Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας 25 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου

Συντάκτης  | 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 25 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου δείχνουν πως η εβδομάδα της Πανσέληνου θα έχει κόντρες!

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Σας δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσετε σχέσεις που σας αφορούν. Η πανσέληνος φέρνει αλλαγές σε επαγγελματικά και ερωτικά σχέδια. Φροντίστε γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο.

Ο εκνευρισμός δεν ενδείκνυται αυτήν την εβδομάδα. Ενώ στα πρακτικά σας θέματα διατηρούνται οι ισορροπίες επιτρέποντας σας να κινηθείτε πιο αποτελεσματικά.

Οικονομικά συνεχίστε να είστε φειδωλοί στα έξοδα.

Αισθηματικά οι ευκαιρίες υπάρχουν για τους ελεύθερους, ενώ για τους έχοντες σχέση, θα χρειαστεί μια επιβεβαίωση των δεσμεύσεων αμφοτέρων.

ΤΑΥΡΟΣ

Νέες προοπτικές διαφαίνονται στον εργασιακό τομέα. Η πανσέληνος της εβδομάδας εξυπηρετεί αρκετά σχέδια σας αλλά προβάλει και μερικές αιφνίδιες υποχρεώσεις.

Προσέξτε που ποντάρετε και τι, καθώς ναι μεν η τύχη είναι με το μέρος σας, αλλά καραδοκούν και κάποιοι απρόσμενοι παράγοντες.

Τα οικονομικά έχουν προοπτική βελτίωσης, κάποιοι όμως του στενού περιβάλλοντος επιμένουν να σας ταλαιπωρούν. Αγνοήστε τους ή αντιμετωπίστε τους με τον τρόπο που καταλαβαίνουν.

Κάποιες μικρές αποδράσεις θα φανούν ωφέλιμες για τη συνέχεια του φθινοπώρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συμπαθητικές προβλέπονται οι επόμενες μέρες σας, καθώς ολοκληρώνονται κάποιες προσπάθειες που σας ταλαιπώρησαν στη διαδικασία τους.

Η πανσέληνος της 29ης Σεπτεμβρίου δίνει έμφαση σε δημιουργικές δραστηριότητες. Ασχοληθείτε με πρακτικές υποθέσεις, τακτοποιήστε εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως και δώστε προσοχή σε θέματα υγείας.

Ο Άρης, συνεχίζοντας την πορεία του στον Ζυγό, σας δίνει περιθώρια να κάνετε πιο ουσιαστικές διαπραγματεύσεις στα επαγγελματικά. Επίσης, μπορεί να ανακαλύψετε νέους τομείς δράσεις.

Συνεργασίες και συνεννοήσεις χρειάζονται περισσότερη προσοχή εκ μέρους σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι εξελίξεις των επομένων ημερών είναι ενδιαφέρουσες. Η πανσέληνος στις 29 του μήνα ανακινεί υποθέσεις τόσο στο στενό περιβάλλον του σπιτιού όσο και στο αντίστοιχο της εργασίας.

Να είστε προετοιμασμένοι να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα, αλλά και να διατηρήσετε τα πλεονεκτήματά σας. Παρά τις πιέσεις των υποχρεώσεων πάντως, μπορείτε να κινηθείτε καλύτερα στην διαχείριση των χρημάτων.

Προφυλαχτείτε από τις βιασύνες και τα ξεσπάσματα του θυμού σας. Αυτά δεν οδηγούν στο αποτέλεσμα που θέλετε. Είναι καλύτερα να βρείτε δικλείδες ασφαλείας για να μπορέσετε να ανανεωθείτε και να αποσυμπιεστείτε!

ΛΕΩΝ

Οι επόμενες μέρες θα παρουσιάσουν μια αυξημένη κινητικότητα για εσάς. Κάποιες συναλλαγές θα φανούν ενδιαφέρουσες ως προς το αποτέλεσμα που θα δώσουν.

Η πορεία του Άρη στο Ζυγό από τη μια σας φέρνει επιχειρήματα σωστά σε διαπραγματεύσεις κάθε είδους. Από την άλλη, μπορείτε να αναβάλετε κάποιες δύσκολες συναντήσεις ή νομικές εμπλοκές.

Η Πανσέληνος της εβδομάδας βοηθά να διατηρήσετε την καλή σας φήμη και να επιμεληθείτε τις δημόσιες εμφανίσεις σας.

Υπερασπιστείτε μια αγάπη που σας αφορά, αλλά αποφύγετε συναναστροφές που μπορεί να σας εκθέσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευτυχώς τις επόμενες μέρες μια αίσθηση βελτίωσης θα αγγίξει αρκετούς τομείς της ζωής σας. Εξακολουθήστε όμως να είστε προσεκτικοί και αμυντικοί στα αισθηματικά σας. Ιδιαίτερα αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην υλοποίηση κάποιου σχεδίου σας. Όχι από τον σύντροφο, αλλά από το περιβάλλον σας.

Ο Άρης στον Ζυγό επηρεάζει τα οικονομικά σας, αλλά σας βοηθά και να είστε διπλωμάτες και αποτελεσματικοί.

Η Πανσέληνος της Παρασκευής φέρνει αλλαγές στη διάθεση αλλά ευνοεί τις κοινωνικές σας δραστηριότητες.

Ξεχωρίστε και απομακρυνθείτε από εκείνους που σας μπερδεύουν και σας αποπροσανατολίζουν.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης εξακολουθεί να διατρέχει το ζώδιό σας! Γεγονός που σας κάνει άλλοτε ευέξαπτους και άλλοτε ανυπόμονους.

Οι μεγαλύτεροι έχετε περισσότερη υπομονή, ενώ οι νεότεροι πρέπει να αποφύγετε τα λάθη μιας παρόρμησης.

Η Πανσέληνος της Παρασκευής φωτίζει σημαντικές πτυχές μιας προσωπικής σας υπόθεσης και σας ρίχνει το βάρος μιας χρήσιμης απόφασης. Σας συνιστώ να μείνετε ψύχραιμοι, να αποφύγετε αντιδράσεις, αντιδικίες και εκδικητική συμπεριφορά.

Ερωτικά ελέγχετε την όλη κατάσταση και επικοινωνιακά έχετε καλά αποτελέσματα. Αν όμως λειτουργήσετε με μέτρο και καλή διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχουν αντιξοότητες και εντάσεις που θα παρουσιαστούν τις επόμενες ημέρες. Καθαρίστε το παρασκήνιο της ζώνης σας από παράσιτα ή παρείσακτους τύπους. Επιμεληθείτε σπουδές, νομικές διευθετήσεις και επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Ευνοείστε σε ταξίδια και σε νέες γνωριμίες και μπορείτε να υπερασπιστείτε άνετα τα τρέχοντα συμφέροντα σας.

Η Πανσέληνος της Παρασκευής επηρεάζει θέματα εργασίας και φέρνει πρόσκαιρες αλλαγές και σκέψεις. Αν γίνει κάποιο «ανακάτεμα» των παραγόντων και των συνθηκών σε αυτόν τον τομέα, φροντίστε να κάνετε σωστές εκτιμήσεις. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να βρεθείτε στην καλή πλευρά των εξελίξεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι σε ότι σας προκύψει αιφνίδια. Η πανσέληνος της Παρασκευής βγάζει στην επιφάνεια νέες πραγματικότητες που είχατε αγνοήσει την ύπαρξη τους.

Γενικότερα αποφύγετε να εκτεθείτε κοινωνικά ή να ξεπεράσετε τα όρια της ασφάλειας σας. Εάν δεν είστε βέβαιοι στην αντιμετώπιση όσων συμβαίνουν, μην παίρνετε θέσεις ή αποφάσεις.

Όσο ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στον Ζυγό, φιλίες και καινούργιες προτάσεις παίζουν τώρα σημαντικότερο ρόλο.

Ταξίδια και μετακινήσεις αποδεικνύονται πιο ωφέλιμα τώρα. Ιδιαίτερα αν γίνονται «προπαρασκευαστικά» για κάποιο γεγονός που θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έμφαση στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας ζωή θα δώσουν οι επόμενες μέρες. Η πανσέληνος της εβδομάδας θα σας υποχρεώσει, ενδεχομένως, να αναλάβετε νέες ευθύνες ή αποστολές.

Φροντίστε να είστε καλά προετοιμασμένοι για ότι επιδιώκετε και μη φοβηθείτε να κάνετε κάποιον χρήσιμο ελιγμό εάν το κρίνετε αναγκαίο.

Γενικότερα, θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι αλλά και συνετοί. Ούτε διστακτικοί, ούτε όμως και υπερβολικοί.

Διατηρήστε επίσης συνέπεια στις υποχρεώσεις σας, καθώς είναι χρήσιμο να είναι ξεκάθαρο το τοπίο γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρά τα όσα συμβαίνουν, ένας άνεμος ανανέωσης φυσά στη ζωή των περισσότερων από εσάς. Η πανσέληνος της εβδομάδας σας δίνει καινούργιες ελπίδες. Η τύχη στα αισθηματικά και οι συμπτώσεις στην επικοινωνία ανοίγουν ένα νέο ορίζοντα. Θα υπάρχουν έτσι περισσότερες αισιόδοξες προοπτικές για τον τομέα των σχέσεων γενικότερα.

Ο Άρης στο Ζυγό σας βοηθά να ξεπεράσετε ενδοιασμούς και να γίνετε πιο άμεσοι στη συμπεριφορά σας. Τώρα μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τις δεύτερες ασχολίες και τα χόμπι σας.

Όσοι σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας, είναι προτιμότερο να περιμένετε λίγο καιρό ακόμα…

ΙΧΘΕΙΣ

Οι επόμενες μέρες έχουν ένταση, κατανάλωση ενεργείας και ξόδεμα χρημάτων. Προσπαθήστε να έχετε εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση ανατροπής σχεδίων ή προγραμμάτων σας.

Υπερασπιστείτε τον επαγγελματικό σας τομέα και παίξτε το ρολό του «πυροσβέστη» στις οικογενειακές σας εντάσεις.

Η Πανσέληνος της Παρασκευής πάντως, έστω και σε περιορισμένη κλίμακα, σας βοηθά να κερδίσετε το χαμένο χρόνο. Μπορείτε τώρα να βάλετε νερό στο κρασί σας σε μια διαφωνία με αγαπημένο πρόσωπο. Επίσης, να απολαύσετε τη συντροφιά αγαπημένων ανθρώπων.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!