Beauty Tips

Τροχός νυχιών: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Συντάκτης  | 

Ο τροχός νυχιών είναι ιδανικός για το σχήμα των νυχιών

Ο τροχός νυχιών είναι ένα απαραίτητο επαγγελματικό εργαλείο για το μανικιούρ και το  πεντικιούρ. Τι πρέπει να γνωρίζεις για αυτό το εργαλείο;

 

Ο τροχος νυχιών είναι ένα μηχάνημα που βελτιώνει σημαντικά τη διαδικασία φροντίδας των νυχιών. Οι διαφορετικές φρέζες επιτρέπουν τον προσδιορισμό του σχήματος με ακρίβεια, την αφαίρεση των παλιών στρώσεων βερνικιού και την προετοιμασία της πλάκας του νυχιού για το νέο μανικιούρ. Χάρη στις φρέζες, το μανικιούρ/πεντικιούρ γίνεται πιο γρήγορο, πιο τέλειο, πιο ανθεκτικό και με καλύτερη αισθητική.

Τροχός νυχιών – Αξίζει να τον αγοράσεις;

Ο τροχός νυχιών είναι μια από τις καλλυντικές συσκευές που σίγουρα διευκολύνουν την προετοιμασία για μανικιούρ και πεντικιούρ. Σου αρέσει να κάνεις πειράματα; Φροντίζεις μόνη σου τα νύχια σου στο σπίτι; Ανακάλυψε τις δυνατότητες των σύγχρονων φρεζών και μάθε αν αξίζει να αποκτήσεις την συσκευή!

Πώς λειτουργεί ο τροχός νυχιών και σε τι χρησιμεύει; 

Ο τροχός νυχιών είναι μια συσκευή που προετοιμάζει τα πετσάκια και τις πλάκες με εύκολο και γρήγορο τρόπο, καθώς επίσης πραγματοποιεί τη θεραπεία με πολύ ακρίβεια. Χρησιμοποιώντας μία μηχανή φρεζαρίσματος, μπορείς να αφαιρέσεις αποτελεσματικά ανεπιθύμητα πετσάκια και κάλους (ακόμη και σε δυσπρόσιτα σημεία), να κάνεις ίσια την πλάκα του νυχιού, να αποκτήσεις το επιθυμητό σχήμα και μήκος, και ακόμη και να αφαιρέσεις υβρίδιο, τζελ ή ακρυλικό μανικιούρ χωρίς πρόβλημα! Κάθε μία από αυτές τις θεραπείες πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικών κοπτικών.

Φρέζες – Ποια είναι τα διαφορετικά είδη και ποιες να διαλέξεις;

Η εκτεταμένη προσφορά της Semilac περιλαμβάνει φρέζες διαμαντιού και καρβιδίου (πυρηνωμένο καρβίδιο). Ανάλογα με τον σκοπό τους έχουν σχήμα σφαιρικό, κωνικό, κυλινδρικό ή μυτερό. Η επαγγελματική φρέζα για το υβριδικό μανικιούρ, που σου επιτρέπει να αφαιρείς γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια προϊόντα νυχιών, είναι πολύ δημοφιλές στους λάτρεις του μανικιούρ στο σπίτι. Με τη βοήθεια της, μπορείς επίσης να αφαιρέσεις εύκολα μάζα τζελ και να κάνεις πιο κοντή την πλάκα των νυχιών. Άλλοι τύποι φρεζών χρησιμοποιούνται για παράδειγμα, για την προετοιμασία της επιδερμίδας και των περιοχών γύρω από το νύχι, καθώς επίσης για το ίσιωμα της πλάκας των νυχιών. Πριν αποφασίσεις να αγοράσεις και να χρησιμοποιήσεις μεμονωμένες φρέζες, φρόντισε να ελέγξεις για ποιο σκοπό δημιουργήθηκαν. Να χρησιμοποιείς τη φρέζα πάντα για τον λόγο που προορίζεται.

Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσεις ένα τροχό νυχιών;

Μία μηχανή φρεζαρίσματος υψηλής ποιότητας είναι ασφαλής στη χρήση, υπό την προϋπόθεση, φυσικά, να τη χρησιμοποιείς επιδέξια και σύμφωνα με τις οδηγίες. Επομένως, πριν την χρησιμοποιήσεις για πρώτη φορά, μάθε για τις δυνατότητές της και δες τους κανόνες λειτουργίας. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες και – εάν έχεις οποιαδήποτε ανησυχία ή αμφιβολία – παρακολούθησε ένα από τα πολλά tutorials που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο ή συμβουλεύσου έναν αξιόπιστο επαγγελματία. Η εργασία με φρέζα δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται. Μετά από μερικές προσπάθειες, θα δείς τα οφέλη της. Σίγουρα θα την λατρέψεις και δεν θα θέλεις να την εγκαταλείψεις!

Αξίζει να αγοράσεις έναν τροχό νυχιών;

Μια σωστά χρησιμοποιημένη φρέζα θα διευκολύνει και θα επιταχύνει σημαντικά την εργασία σου, καθιστώντας την εξαιρετικά άνετη και ευχάριστη. Αυτή η συσκευή είναι απολύτως απαραίτητη σε κάθε καλό σαλόνι ομορφιάς – δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’αυτό. Ωστόσο, αξίζει επίσης να σκεφτείς να την αγοράσεις αν σκοπεύεις να τη χρησιμοποιήσεις στο σπίτι. Είναι ένας εξαιρετικός εξοπλισμός όχι μόνο για έμπειρους λάτρεις της περιποίησης νυχιών, αλλά και για αρχάριους. Χάρη σε αυτόν τον εξοπλισμό θα συντομεύσεις τον χρόνο εργασίας σου, δεν θα κουραστείς πολύ κατά την εκτέλεση της θεραπείας, και δεν θα αποθαρρυνθείς από το να αναλάβεις νέες προκλήσεις και να αποκτήσεις νέες δεξιότητες!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!