις συζητήσεις που θα κάνετε τις μέρες αυτές.

Περιορίστε τις επιδιώξεις σας μέσα στα ρεαλιστικά πλαίσια της εποχής. Υπάρχει ο κίνδυνος για απροσδόκητες εξελίξεις στα οικονομικά σας. Για ένα διάστημα θα πρέπει να αναζητήστε εναλλακτικές λύσεις.

Οι κοινωνικές προσκλήσεις συνδυάζουν σκοπιμότητα και ευκαιρία, τόσο για εσάς όσο και για τους άλλους. Επαγγελματικά ίσως δεχτείτε ένα κύμα πίεσης ή νέες υποχρεώσεις. Ερωτικά μπορείτε να περάσετε καλύτερα.

ΙΧΘΕΙΣ

Η περίοδος σας βοηθά να ανασυγκροτηθείτε και να λειτουργήσετε εποικοδομητικά στις επιδιώξεις σας. Θα καταφέρετε να ξεπεράσετε εμπόδια με την υποστήριξη ή τη βοήθεια κάποιου ανθρώπου ή παράγοντα.

Η κοινωνική σας ζωή παρουσιάζει ενδιαφέρον, ενώ η οικογένεια χρειάζεται την υποστήριξή σας. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι με τους άλλους μέχρι ποιο βαθμό μπορείτε να βοηθήσετε.

Ερωτικά ελιχθείτε για να αποδείξετε στο σύντροφο σας ότι σας ενδιαφέρει. Αυτή τη μεταβατική περίοδο, η καταιγίδα που έχει ξεσπάει τείνει να απομακρυνθεί. Μην ανησυχείτε και μην αγχόνεστε, έρχεται για εσάς μια πιο φωτεινή περίοδος.

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!