Ζώδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζωδίων: 3-9 Απριλίου 2023

Συντάκτης  | 

Happy young couple having a picnic at the beach. Lying on the blanket, drinking wine and eating fruits

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα 3 έως 9 Απριλίου δείχνουν μια επεισοδιακή εβδομάδα με πανσέληνο.

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Διαφορετικός από τους προηγούμενους προμηνύεται ο Απρίλιος για τους περισσότερους από εσάς. Ο Δίας προχωρά στο ζώδιό σας και καθορίζει προτεραιότητες και ενέργειες που πρέπει να κάνετε για να πετύχετε τους στόχους σας.

Η Πανσέληνος στις 6 του μήνα, στον άξονά σας με τον Ζυγό, φωτίζει αθέατες επιθυμίες. Έπιδιώξεις προσωπικές και επαγγελματικές ενισχύονται και είναι πιθανό να ζήσετε αισθηματικές αναταράξεις.

Ο Άρης από τον Καρκίνο φροντίζει να απομακρύνει την πίεση που ζήσατε το τελευταίο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας και προβάλει τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Η αισθηματική σας ζωή θα αποκτήσει ενδιαφέρον. Ενώ η οικογένεια καταφέρνει να ισορροπήσει τις αντιθέσεις που την επηρέασαν στο πρόσφατο παρελθόν.

Επιτρέψτε στους άλλους να σας πλησιάσουν αλλά αλλάξτε τακτική στην εργασία για να επιτύχετε τους στόχους σας. Βάλτε τώρα τα θεμέλια των νέων σας επιδιώξεων, καθώς ο Ερμής συγκαταλέγεται στους συμμάχους σας.

Η Πανσέληνος στον Ζυγό φέρνει μια μικρή επαγγελματική αναστάτωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον Καρκίνο πλέον, σας υπενθυμίζει τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Η Πανσέληνος στον Ζυγό την Πέμπτη τονίζει ωστόσο την γοητεία και τις κοινωνικές πτυχές της ζωής σας.

Είναι κατάλληλη περίοδος να απαλλαγείτε από οτιδήποτε περιττό και από ότι σας ταλαιπώρησε.

Οι άλλοι είναι πιο δοτικοί απέναντί σας, αλλά μάθετε και πώς να τους ζητάτε χάρες. Ταξίδια και μετακινήσεις αποδίδουν αν έχουν προετοιμαστεί σωστά και αν εξυπηρετούν κάποιο κοινό συμφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Απρίλιος ξεκινά με τον Άρη στο ζώδιό σας, γεγονός που σας γεμίζει ενέργεια και φιλοδοξίες. Η Πανσέληνος της Πέμπτης μπορεί όμως να αλλάξει λίγο το σκηνικό της αισθηματικής σας ζωής.

Προσέξτε τα λόγια και τις ενέργειές σας, καθώς είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο παρεξηγήσεων. Ορισμένες φορές θα χρειαστεί να κατανικήσετε τον έμφυτο παρορμητισμό σας.

Κυριαρχήστε στην ευαισθησία σας για να είστε ψύχραιμοι και εύστοχοι στον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να μην είστε απαισιόδοξοι αυτό το μήνα, γιατί οι προοπτικές σας για κάτι καλύτερο δεν είναι λίγες. Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 6 του μήνα βοηθά τα αισθηματικά σας. Φέρνει νέες χρήσιμες γνωριμίες και νέες δραστηριότητες.

Ο Άρης από τον Καρκίνο σας αποκαλύπτει ένα παρασκήνιο. Μπορεί όμως και να απαιτήσει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να επιτύχετε έναν στόχο.

Οικονομικά, αποφύγετε έξοδα που δεν ωφελούν. Μη γίνεστε ανταγωνιστικοί όταν θεωρείτε ότι κάποιοι σας προκαλούν σκόπιμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Καρκίνο βοηθάει να τεντωθούν τα νεύρα σας και να αυξηθεί η εριστική σας διάθεση. Αποφύγετε κάθε τι ριψοκίνδυνο οικονομικά και αναβάλετε για αργότερα τυχόν αγοραπωλησίες ή επενδύσεις.

Αισθηματικά, τίποτα ακόμα δεν είναι ικανοποιητικό, όμως αυτό οφείλεται κυρίως στην δική σας ψυχολογική κατάσταση.

Η Πανσέληνος στον Ζυγό όμως θα φέρει καλές ευκαιρίες στα οικονομικά. Θα σας βοηθήσει επίσης στη μικρή, έστω, αύξηση του εισοδήματός σας. Κάποιοι θα καταλάβετε κάποιες σκοπιμότητες που εξυφαίνονται γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου φωτίζεται από την Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Φροντίστε τον εαυτό σας, απολαύστε τη φροντίδα των ανθρώπων που σας αγαπούν και μοιράστε χαμόγελα αισιοδοξίας.

Ο Άρης από τον Καρκίνο και η Αφροδίτη από τον Ταύρο ασχολούνται περισσότερο με τους άλλους και σας αφήνουν το πεδίο δράσης ελεύθερο.

Αποφύγετε έξοδα που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και κάνετε ευχάριστες σκέψεις για το μέλλον. Κάποια συνεργασία ή οι επαγγελματικές σχέσεις χρειάζονται προσοχή και εποπτεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να δείξετε τον καλό σας εαυτό στους ανθρώπους που σας αγαπούν. Ενώ στα αισθηματικά σας είναι αλήθεια πως θα περάσετε μία κρίση. Μη δημιουργείτε παρεξηγήσεις εκεί που δεν υπάρχει λόγος να γίνουν.

Για τους περισσότερους από εσάς, ο μήνας αυτός θα φέρει δυσκολίες σε μία συνεργασία. Η Πανσέληνος της Πέμπτης θα προκαλέσει ένα μικρό φάσμα ανικανοποίητου.

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο όμως θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους, χωρίς να εκτεθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης σταματά την έντονη ταλαιπωρία που άσκησε το προηγούμενο εξάμηνο. Καλός οιωνός για εσάς είναι η Πανσέληνος της Πέμπτης στον Ζυγό. Αυτή θα βοηθήσει στην κοινωνική, αισθηματική και προσωπική σας ζωή.

Θα διαπιστώσετε ότι οι άλλοι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν, ενώ νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σας.

Προσέξτε λίγο τα οικονομικά σας, καθώς θα σκεφτείτε τι πρέπει να αλλάξετε στη συμπεριφορά σας και πως. Η εργασία αποκτά την δέουσα προτεραιότητα και καλό θα ήταν να υπερασπιστείτε το αντικείμενό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βελτιώνεται το κλίμα στην εργασία σας, ενώ η προσωπική σας ζωή επιστρέφει στα φυσιολογικά της επίπεδα. Η Πανσέληνος της Πέμπτης θα σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με τις επιδιώξεις και το ρόλο σας απέναντι σε αγαπημένους ανθρώπους.

Επίσης, θα μπείτε σε σκέψεις ακόμα και απέναντι σε ότι αποκαλείτε εσείς καθήκον. Ο Άρης διατρέχει τον απέναντί σας Καρκίνο και επιφέρει έτσι αλλαγές στην εργασία. Προβλέπεται και κάποια κόπωση στις αισθηματικές σας επιδιώξεις.

Όσοι καταλάβετε ότι ματαιοπονείτε σχετικά, δώστε στον εαυτό σας το απαραίτητο άλλοθι για να κάνετε τις αλλαγές που θα σας ωφελήσουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Απρίλιος είναι ένας περίεργος μήνας και λίγο επικίνδυνος για τους περισσότερους από εσάς. Η ανάγκη σας να νιώσετε γεμάτοι συναισθηματικά ανταγωνίζεται την έμφυτη επιφυλακτικότητα σας.

Η Πανσέληνος της Πέμπτης θα σας παρακινείσει να ετοιμάσετε κάτι επαγγελματικά. Θα μπορέσετε τώρα να το  «βάλετε μπροστά», μόλις οι δυσκολίες, τυπικές ή ουσιαστικές, περάσουν.

Ο Δίας από τον Κριό ενισχύει την τύχη στην επικοινωνία και στις νέες σχέσεις!

ΙΧΘΕΙΣ

Από τις πρώτες κιόλας μέρες του Απριλίου φαίνεται ότι πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να ανοίξουν καινούριοι δρόμοι. Τώρα είναι η στιγμή να μπει μία τάξη στη ζωή σας, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Αισθηματικά, ευνοείστε από την Πανσέληνο της Πέμπτης στον Ζυγό. Θα μπορέσετε να πλησιάσετε περισσότερο τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και να του προσφέρετε την ασφάλεια που αποζητά.

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σας βοηθά να κερδίσετε μια μικρή, οικονομική διεκδίκηση!

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!