Ζώδια

Προβλέψεις Ζωδίων: Εβδομάδα 20 – 26 Φεβρουαρίου 2023

Συντάκτης  | 

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα της Αποκριάς, από 20 έως 26 Φεβρουαρίου 2023.

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα φέρνει μια Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύων. Έτσι όλοι βρισκόμαστε σε μία περίοδο τελικών εκκαθαρίσεων, προκειμένου να κάνουμε βήματα για ένα νέο ξεκίνημα!

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Η οργάνωση και η επιμέλεια της φυσικής και της ψυχικής σας κατάστασης είναι επιβεβλημένη προκειμένου να νιώθετε υγιείς και δυνατοί.

Βρείτε τρόπους ανανέωσης του οργανισμού σας και φροντίστε να μην κουράζεστε πολύ. Εργαστείτε για την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με τομείς που επηρεάζουν τη διάθεσή σας.

Αισθηματικά έχετε την προσοχή του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει αλλά έχετε και ερωτηματικά για τη δική σας ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαιτέρως ευάλωτοι είστε αυτές τις μέρες στις καταπιεστικές σχέσεις. Βρείτε κάποιους τρόπους να ανεξαρτητοποιηθείτε και παράλληλα φροντίστε να διατηρήσετε το μέτρο και τις απαραίτητες ισορροπίες.

Κάποιες ειδικές σχέσεις θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν και φυσικά να σας καταπιέζουν. Οι γονείς σταθείτε στα παιδιά σας, γιατί θα διαπιστώσετε ότι το έχουν ανάγκη.

Οικονομικά θα σας απασχολήσουν έξοδα, αλλά παράλληλα, θα εισπράξετε και κάποια έκτακτα χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πράγματα είναι καλά αυτή την εβδομάδα αλλά είναι οι άλλοι που θα σας προβληματίσουν. Αν θέλετε να διατηρηθεί η αρμονία και η γαλήνη στο οικογενειακό σας περιβάλλον, επιστρατεύστε τη λογική σας.

Προσέξτε, γιατί μια παρανόηση στα λεγόμενά σας θα μπορούσε να δημιουργήσει δυσάρεστη κατάσταση σε όλους σας.

Η περίοδος σας υπενθυμίζει υποχρεώσεις, κυρίως οικονομικές. Χωρίς όμως να διατρέχετε τον κίνδυνο να χάσετε κάποιο περιουσιακό σας στοιχείο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φιλικά και συγγενικά άτομα φαίνεται να μην μπορούν να ακολουθήσουν τις μέρες αυτές τον ρυθμό και την εναλλασσόμενη διάθεσή σας. Καλό θα ήταν λοιπόν ν’ αποφεύγετε τις αντιθέσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν χωρίς αποτέλεσμα.

Αν πρόκειται να ταξιδέψετε, φροντίστε για όλες τις λεπτομέρειες εκ των προτέρων. Περιορίστε τη διάθεσή σας για χασομέρι και αφοσιωθείτε έμπρακτα σε αυτά που πρέπει να γίνουν άμεσα.

Αν εργάζεστε από το σπίτι, φανείτε τυπικοί στις προθεσμίες που σας έχουν ζητηθεί.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σας απαιτούν προσεκτικές κινήσεις αυτή την περίοδο. Η αύξηση των εισοδημάτων σας θα μπορούσε να γίνει με έξυπνες και όχι ριψοκίνδυνες κινήσεις που επιδιώκουν αβέβαια κέρδη.

Η εβδομάδα πάντως δεν είναι καλή ούτε και κατάλληλη να καταπιεστείτε με δυσκολίες ή αμφίβολης επιτυχίας εγχειρήματα. Αντ΄αυτού, ασχοληθείτε με την σωματική σας υγεία.

Εστιάστε στον εξωραϊσμό του χώρου εργασίας ή του σπιτιού. Παραμείνετε απασχολημένοι με ότι μπορεί να έχει απτό αποτέλεσμα.

Ένα φιλικό σας πρόσωπο, είναι πιθανό να χρειαστεί τη βοήθεια, ή τη συμβουλή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα οφείλετε να είστε προσεκτικοί σ’ αυτά που λέτε. Γιατί θα μπορούσατε να δημιουργήσετε προβλήματα τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Οι άλλοι μπορεί να σας προκαλούν ποντάροντας είτε στις ευαισθησίες, είτε στην τυπικότητά σας. Προσπαθήστε να κινηθείτε διαλλακτικά και μην πιέζετε καταστάσεις. Όταν αυτές δεν ανταποκρίνονται στο ζητούμενο σας.

Αισθηματικά κρατήστε αποστάσεις από θέματα που δεν έχουν λύσεις ή που δεν μπορούν τώρα να διευθετηθούν.

ΖΥΓΟΣ

Οι επιρροές της εβδομάδας αυτής θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε αρνητικές σκέψεις και λανθασμένα συμπεράσματα.

Κρατήστε λοιπόν αυτά που πιστεύετε για τον εαυτό σας και ακολουθήστε τους ρυθμούς της καθημερινότητας με χαμηλούς τόνους. Θα έρθει η στιγμή που θα επιβάλετε τα δίκαια αιτήματά σας.

Οι δικοί σας άνθρωποι μπορεί να επωφελούνται από την αδυναμία σας να αρνηθείτε τη συμπαράστασή σας. Αλλά πρέπει επιτέλους να μάθετε να θέτετε όρια.

Αποφύγετε μεγάλες παρέες στις εξόδους σας και προστατεύστε καλύτερα την υγεία σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προσωπικές και οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες φαίνεται να πραγματοποιούνται γρήγορα, εφόσον έχετε τις απαραίτητες οργανωτικές ικανότητες.

Καλό θα ήταν, την περίοδο αυτή τουλάχιστον, να μην περιμένετε και πολλά από τρίτους ανθρώπους. Στηριχτείτε στις δικές σας και μόνον δυνάμεις.

Κάποιοι παραπονιέστε για τα πολλά που έχετε να κάνετε καθημερινά. Αλλά, όλα αυτά θα οδηγήσουν σύντομα σε ωφέλιμα αποτελέσματα.

Αισθηματικά κάντε κάποιες μικρές υποχωρήσεις για να μη φτάσουν τα πράγματα και πάλι σε αδιέξοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στους Διδύμους δεν σας επιτρέπει να κάνετε προς το παρόν τα επαγγελματικά ανοίγματα που έχετε στο μυαλό σας. Κάντε όμως σωστές αξιολογήσεις, αρχίστε τώρα σιγά- σιγά τα βήματα που θα σας οδηγήσουν στους στόχους σας.

Ταξινομήστε τώρα τις σκέψεις σας βάζοντας τις δέουσες προτεραιότητες και έχετε λίγο υπομονή. Θα καταλάβετε μόνοι σας πότε τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα.

Η εργασία μπορεί να απαιτεί περισσότερο χρόνο εκ μέρους σας, μη διστάζετε να της τον προσφέρετε. Οι νεότεροι φροντίστε να αποκτήσετε μια επιπλέον επαγγελματική κατάρτιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με λογική και ψυχραιμία οφείλετε ν’ αντιμετωπίσετε τα άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σας. Μην προσπαθείτε να πείσετε κανέναν να δεχθεί τις απόψεις σας.

Φανείτε προσεκτικοί στις συνδιαλλαγές σας, κυρίως με άτομα του εξωτερικού. Ένα πρακτικό ζήτημα θα προκύψει αιφνίδια και θα σας αποδιοργανώσει πρόσκαιρα.

Αισθηματικά είναι δύσκολο να ικανοποιηθείτε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει και να παραιτηθείτε των επιδιώξεών σας. Αναζητήστε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια εβδομάδα δύσκολη και για εσάς, με ενοχλήσεις από τρίτους. Οι διαπραγματευτικές σας ικανότητες να είναι πολύ καλές. Όμως, ίσως κάποιες νομικές δυσκολίες να μη σας επιτρέψουν να δώσετε οριστική λύση. Τόσο σε οικονομικά ή σε περιουσιακά θέματα που σας απασχολούν.

Βάλτε προτεραιότητες, αν δεν θέλετε να χάσετε τον έλεγχο. Ταξίδια και μετακινήσεις μπορούν να αναβληθούν για τώρα. Ιδιαίτερα αν πιστεύετε ότι δεν είστε καλά προετοιμασμένοι για τις απαιτήσεις τους.

Προσοχή σε συναισθήματα και απογοητεύσεις που καραδοκούν!

ΙΧΘΕΙΣ

Είστε αρκετά ανυπόμονοι στα προσωπικά και αισθηματικά σας ζητήματα. Φροντίστε όμως να έχετε καλή σχέση με την πραγματικότητα. Μην παρερμηνεύετε τη συμπεριφορά των άλλων και διατηρήστε το τυπικό μιας διαδικασίας.

Οικονομικά, συνεχίζετε να επιδιώκετε βελτίωση. Αρκετοί από εσάς θα έχετε καλές ενδείξεις για να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας.

Ορισμένοι από εσάς αντιμετωπίζετε κάποιο επαγγελματικό δίλημμα. Καλό θα ήταν να έχετε κλειστά τα χαρτιά σας και να κάνετε όση ακόμα υπομονή χρειάζεται, πριν πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις.

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!