Ζώδια

Αύγουστος 2023: Μηνιαίες Αστρολογικές προβλέψεις

Συντάκτης  | 

Αύγουστος 2023 αναλυτικά οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις!

Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο στον πιο πλήρη οδηγό μηνιαίων προβλέψεων.

Από την αστρολόγο Αθηνά Βαγενά

Αύγουστος 2023 λοιπόν, ο μήνας που φέρνει 2 γεμάτα φεγγάρια και πολλά πλούσια συναισθήματα … Ο μήνας που παρατηρούμε αρκετοί πλανήτες να κινούνται φαινομενικά ανάδρομοι, αλλά και σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα να δυναμιτίζουν αλλαγές…

Στην πορεία του θα διακρίνουμε ότι ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα μας εκπλήξει, θα μας αιφνιδιάσει, αλλά και θα μας ταράξει! Ποια ζώδια θα βρεθούν κερδισμένα; Ποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού θα έχουν τις δυσκολίες τους;

ΚΡΙΟΣ

Α Δεκαήμερο

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που προσπαθείς επιτυχώς να τα συνδυάσεις όλα, τόσο την ανεμελιά και την καλοπέραση όσο και την εργασία Η Πανσέληνος της 1ης Αυγούστου, σου δίνει την ώθηση και το κίνητρο να κυνηγήσεις όνειρα, επιθυμίες, προσδοκίες, δικτυώνεσαι, δέχεσαι προσκλήσεις και ξεκινά ο μήνας κοινωνικά μεν, δαπανηρά δε … Είναι γεγονός ότι αυτό το καλοκαίρι δύσκολα μπορείς να συγκρατήσεις τις επιθυμίες και τις διαθέσεις σου και αυτό έχει ως αντίκτυπο τα άσκοπα έξοδα! Το διάστημα 1-5/8 είναι ευεργετικό για εργασιακές αποφάσεις, επικοινωνίες, νέα που αφορούν τα επαγγελματικά, όμως λαμβάνεις και κάποιες καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία των εργασιακών δραστηριοτήτων σου! Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Άρης από τις 27/8 θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, πυρπολώντας εντάσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου βάλε νερό στο κρασί σου εκεί που πρέπει…. Η τελευταία Πανσέληνος του Αυγούστου (31 του μήνα) από το ζώδιο του Ιχθύ, σε κάνει να βρίσκεσαι σε μία περίοδο εκκαθαρίσεων, αλλά και προσωρινών ψυχολογικών δοκιμασιών, ίσως γιατί κατανοείς ότι μπαίνεις σε μια περίοδο ευθυνών όπου οι συνθήκες σε αναγκάζουν να σηκώσεις μανίκια και να εργαστείς σκληρά!

Β Δεκαήμερο

Ο Αύγουστος ξεκινά με στρες, πολλές υποχρεώσεις και συνεχές τρέξιμο, σε όλα αυτά θα συμβάλουν τόσο ο Ερμής όσο και ο Άρης από την Παρθένο, που δεν σε αφήνουν να αράξεις άνετος σε μία παραλία αφήνοντας όλες τις εκκρεμότητές σου πίσω! Το πρώτο μισό του μήνα, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα είναι αρκετές, δεν παύει όμως να σου δίνονται και σπουδαίες ευκαιρίες για να τονώσεις το εισόδημά σου, να πάρεις ικανοποιήσεις μέσα από τα χρήματα που θα λαμβάνεις, ενώ ανοιχτή είναι και η προοπτική για ένα νέο οικονομικό σχέδιο ή και αγορά. Η Αφροδίτη ανάδρομη από το ζώδιο του Λέοντα, επηρεάζει πιο στενά το δικό σου δεκαήμερο από τις 15/8 ως το τέλος του μήνα, όπου το διάστημα αυτό αναμένονται απολαύσεις με άρωμα παρελθόντος … Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι επιλέγεις για τις διακοπές σου ένα μέρος που έχεις ξαναεπισκεφτεί, είτε ακόμα είναι πολύ πιθανή και η επιστροφή μίας ερωτικής ιστορίας από το παρελθόν! Αναθεωρήσεις και επανεκτιμήσεις στα ερωτικά, σε κάνουν να λειτουργείς αυτό το διάστημα με μία ατίθαση επιπολαιότητα …

Γ Δεκαήμερο

Θα προτιμούσες ο Αύγουστος να ήταν πιο χαλαρός και ξεκούραστος, όμως οι συνθήκες δεν σου επιτρέπουν να είσαι τόσο ανάλαφρος και ανέμελος, έτσι λοιπόν προσπαθείς να τα συνδυάσεις όλα! Στα επαγγελματικά σου αναμένεται έξτρα κινητικότητα, πολλές υποχρεώσεις, αλλά και κάποιες αναποδιές που θα αποσυντονίζουν το πρόγραμμά σου. Το διάστημα 10-27/8 λαμβάνεις ικανοποιήσεις μέσα από την επαγγελματική δραστηριότητα αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται, δεν παύει όμως κάποιες στιγμές να βρίσκεσαι και σε διλήμματα. Κοντά στις 22/8 θέλω να μου είσαι πιο προσεχτικός σε θέματα φυσικής κατάστασης, είτε να είσαι προνοητικός για κάποιες προσωρινές αναποδιές ή καθυστερήσεις για θέματα εργασιακά (πχ αναβολές, ματαιώσεις κλπ). Ο έρωτας παίζει με την σειρά του καθοριστικό ρόλο στην ζωή σου σε αυτό το μήνα της χρονιάς, αφού η Αφροδίτη κινείται φαινομενικά ανάδρομη στο Λέοντα. Δεν λείπουν οι επαφές με το ερωτικό παρελθόν, οι επανεκτιμήσεις της αισθηματικής σου ζωής, όμως και κάποια ακόρεστα, εφήμερα ερωτικά πάθη, που θα ξεφουσκώσουν πολύ πολύ γρήγορα! Για το λόγο αυτό καλό είναι να μην υπερενθουσιάζεσαι! Στα οικονομικά χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και περιορισμό ρίσκου, ο μήνας είναι δαπανηρός και με έξτρα δαπάνες που δεν είχες υπολογίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Α Δεκαήμερο

Ο Αύγουστος ξεκινά με Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου η οποία και φωτίζει τον τομέα του ωροσκοπίου σου που συνδέεται άμεσα με τους στόχους, την καριέρα, την κοινωνική καταξίωση. Κορυφώνονται εξελίξεις στους παραπάνω τομείς, ενώ θα είναι ακατανίκητη η επιθυμία σου, να πάρεις κάποιο ρίσκο, ή και να κάνεις μία αλλαγή! Προσπάθησε μόνο να μην «προκαλείς την τύχη» σου, στα επαγγελματικά, αλλά και μην δίνεις αφορμές για σχόλια – κοινωνικά! Το διάστημα 1-5/8 μπορεί να είναι κοινωνικό, με αρκετές επικοινωνίες, ίσως όμως κάποιες στιγμές θα χρειάζεται να φιλτράρεις μέσα σου ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι και ποιοι απλά οι γνωστοί, ενώ και στον αισθηματικό τομέα το καλοκαίρι αυτό αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να δεις πιο σοβαρά και ώριμα την προοπτική που θέλεις να έχεις μία αισθηματική σχέση! Ο Αύγουστος δεν είναι στερητικός για την αισθηματική σου ζωή, είναι πολύ πιθανό όμως κάποιες στιγμές εσύ ο ίδιος να αισθάνεσαι ότι δε καλύπτεσαι ή ότι θα θελες κάτι περισσότερο από αυτό που ήδη έχεις. Η ίδια τάση ισχύει και στα οικονομικά σου!

Β Δεκαήμερο

Ένας όμορφος Αύγουστος ανοίγεται μπροστά σου, οι πλανητικές τάσεις της περιόδου σε ευνοούν και οι μέρες αυτές του καλοκαιριού, έρχονται για να σου χαρίσουν απλόχερα αυτά που στερήθηκες τα περασμένα καλοκαίρια! Με χορηγό σου τον Δία που κινείται στο ζώδιο και δεκαήμερό σου, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Άρη (1/8) και με τον Ερμή (10/8), ο μήνας έχει τις ευκαιρίες του, την εγρήγορση, το πάθος, τον ερωτισμό, τις κατακτήσεις και την διασκέδαση! Μία νέα ερωτική ιστορία αναμένεται να σε κάνει να ξεφύγεις από τα στεγανά σου! Δεν θα λείψει όμως και το στοιχείο της υπερβολής και της σπατάλης, ιδιαίτερα κοντά στις 7 αλλά και στις 22/8. Κοντά σε αυτές τις μέρες πρέπει να έχεις αυτοσυγκράτηση στο πορτοφόλι σου, αλλά και στις διαθέσεις σου, γιατί άθελά σου μπορεί να λειτουργήσεις επιπόλαια, υπερβολικά ή και δραματοποιώντας κάποιες καταστάσεις! Η Αφροδίτη (κυβερνήτης σου) Ανάδρομη από το ζώδιο του Λέοντα, περιορίζει τα οικονομικά σου, είτε γιατί προκύπτουν αναποδιές στο σπίτι, είτε γιατί τα έξοδα της οικογένειας αυξάνονται. Συναισθηματικά και ψυχολογικά, θα υπάρξουν οι στιγμές νοσταλγίας και αναπόλησης του παρελθόντος, προσπάθησε ωστόσο να μην μεγαλοποιείς κάποιες καταστάσεις. Αυτό το καλοκαίρι δεν θα λείψουν και οι συναντήσεις και αναθερμάνσεις με πρόσωπα που αγάπησες σε παρελθόντα χρόνο, είτε ακόμα και η δική σου επιθυμία να αναβιώσεις στιγμές του χτες, η οποία και θα εκπληρωθεί.

Γ Δεκαήμερο

Ο Αύγουστος ξεκινά με τον κυβερνήτη του ζωδιου σου την Αφροδίτη να κινείται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και εσύ βρίσκεσαι σε μία περίοδο που νιώθεις ανεπαρκής σε αυτά που ήδη κατέχεις, ή ότι κάποιες επιθυμίες σου είναι μπλοκαρισμένες. Νοσταλγείς στιγμές του παρελθόντος, μπαίνεις σε διαδικασία συναισθηματικών αξιολογήσεων, θέλεις να εκπληρώσεις επιθυμίες του χτες … Δεν λείπουν όμως και οι ανατροπές σχεδίων αφού η Αφροδίτη βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 9/8. Αυτή η όψη μπορεί να επαναφέρει κάποια προβλήματα στην αισθηματική σου ζωή και να υπάρξει τώρα μία ρήξη, ή γενικότερα θα υπάρξουν αλλαγές σχεδίων γεγονός που θα σε αποσυντονίσει! Η επιμονή σου να διατηρήσεις τις σταθερές σου, φαίνεται ότι πηγαίνει κόντρα με το κλίμα της εποχής και έτσι αισθάνεσαι έντονο «ηλεκτρισμό»… Την περίοδο του Αυγούστου ωστόσο καταφέρνεις και απεγκλωβίζεσαι από κάθε τι δυσλειτουργικό που σου στερούσε το αίσθημα της χαράς και της ικανοποίησης. Η Νέα Σελήνη στις 16/8 σε επηρεάζει στενά, αφού γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα, με την συμμετοχή του Ουρανού … Ανατρεπτικές αλλαγές στους χώρους, στην επαγγελματική έδρα, στο σπίτι ή στην οικογένεια είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου, όπου πολλά πηγαίνουν αντίθετα από αυτά που εσύ υπολόγιζες και το γεγονός αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι συχνά ανασφάλεια! Το διάστημα από τις 10-27/8 ο Άρης από την Παρθένο σε παρακινεί να «ξεκουνηθείς» και να κάνεις περισσότερα πράγματα που σου δίνουν χαρά, δεν λείπει η ευκαιρία μετακινήσεων, γνωριμιών και είναι βέβαιο ότι η ρουτίνα σου θα σπάσει για τα καλά αυτό τον Αύγουστο! Το ερωτικό παρελθόν φαίνεται ότι σε βάζει σε σκέψεις και αναθεωρήσεις ιδιαίτερα από τις 23/8 δεν σου δίνει όμως την σταθερότητα και την σιγουριά που θελες, απεναντίας σε μπερδεύει! Στα οικονομικά ο μήνας θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα και έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Α Δεκαήμερο

Σε ένα «Κρόνιο» καλοκαίρι, βρίσκεσαι σε ένα συνεχή αγώνα να βάλεις γερές βάσεις στην ζωή σου, στην καριέρα σου και νιώθεις πολλές φορές ότι οι προκλήσεις δοκιμάζουν τα όρια των αντοχών σου! Ο Αύγουστος συνεχίζει να είναι ένας μήνας δοκιμαστικός, υπάρχουν όμως και κάποιες ευχάριστες στιγμές που σε βοηθούν να ανακτήσεις δυνάμεις! Η Πανσέληνος της 1ης Αυγούστου σε προτρέπει να ταξιδέψεις, να αλλάξεις παραστάσεις, να δεις τις καταστάσεις της ζωής σου με έναν τρόπο διαφορετικό! Με τον Ερμή στην Παρθένο το διάστημα 1-5/8 κατασταλάζεις σε σταθερές αποφάσεις για την ζωή σου! Από τις 27/8 το πέρασμα του Άρη στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ζυγού, θα φέρει πολύ περισσότερη κοινωνική δραστηριότητα και δικτύωση. Οι προκλήσεις του μήνα δεν λείπουν, τόσο στις 2/8 όπου γίνονται κάποιες συζητήσεις ή τελεσίδικες αποφάσεις που σε πιέζουν, ενώ και το διάστημα από τις 27-31/8 κοντά στην Πανσέληνο στο ζώδιο του Ιχθύ, όπου οι συνθήκες σε αναγκάζουν να αποδεχθείς κάποια δεδομένα  που σε ζορίζουν στα επαγγελματικά ή και στο γάμο!

Β Δεκαήμερο

Ο Αύγουστος ξεκινά με εσένα να βρίσκεσαι στην «τσίτα» και την ένταση, αφού ο Άρης κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και ως τις 10/8 φέρνει εξελίξεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την δουλειά, που σε κάνουν να βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση και εκνευρισμό! Οι προσπάθειες που κάνεις ως τις 10/8 θα σε στηρίξουν σημαντικά στην επίλυση καταστάσεων που σε προβληματίζουν , είτε αυτό αφορά την διαχείριση ενός οικογενειακού προβλήματος, είτε είναι την αντιμετώπιση μίας δύσκολης κατάστασης στην δουλειά! Δεν λείπουν αυτό το μήνα οι τυχερές ειδήσεις και προτάσεις, οι συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος, καθώς και μία αστείρευτη δική σου επιθυμία να συναντήσεις, να επισκεφτείς, μέρη και ανθρώπους που σε κάνουν να αισθάνεσαι γνώριμα και αρμονικά! Το μόνο που θα σου πρότεινα να συγκρατήσεις αυτό το μήνα είναι τις εναλλαγές στις διαθέσεις σου, αλλά και τις βιαστικές αποφάσεις που λίγο αργότερα θα αναθεωρήσεις!

Γ Δεκαήμερο

Τον φετινό Αύγουστο δεν περνάς τόσο ήρεμα όσο πραγματικά θα επιθυμούσες ή έχεις ανάγκη για να περάσεις … Είναι ένας Αύγουστος με εναλλαγές, αλλά και αρκετό άγχος, όπου σίγουρα δεν θα βαρεθείς, όμως σημαντικό είναι να γνωρίζεις ότι πολλά που σε αφορούν (αισθηματικά, επαγγελματικά , οικονομικά) θα κριθούν και θα αξιολογηθούν αυτή την περίοδο! Η Αφροδίτη ανάδρομη από το Λέοντα, σε κάνει να βρίσκεσαι σε σκέψεις για το ερωτικό παρελθόν, τι έφταιξε, τι πήγε λάθος … Οι σκέψεις μπορεί να γίνουν και επικοινωνίες ή και συναντήσεις, όμως φαίνεται ότι οι δικές σου ερωτικές επιθυμίες δεν κατασταλάζουν και δεν σταθεροποιούνται αυτό το διάστημα, απεναντίας άλλα μπορεί να σκέφτεσαι και να αισθάνεσαι τη μία στιγμή, άλλα την άλλη … Τον Αύγουστο δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες για μετακινήσεις ταξίδια, ιδιαίτερα από τις 16/8 με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα, χρειάζεται ωστόσο προσοχή στο πρόγραμμα των διακοπών σου, καθώς και στις μετακινήσεις σου!   Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου ως τις 27/8 σίγουρα είναι αξιοσημείωτη για το δικό σου ζώδιο, επομένως δεν παύουν να υπάρχουν οι εκνευρισμοί, οι εντάσεις με το περιβάλλον σου, με τους δικούς σου ανθρώπους αλλά και οι δικές σου εσωτερικές συγκρούσεις που θα σε αποδιοργανώνουν … Μεγαλύτερη προσοχή θέλω να δείξεις το διάστημα 20-22 Αυγούστου όπου κορυφώνεται η αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα, για να αποφύγεις κινήσεις, πράξεις ή και γεγονότα που μπορεί να σε μπερδέψουν ή και να σε θίξουν. Πολλές φορές αισθάνεσαι αυτό το μήνα ότι αναγκάζεσαι να υπερβείς τις δυνάμεις και τις δυνατότητές σου και αυτό σε κουράζει, σε εξαντλεί … Ο μήνας για πολλούς – ίσως και για σένα – φέρνει και ανακατατάξεις σε χώρο σπιτιού – επαγγελματικές έδρας ή σημαντικές οικογενειακές εξελίξεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Α Δεκαήμερο

Ο Αύγουστος ξεκινά με Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου που διεγείρει τα κρυφά σου ένστικτα , τους φόβους και τα ανομολόγητα πάθη … Ανησυχίες για ζητήματα οικονομικά, για οφειλές και χρεωστικά υπόλοιπα είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου, ιδιαίτερα μέχρι το πρώτο πενθήμερο του μήνα! Στην πορεία του Αυγούστου δεν συμβαίνουν τα μεγάλα και συνταρακτικά γεγονότα στην ζωή σου, το γεγονός αυτό μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε μία στασιμότητα, είτε θα έχεις περισσότερο χρόνο για σκέψη και έτσι θα παρασύρεσαι στην υπερανάλυση που πολλές φορές μπορεί να ρίχνει την ψυχολογία σου! Το διάστημα 1-5/8 είναι έντονα επικοινωνιακό,ενώ δεν λείπουν και οι ευκαιρίες κοντινών μετακινήσεων. Απόλαυσε την ηρεμία σου, χωρίς να τρώγεσαι με τα ρούχα σου και αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο σου, σε οργάνωση, συγκρότηση σκέψης και διαθέσεων. Στις 27/8 ο Άρης περνά στο Ζυγό και τότε μπαίνεις σε μία πιο μαχητική και απαιτητική περίοδο … Εξελίξεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας σε κάνουν να βρίσκεσαι σε συνεχή κινητικότητα… Προσοχή στα νεύρα και τις εντάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα! Στις 31/8 αποχαιρετάς τον Αύγουστο με μία Πανσέληνο στο ζώδιο του Ιχθύ, η οποία κορυφώνει εξελίξεις που αφορούν νομικά έγγραφα – σπουδές – συμφωνίες όπου παίρνεις μία μορφή δικαίωσης. Το φεγγάρι αυτό αναμένεται να είναι σταθεροποιητικό, αλλά και να προσφέρει και την ευκαιρία για ένα μακρινό ταξίδι!

Β Δεκαήμερο

Καλωσορίζεις τον Αύγουστο με φουλ πρόγραμμα, αρκετές μετακινήσεις, επαφές, είσαι σε πνευματική εγρήγορση και σε ετοιμότητα για διακοπές και επικοινωνίες. Οι ευκαιρίες αυτό το μήνα δεν λείπουν και προέρχονται μέσα από νέες γνωριμίες, νέες φιλίες που θα αναπτυχθούν, ενώ θα καταφέρεις και κάποια από τα όνειρα και τα σχέδια που κάνεις να τα δεις να γίνονται πράξη! Προσκλήσεις και προτάσεις από τον κοινωνικό κύκλο, μετακινήσεις σε μέρη που ήθελες εδώ και καιρό να πας, προτάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα μέσα από το δίκτυο γνωριμιών σου, όλα αυτά έρχονται για να δώσουν ένα χαρμόσυνο ύφος σε αυτό τον Φλογερό Αύγουστο! Η Αφροδίτη ανάδρομη από το ζώδιο του Λέοντα, εντείνει το αίσθημα της ανασφάλειας, είτε γιατί τα οικονομικά δεν σε καλύπτουν, είτε γιατί συναισθηματικά νιώθεις αβεβαιότητα. Διανύεις όμως και ένα μήνα που αξιολογείς εκ νέου το τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείς, αλλά και σου αξίζει. Προσοχή στις σπατάλες και στις υπερβολές.

Γ Δεκαήμερο

Ο Αύγουστος ξεκινά με την Αφροδίτη να κινείται φαινομενικά ανάδρομη και τα οικονομικά σχέδια δεν σου κάθονται τόσο καλά … Περιμένεις χρήματα που σου οφείλουν και καθυστερούν, έρχονται χρήματα στα χέρια σου που τα περίμενες καιρό και κάποιο έξοδο προκύπτει ξαφνικά και το πορτοφόλι πάλι γρήγορα αδειάζει! Οι οικονομικές αστάθειες και ανατροπές έχουν την τιμητική τους σε όλη την πορεία του μήνα, για το λόγο αυτό θα σου έλεγα το διάστημα από τις 16/8 καλό θα ήταν να συγκρατήσεις την τόλμη και το ρίσκο για αγορές, επενδύσεις, νέα οικονομικά εγχειρήματα. Τα ταξίδια και οι μετακινήσεις δεν θα λείψουν αυτό το μήνα, ιδιαίτερα από τις 10-27/8, και σίγουρα θα έχουν ανανεωτικό χαρακτήρα … αρκεί να είσαι ανοιχτός και προσιτός σε νέες εμπειρίες και προσεχτικός σε κινήσεις, όχημα μικροατυχηματάκια κοντά στις 20-22 Αυγούστου! Στον αισθηματικό τομέα είναι πιο έντονη η ανάγκη σου να απεμπλακείς από ότι δεν σου ταιριάζει ή πάει ενάντια στο σύστημα αξιών σου!

ΛΕΩΝ

Α Δεκαήμερο

Αύγουστος λοιπόν, ο μήνας των γενεθλίων σου όπου φέτος κάνει το ντεμπούτο του με μία Πανσέληνο στο ζώδιο και το δεκαήμερό σου, κορυφώνοντας γεγονότα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου … Στο ξεκίνημα του μήνα σε διακατέχει η υπερβολή αλλά και η ακατανίκητη επιθυμία σου να ξεφύγεις από την ρουτίνα και να κάνεις αλλαγές στην ζωή σου! Προσοχή σε κόντρες που θα προέλθουν από την μεγαλοποίηση και την υπερβολή και περιόρισε τον ενθουσιασμό που θα σε οδηγήσει σε λάθη! Συζητήσεις και αποφάσεις για τα οικονομικά, μπορεί να ζορίσουν αλλά θα καταφέρεις να μπεις σε ένα πρόγραμμα το διάστημα 1-5/8. Πιο πιεστικές οι συνθήκες στα οικονομικά θα είναι από τις 27-31/8 όπου με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ιχθύ, αφενός οι λογαριασμοί ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια, αφετέρου ανακινούνται όλες οι ευαισθησίες και οι συγκινήσεις σου! Ο Άρης από το Ζυγό, στις τελευταίες μέρες του μήνα, σου δίνει ωστόσο την ώθηση για μετακινήσεις, ταξίδια, πρωτοβουλίες και σημαντικές αποφάσεις ζωής.

Β Δεκαήμερο

Ο φετινός Αύγουστος τα έχει όλα από πολύ, αρκετές στιγμές όμως θα είναι και οι δικές σου διαθέσεις αχόρταγες, γεγονός που θα σε παρασύρει στην υπερβολή είτε και στα λάθη! Στο ξεκίνημα του μήνα, δίνονται σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής και οικονομικής ανέλιξης, παίρνεις τα πάνω σου, νιώθεις πιο ισχυρός, θέτεις νέους στόχους για το μέλλον σου και προχωρούν ζητήματα επαγγελματικών συνεργασιών! Η δίψα σου να κάνεις πράγματα που σου είχαν λείψει ή είχες στερηθεί κάποιες στιγμές θα σε ωθήσει σε επιπόλαιη συμπεριφορά, επομένως στην πορεία του μήνα φαίνεται ότι θα σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαχειριστείς τις επιθυμίες, τα θέλω σου και αυτό μπορεί να έχει ως κόστος την οικονομική σπατάλη, είτε την ερωτική επιπολαιότητα που θα την μετανιώσεις λίγο αργότερα. Ας μην ξεχνάς ότι η Αφροδίτη κινείται φαινομενικά ανάδρομη στο ζώδιο σου και ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του μήνα, βρίσκεσαι σε κάτω από την επιρροή της. Οι επαναπροσδιορισμοί για την αισθηματική ζωή είναι μέσα στις τάσεις της εποχής, είτε αυτό σημαίνει ότι βρίσκεσαι σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος από το ερωτικό παρελθόν, είτε προκύπτει μία επανασύνδεση, είτε τώρα ξυπνούν μέσα σου επιθυμίες που είχες «θάψει» και ζητάς να τις κάνεις πραγματικότητα. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στις 22/8 καλό θα ήταν να μην βιάζεσαι να επενδύεις ή να κάνεις τώρα σημαντικές επιλογές ζωής, αλλά και στα αισθηματικά να μην θεωρείς τίποτα ως δεδομένο!

Γ Δεκαήμερο

Ο Αύγουστος ξεκινά με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομη στο ζώδιο σου σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ουρανό! Θέλεις να απεγκλωβιστείς από παρελθοντικές καταστάσεις που σου στερούν το αίσθημα της ελευθερίας , όμως είναι πολύ πιθανό στο ξεκίνημα του μήνα να προκύπτουν και ξαφνικές ανατροπές στα οικονομικά και στα αισθηματικά, οι οποίες και σε καλούν να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα ή να βρεις εναλλακτικές. Η κατάσταση αυτή συχνά μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι ανικανοποίητος, ή ότι βρίσκεσαι σε αβεβαιότητα! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 16/8 στο ζώδιο σου σε επηρεάζει στενά, καθιστώντας το 2ο μισό του μήνα ιδιαίτερα εκρηκτικό, επαναστατικό, έντονο, με δυναμικές αλλαγές ζωής! Ξαφνικές αλλαγές στην προσωπική ή επαγγελματική ζωή είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου, χρειάζεται όμως και εσύ από πλευράς σου να είσαι πιο προσεχτικός στο 2ο μισό του μήνα για την αποφυγή ατυχημάτων. Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που θα έχει σημαντικά σκαμπανεβάσματα … Ο Άρης στην Παρθένο ως τις 27/8 σε κινητοποιεί να εργαστείς προκειμένου να διασφαλίσεις τους πόρους σου, δεν θα λείψουν όμως και κάποιες αναποδιές που θα αδειάσουν γρήγορα το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου και θα σε βυθίσουν προσωρινά στην ανασφάλεια, η περίοδος sos είναι το διάστημα από τις 20 του μήνα και έπειτα! Δεδομένου ότι και ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο στις 23/8 δείξε προσοχή σε έγγραφα , συμφωνητικά οικονομικού χαρακτήρα. Στα θετικά του μήνα κρίνεται το γεγονός ότι πολλοί Λέοντες του 3ου δεκαημέρου κάνετε τώρα τα βήματα για να αλλάξετε άρδην την ζωή σας, για να ξεκινήσετε σπουδές, να αλλάξετε τόπο διαμονής, να ξεκινήσετε μία νέα εργασία … Όλο αυτό μπορεί να γίνεται απότομα, ακαριαία ή και να σας φοβίζει, είναι όμως για καλό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Α Δεκαήμερο

Καλωσορίζεις τον Αύγουστο αρκετά επιφυλακτικά και κουρασμένα, δεν είναι λίγα τα συμβάντα που προέκυψαν την περίοδο του Ιουλίου στην ζωή σου και υπάρχουν ακόμα αρκετές υποθέσεις που καλείσαι να διαχειριστείς , είτε και να αποδεχθείς! Ο μήνας ξεκινά με μία Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία εντείνει το στρες λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, αρκετής δουλειάς. Προσπάθησε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για σένα, πρόσεξε λίγο παραπάνω την διατροφή και αγκάλιασε τον εαυτό σου με αγάπη! Το διάστημα 1-5/8 καλείσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις, απογοητεύεσαι από λόγια και συζητήσεις, ενώ πολύ πιθανή είναι και η σκέψη ή και η συζητήση για την διακοπή μίας σχέσης και συνεργασίας. Σίγουρα ο Αύγουστος στο διάβα του σε καλεί να βάλεις τελεία και παύλα σε ότι δεν εξελίσσεται και δεν προοδεύει και όλη αυτή η τάση γίνεται πολύ πιο έντονη την περίοδο από τις 25 ως τα τέλη του Αυγούστου που σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ιχθύ, όπου συνειδητοποιείς ότι η επαφή σου με κάποιους ανθρώπους, δεν είναι μόνιμη, σταθερή αλλά αναγκαστικά πρέπει να διακοπεί! Στα οικονομικά χρειάζεται αυτοέλεγχος, γιατί η περίοδος από τις 27/8 θα είναι αρκετά πιεστική!

Β Δεκαήμερο

Ένας ευεργετικός αλλά όχι ήρεμος και γαλήνιος μήνας θα είναι ο Αύγουστος για σένα αγαπητέ μου Παρθένε … Είναι μήνας ευκαιριών, τύχης, επέκτασης, νέων προοπτικών, όπου το «ατού» σου θα είναι τα νέα κεφάλαια ζωής που θα αρχίσεις να ανοίγεις από τώρα. Σπουδές, ταξίδι σε εξωτερικό, νέες προοπτικές, νέες εμπειρίες, περισσότερη αισιοδοξία και επεκτατική διάθεση είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου και όλα αυτά θα φανούν ήδη από το ξεκίνημα του μήνα. Ο Άρης στο ζώδιο και δεκαήμερό σου έως τις 10/8 σου δίνει την δυναμική να πάρεις πρωτοβουλίες, να κινήσεις υποθέσεις της ζωής σου, να ανακτήσεις το τσαγανό σου … Σίγουρα δεν λείπουν και οι εξελίξεις που σε θέτουν άμεσα εν δράσει … Χαρακτηριστική θα είναι και η τόνωση της λίμπιντο! Το διάστημα 5-16/8 με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο και δεκαήμερό σου δεν λείπουν οι μετακινήσεις, οι ευχάριστες επικοινωνίες και συναντήσεις καθώς και οι τυχερές προτάσεις. Η Αφροδίτη ανάδρομη από το Λέοντα, φουντώνει ωστόσο για τα καλά τις ανασφάλειες στα αισθηματικά σου στο δεύτερο μισό του μήνα, είτε γιατί βρίσκεσαι σε μία αδιέξοδη ερωτική κατάσταση, ή ακόμα και έναν μυστικό έρωτα, είτε γιατί μπλέκεσαι σε νοσταλγικές σκέψεις μετάνοιας!

Γ Δεκαήμερο

Μήνας πιεστικός, με εντάσεις, εκνευρισμούς αλλά και κάποιες ευκαιρίες διεξόδου που θα σε βοηθήσουν να διατηρείς τις ισορροπίες σου! Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα αναλογίζεσαι το παρελθόν σου, τι έφταιξε, τι πήγε πίσω, νοσταλγείς στιγμές του χτες, ενώ άλλοτε μπαίνεις στο ρόλο του θύματος και θυμώνεις με τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω σου! Κρυφές, περίεργες, αλλόκοτες ερωτικές ιστορίες έχουν την τιμητική τους, όμως ο μήνας έχει και αποκαλυπτικό χαρακτήρα, όπου τα γεγονότα και οι εξελίξεις της περιόδου σε αφυπνίζουν και σου φέρνουν στο πιάτο την ωμή αλήθεια! Το διάστημα που χρήζει προσοχή είναι η περίοδος 20-22 Αυγούστου και προσοχή θα έλεγα για την αποφυγή κινήσεων που αργότερα θα μετανιώσεις, ενώ καλό είναι να δείξεις περισσότερη προσοχή στις μετακινήσεις σου, στην φυσική κατάσταση, αλλά και σε κάθε παγίδα που μπορεί να στραγγίξει την ενέργειά σου! Ο Ερμής από το ζώδιο σου γυρνά φαινομενικά ανάδρομος στις 23/8 προκαλώντας τα ευτράπελά του , τις παρανοήσεις του στις επικοινωνιακές σου δραστηριότητες. Δεν παύει όμως να διανύεις και μία περίοδο που αναθεωρείς κάποια πράγματα, ή έρχεσαι και σε επικοινωνία – επαφή με άτομα του παρελθόντος. Στα επαγγελματικά η κατάσταση δεν σε καλύπτει, είτε γιατί νιώθεις ότι θίγονται τα συμφέροντά σου ή δεν επαρκούν αυτά που λαμβάνεις γεγονός που σε κάνει να αισθάνεσαι «ρηγμένος». Οι ευκαιρίες για μετακινήσεις και αλλαγή παραστάσεων, αποτελούν την τονωτική ένεση για να μπορέσεις αυτό το μήνα να νιώσεις πιο ενδυναμωμένος!

ΖΥΓΟΣ

Α Δεκαήμερο

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα ήσουν μόνο δουλειά, υποχρεώσεις, άγχος και πολύ κούραση … Ο Αύγουστος από την έναρξή του σου θυμίζει ότι έχεις ανάγκη από διακοπές, διασκέδαση, έρωτα, ανεμελιά και με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου δραπετεύεις έστω και λίγο από το στρες του τελευταίου χρονικού διαστήματος και έρχονται θετικές εξελίξεις που ενεργοποιούν την ερωτική σου ζωή αλλά και τις ευκαιρίες για να περάσεις όμορφα! Ζητήματα που αφορούν την φυσική κατάσταση (δική σου ή οικείων σου), την εργασία, τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις δεν παύουν να τριγυρίζουν στην σκέψη σου, όπου καλείσαι να βάλεις (ή και να υπακούσεις) κάποιο πρόγραμμα, να βάλεις σε τάξη και σειρά κάποια πράγματα, γεγονός που σε πιέζει αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά! Όλα τα παραπάνω ωστόσο είναι πιο έντονα την περίοδο από τις 27/8 και έπειτα! Η είσοδος του Άρη στο δικό σου ζώδιο στις 27/8 θα σημάνει μία περίοδο δράσης, εξελίξεων και πρωτοβουλιών για τη νέα σεζόν που ξεκινά! Σίγουρα αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να τιθασεύσεις είναι την παρορμητικότητα και τα νεύρα!

Β Δεκαήμερο

Με χαρά, ενθουσιασμό, ερωτισμό και ευχάριστες στιγμές στα αισθηματικά καλωσορίζεις τον Αύγουστο αγαπημένε μου Ζυγέ! Έρχονται χρήματα στα χέρια σου και μπορείς να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου, ενώ έχεις και τα εξτραδάκια σου που προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση. Κατά κάποιο τρόπο μπορώ να πω ότι αυτό το μήνα ανταμείβεσαι για την δουλειά που έχεις ρίξει, σίγουρα ωστόσο η κούραση σου είναι αρκετή και η επιθυμία σου είναι να σηκώσεις χειρόφρενο και να αποσυρθείς κάπου μακριά από ότι σε έχει εξαντλήσει και να γεμίσεις μπαταρίες, κάτι το οποίο και θα το κάνεις μετά τις 10/8. Η Αφροδίτη – ο κυβερνήτης του ζωδίου σου – σε ανάδρομη πορεία από το ζώδιο του Λέοντα, σε φέρνει σε επαφή με παλιούς φίλους αγαπημένους, με κάποιο φλερτ που είχε κολλήσει και είχε μείνει στην μέση, ενώ στην πορεία του μήνα αναδύονται επιθυμίες του χτες που έμειναν στην μέση και εσύ αξιολογείς ότι έχει έρθει η ώρα να τις βάλεις μπροστά! Προσοχή στην μεγαλοποίηση συναισθημάτων – προσδοκιών!

Γ Δεκαήμερο

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας με την ποικιλία του, σίγουρα δεν θα μπορούσα να στον περιγράψω ως ξεκούραστο και χαλαρό, αλλά κοινωνικό, υπερκαταναλωτικό και αρκετές στιγμές πολύ κουραστικό! Η Αφροδίτη – κυβερνήτης σου – είναι φαινομενικά ανάδρομη στο Λέοντα, η επιρροή της στο δικό σου δεκαήμερο είναι αισθητή στο πρώτο μισό του μήνα όπου οι συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα του χτες, οι αναθέρμανση σε παλιά ερωτικά ειδύλλια έχουν την τιμητική τους …. Δεν παύει όμως αυτό το διάστημα εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα να διαψεύδονται κάποιες προσδοκίες ή να προκύπτουν αναποδιές στα οικονομικά! Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που πρέπει να μεριμνήσεις σε αυτό το μήνα της χρονιάς, θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες αναπροσαρμογές στα προγράμματά σου είτε και να κάνεις κάποιες «εκπτώσεις» σε αυτά που ήθελες ή σχεδίαζες να πραγματοποιήσεις. Η πορεία του Άρη από το ζώδιο της Παρθένου (ως τις 27/8) αναμένεται να είναι εξουθενωτική, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά … Συχνά θα νιώθεις ότι τα επίπεδα ενέργειάς σου είναι στραγγισμένα. Αυτό το μήνα όμως οι συνθήκες θα σε αναγκάσουν να κινηθείς και λίγο πιο παρασκηνιακά για να πετύχεις κάποιους στόχους σου! Το διάστημα 20-22 Αυγούστου θέλω να μου είσαι πιο προσεχτικός με θέματα ψυχικής και σωματικής ευεξίας. Στα θετικά του μήνα κρίνεται για σένα η Νέα Σελήνη στις 16/8 η οποία και προσφέρει την διέξοδο και την ευκαιρία για νέες φιλίες, ψυχαγωγία, γνωριμίες και καλοκαιρινή διασκέδαση έως και τις 31/8.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Α Δεκαήμερο

Ο Αύγουστος ξεκινά με μία Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου όπου σε επηρεάζει στενά αγαπητέ μου Σκορπιέ. Το πρώτο πενθήμερο του μήνα αναμένεται με ένταση για θέματα προσωπικά, οικογενειακά, για ζητήματα που αφορούν το ακίνητο, την διαμονή, είτε πολύ απλά ο ψυχισμός σου θα είναι αρκετά επιβαρυμένος! Η φιλία και η δικτύωση αποτελούν ωστόσο την διέξοδό σου για να περάσεις καλά, φρόντισε λοιπόν να μην απορρίπτεις προτάσεις που δέχεσαι από το περιβάλλον σου! Στον αισθηματικό τομέα, αναζητάς την πλήρη και ουσιαστική δέσμευση, έχεις κουραστεί με τα παιχνιδάκια και βάζεις τα όρια σου! Ο μήνας μπορεί να φέρει την αποστασιοποίηση από μία σχέση, η οποία δεν σου είναι αρκετή, ή ακόμα και την δέσμευση σε μία σχέση η οποία έχει δοκιμαστεί με άριστα τα «τεστ» του χρόνου! Η Πανσέληνος στις 31 Αυγούστου αναδύει ακόμα περισσότερο τα συναισθήματά σου προς έναν άνθρωπο, γεννά περισσότερες προσδοκίες και σε βοηθά να δεσμευτείς ουσιαστικά σε αυτά που θέλεις να πετύχεις.

Β Δεκαήμερο

Μήνας δραστήριος και κοινωνικός ο Αύγουστος για σένα φίλε μου Σκορπιέ, ο παράγοντας της τύχης είναι με το μέρος σου ενώ ο άσσος στο μανίκι σου αυτό το μήνα θα είναι η ανάπτυξη ουσιαστικών σχέσεων που θα συμβάλουν στην εκπλήρωση φιλοδοξιών και ονείρων ζωής! Ο Αύγουστος ξεκινά με το ευεργετικό τρίγωνο Άρη – Δία, δέχεσαι την παρακίνηση από φιλικά πρόσωπα για να ξεφύγεις, είσαι γεμάτος θετική ενέργεια, ανοίγονται ευκαιρίες για να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους, ανοίγονται ευκαιρίες για μία νέα σχέση! Η Αφροδίτη είναι φαινομενικά ανάδρομη σε όλη την πορεία του μήνα, ωστόσο στο 2ο μισό του Αυγούστου, επανεκτιμάς τους στόχους σου, τις επαγγελματικές σου επιλογές. Νιώθεις ότι είσαι ρηγμένος ή θίγονται κάποια οικονομικά σου συμφέροντα, ή ότι η εργασία σου δεν αποδίδει τα προσδοκώμενα. Αυτό το μήνα όμως είναι απαραίτητο να δείξεις προσοχή και στην εικόνα που προβάλεις προς τα έξω …η έπαρση, ο εγωκεντρισμός και η υπερβολή μπορεί να φέρουν δυσάρεστα αποτελέσματα! Κατάλληλο διάστημα για καλοκαιρινές διακοπές;; Η περίοδος 5-16/8

Γ Δεκαήμερο

Εκρηκτικός, επαναστατικός και αναμορφωτικός κρίνεται ο Αύγουστος για σένα φίλε μου Σκορπιέ. Η Αφροδίτη ανάδρομη από το ζώδιο του Λέοντα σε καλεί στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα να επανεκτιμήσεις τους στόχους, τις φιλοδοξίες σου, ίσως νιώθεις ότι η καριέρα σου είναι σε μία στασιμότητα, ή οι συνθήκες πλέον δεν είναι ικανοποιητικές. Δεν λείπουν όμως και οι ανατροπές, οι αλλαγές σχεδίων και η τάση αυτή κορυφώνεται πολύ περισσότερο από τις 16 του μήνα όπου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα (με την συμμετοχή του Ουρανού)! Ξαφνικοί χωρισμοί, απρόσμενες διασπάσεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες, δυναμικά γεγονότα που σε αναγκάζουν απότομα να αλλάξεις προσανατολισμό είναι μέσα στις τάσεις της εποχής! Πιθανή είναι όμως και η αλλαγή πορείας στα επαγγελματικά … Ο Άρης από την Παρθένο ενεργοποιεί την κοινωνική σου ζωή, σου δίνει όμως το θάρρος και τον δυναμισμό να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου! Οι φίλοι, η δικτύωση , οι επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος σου δίνουν χαρά στην πορεία του μήνα. Σημαντική συμβουλή για τον Αύγουστο; Μείνε ανεπηρέαστος από τη γνώμη ή και τις διαθέσεις των άλλων και αποδέξου το κύμα αλλαγών που έρχεται κατά πάνω σου, προσπαθώντας να προσαρμοστείς πιο εύκολα στα δεδομένα γύρω σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Α Δεκαήμερο

Ο Αύγουστος σε παρασύρει να ταξιδέψεις, να αλλάξεις παραστάσεις, να επικοινωνήσεις, να γνωρίσεις κόσμο και να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου χάρισμα… Όλα αυτά προκύπτουν στις αρχές του μήνα με την Πανσέληνο που σε βοηθά να αλλάξεις εικόνες και παραστάσεις, ενώ φέρνει και πολλές ειδήσεις στα αυτιά σου που σε χαροποιούν ιδιαίτερα! Οι πιέσεις του Ιουλίου υποχωρούν, δεν παύει όμως να υπάρχουν ακόμα εμπόδια και προκλήσεις στην ζωή σου,  αφού διανύεις μία περίοδο ευθυνών … Στην πορεία του Αυγούστου όμως επικεντρώνεσαι στην εύρεση λύσεων, κάτι το οποίο και πετυχαίνεις.  Πιο πιεστικές στιγμές για σένα είναι η περίοδος από 27-31/8 όπου η επιρροή της Πανσελήνου στο ζώδιο του Ιχθύ (με την συμμετοχή του Κρόνου) είναι έντονη και σε ωθεί να κάνεις σημαντικά ξεκαθαρίσματα στην ζωή σου!

Β Δεκαήμερο

Μήνας αγωνιστικός αλλά και αποδοτικός για θέματα που αφορούν την εργασία και τις προοπτικές της είναι ο Αύγουστος για σένα φίλε μου Τοξότη. Από την έναρξη του Αυγούστου κάνεις τις επαφές εκείνες, που θα σε βοηθήσουν να πας την εργασία σου ένα βήμα παρακάτω.  Βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας και της εργασίας έρχεται σταδιακά μέχρι το τέλος του μήνα, έστω και αν αυτό κάποιες στιγμές προκύπτει με κούραση και έξτρα προσπάθεια! Δεν λείπει όμως αυτό το μήνα και η ανεμελιά, η Αφροδίτη από το Λέοντα, έστω και ανάδρομη προσφέρει την ευκαιρία για ένα ταξίδι μακρινό σε μέρος γνώριμο που σου ξυπνά αναμνήσεις του παρελθόντος. Πιθανή όμως είναι και η επαφή – επικοινωνία με πρόσωπο του ερωτικού παρελθόντος! Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου φιλοσοφείς εκ νέου ζητήματα που αφορούν την αισθηματική σου ζωή. Προσοχή ωστόσο γιατί τουλάχιστον στα αισθηματικά θα λειτουργήσεις αυτό το μήνα αρκετά πιο επιπόλαια ή και παιδιάστικα , γεγονός που λίγο αργότερα θα το μετανιώσεις.

Γ Δεκαήμερο

Το επαγγελματικό άγχος και το συνεχές τρέξιμο για ένα καλύτερο αύριο στην εργασία, είναι το βασικό χαρακτηριστικό του Αυγούστου για σένα φίλε μου Τοξότη. Ο Άρης κινείται στο ζώδιο της Παρθένου επηρεάζοντας το δικό σου δεκαήμερο από τις 10-27 Αυγούστου ένα διάστημα που θα φέρει έξτρα ευθύνες, ανταμοιβή σε προσπάθειες, αλλά και αρκετά διλήμματα και συγχύσεις που θα αφορούν την πορεία που πρέπει να διαλέξεις… Οι βιαστικές αποφάσεις θα φέρουν βιαστικά και μη ικανοποιητικά αποτελέσματα ιδιαίτερα την περίοδο από τις 22 Αυγούστου και έπειτα. Μην ξεχνάς ότι και ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από τις 23 του μήνα στην κορυφή του ωροσκοπίου σου και το διάστημα δεν κρίνεται κατάλληλο για ενάρξεις εργασιών, νέα επαγγελματικά σχέδια ή σημαντικές αποφάσεις… Από πλευράς διασκέδασης και έρωτα, σίγουρα ο Αύγουστος έχει μία παιδική αθωότητα, η οποία μπορεί να σε παρασύρει να απολαύσεις και να χαρείς σαν μικρό παιδί πράγματα και λίγο αργότερα να το μετανιώσεις! Η προοπτική για ένα ταξίδι μακρινό ανοίγει από τη καρδιά του Αυγούστου και ίσως αυτό το ταξίδι να είναι αρκετά πιο δαπανηρό από ότι υπολόγιζες, ή κάποια σχέδιά σου να αλλάξουν. Αρκετές στιγμές μέσα στο μήνα μπορεί να νιώθεις ανικανοποίητος από τα δεδομένα γύρω σου, αναζητώντας νέες εμπειρίες που θα σε βγάλουν από την ρουτίνα, την στασιμότητα ή και το δίλημμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Α Δεκαήμερο

Ο Αύγουστος για σένα αγαπητέ Αιγόκερε ξεκινά με άγχος για τα οικονομικά, με τα έξοδά σου να είναι αρκετά και τις ανασφάλειες να κάνουν πάρτι και να μην σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Θυμήσου όμως ότι δεν είναι η κατάλληλη εποχή για επενδύσεις, αγορές ή και σπατάλες. Στην πορεία του μήνα καλείσαι να σφίξεις τα δόντια και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ζωής … να καταλήξεις στο τι θέλεις, τι πρέπει να ακολουθήσεις, να δηλώσεις ευθέως τις απόψεις σου, να τερματίσεις συμφωνίες … Ωριμάζουν οι σκέψεις και οι ιδέες σου ενώ αυτό το μήνα προτιμάς να διατηρείς επαφές με λίγους ανθρώπου εκπέμπετε στα ίδια μήκη κύματος! Σημαντικές κινήσεις και πρωτοβουλίες για την πρόοδο της καριέρας σου μπαίνουν σε εφαρμογή από τις 27/8 όπου ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού!

Β Δεκαήμερο

Μήνας απολαυστικός, χαρούμενος και αρκετά ερωτικός είναι ο Αύγουστος για σένα φίλε μου Αιγόκερε. Είσαι από τους ευνοημένους εκπροσώπους του ζωδιακού όπου στην πορεία του μήνα δεν θα σου λείψουν ούτε τα ταξίδια, ούτε η καλοπέραση προπάντων όμως ούτε και ο έρωτας… Το τρίγωνο Άρη – Δία 1/8 σε κινητοποιεί να αναλάβεις δράση για να περάσεις καλά, ένα μακρινό ταξίδι, μία νέα προοπτική, ξυπνά μέσα σου επιθυμίες που φαίνεται ότι ικανοποιούνται. Σε όλη την πορεία του μήνα ο Δίας προσφέρει τις ευκαιρίες εκείνες για να γευτείς όμορφες στιγμές, να το ρίξεις έξω, ενώ και ο έρωτας σου κλείνει πονηρά το μάτι δίνοντάς σου την υπόσχεση ότι οι μέρες και οι νύχτες του Αυγούστου θα έχουν έξτρα ενδιαφέρον… Ο μόνος τομέας που δέχεται πιέσεις αυτό το μήνα είναι ο οικονομικός, αφού με την ανάδρομη Αφροδίτη από το Λέοντα και σε τετράγωνο με τον Δία, αυτή την καλοπέραση θα την πληρώσεις ακριβά και θα διαπιστώσεις ότι το παράκανες…

Γ Δεκαήμερο

Ο Αύγουστος φέτος ξυπνά μνήμες, συγκινήσεις σε κάνει να συνειδητοποιείς ότι κάποια πράγματα σε παρελθόντα χρόνο πήγαν λάθος, ενώ προκύπτουν και ανακατατάξεις στη προσωπική ζωή – στο σπίτι και στην οικογένεια που τις αισθάνεσαι ως μία μεγάλη πρόκληση και δοκιμασία! Τα οικονομικά είναι ευάλωτα ιδιαίτερα τις πρώτες 15 μέρες του μήνα που προκύπτουν αναποδιές, αλλά και έξοδα που αφορούν το παιδί, την διασκέδαση ή τις καλοκαιρινές σου στιγμές. Δεν λείπουν όμως και οι ευκαιρίες για μετακινήσεις – ακόμα και αν δεν το έχεις στο πρόγραμμα – όπου τα ταξιδάκια του μήνα μπορούν να λειτουργήσουν απελευθερωτικά και άκρως τονωτικά, ιδιαίτερα την περίοδο από τις 10/8 και έπειτα! Το διάστημα 20-22 Αυγούστου δείξε προσοχή στο μεταφορικό μέσο, στην οδήγηση ενώ θυμήσου ότι δεν είναι το πλέον κατάλληλο διάστημα για οριστικές αποφάσεις, αλλά και για έγγραφα ,συμβάσεις – εξάλλου και ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του-! Ο έρωτας είναι μία υπόθεση άστατη αυτό το μήνα,που τη μία σε απογειώνει εντελώς ξαφνικά, την άλλη σε προσγειώνει στην πραγματικότητα και σου θυμίζει ότι οι επιλογές σου είναι αρκετά βιαστικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Α Δεκαήμερο

Ο Αύγουστος ξεκινά με Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο φίλε μου Υδροχόε και στο ξεκίνημα του μήνα φωτίζονται θέματα που αφορούν εσένα, την προσωπική ζωή, τις σχέσεις σου… Βρίσκεσαι σε αναβρασμό εξαιτίας γεγονότων που σε κάνουν να επαναστατείς, να αντιδράς, να λειτουργείς κάπως υπερβολικά! Με αυτό το φεγγάρι ίσως ξεφύγεις λίγο από τα όρια και λειτουργήσεις ατίθασα, επιπόλαια κάτι που λίγο αργότερα θα αναθεωρήσεις. Στα οικονομικά το ξέρεις ότι δεν είναι εύκολο η κατάσταση να ισιώσει από τη μία μέρα στην άλλη, όμως στην πορεία του μήνα βρίσκεις λύσεις, παίρνεις κάποιες αποφάσεις, τις οποίες τις εφαρμόζεις στα τέλη του μήνα με την Πανσέληνο στους Ιχθείς! Ακόμα και αν η σκέψη των διακοπών φεύγει γρήγορα από το μυαλό σου γιατί θεωρείς ότι είναι κάτι το δύσκολο ή το ανέφικτο, οι τελευταία 4 μέρες του μήνα, σε βοηθούν να αποδράσεις και να ξεφύγεις από την ρουτίνα!

Β Δεκαήμερο

Με δυναμική, κατακτητική διάθεση καλωσορίζεις τον Αύγουστο, του οποίου η έναρξη γίνεται με πάθος και ερωτισμό! Τα συναισθήματά σου εκδηλώνονται με υπερβολή και ξεφεύγεις από τα στερεότυπα ή ότι σου στεκόταν εμπόδιο! Σημαντικές είναι και οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται αυτό το μήνα για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου ή και τα οικονομικά σου! Πιθανές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού αλλά και οικογενειακά σχέδια θα σε γεμίσουν με χαρά και ανυπομονησία! Η Αφροδίτη από το Λέοντα ανάδρομη, φέρνει θύμησες του ερωτικού παρελθόντος, ίσως όμως μεγαλοποιείς κάποια συναισθήματα και επιπόλαια προβείς σε μία επανασύνδεση, η οποία θα είναι κάπως επιπόλαιη, καλό είναι λοιπόν να συγκρατηθείς. Ευκαιρίες οικονομικών συμφωνιών και ευχάριστες ειδήσεις στα οικονομικά έρχονται την περίοδο 5-16/8

Γ Δεκαήμερο

Ένας από τους δυναμικούς μήνες της χρονιάς είναι ο Αύγουστος για το δικό σου ζώδιο φίλε μου Αιγόκερε… Στην πορεία του προκύπτουν αλλαγές, σε αυτά που σχεδίαζες, σε αυτά που περίμενες, ενώ διακρίνεις ότι τίποτα δεν παραμένει μόνιμο ή σταθερό όπως θα θελες. Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομη στο Λέοντα και ως τις 15/8 που επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο, φέρνει επανεκτιμήσεις σε θέματα σχέσεων … Αν είσαι σε μία μόνιμη σχέση είναι πολύ πιθανό να σκάσουν εντελώς ξαφνικά προβλήματα των οποίων η ρίζα ανήκει στο παρελθόν, ενώ οι κρίσεις ανεξαρτησίας θα είναι έκδηλες. Αν δεν έχεις σχέση, το ερωτικό παρελθόν σε πολιορκεί, οι εγγυήσεις που σου δίνει για σταθερότητα είναι μηδαμινές. Η Νέα Σελήνη στις 16/8 σε επηρεάζει άμεσα ως τις 31/8 ανοίγοντας ένα νέο κύκλο για θέματα προσωπικά, επαγγελματικά … Ξαφνικές αλλαγές ή γεγονότα στα επαγγελματικά ή και στα προσωπικά είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου! Τα οικονομικά είναι το ευάλωτο σημείο σου ιδιαίτερα ως τις 27/8.

ΙΧΘΕΙΣ

A Δεκαήμερο

Μετά από έναν δύσκολο Ιούλιο προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες σου, όμως δεν σου είναι και τόσο εύκολο γιατί εξακολουθούν να υπάρχουν οι αστάθμητοι παράγοντες που δεν σου επιτρέπουν να είσαι και τόσο ανέμελος. Ο Αύγουστος ξεκινά με σκληρές συνειδητοποιήσεις, σκληρά λόγια και με την διάθεση από την πλευρά σου να απομονωθείς. Προτιμάς να βάλεις αποστάσεις σε ανθρώπους που δεν ταιριάζεις, καλείσαι να σκεφτείς και να αποφασίσεις για υποθέσεις που συνδέονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου ενώ ως το τέλος του μήνα με την Πανσέληνο που γίνεται στο δικό σου ζώδιο με την συμμετοχή του Κρόνου, κορυφώνεται σημαντικά ξεκαθαρίσματα στην ζωή σου! Όλο αυτό μπορεί να μην σου φαίνεται και τόσο ευχάριστο στην πραγματικότητα όμως ο Αύγουστος είναι μήνας που θα σε βοηθήσει να βρεις λύση σε φλέγοντα θέματά σου , θα ωριμάσουν οι σκέψεις και οι διαθέσεις σου και θα καταφέρεις να οριοθετήσεις καλύτερα την ζωή σου! Στα οικονομικά αναμένετε περισσότερη πίεση και στρες από τις 27/8

Β Δεκαήμερο

Μήνας ταξιδιάρικος, επικοινωνιακός, τυχερός και … γεμάτος εξελίξεις είναι ο Αύγουστος για το δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο! Ο Αύγουστος ξεκινά με ευκαιρίες για χαρμόσυνες μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, με τυχερές προτάσεις, νέες συμφωνίες ή και σημαντικές γνωριμίες που σε ανεβάζουν πολύ! Η πορεία του Δία από το 2ο δεκαήμερο του Ταύρου σε όλη την πορεία του μήνα ενισχύει ακόμα περισσότερο τον παράγοντα της τύχης ο οποίος προέρχεται μέσα από ειδήσεις – προτάσεις -τυχαίες συναντήσεις ή και συμπτώσεις! Σου εστιάζω μόνο την προσοχή ότι δεν πρέπει να βιαστείς σε οικονομικές δεσμεύσεις και συμφωνητικά! Χαρμόσυνα μηνύματα από το περιβάλλον σου, βελτίωση της επικοινωνίας με το ταίρι σου είναι μερικά από τα ατού της περιόδου. Η Αφροδίτη ανάδρομη από το Λέοντα, προκαλεί κάποιες καθυστερήσεις στα οικονομικά που προέρχονται από την εργασία, είτε μπορεί να είναι αρκετά πεσμένη και η διάθεση σου ή η δημιουργικότητά σου! Προσοχή χρειάζεται αυτό το μήνα στις διατροφικές ατασθαλίες – υπερβολές!

Γ Δεκαήμερο

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες στην ζωή σου που σου προκαλούν σύγχυση και αποσυντονισμό. Δεν είναι ένας από τους χαλαρούς μήνες της χρονιάς, αφού στο μεγαλύτερο μέρος του ο Άρης από την παρθένο προκαλεί κόντρες και έριδες με το περιβάλλον σου, με το σύντροφο ή το σύζυγο ενώ και οι επαγγελματικές σχέσεις βρίσκονται κατά κάποιο τρόπο στα μαχαίρια! Εσύ βρίσκεσαι μπερδεμένος και αρκετές στιγμές δεν ξέρεις που να πιστέψεις ή τι θέλεις να κάνεις για την πορεία σου (ιδιαίτερα το διάστημα 20-22 Αυγούστου)! Ζητήματα που αφορούν την εργασία, τα επαγγελματικά σχέδια, τις οικονομικές συμφωνίες, αποτελούν ένα αγκάθι στο λαιμό, είτε γιατί μπλοκάρουν και καθυστερούν σχέδια, είτε επειδή προσπαθείς να πάρεις μία απόφαση που θα αποδειχθεί συμφέρουσα για σένα! Το διάστημα 10-27/8 έχει και τις ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση, γνωριμίες, ταξίδια … Η ουσία είναι όμως ότι αυτό το μήνα δεν πρέπει να πέσεις στην παγίδα της ωραιοποίησης, της εξιδανίκευσης ενώ θα χρειαστεί να είσαι πιο καχύποπτος σε ότι ακούς…

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!