Ζώδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζωδίων: 27 Μαρτίου – 2 Απριλίου 2023

Συντάκτης  | 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα από 27 Μαρτίου έως 2 Απριλίου δείχνουν μια μεταβατική κατάσταση. Η Αφροδίτη που πέρασε στον Ταύρο και η αλλαγή θέσης του Άρη φέρνουν νέες καταστάσεις!

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Ο Μάρτιος κλείνει κάπως σκληρά για τους περισσότερους από εσάς. Τίποτα όμως δεν είναι αξεπέραστο και όλα διορθώνονται με το χρόνο. Αλλά, είναι καλύτερα να αποφύγετε να σας βρει ο Απρίλιος σε κατάσταση πολέμου.

Κάτι ευάλωτο αυτή την εποχή είναι τα οικονομικά σας. Θα χρειαστεί μεγαλύτερη υπεράσπιση ο επαγγελματικός τομέας. Ενδεχομένως και μία θυσία ο κόσμος των προσδοκιών σας.

Ο Δίας στο ζώδιό σας φροντίζει να σας παρουσιάζει δέλεαρ. Επιμεληθείτε τις εργασιακές σας σχέσεις και προγραμματίστε έγκαιρα μετακινήσεις ή νέες συναλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη κυριαρχεί στο ζώδιο σας και αυτό σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς στο άλλο φύλλο. Ωστόσο αποφύγετε τις απερισκεψίες που θα βάλουν σε κίνδυνο την καλή σας φήμη ή μια σχέση που σας αφορά.

Ο Απρίλιος που έρχεται παραμένει σημαντικός για τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Ενδέχεται να περάσετε δύσκολες ώρες όμως με κάποιο συνεργάτη. Καλό είναι να μην αφήσετε την κατάσταση σε ακρότητες.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27 Μαρτίου δείχνουν πως τώρα είναι η στιγμή να υπερασπιστείτε διπλωματικά και αποτελεσματικά το συμφέρον σας. Μην αφήνετε τις σχετικές εξελίξεις στην τύχη τους. Ένα παρασκήνιο θα αποκαλυφθεί στο περιβάλλον σας…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τέλος του Μαρτίου σας δίνει την ευκαιρία της ανασυγκρότησης και της αποκατάστασης. Ο Άρης εγκατέλειψε το ζώδιό σας και σας ευνοείτε έτσι το άνοιγμα νέων οριζόντων. Τόσο στη δραπέτευση από την πραγματικότητα, όσο και στη βοήθεια να ταξιδέψετε σε πιο ευχάριστους χώρους.

Φροντίστε να είστε οργανωμένοι και δημιουργικοί όσο το απαιτούν οι περιστάσεις και οι φιλοδοξίες σας. Διαχειριστείτε λογικά τα χρήματα σας και μην λέτε πολλά για τα σχέδια σας στον οποιονδήποτε.

Αισθηματικά μπορείτε να επισημοποιήσετε μια σχέση ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για αυτήν, ανάλογα με την περίσταση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης έχει περάσει στο ζώδιό σας. Τώρα καλείστε να αναλάβετε την αποκατάσταση οικογενειακών, συγγενικών και άλλων σχέσεων που πέρασαν μια πρόσφατη κρίση.

Ελέγχετε την εξέλιξη των καταστάσεων χωρίς να αφήνετε τίποτα στην τύχη. Μην ξεχνάτε ότι η περίοδος φέρνει συχνά διαμορφώσεις στη γενική κατάσταση επηρεάζοντας τα συμφέροντα σας.

Οικονομικά μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες συνεργασίας. Μπορείτε να βολιδοσκοπήσετε ανθρώπους, να διαπιστώσετε προθέσεις και να επιβάλετε κι εσείς τους δικούς σας όρους.

Μια παλαιότερη υποχρέωση που βρισκόταν σε αδράνεια θα σας απασχολήσει εκ νέου.

ΛΕΩΝ

Οι τελευταίες μέρες του Μαρτίου, τονίζουν την μαχητική σας διάθεση. Το κακό είναι πως αυτή τη διάθεση μπορείτε να την μεταδώσετε και στους άλλους. Αυτό είναι κάτι αρκετά ανησυχητικό για την πορεία των προσωπικών και των επαγγελματικών σας υποθέσεων…

Καθώς ο μήνας κλείνει, ξεκαθαρίστε εκκρεμότητες. Κλείστε χρεωστικά υπόλοιπα και υπερασπίστε πιο οργανωμένα τα επαγγελματικά σας συμφέροντα. Με βάση τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τις 27 Μαρτίου φαίνεται πως πρόκειται να αλλάξετε συνθήκες στην εργασία σας. Αλλά προσέξτε γιατί πρέπει να το κάνετε οργανωμένα.

Στα προσωπικά σας δείξτε κατανόηση στις ανάγκες των γύρω σας. Φανείτε διαλλακτικοί στις συνεννοήσεις σας και παραμείνετε ουδέτεροι στις διαφωνίες μεταξύ τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρχίζετε σιγά – σιγά να συνέρχεστε από τις δυσκολίες του Μαρτίου και τις συνέπειες των γεγονότων που σας έβαλαν στο στόχαστρο τους.

Καταπολεμήστε το άγχος και ξετινάξτε από πάνω σας τις πικρίες των τελευταίων εβδομάδων. Δεν είστε μόνοι στην πορεία εξέλιξης και προόδου που έχετε επιλέξει.

Βρείτε τρόπους να ξεκουραστείτε, προκειμένου να ξεκινήσετε τον Απρίλιο με καλύτερο κέφι και καινούρια σχέδια. Μην είστε απρόσεκτοι στις συναλλαγές σας και μην περιμένετε ακόμη σημαντικές εξελίξεις στα αισθηματικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι δυσκολίες υποχωρούν, αλλά η κατάσταση παραμένει αρκετά δύσκολη μέχρι να κλείσει ο Μάρτιος. Δεν πρέπει να μειώσετε την προσοχή και τις προσπάθειες σας στα γεγονότα. Αποφύγετε να στραφούν εις βάρος σας γεγονότα για τα οποία φταίει η απερισκεψία σας ή η φυσική σας παρόρμηση.

Παρόλες τις υποσχέσεις που σας δίνονται από τρίτους, θα υπάρξουν μερικές αντιξοότητες. Για αυτές πρέπει να είστε προετοιμασμένοι.

Κάποιος παράγοντας ενδέχεται να σας πικράνει, αλλά πριν πληγωθείτε σκεφτείτε μήπως είναι για το καλό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρχίσατε να βγαίνετε από τη δίνη των γεγονότων. Η Αφροδίτη στον Ταύρο όμως κάνει ότι μπορεί για την αποκατάσταση της αισθηματική σας ζωής.

Μερικές ακόμη δυσκολίες στο στενό περιβάλλον ή στην εργασία συνεχίζουν να σας προβληματίζουν. Όμως σας διαβεβαιώνω ότι γρήγορα θα υποχωρήσουν και αυτές.

Πολλά μπορούν να ευδοκιμήσουν στη σχέση σας από εδώ και πέρα. Αρκεί να είστε ειλικρινείς με τους άλλους και σαφείς με τον εαυτό σας. Χρήματα και σχέδια θέλουν καλύτερη φροντίδα από εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καθώς ο Μάρτιος τελειώνει και ο Άρης έχει αλλάξει θέση, ξεθωριάζουν και οι δυσκολίες που έφερε μαζί του. Ωστόσο, η φασαρία στο στενό σας περιβάλλον συνεχίζεται. Όμως όλα δείχνουν πως η φετινή Άνοιξη έχει αναπλαστικό και αποκαταστατικό χαρακτήρα για εσάς.

Επιμεληθείτε το αντικείμενο της δουλειάς σας. Κλείστε πάσης φύσεως εκκρεμότητες και μεριμνήστε ώστε ο Απρίλιος να είναι πιο γόνιμος και πιο παραγωγικός.

Μην αφήνετε τη νοσταλγία και τις ευαισθησίες σας να διατηρούν εξάρτηση με ανθρώπους και καταστάσεις. Με αυτούς ειδικά που έχετε κλείσει οριστικά τον κύκλο της σχέσης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάντε λίγο υπομονή, γιατί μαζί με το Μάρτιο τελειώνουν και διάφορες εκκρεμότητες στις υποθέσεις σας.

Ο Άρης από τον Καρκίνο όμως φέρνει εντάσεις στην εργασία, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Θα χρειαστεί να επιδείξετε μαεστρία στο χειρισμό των σχέσεων και στην υπεράσπιση του συμφέροντός σας.

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο στέλνει θετικά μηνύματα στους ελεύθερους από εσάς. Σας παρακινεί να μην είστε αδρανείς όταν το άτομο που σας ενδιαφέρει βρίσκεται στο περιβάλλον σας.

Ο Απρίλιος, στα αισθηματικά, θα αυξήσει την τύχη και την αισιοδοξία σας για τη ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Μάρτιος στο τελείωμα του αλλάζει το σκηνικό της καθημερινότητάς σας. Η μετακίνηση του Άρη στον Καρκίνο μπορεί να σας απάλλαξε από κάποιες υποχρεώσεις.

Με βάση τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τις 27 Μαρτίου όμως, φαίνεται πως θα νιώσετε λίγο μετέωροι. Όσον αφορά στις πρακτικές σας υποθέσεις και υποχρεώσεις.

Επίσης, θα σας απασχολήσει η αισθηματική και η επαγγελματική σας κατάσταση. Μιας και έχετε καταφέρει να πείσετε τον εαυτό σας ότι εκεί ξεχνάτε όλα σας τα απωθημένα.

Δεν είναι όμως σίγουρο πως τελικά τα καταφέρατε καλά. Γιατί ίσως κάνατε συμφωνίες που τελικά θα αποδειχθεί πως δεν σας συμφέρουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Μάρτιος κλείνει με μια αίσθηση πρώτης ανακούφισης, μετά τα όσα μεσολάβησαν κατά τη διαδρομή του.

Πολλοί θα δείτε σαν λύση του αδιεξόδου σας ένα ταξίδι. Αλλά αυτό δείχνει μια έντονη τάση φυγής από τα προβλήματα που όμως συνεχίζουν να υπάρχουν. Είναι καλύτερα να μην βιαστείτε για τέτοιες αποδράσεις.

Τώρα ήρθε η στιγμή να ζήσετε από κοντά ότι σας ταλαιπωρεί. Αυτή την εποχή τη λύση δεν θα δώσει ο συναισθηματισμός, αλλά η πρακτική αντιμετώπιση. Τόσο των ανθρώπων όσο και των καταστάσεων.

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σας βοηθά τώρα να είστε περισσότερο διπλωμάτες στην επικοινωνία με σημαντικούς παράγοντες στην εργασία σας.

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!