Vegan παγωτό αβοκάντο πανεύκολο και πεντανόστιμο χωρίς ζάχαρη για αυτούς που προσέχουν τη διατροφή τους!
Vegan παγωτό σοκολάτα-αβοκάντο από τον Γιώργο Τσούλη
ΥΛΙΚΑ
380 ml γάλα καρύδας
160 γρ. σιρόπι σφενδάμου
130 γρ. αβοκάντο, καθαρισμένο
130 γρ. κακάο, άγλυκο
5 γρ. εκχύλισμα βανίλιας
Φιστίκια Αιγίνης, τριμμένα για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Αδειάζουμε στο πολυκοπτικό μηχάνημα (ή σε δόσεις στο multi) το γάλα καρύδας, το αβοκάντο, το κακάο, το σιρόπι σφενδάμου, το εκχύλισμα βανίλιας και πολτοποιούμε, μέχρι να διαλυθεί το αβοκάντο και να ομογενοποιηθούν τα υλικά.