Ζώδια

Τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας 18-24 Σεπτεμβρίου

Συντάκτης  | 

Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας 18-24 Σεπτεμβρίου 2023;

Από την Αθηνά Βαγενά

Η εβδομάδα 18-24 Σεπτεμβρίου εγκαινιάζει στην ζωή μας την έναρξη της τρίμηνης Φθινοπωρινής Περιόδου, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ύπουλη, ομιχλώδης και κάποιες στιγμές εξαιρετικά δοκιμαστική!

Η εβδομάδα μας ξεκινά με την αντίθεσή του Ήλιου – Ποσειδώνα και τα αποθέματα ενέργειας να είναι εξαιρετικά πεσμένα ενώ τις αυταπάτες, τις φαντασιώσεις αλλά και τα ψεύδη, να δίνουν «ρεσιτάλ» και να μας αποδιοργανώνουν με κάθε τρόπο!

Στα μέσα της εβδομάδας το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα θα προσφέρει την ενδυνάμωση που προσμένουμε και θα βοηθήσει στην επίτευξη στόχων και κατάκτηση σχεδίων σε συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδιακού!

Τα Τυχερά Ζώδια της Εβδομάδας είναι:

Ταύροι – Σκορπιοί και Καρκίνοι – Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου

Λέοντες – Υδροχόοι και Κριοί – Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να νιώθεις έντονη κούραση και να έχεις την διάθεση της απόσυρσης από όλους και από όλα! Τόσο ψυχικά όσο και σωματικά αισθάνεσαι κατά κάποιο τρόπο στραγγισμένος, ενώ είναι σκόπιμο να διαφυλάξεις την ισορροπία και την αρμονία σου δείχνοντας αγάπη και φροντίδα στον εαυτό σου!

Η πορεία της εβδομάδας αναμένεται ικανοποιητική και με σημαντικές κατακτήσεις και επιτυχίες στα επαγγελματικά ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί 18-20 Απριλίου, όπου δέχεσαι στην στήριξη, την επιβεβαίωση και έχεις την ανάδειξη και την διάκριση που προσμένεις! Δεν λείπουν η ευχάριστη ερωτική ανανέωση, η εκπλήρωση ερωτικών προσδοκιών και το αισθηματικό παιχνίδι … σταδιακά δίνεις περισσότερο χώρο σε ότι αγαπάς και σου αρέσει ενώ αυτή την εβδομάδα είσαι περισσότερο κερδισμένος στον έρωτα εσύ που είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Η έναρξη του Φθινοπώρου σου δίνει το μήνυμα ότι παρόλο που είσαι δυνατός και αυτόνομος, σημαντική είναι και η παρουσία κάποιων ανθρώπων σε σταθερό πλαίσιο στην ζωή σου, το πιο σημαντικό είναι η επιλογή αυτών των ανθρώπων να αξίζει ουσιαστικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Εβδομάδα κάτω από το φως της Νέας Σελήνης που προηγήθηκε στο ζώδιο της Παρθένου, επομένως δεν λείπει η δίψα, ο ενθουσιασμός και η διάθεση να ακολουθήσεις νέους δρόμους για την εκπλήρωση σχεδίων! Αισθηματικές ικανοποιήσεις και άνοιγμα ενός νέου κύκλου στα ερωτικά προβλέπεται για σένα που είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να προχωρήσουν δουλειές ρουτίνας, αλλά και για να ανανεώσεις θέματα σπιτιού για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο. Εσύ παράλληλα ευνοείσαι και για κινήσεις βελτίωσης της ψυχικής και συναισθηματικής σου κατάστασης!

Εσύ που είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο ευνοούνται ως την Τετάρτη αισθηματικά ραντεβού, συναντήσεις, ευχάριστα νέα ενώ σταδιακά βάζεις τάξη και πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου! Η βουή της καθημερινότητας και το συνεχές τρέξιμο να τα προλάβεις όλα, ανεβάζει την κλίμακα του στρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία εβδομάδα που κρύβει τις παγίδες της για αρκετούς από εσάς, μα πολύ περισσότερο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο ιδιαίτερα κοντά στις 18-21 Ιουνίου όπου η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα σε παρεκκλίνει από τον αρχικό σου στόχο ή και προκαλεί ως την Τετάρτη ένα προσωρινό αίσθημα απογοήτευσης, θολούρας και στασιμότητας σε ζητήματα επαγγελματικά. Σημαντικό είναι να λειτουργείς προσγειωμένα και να μην θολώνεσαι από μη ρεαλιστικά σχέδια ή στόχους!

Από τα μέσα της εβδομάδας το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα συμβάλει στην ψυχική σου ενδυνάμωση, ενώ θετικές είναι οι προοπτικές για την εξέλιξη ζητημάτων ακίνητης περιουσίας ή οικονομικών της οικογένειας. Η Αφροδίτη από το Λέοντα, αλλά και ο Άρης από το Ζυγό, είναι βέβαιο ότι βελτιώνουν την ερωτική σου διάθεση ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου δεν λείπουν οι ευκαιρίες για έρωτα, γνωριμίες, φλερτ και … δραστηριότητες που σου δίνουν χαρά!

Όσο για σένα που είσαι Δίδυμος του 1ου δεκαημέρου, νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μία στασιμότητα, ασχολείσαι περισσότερο με τους πρακτικούς τομείς της ζωής σου, όμως η είσοδος του φθινοπώρου σε βρίσκει με την διάθεση να αφήσεις περισσότερο χώρο στην ζωή σου σε δημιουργικές δραστηριότητες αλλά και στον έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι εκνευρισμοί στην καθημερινότητά σου δεν λείπουν, ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις, εξακολουθούν να προκαλούν ένταση είτε και να υπάρχουν οι λόγοι για να καβγαδίζεις με τους οικείους σου!

Αναμένεται αυτή την εβδομάδα όμως τόνωση στα οικονομικά, έρχονται περισσότερα χρήματα στα χέρια σου και κάνεις αγορές που σχεδίαζες το τελευταίο διάστημα, αυτό αφορά κυρίως εσένα του 2ου δεκαημέρου, που έχεις μία ικανοποιητική εβδομάδα σε όλα τα επίπεδα!

Για σένα του 1ου δεκαημέρου, η εβδομάδα είναι εξαιρετική για συναντήσεις, επαφές και αποφάσεις.. χαρούμενα μηνύματα σε τονώνουν, ενώ επιλογές που θα πάρεις θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου!

Όσο για σένα του 3ου δεκαημέρου, δείξε επιφυλακτικότητα σε συμφωνίες, προτάσεις και ανθρώπους που παρουσιάζονται δίνοντας μεγάλες υποσχέσεις. Αναγέννηση στον τομέα των σχέσεων και επίλυση διαφωνιών αναμένεται για σένα που έχεις γεννηθεί 20-22 Ιουλίου!

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο δικό σου ζώδιο και επιτακτική σου ανάγκη αυτή την περίοδο είναι η ανανέωση… Παίρνεις πρωτοβουλίες για να κάνεις ένα γενικό ρεκτιφιέ στο στυλ σου, παίρνεις πρωτοβουλίες για να αναμορφώσεις την ζωή σου και οι μέρες σου γεμίζουν με χαρούμενα μηνύματα, ειδήσεις , προτάσεις και δημιουργικά σχέδια!

Πιο ευεργετημένος βρίσκεσαι αυτές τις μέρες εσύ που είσαι Λέοντας του 2ου δεκαημέρου, όπου αναζωογονείται η αισθηματική σου ζωή, ενώ «ντοπάρεται» και η αυτοπεποίθησή σου! Αν είσαι Λέοντας του 1ου δεκαημέρου, βλέπεις πιο καθαρά κάποια πράγματα στα οικονομικά σου και προχωράς σε συζητήσεις και αποφάσεις που θα σε ευεργετήσουν!

Αν είσαι Λέοντας του 3ου δεκαημέρου, προσπάθησε να μην ξύνεις πληγές του παρελθόντος και μην μαραζώνεις από την ανασφάλεια ή τους φόβους που έχουν τις ρίζες τους στο χτες. Στα οικονομικά υπάρχει προσωρινή στασιμότητα. Στα επαγγελματικά αναμένεται μία σημαντική διαπραγμάτευση για δουλειά η οποία θα προσφέρει ανακούφιση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η περίοδος των γενεθλίων σου, συνειδητοποιείς ότι πολλά έχουν αλλάξει γύρω σου, μέσα σου, στις σχέσεις σου!

Κάποιες προσδοκίες σου αποδεικνύονται ως φρούδες ελπίδες και απογοητεύεσαι από κάποιους ανθρώπους γιατί αναγνωρίζεις ότι δεν ήταν φερέγγυοι απέναντί σου! Άλλες στιγμές συνειδητοποιείς ότι άλλη εικόνα σου είχε δείξει ένας άνθρωπος και στην ουσία είτε άλλαξε, είτε απλά σε ξεγέλασε … Όλα αυτά ισχύουν πολύ περισσότερο για σένα που είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου ιδιαίτερα αν τα γενέθλια σου είναι 17-22 Σεπτεμβρίου!

Από την Πέμπτη, οι μέρες σου είναι πολύ πιο δυναμικές και αναμορφωτικές, δίνεις έμφαση πολύ παραπάνω σε ότι σε ευχαριστεί και ολοκληρώνει και οι κατακτήσει στα «θέλω» σου είναι σίγουρος! Μεγαλύτερη άνεση στις επικοινωνίες, στις συμφωνίες και σε φάση σημαντικών αποφάσεων είσαι αυτή την εβδομάδα εσύ που έχεις γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Η πορεία της εβδομάδας ευνοεί να επιταχυνθούν οι ρυθμοί στην εργασία και στα οικονομικά (που σε αγχώνουν αυτή την περίοδο)!

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης από το ζώδιο σου, σε θέτει άμεσα σε εγρήγορση ενώ επιταχύνει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου! Η θετική του γωνία με την Αφροδίτη σίγουρα δίνει το μήνυμα ότι η εβδομάδα σου είναι θετική για κοινωνικοποίηση, εκπλήρωση προσδοκιών, κατάκτηση επιθυμιών αλλά και για νέα σχέδια!

Τα φλερτ δεν λείπουν πιο ευεργετημένος στα αισθηματικά σου όμως θα σταθείς εσύ που είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Κούραση, αναβλητικότητα, βαριεστημένη διάθεση και ατονία θα έχεις ως την Τετάρτη εσύ που είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο, δείξε περισσότερη προνοητικότητα σε μπερδεμένες εργασιακές υποθέσεις, στην φυσική σου κατάσταση, αλλά και στην φροντίδα κατοικίδιου!

Η περίοδος των γενεθλίων σου ξεκινά από το Σάββατο και σε βρίσκει έτοιμο να γυρίσεις μία νέα σελίδα, σίγουρα όμως συνειδητοποιείς ότι πολλά πράγματα έχουν εξελιχθεί διαφορετικά από ότι υπολόγιζες, απλά εσύ πρέπει πλέον να κοιτάξεις μπροστά και κλείσεις εκκρεμότητες πίσω σου προκειμένου να κάνεις μία νέα ανάλαφρη αρχή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινά μία εβδομάδα που βελτιώνεται ο ρυθμός στις επικοινωνίες σου, έχεις όμορφες συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα, δέχεσαι προτάσεις και στήνεις σχέδια στο τραπέζι, διαθέτοντας την επιμονή και την μεθοδικότητα να τα πετύχεις!

Εμπόδια και προκλήσεις δεν δέχεσαι εσύ που είσαι Σκορπιός του 1ου δεκαημέρου, ανάκτησε τις δυνάμεις σου θα τις χρειαστείς κατά την διάρκεια του Οκτωβρίου! Επαγγελματική ανάδειξη, ευκαιρίες για πρόοδο στην καριέρα ή και προεργασία για επαγγελματικά ζητήματα που θα σε ανεβάσουν λίγο αργότερα είναι οι τάσεις για σένα που είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Η εβδομάδα έχει πιο τρυφερή, ρομαντική χροιά για σένα που είσαι Σκορπιός του 3ου δεκαημέρου, όπου αφήνεσαι στα συναισθήματά σου, ακολουθείς το ένστικτό σου, αλλά δέχεσαι και σημαντική στήριξη μέσα από κοινωνικά περιβάλλοντα (φιλίες)!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση του Ήλιου από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων και αυτή η όψη είναι αρκετή για να σε κάνει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας να είσαι συγχυσμένος, μπερδεμένος και αποπροσανατολισμένος για το τί θέλεις για το μέλλον σου!

Οι εξελίξεις στο χώρο του σπιτιού , της οικογένειας ή και της δουλειάς σε κάνουν να αισθάνεσαι αδύναμος, ιδιαίτερα ως και την Τετάρτη! Μία σημαντική ικανοποίηση / επιβράβευση οικονομική αναμένεται να έχεις Πέμπτη – Παρασκευή εσύ που είσαι γεννημένος 19-21/12. Αν είσαι Τοξότης του 1ου δεκαημέρου ειδήσεις για δουλειά θα στεφθούν με επιτυχία!

Αν είσαι Τοξότης του 2ου δεκαημέρου, μία ανανέωση στην κοινωνική αλλά και στην αισθηματική σου ζωή θα είναι αντιληπτή και θα σε βοηθήσει να ξεδώσεις και να περάσεις καλά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διανύεις μία αγωνιστική περίοδο φίλε μου αιγόκερε και όλη σου η ενέργεια είναι δοσμένη στην καριέρα, στους στόχους και στις κινήσεις εκείνες που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πιο ψηλά ή και να πετύχεις όλα όσα οραματίζεσαι για το αύριο!

Προβλήματα σε μεταφορικό μέσο, μυστικά, ψέματα, θολούρα και συγχύσεις στις επικοινωνίες είναι μέσα στις τάσεις της εβδομάδας ιδιαίτερα ως και την Τετάρτη για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Ενδυνάμωση, κατάκτηση στόχων και νέες προοπτικές έρχονται Πέμπτη και Παρασκευή για σένα που είσαι γεννημένος 17-19/1.

Εσύ που είσαι Αιγόκερως του 1ου δεκαημέρου, προχωρούν ζητήματα εγγράφων, αποφάσεων, συμβάσεων, ενώ οι επικοινωνίες της εβδομάδας είναι χαρούμενες. Οικονομική εύνοια, αλλά και ερωτική κατακτητική διάθεση είναι η γενική τάση για σένα που είσαι Αιγόκερως του 2ου δεκαημέρου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, σου ξυπνά περισσότερο την ανάγκη σου για συντροφικότητα για επαφή με ανθρώπους που παίζουν ένα σταθερό ρόλο στην ζωή σου και οι σχέσεις σου πραγματικά αναθερμαίνονται αυτή την περίοδο.

Ιδιαίτερα αν είσαι Υδροχόος του 2ου δεκαημέρου η εβδομάδα είναι ικανοποιητική για φλερτ, ξεκίνημα σχέσεις ή και για ένα ψυχαγωγικό ταξίδι! Εσύ που είσαι Υδροχόος του 1ου δεκαημέρου παίρνεις κάποιες αποφάσεις για την διαχείριση των οικονομικών, οι αποφάσεις αυτές θα σε βοηθήσουν να συγκροτήσεις καλύτερα αυτό τον «ευάλωτο» τομέα της ζωής σου!

Αν είσαι Υδροχόος του 3ου δεκαημέρου, ως την Τετάρτη είσαι σε στασιμότητα και νιώθεις αβεβαιότητα συναισθηματική αλλά και οικονομική, η οποία και λύνεται σταδιακά ως την Παρασκευή! Μην κλείνεις την πόρτα σε ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να σε στηρίξουν ηθικά – ψυχολογικά!

ΙΧΘΥΣ

Μία εβδομάδα με παγίδες και αρκετή θολούρα ξεκινά, είναι εξαιρετική όμως για να ασχοληθείς με κάτι δημιουργικό, για να αφήσεις το ταλέντο σου ελεύθερο ή να δώσεις περισσότερο χώρο για καλλιτεχνική έκφραση!

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, διεγείρει τόσο τις συγκινήσεις σου όσο και την καλπάζουσα φαντασία σου! Είσαι όμως αρκετά επιρρεπής σε λάθη, σε παρανοήσεις, αμέλειες, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο!

Η συμβουλή ενός φίλου ή ακόμα και η πρότασή σου , θα σταθεί πολύτιμη, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 17-19/3 όπου το τέλος της εβδομάδας προσφέρει την ευκαιρία ενδυνάμωσης και εκπλήρωσης ενός σχεδίου μέσω στήριξης που θα λάβεις!

Χρήματα που σου οφείλουν από την δουλειά ή κάποια «εξτραδάκια» στα οικονομικά σου αναμένονται για σένα που είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο! Αν είσαι Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου, εξομαλύνεται το επικοινωνιακό κλίμα στην σχέση, ή στις συνεργασίες σου.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!