Ζώδια

Προβλέψεις Ζωδίων: Εβδομάδα 27 Φεβρουαρίου – 5 Μαρτίου

Συντάκτης  | 

 

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα από 6 έως 12 Μαρτίου.

Από την αστρολόγο ‘Αντα Λεούση

ΚΡΙΟΣ

Θα είστε αρκετά δυναμικοί για να βάλετε σειρά και τάξη στα θέματά σας. Πρέπει να μάθετε να ανοίγετε τους ορίζοντές σας. Καλείστε να αρχίσετε να βλέπετε και λίγο πιο πέρα, αν θέλετε να υπάρξει αποκατάσταση σε όσες είναι ήδη διαταραγμένες.

Μάθετε να δέχεστε και να αποδέχεστε το χαρακτήρα των άλλων, όπως και εκείνοι αποδέχονται εσάς χωρίς να σας ζητούν να αλλάξετε.

Θα έρθουν ευκαιρίες για εσάς και η κάθε μια θα είναι πραγματικά μια δυναμική πρωτοποριακή στιγμή για προσωπική εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη, γι’ αυτό φροντίστε να είστε συνεργάσιμοι και επικοινωνιακοί. Ευνοούνται τα μεγάλα σχέδια, οι  μεγάλες ιδέες και τα μακρινά ταξίδια.

Ο κύκλος των γνωριμιών σας θα εμπλουτιστεί με τη γνωριμία νέων προσώπων. Μπορεί επίσης κάποια παλαιότερα πρόσωπα να κάνουν την επανεμφάνισή τους κάτω από διαφορετικές συνθήκες.

Με κάποιο μαγικό τρόπο θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από άτομα που προσπαθούν να σας κρατούν καθηλωμένους στα ίδια και στα ίδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους πριν πάρετε αποφάσεις αυτές τις μέρες. Ειδικά αν υπάρχει στη ζωή σας μια σχέση που μετράει χρόνια και έχει περάσει απ’ όλα τα στάδια.

Παράλληλα θα έχετε ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και αυτή τη φορά χωρίς πολύ κόπο.

Η υπομονή που τόσο καιρό καλλιεργείτε για να πετύχετε σύμπνοια με τα άτομα του περιβάλλοντός σας αλλά και καλύτερες συνεργασίες στον εργασιακό χώρο, θα αρχίσει να μειώνεται.

Ενώ η εκρηκτική συμπεριφορά θα αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της δημιουργώντας φθορές σε σχέσεις που αγωνιστήκατε να φτιάξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβλέψεις αυτής της εβδομάδας του Μαρτίου δείχνουν πως τώρα θα είστε πιο δυναμικοί στις αποφάσεις σας. Έτοιμοι να δώσετε λύσεις όπου χρειαστεί. Στόχος είναι να είστε ελεύθεροι, ώστε να προχωρήσετε μπροστά.

Ακολουθήστε μια τακτική που θα είναι δυνατή να αντλήσει την προσοχή των άλλων. Αρχίστε τώρα να γίνεστε πιο συγκεκριμένοι στον τρόπο που εκφράζεστε.

Δώστε στους άλλους να καταλάβουν αυτό που ακριβώς θέλετε να τους πείτε, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα παρερμηνείας. Εάν δεν το καταφέρετε αυτό θα καταφέρετε το αντίθετο από αυτό που επιδιώκετε.

Κάντε πιο απλές τις σκέψεις σας για να μπορέσουν να βγάλουν πιο εύκολα νόημα.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να μετριάσετε την κυκλοθυμία σας για να μην απομακρύνετε από κοντά σας συνεργάτες, φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα.

Προτιμήστε να απομονωθείτε και να ηρεμήσετε, μέχρι να περάσει η δύσκολη περίοδος. Αξιοποιήστε τώρα τις καλές προθέσεις και την αγάπη που σας προσφέρουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με αυτό τον τρόπο θα εντοπίσετε κακές συνήθειες που σας οδηγούν συνεχώς σε λάθη.

Αρχίστε να βλέπετε πιο καθαρά αυτά που θέλετε από τις σχέσεις σας. Αυτά που μπορείτε να κατακτήσετε και αυτά που πρέπει να ξεχάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανακαλύψτε αυτά που σας γεμίζουν με ενδιαφέρον για την ζωή. Κάντε πράξη τις θεωρίες σας, για να πραγματοποιηθούν αρκετά από τα όνειρά σας. Ανοίξτε τα χαρτιά σας σε συνεργάτες που εμπιστεύεστε, να είστε σίγουροι ότι θα νιώσετε καλά και θα ακουστείτε.

Κάντε έναν απολογισμό των δικών σας λόγων και πεπραγμένων. Αυτό θα σας κάνει καλό και θα αποδειχθεί καθοριστικό στο να προχωρήσετε παρακάτω.

Βάλτε νέες βάσεις στις σχέσεις σας, χωρίς να επαναλάβετε λάθη που κάνατε στο πρόσφατο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Φανείτε περισσότερο δεκτικοί στο να ακούτε απόψεις και ιδέες, χωρίς να βιάζεστε να απορρίψετε αυτές που δε σας αρέσουν. Καμιά φορά και η πιο μικρή ή ασήμαντη πληροφορία μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη και αποδοτική για το μέλλον σας.

Οι πλανητικές όψεις αυτής της εβδομάδας θα σας βοηθήσουν για άλλη μια φορά. Συσφίξτε τώρα τις σχέσεις σας με άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Έτσι, στην πορεία θα έχετε την υποστήριξή τους είτε αυτή θα είναι υλική, είτε ηθική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προβλέψεις αυτής της εβδομάδας του Μαρτίου δείχνουν πως τώρα είναι η ώρα να βάλετε στη ζωή σας τη γυμναστική. Προσέξτε όμως μην πέσετε σε υπερβολές.

Οι αδέσμευτοι έχετε την τάση να ζήσετε ένα παραμύθι, όποιο και αν είναι αυτό. Αλλά προσέξτε γιατί μέσα στο μυαλό σας έχετε προετοιμάσει μόνο την αρχή, ενώ το τέλος του το έχετε αφήσει αβέβαιο.

Δεν είναι κακό να ονειροπολείτε, όμως, θα πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια εξαρχής. Το πιο πιθανό είναι να διαπιστώσετε ότι το αποτέλεσμα στοιχίζει περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να αντέξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκούν να πάρετε λίγα λεπτά της ημέρας για να αναζωογονηθείτε, να ενισχύσετε τις άμυνες σας και να διώξετε την ένταση που έχετε. Είναι προτιμότερα από τις ατελείωτες ώρες σε γυμναστήρια.

Να θυμάστε πως ο εκνευρισμός σας πάντα είναι κακός σύμβουλος για την υγεία σας. Άλλωστε δε θα κατεβείτε σε αγώνες και έτσι μην το παρακάνετε.

Μην προσπαθείτε να προλάβετε τώρα καταστάσεις οι οποίες είναι δύσκολες και στην ουσία δε σας αφορούν. Έτσι θα δώσετε την εντύπωση ότι θέλετε να απομακρυνθείτε από τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δύσκολη επικοινωνία αυτό το διάστημα θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σας.

Καλείστε να αφήσετε στην άκρη τους εγωισμούς σας και να μπείτε έστω και για λίγο στη θέση του, για να δείτε πως νιώθει. Όσο και αν σας φαίνεται ακατόρθωτο.

Η συναινετική στάση σε θέματα που δεν μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή θα είναι σωτήρια. Εάν θέλετε να βρείτε πιο γρήγορα τις ισορροπίες ανάμεσά σας, εμπιστευθείτε στο σύντροφό σας αυτά που σας απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με βάση τις προβλέψεις του Μαρτίου, θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση των συνεργατών σας για να θέσετε καινούριους στόχους. Όμως, αποφύγετε να εμπλακείτε σε παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας εκθέσουν και θα σας γυρίσουν πίσω.

Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων πριν κάνετε μεγάλα ανοίγματα ή πάρετε ρίσκα που κρύβουν κινδύνους.

Στο συναισθηματικό σας τομέα τα πράγματα θα είναι κάπως μπερδεμένα. Οι παρούσες καταστάσεις θα αναστατώσουν τη ροή της σκέψης σας, καθιστώντας σας ανίκανους να σκεφτείτε λογικά ή να διατηρείτε την ψυχραιμία σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάντε τις εξόδους που θέλετε, γνωρίστε νέους ανθρώπους και αφεθείτε στη διασκέδαση.

Μην προκαλέσετε κάποιο πρόσωπο που θα σας τραβήξει την προσοχή με δηλώσεις που δε σας αντιπροσωπεύουν ως άτομο. Όπως ανεξαρτησία ή εκφράσεις του τύπου «θέλω να περνάω καλά».

Ακόμα και αν δεν είστε έτοιμοι για πραγματική δέσμευση, δεν ανήκετε στην κατηγορία της περιστασιακής ή της σχέσης της μιας βραδιάς. Έτσι, αναλογιστείτε πόση απογοήτευση θα νιώσετε χάνοντας κάτι ωραίο που ξεκίνησε. Να θυμάστε, προσπαθήστε να κρατήσετε κλειστό το στόμα σας.

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!