Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας 24 έως 30 Ιουλίου 2023

Συντάκτης  | 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 24 έως 30 Ιουλίου δείχνουν πως αυτή η εβδομάδα θα είναι ένα ερωτικό και οικονομικό “καμίνι”!

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Αλλάζει λίγο το κλίμα τις μέρες που ακολουθούν και η προσοχή σας μετακινείται σε θέματα αισθηματικά και δημιουργικά. Όσοι δεν φύγετε διακοπές αυτές τις μέρες θα απασχοληθείτε με μια νέα εξέλιξη στα επαγγελματικά σας. Καλό θα ήταν, να ζητήσετε τη γνώμη και κάποιου πιο έμπειρου από εσάς.

Οικονομικά η κατάσταση παραμένει ασταθής και δύσκολη περιστασιακά. Κοινωνικά υπάρχουν προοπτικές και προτάσεις, αλλά να είστε επιφυλακτικοί όταν δεν έχετε όλα τα δεδομένα.

Ερωτικά, βρίσκεστε παγιδευμένοι κάπου αλλά είναι στο χέρι σας να ξεπεράσετε τα εμπόδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Καθώς αυτές οι μέρες προχωρούν παρατηρείται μια αύξηση της κινητικότητας και των ενδιαφερόντων στους περισσότερους από εσάς. Μετακινήσεις ή και διακοπές βρίσκονται στο προσκήνιο.

Οι άλλοι θα παίξουν έναν ιδιαίτερο ρόλο σε αυτά τα ζητήματα. Εκείνο που πρέπει να έχετε τώρα είναι ένα πρόγραμμα και κυρίως ο έλεγχος του εαυτού σας.

Οι περισσότεροι ζείτε τις τελευταίες δυσκολίες μιας περίστασης στα επαγγελματικά σας. Πέρα από αυτές όμως, ένα απρόσμενο γεγονός ή ένας άνθρωπος θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο αισιόδοξοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μεταβατικό θεωρείται αυτό το διάστημα, με έντονη παρασκηνιακή δραστηριότητα. Νιώθετε τις αλλαγές που ετοιμάζονται…, ορισμένες από τις οποίες σας αφορούν άμεσα.

Φανείτε διπλωμάτες και διερευνήστε προθέσεις και δυνατότητες. Θέματα στενού περιβάλλοντος βρίσκουν λύσεις ή ευνοούνται να προωθηθούν.

Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ή να δώσετε υποσχέσεις που θα σας δεσμεύσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Διαχειριστείτε πιο έξυπνα τα οικονομικά σας και απολαύστε διακοπές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καλή σχέση του Ερμή με την Αφροδίτη σας βοηθά να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο. Προωθεί παράλληλα τις φιλόδοξες επιδιώξεις των περισσοτέρων από εσάς.

Αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη για να υλοποιήσετε μια ιδέα ή ένα σχέδιο που στριφογυρίζει καιρό στο μυαλό σας.

Όσοι δεν μπορέσετε να ξεφύγετε από την εργασία ο φόρτος θα είναι αρκετός. Αν δεν σας περικλείει αυτή η εκδοχή, τότε μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας σε ταξίδια ή διακοπές. Ούτως η άλλως οι περισσότεροι από εσάς τις περιμένετε πως και πως!

ΛΕΩΝ

Ανήκετε και εσείς στην ομάδα εκείνων που βιώνουν τις τελευταίες ταλαιπωρίες μεταξύ επαγγελματικών σκοπιμοτήτων και προσωπικών καταστάσεων. Κινηθείτε διαλλακτικά, αξιοποιώντας το χρόνο και το χρήμα.

Μη ρισκάρετε κάπου αν δεν είστε σίγουροι για την επιλογή σας και αποφύγετε και να πιέσετε καταστάσεις μεταξύ προσωπικής και κοινωνικής σφαίρας. Ευτυχώς δεν θα λείψει η αντοχή αλλά ούτε και ο παράγοντας της τύχης, ο οποίος σας έχει κακομάθει λίγο τελευταία.

Οι ελεύθεροι εντυπωσιάζεστε από ένα δύσκολο ερωτικό στόχο, αλλά κι εκείνος το ίδιο από εσάς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα καλείστε να βάλετε μια τάξη σε δυο κύριους τομείς, στις αισθηματικές και στις οικονομικές σας σχέσεις.

Οι περισσότεροι καταλαβαίνετε ότι πρέπει να υποστηρίξετε επιθυμίες και να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στην πράξη. Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σας και εξυπηρετεί τις τρέχουσες υποθέσεις σας. Σας κάνει πιο αποδοτικούς σε καθημερινή βάση.

Η παρουσία και του Άρη στο ζώδιό σας, σας κάνει πιο εύστοχους και σας καλύπτει οικονομικά, όταν και όπου χρειαστεί!

ΖΥΓΟΣ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα παρουσιάζουν μια έμφαση, σε υποθέσεις που αφορούν τις εξελίξεις του επαγγελματικού τομέα.

Ο Άρης στην Παρθένο θα σας κάνει πιο αποτελεσματικούς, αρκεί να κινηθείτε οργανωμένα. Ο Ήλιος στο πέρασμα του στον Λέοντα, από την άλλη, φέρνει κοντά σας χρήσιμους ανθρώπους. Μπορεί όμως και να διευκολύνει διακανονισμούς και συνεννοήσεις που γίνονται, οι οποίες καλύπτουν νευραλγικούς τομείς της ζωής σας.

Αισθηματικά, φανείτε πιο λογικοί στις σκέψεις και στις πράξεις σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση σε όλη την γκάμα των σχέσεων σας. Παρά τις έμμεσες ή άμεσες προσπάθειες σας όμως, τον κύριο λόγο συνεχίζουν να τον έχουν οι άλλοι.

Αποστασιοποιηθείτε από τυχόν δυσκολίες… Μην έρχεστε σε άμεση αντίθεση με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν τα συμφέροντά σας.

Υπερασπιστείτε μια σχέση που σας αφορά, αλλά που εσείς θα αναγκαστείτε να τερματίσετε με μια αντίστοιχη. Δεν έχετε παρά να το αποδεχτείτε. Υπερασπιστείτε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι μέρες που ακολουθούν είναι πιο ενδιαφέρουσες από αυτές που προηγήθηκαν. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία μιας απόδρασης που σας προσφέρεται. Μην επηρεάζεστε από γνώμες και δήθεν συμβουλές “καλοπροαίρετων τρίτων”.

Όσοι αποζητάτε ξεκούραση, φροντίστε να επιλέξετε το κατάλληλο μέρος για τις διακοπές σας.

Πρακτικά ζητήματα δεν παύουν να έρχονται στο προσκήνιο, αλλά μπορείτε να αναθέσετε ευθύνες σε κάποιους άλλους. Ερωτικά καλείστε να φανείτε επιεικείς στην κρίση σας και ευέλικτοι στην συμπεριφορά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι μέρες που ακολουθούν θα είναι λίγο νευρικές. Η αρχή της εβδομάδας σας προϊδεάζει, για αυτά τα οποία θα ακολουθήσουν.

Φροντίστε να έχετε καλύτερη άμυνα και να μην παίρνετε τοις μετρητοίς λόγια τρίτων που ενδεχομένως κρύβουν κάποιες σκοπιμότητες. Ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί και προστατέψτε την ιδιωτική σας ζωή. Μην ενδίδετε σε πιέσεις που προσθέτουν ταλαιπωρία.

Αισθηματικά, κάποιοι θα κάνετε τολμηρά βήματα τα οποία θα έχουν αποτέλεσμα. Όσοι βρίσκεστε σε διακοπές, κλείστε τα κινητά σας τηλέφωνα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρατηρείται μια ένταση σε εξέλιξη, που αφορά κυρίως αισθηματικές και επαγγελματικές συνεργασίες. Εδώ καλείστε να είστε ρεαλιστές αλλά και συνεργάσιμοι. Κυρίως με εκείνους που εύκολα επηρεάζουν την ψυχολογική σας κατάσταση.

Γενικότερα αποφύγετε να κινηθείτε στα άκρα και φανείτε πιο ανθεκτικοί στις τελευταίες, περιστασιακές δυσκολίες. Δεν θα λείψουν διάφορα γεγονότα στο σπίτι.

Επίσης, ένας άνθρωπος που σας αφορά αισθηματικά, ίσως να μην μπορέσει να ανταποκριθεί έτσι όπως θα θέλατε.

ΙΧΘΕΙΣ

Συγκριτικά με τους άλλους ζείτε μια καλύτερη εβδομάδα!

Έχετε πολλές ευκαιρίες να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας ευκολίες, είτε φεύγοντας διακοπές, είτε βρίσκοντας υποστήριξη από τρίτους.

Μια αξιόλογη γνωριμία είναι πιθανή για τους ελεύθερους. Ενώ οι έχοντες σχέση υποστηρίξτε πιο αποτελεσματικά ένα κοινό σας στόχο.

Οι νεότεροι θα είστε πολυάσχολοι γι’ αυτό φροντίστε να διατηρήσετε την αυτονομία σας αυτήν την εβδομάδα. Οικονομικά θα έχετε έσοδα τα οποία θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε ανάγκες και υποχρεώσεις.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!