Ζώδια

Προβλέψεις Ζωδίων: Εβδομάδα 27 Φεβρουαρίου – 5 Μαρτίου

Συντάκτης  | 

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα από 27 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου.

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Τα γεγονότα θα κυλήσουν γρήγορα. Προσωπικές υποθέσεις θα βγουν στην επιφάνεια, πιέζοντας σας να τις διευθετήσετε.

Παρασκηνιακές δραστηριότητες τρίτων δεν θα λείψουν και καλό θα ήταν να τις προσέξετε. Κάποιος άνθρωπος θα χρειαστεί την συμπαράστασή σας και δεν θα μπορείτε να την αρνηθείτε.

Μέσα σε όλα θα σας απασχολήσει ένα ερωτικό θέμα με το οποίο αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε ή να κοπιάσετε για λογαριασμό του.

Η είσοδος του Μάρτη γίνεται επεισοδιακά και οι πρώτες μέρες του σας δίνουν προειδοποιητικά μηνύματα για το τι θα επακολουθήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι μεταβολές και οι αιφνίδιες αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής σας συνεχίζονται. Χωρίς να κάνετε τίποτα, είτε καλό, είτε κακό, θα δείτε πράγματα και θα βιώσετε εμπειρίες για τις οποίες δεν θα ευθύνεστε καθόλου.

Πιστεύω ότι ο Μάρτης πάντα μας προειδοποιεί στο τι θα ακολουθήσει… Γι’ αυτό δείτε οτιδήποτε προκύψει στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, σαν μια χρήσιμη πληροφορία για το εγγύς μέλλον. Πάρτε με αυτό τον τρόπο ανάλογες θέσεις για να το αντιμετωπίσετε.

Το πρόβλημα της υγείας ενός δικού σας ανθρώπου θα σας αγχώσει. Από την άλλη, τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο, προκαλώντας μερικά ερωτηματικά για το μέλλον τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Μάρτης ξεκινάει με ένα κλίμα έντασης και πολλών διαφορετικών υποχρεώσεων που αναπτύσσονται με ταχύτητα. Επιστρατεύστε τις δυνάμεις και τις ικανότητές σας και οργανώστε αυστηρά το χρόνο σας, για να μπορέσετε να τα καταφέρετε.

Οι καλές όψεις Άρη – Αφροδίτης και Δία μεταξύ τους, απαρτίζουν τον ουράνιο σύμμαχο που έχετε αυτήν την περίοδο. Έτσι θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας αυτά που έχετε αναλάβει.

Κοινωνικά και ερωτικά ενδιαφέροντα γίνονται ιδιαίτερα φλέγοντα ζητήματα. Ο Ερμής θα σας μπερδέψει λίγο στο ξεκίνημα του Μάρτη. Αλλά ευτυχώς θα ενισχύσει τη διαίσθησή σας ένα στοιχείο που αποτελεί την πυξίδα στους προσανατολισμούς σας, προκειμένου να φτάσετε στο σωστό προορισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο τέλος του Φεβρουαρίου με τις αρχές Μαρτίου, ανοίγει ένας νέος ορίζοντας για πολλούς από εσάς.

Η Αφροδίτη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας εξυπηρετεί τις επαγγελματικές σας σκοπιμότητες. Σας δίνει επιτυχία στις κοινωνικές σας σχέσεις και κάνει πιο εμφανείς τις δημόσιες παρουσίες σας. Άλλωστε μην ξεχνάμε, ο Δίας στον Κριό, θα συμβάλλει σε κάτι τέτοιο.

Ο Άρης από τους Διδύμους σας βοηθά να βάλετε μια τάξη στην ακαταστασία που προκάλεσαν οι άλλοι και ο Ερμής στους Ιχθύς. Ενισχύει την πειθώ σας σε διακανονισμούς, ή εμπορικές διευθετήσεις που έχετε να κάνετε.

Αρκετοί από εσάς θα ταξιδέψετε για κάποιο σκοπό.

ΛΕΩΝ

Η μετάβαση στο Μάρτιο γίνεται για εσάς περίπλοκα και επεισοδιακά. Τα ψυχολογικά σας βρίσκονται σε περίεργη κατάσταση.

Η διάθεσή σας εναλλάσσεται συχνά και οι ανησυχίες σας για το μέλλον πληθαίνουν. Βάλτε ένα φρένο σε όλα αυτά γιατί κάπου είστε υπερβολικοί και παρασύρεστε από φοβικές φαντασιώσεις.

Φανείτε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και ειλικρινείς στις ερωτικές σας σχέσεις. Οργανωθείτε για να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες του Μάρτη. Αλλά μείνετε παράλληλα ψύχραιμοι στους αναπόφευκτους αιφνιδιασμούς που θα έχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικό το πέρασμα των επόμενων ημερών τόσο για τις προσωπικές σας σχέσεις, όσο και για τις επαγγελματικές σας σκοπιμότητες, ή φιλοδοξίες.

Ο Άρης, επιτέλους μπαίνει στην τελική ευθεία για να φύγει από τους Διδύμους στο τέλος του Μάρτη. Ήρθε η στιγμή να απαλλαγείτε από την ταλαιπωρία που υποστήκατε πολλούς μήνες τώρα. Μη βιάζεστε όμως να κάνετε καινούρια πράγματα, ή νέα ξεκινήματα, πριν οργανωθείτε καλά για αυτά.

Καλείστε να φανείτε ειλικρινείς στη σχέση σας με έναν άνθρωπο. Αναπτύξτε την αλληλεγγύη και όχι τον ανταγωνισμό σε κάθε επαγγελματική σας συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές για σας οι αισθηματικές και οι κοινωνικές σχέσεις αυτήν την περίοδο.

Πολλά πράγματα μπαίνουν σε νέα τάξη. Άλλα τόσα, που σας αφορούν, ανασυγκροτούνται από μόνα τους ή κάτω από την πίεση εξωτερικών γεγονότων.

Οι συνθήκες εργασίας αλλάζουν προς το καλύτερο. Θα σας γίνουν καινούριες προτάσεις ή θα σας δοθούν εναλλακτικές στη ρύθμιση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων.

Όσοι είστε τυχεροί θα πετύχετε μια αγοραπωλησία που θα σας λυτρώσει. Μια προαγωγή που θα σας εξευμενίσει ή μια αλλαγή τόπου διαμονής που την χρειάζεστε από καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Μάρτης παίρνει τη σκυτάλη του χρόνου από τον Φεβρουάριο, μέσα σε μια ατμόσφαιρα έντασης και σύγχυσης.

Ο Κρόνος στο τέλος του Υδροχόου στέλνει τα τελευταία δύσκολα μαντάτα στον άξονα σπίτι – εργασία. Έτσι θα κλείσει ένας κύκλος δύο και περισσότερων χρόνων.

Σύντομα έρχονται καλύτερες μέρες για εσάς, αλλά προς το παρόν περνάτε τις τελευταίες αιωρούμενες γέφυρες, προκειμένου να φτάσετε σε πιο σταθερά εδάφη.

Ο Ερμής θα σας βοηθήσει σε επαφές και θα έχετε θετικά αποτελέσματα σε συναλλαγές.

Η Αφροδίτη από την άλλη, θα σας εμπνεύσει έναν νέο έρωτα, ο οποίος προς το παρόν είναι ανέφικτο να πραγματοποιηθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένταση γύρω από την οικογένεια, ενδιαφέρον όμως στην κοινωνική δραστηριότητα.

Ο Άρης βρίσκεται στην τελευταία φάση της τυραννίας του απέναντί σας, μέσα από τον τομέα των σχέσεων. Ζήστε τις εμπειρίες που θα σας δώσει ο Μάρτης ψύχραιμα και αποφύγετε να κάνετε λανθασμένες εκτιμήσεις και επιλογές.

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και τις στιγμές, καθώς η τύχη θα σας χαμογελά. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες του στενού περιβάλλοντος, αλλά διαχειριστείτε με προνοητικότητα τα χρήματά σας.

Μη βιάζεστε να φτάσετε στον προορισμό που έχετε βάλει. Μην επηρεάζεστε από τις απόψεις των άλλων και μη κοινοποιείτε προς το παρόν προσωπικά σας σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι μέρες που ακολουθούν τονίζουν την κινητικότητα και φέρνουν μια σειρά από μεταβολές στα προγράμματα που είχατε καταστρώσει.

Όπου πρέπει, κάντε τον κόπο να αναπροσαρμόζετε κάθε φορά την θέση σας, εκεί που οι αλλαγές γίνονται αιφνίδια. Τα γεγονότα θα διαδεχθούν με ταχύτητα το ένα το άλλο.

Τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν ακόμα μια φορά. Οι ευκαιρίες όμως να βρείτε λύσεις θα αυξηθούν, αρκεί να τις εντοπίσετε έγκαιρα.

Ενδιαφέρουσα εξελίσσεται η κατάσταση και για τα αισθηματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφήστε το χρόνο να τρέξει και αποχαιρετήστε τον Κρόνο που φεύγει από το ζώδιό σας οριστικά.

Αυτό σας έδωσε σπουδαία μαθήματα και σας ωρίμασε την τελευταία διετία της παραμονής του στο ζώδιό σας. Έτσι, από τώρα και μετά, η πορεία σας προβλέπεται περισσότερο συγκεκριμένη και συχνότερα επιτυχής.

Στο μεταξύ κυριαρχείτε στο στενό περιβάλλον που κινείστε, κερδίζοντας νέους θαυμαστές και συμμάχους που σας είναι απαραίτητοι για το εγγύς μέλλον.

Ερωτικά θα έχετε δυνατές συγκινήσεις, καλό όμως θα είναι να μη βιαστείτε να πάρετε μεγάλες αποφάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σας εξελίσσεται σημαντικός, ενδεχομένως και θεαματικός.

Οι πλανητικές μεταβολές που πραγματοποιούνται φέρνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία για να αποχωρήσει. Αυτό θα σας βοηθήσει τώρα να ενισχύσετε τα οικογενειακά σας ή να “ανακαινίσετε” τα επαγγελματικά.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Κριό ορίζει την αρχή ενός κύκλου βελτίωσης για τα οικονομικά σας. Μπορεί να μη φανεί αμέσως, αλλά θα λειτουργήσει σύντομα.

Τέλος, οι επενδύσεις γοητείας που θα κάνετε αυτήν την περίοδο θα πετύχουν και η ερωτική σας ζωή φαίνεται να ξαναζωντανεύει.

Προσπαθήστε να λάβετε υπόψη τα μηνύματα που θα πάρετε, προκειμένου να ασφαλίσετε καλά το παρόν και το μέλλον σας.

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!