Ζώδια

Προβλέψεις Ζωδίων: Εβδομάδα 13 – 19 Φεβρουαρίου 2023

Συντάκτης  | 

Καλή εβδομάδα! Οι προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα από 13 έως 19 Φεβρουαρίου 2023.

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει μια παρασκηνιακή κινητικότητα αυτές τις μέρες την οποία άλλοτε την εντοπίζετε και άλλοτε την υποπτεύεστε. Προσπαθήστε να αμυνθείτε σε θεατούς ή αθέατους αντιπάλους και κάντε ότι μπορείτε για να διατηρήσετε το καλό σας όνομα στον επαγγελματικό χώρο.

Όσοι έχετε προβλήματα υγείας ή οικονομικά, προνοήστε για το εγγύς μέλλον καθώς το επόμενο διάστημα θα δυσκολέψει λίγο τη ζωή σας. Αισθηματικά θεωρείστε ευνοούμενοι και μάλιστα μπορείτε να κάνετε και επενδύσεις γοητείας.

Οι αδέσμευτοι θα καταπιαστείτε με ένα καινούργιο σκοπό που μπορεί να είναι ερωτικός αλλά μπορεί να είναι και κοινωνικός.

ΤΑΥΡΟΣ

Η περίοδος αυτή είναι νευρική στην επικοινωνία και λίγο απογοητευτική στην οικονομική κατάσταση. Οι ανάγκες πληθαίνουν και η κάλυψή τους δεν είναι τόσο εύκολη πλέον.

Αρκετοί από εσάς συνεχίζετε να υπερασπίζετε κάποιες ιδέες και ένα σχέδιο το οποίο ακόμα βρίσκεται στη φάση της θεωρίας. Αισθηματικά δεν είναι άσχημο το διάστημα αλλά δεν είναι τόσο ικανοποιητικό όσο θα θέλατε.

Επικοινωνιακά, νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν. Πολλοί από εσάς υπερασπίζεστε μια καινούρια ιδέα ή ένα νέο σκοπό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι μέρες που ακολουθούν δίνουν έμφαση σε νέες επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις. Ο Ερμής παραμένει και αυτήν την εβδομάδα στους Ιχθύς επηρεάζοντας το νευρικό σας σύστημα. Φέρνει εκνευρισμό στη συνεννόηση σας με το περιβάλλον και δεν ευνοεί τα αποτελέσματα που επιδιώκετε.

Οικονομικά, φροντίστε να έχετε εναλλακτικές λύσεις γιατί πάλι θα βγείτε έξω από τον προϋπολογισμό σας ή δεν θα εισπράξετε τα χρήματα που περιμένετε. Παρακάμψετε τα εμπόδια στον τομέα των σχέσεων.

Βρείτε τρόπους να επηρεάσετε συμπεριφορές και τα συναισθήματα αυτών που σας ενδιαφέρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες εξακολουθούν να έχουν ένταση στο τομέα επαγγελματικών συνεργασιών και αισθηματικών σχέσεων. Παράλληλα θα προκύψει και μια σειρά καθυστερήσεων στην κάλυψη οικονομικών υποχρεώσεων. Προνοήστε για να μην εκτεθείτε εκεί που δεν πρέπει.

Εμπορικές δραστηριότητες και νομικές υποθέσεις θέλουν καλύτερο χειρισμό. Αποφύγετε την εκδοχή μιας ρήξης ή ενός βεβιασμένου χωρισμού από έναν άνθρωπο που μπορεί να σας εκνευρίζει αλλά σας είναι χρήσιμος. Ταξίδια και μετακινήσεις χρειάζονται καλή προετοιμασία για να αποδώσουν το σκοπό τους.

Αποφύγετε πρόωρες αλλαγές στην εργασία.

ΛΕΩΝ

Έντονες θα είναι οι συναισθηματικές αναμοχλεύσεις τις μέρες που ακολουθούν. Αυτές δεν περιορίζονται στα ερωτικά σας αλλά σχετίζονται και με άλλα είδη σχέσεων. Φανείτε ψύχραιμοι όταν αντιμετωπίζετε κάτι απρόοπτο.

Μερικές αντιξοότητες στην εργασία υποχωρούν μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ η συμπαράσταση ενός δικού σας ανθρώπου σας βγάζει από μια δύσκολη θέση. Μέσα σε όλα φροντίστε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Μην αμελείτε κάτι το οποίο σας συμφέρει να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέα τροπή παίρνουν προσωπικές και άλλες σχέσεις σας τις μέρες αυτές. Ο Ήλιος και Ερμής στον Υδροχόο δείχνουν τα τρωτά σημεία των άλλων. Το αποτέλεσμα θα είναι να εκνευριστείτε και να ταλαιπωρηθείτε, είτε επικοινωνώντας, είτε συνεργαζόμενοι με έναν άνθρωπο. Αυτός ίσως γίνεται πιο δύστροπος αυτή την περίοδο.

Επιστρατεύστε τα αποθέματα της υπομονής σας, αποφύγετε να κάνετε κριτική ή δηλώσεις και περιμένετε να περάσει αυτός ο μήνας.

Επαγγελματικά, υπάρχουν προοπτικές οι οποίες φαίνονται λίγο μπλοκαρισμένες τώρα.

ΖΥΓΟΣ

Υγειά και εργασία είναι τομείς που πρέπει να τους επιμεληθείτε καλύτερα. Φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον θα σας απασχολήσουν. Ξαφνικά ένα περιστατικό υποδαυλίζει τα ερωτικά σας ενδιαφέροντα.

Μέσα σε όλα μια απρόβλεπτη οικογενειακή σύγχυση θα διαταράξει και τα νεύρα σας και θα ανατρέψει το πρόγραμμα σας. Πρέπει λοιπόν είστε εξαιρετικά προνοητικοί και καθόλου βιαστικοί. Παραμείνετε υποψιασμένοι χωρίς να το δείχνετε και βρείτε εναλλακτικές λύσεις για την εκδοχή κάθε είδους βραχυκυκλώματος.

Έχετε τώρα την ευκαιρία να επιδιώξετε βελτίωση των οικονομικών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συγκριτικά με τους άλλους θα περάσετε πιο ήρεμα τις μέρες αυτές. Βέβαια, κάποιες ανησυχίες, μαζί και αντίστοιχες καθυστερήσεις δεν θα λείψουν.

Μην αφήνετε τα συμφέροντα σας στα χέρια άλλων και μην επαφίεστε σε υποσχέσεις ή σε ελπίδες. Ερωτικά, το κλίμα αλλάζει προς το τέλος της εβδομάδας. Εμπιστευτείτε την επικοινωνιακή σας δεινότητα και θα δείτε ότι η προσπάθειά σας να καταφέρετε κάτι, τελικά επιτυγχάνει.

Οικονομικά αποφύγετε περιττές σπατάλες, όσο και αν αυτές λειτουργούν αγχολυτικά και μην προσθέτετε καινούρια υπόλοιπα στον προϋπολογισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδιαφέρον δείχνουν οι μέρες που ακολουθούν, αν εξαιρέσει κανείς την επαγγελματική αναστάτωση.

Ο Δίας στον Κριό από τη μια αποτελεί μια ασπίδα προστασίας αλλά από την άλλη γίνεται συχνά πρόξενος ποικίλων φασαριών. Μέσα από αυτές αποκαλύπτεται η πραγματική πρόθεση των άλλων ή η φύση των γεγονότων.

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα αποτελέσει αιτία οικογενειακού πονοκεφάλου. Ο Άρης στους Διδύμους, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από όλα αυτά με την βοήθεια ενός έρωτα, καινούριου ή και παλιού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συμπαθητικές οι μέρες αυτές αλλά και συχνά νευρικές. Πρόκειται για την τελευταία εβδομάδα της Αφροδίτης στους Ιχθύς, που επηρεάζει την πορεία των οικονομικών σας, την αποτελεσματικότητα των πράξεων σας αλλά με μεγαλύτερο κόστος φθοράς.

Ο Ερμής προσπαθεί να δώσει λύσεις στα πρακτικά θέματα, αλλά χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια. Ωστόσο θέματα που αφορούν εξωραϊσμό σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου μπορέσουν να προχωρήσουν.

Οι ερωτικές στιγμές θα είναι έντονες, αλλά μικρής διάρκειας. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε σε εκτιμήσεις που δεν ισχύουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα γεγονότα τις μέρες αυτές σας προειδοποιούν για το κλίμα που θα επικρατήσει τον προσεχή μήνα. Σας δίνεται η ευκαιρία να πάρετε έγκαιρα μέτρα ασφάλειας και κυρίως να αρχίζετε να απομακρύνεστε από ανθρώπους οι οποίοι έχουν αρνητικές προθέσεις για εσάς.

Κάποιοι από αυτούς σας καταπιέζουν και στο χώρο της εργασίας. Ο Ερμής όμως στο ζώδιό σας φροντίζει να βρίσκετε τις κατάλληλες λύσεις στα περισσότερα από τα πρακτικά σας ζητήματα.

Υπερασπίστε την εργασία σας και επίσης μην εκτίθεστε σε κινδύνους συναισθηματικούς ή πρακτικούς.

ΙΧΘΕΙΣ

Αν κάνετε ελάχιστη ακόμα υπομονή και ξεπεράσετε τη νευρικότητα στην επικοινωνία και στην συνεννόηση, τότε θα ξεπεράσετε ευκολότερα τα εκνευριστικά εμπόδια και τις καθυστερήσεις που αυτά συνεπάγονται.

Ερωτικά υπερασπιστείτε μια σχέση που σας αφορά και επαγγελματικά μην χάνετε την ορατότητα των στόχων σας. Πολλοί άνθρωποι θα διασταυρώσουν τα βήματα τους με τα δικά σας με αποτέλεσμα να σας παρασύρουν ή να σας μπερδέψουν.

Στις προσκλήσεις που θα σας τύχουν επιλέξτε εκείνες οι οποίες έχουν περισσότερο ενδιαφέρον και χρησιμότητα.

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!