Ζώδια

Προβλέψεις Ζωδίων: Εβδομάδα 20 – 26 Μαρτίου 2023

Συντάκτης  | 

Μαζί με τις προβλέψεις των ζωδίων για αυτή την εβδομάδα, από 20 έως 26 Μαρτίου, έρχεται επίσημα και η άνοιξη!

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

Αυτή η εβδομάδα φέρνει μαζί της την Εαρινή Ισημερία με την οποία ξεκινάει και επίσημα η ανοιξιάτικη περίοδος! Μαζί της έρχεται και μια Νέα Σελήνη στον Κριό, που θα μας ωθεί να γυρίσουμε γρήγορα ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή μας.

Η δοκιμαστική είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο μας δίνει «προειδοποιητικά» σημάδια για μεγάλες αλλαγές. Απευθύνετε στους τομείς που καλούμαστε να κάνουμε ριζοσπαστικές, αλλαγές ή μεταμορφώσεις το επόμενο διάστημα.

ΚΡΙΟΣ

Η εαρινή ισημερία ανοίγει έναν καινούριο ορίζοντα για εσάς. Ο τομέας των σχέσεων μπαίνει σε νέα προοπτική κι εσείς καλείστε να βάλετε καλύτερη τάξη με βάση αυτό που εισπράττετε.

Προσέξτε μικροατυχήματα και αποφύγετε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Μεριμνήστε για την ασφάλεια ενός ανθρώπου που αγαπάτε. Αποφύγετε σχόλια και παρεξηγήσεις, που μπορεί να γίνουν αιτία δικής σας έκθεσης.

Ο Δίας στο ζώδιό σας, σας τροφοδοτεί με τον παράγοντα τύχης. Τονίζει όμως συχνά και τη φυσική σας παρόρμηση, η οποία σας οδηγεί να εκτίθεστε σε κινδύνους.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι μέρες που ακολουθούν θα είναι απροσδιόριστα ανήσυχες. Θέματα του περιβάλλοντος θα σας απασχολήσουν. Η Αφροδίτη, ως κυρίαρχος του ζωδίου σας, διέρχεται από αυτό. Ενισχύεται η αυτοπεποίθηση και ο συγχρονισμός στις σχέσεις που σας αφορούν.

Προσέξτε λίγο τις αντιδράσεις σας τη στιγμή που θα διαφωνήσετε με τους άλλους. Αποφύγετε να κάνετε σχόλια για τρίτους, γιατί θα τους τα μεταφέρουν διαστρεβλωμένα.

Είναι η τελευταία εβδομάδα που ο Άρης γίνεται αίτιος οικονομικών εξόδων. Αισθηματικά παραμένετε σε μεταβατική φάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρώτον την εβδομάδα αυτή αποχαιρετάτε τον Άρη που είχε εγκατασταθεί στο ζώδιό σας για οκτώ μήνες. Πρόκειται για μια πρώτη ανακούφιση!

Δεύτερον, η Εαρινή Ισημερία ανοίγει ένα νέο κύκλο ενδιαφερόντων και δραστηριοτήτων για τους περισσότερους από εσάς.

Τρίτον, ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σας διέρχεται τον Κριό. Αυτό σημαίνει πως τονίζει την κοινωνική σας δραστηριότητα, ενώ φέρνει παλιές φιλίες στο προσκήνιο.

Ο Κρόνος, εγκαταστημένος πλέον στους Ιχθύς, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα της καριέρας. Αυτή η περίοδο θα κρατήσει τρία ολόκληρα χρόνια. Ενδιαφέροντα και υποθέσεις βρίσκονται σε εξέλιξη που επιταχύνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκίνημα της Άνοιξης και πέρασμα του Ήλιου στον Κριό. Αυτή η περίοδος φέρνει για εσάς μια σειρά από ενδιαφέροντα γεγονότα στον άξονα εργασία – οικογένεια.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο γίνεται αρωγός σας σε υπάρχουσες οικονομικές δυσκολίες. Ενώ ο Ερμής στον Κριό ενεργοποιεί ένα παλιό παρασκήνιο το οποίο πρέπει να προσέξετε.

Οι αιφνιδιασμοί και οι απότομες αλλαγές δεν θα λείψουν στην πορεία αυτής της εβδομάδας. Όλα δείχνουν πως μπαίνετε στη φάση μιας νέας εποχής.

ΛΕΩΝ

Οι τελευταίες μέρες του Μαρτίου παρουσιάζονται πιο ευχάριστες, αλλά και αισιόδοξες. Τα γεγονότα θα διαδεχθούν γρήγορα το ένα το άλλο. Το εξωτερικό περιβάλλον και οι άνθρωποι του θα έχουν μεγαλύτερη επίδραση επάνω σας θα σας επιρεάσουν.

Ταξίδια, εμπορικές συμφωνίες, νομικές υποθέσεις και πνευματικά ενδιαφέροντα θα τονιστούν για τις επόμενες τριάντα ημέρες.

Επιμεληθείτε καλύτερα την εργασία σας. Αποφύγετε ανθρώπους που δεν συμφωνούν μαζί σας ή δεν σας συμπαθούν. Τέλος, ένα οικονομικό ζήτημα θα αλλάξει την ροή των συνηθειών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης εγκαταλείπει τους Διδύμους τις επόμενες ημέρες. Έτσι τερματίζεται για εσάς μια πολύμηνη περίοδο ταλαιπωριών στον επαγγελματικό χώρο.

Ο Ερμής στον Κριό σας βοηθά να βρείτε λύσεις σε διάφορα και πρακτικά θέματα. Επίσης και σε ενδιαφέροντα καινούρια στο χώρο των δραστηριοτήτων σας. Μεταξύ των άλλων, περιουσιακά ή κληρονομικά ζητήματα θα πιέσουν για διευθέτηση ή για τακτοποίηση.

Ο Κρόνος εγκαθιστάμενος στους Ιχθύς ορίζει μια νέα εποχή για τις σχέσεις σας. Θα είναι δύσκολη μεν, αλλά εποικοδομητική δε. Πολλά θα αλλάξουν σε αυτόν τον τομέα από τώρα και για τα επόμενα δυόμισι χρόνια.

ΖΥΓΟΣ

Το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό και η έλευση της Άνοιξης, αναζωπυρώνει προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σας ανεφοδιάζει ψυχικά και οικονομικά.

Η παρουσία του Δία στον Κριό δίνει νέα έμφαση σε ότι ακολουθήσει από εδώ και πέρα. Αυτό μπορεί να είναι σε προσωπικές σχέσεις ή σε εργασιακές υποθέσεις.

Η επιθυμία για αλλαγή τρόπου ζωής αναβάλλεται, όπως και η εκδοχή ενός ταξιδιού. Αποφύγετε να παγιδευτείτε κάπου που δεν πρέπει, εξ αιτίας της γοητείας που ασκεί ένας άνθρωπος επάνω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι μέρες που ακολουθούν, τονίζουν αρκετά τις ανησυχίες και τα άγχη σας. Όμως άλλο τόσο θα τροφοδοτήσουν τις αισθήσεις σας.

Στον έρωτα θα κληθείτε να παίξετε μια καινούρια παρτίδα. Στη δουλειά θα κουραστείτε να εξηγήσετε στους άλλους το αυτονόητο.

Στο μεταξύ, η εγκατάσταση του Κρόνου στους Ιχθύς βάζει την όποια δημιουργικότητά σας σε νέο πλαίσιο. Σας υποχρεώνει έτσι να ενσκύψετε με περισσότερη αφοσίωση σε αυτούς που σας αγαπούν και είναι δίπλα σας.

Μη βιαστείτε να θυμώσετε, να απογοητευτείτε ή να πάρετε αποφάσεις για οποιοδήποτε βασικό σας θέμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εξαιρετικά σύνθετο το κλίμα των επόμενων ημερών, από κάθε άποψη. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις σας οδηγούν σε αναθεωρήσεις σχέσεων και σε αλλαγή της τακτικής σας.

Πολλά πράγματα μπαίνουν σε νέο καλούπι και άλλα τόσα διαγράφονται από την καθημερινότητα. Ο κυβερνήτης σας Δίας περιπλανώμενος στον Κριό, σας δίνει νέες τάσεις φυγής ή ταξιδιωτικής δραστηριότητας.

Ο Κρόνος εγκαθιστάμενος στους Ιχθύς ορίζει μια νέα εποχή για οτιδήποτε αφορά στο σπίτι και την οικογένεια. Πάντως, φυσά ένας νέος άνεμος που σας δίνει κουράγιο και αισιοδοξία για αυτά που θέλετε να κάνετε και δεν μπορούσατε μέχρι σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νευρικό εξελίσσεται το επόμενο επταήμερο… Πολλά από τα γεγονότα θα διαδραματιστούν στο στενό περιβάλλον ή τον οικογενειακό χώρο σας. Η αγάπη και η φροντίδα όμως ενός ανθρώπου για εσάς, θα αποτελέσει βάλσαμο στις δύσκολες στιγμές.

Τερματίζεται μια οκτάμηνη ταλαιπωρία στο χώρο της εργασίας και για κάποιους, της υγείας. Αυτό γιατί επιτέλους, ο Άρης αποχωρεί από τους Διδύμους.

Στο μεταξύ, ο Κρόνος στους Ιχθύς, βάζει ένα νέο πλαίσιο, μαζί και μέτρο στο ακατάσχετο των συναισθημάτων και των συγκινήσεών σας. Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά η διάρκειά τους θα είναι μικρή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συμπτώσεις, επαφές και συναντήσεις κρύβουν μεγάλο ενδιαφέρον τις επόμενες ημέρες. Το ίδιο ισχύει για προσκλήσεις και προκλήσεις, τόσο συναισθηματικές, όσο και κοινωνικές.

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Ταύρο θα αναταράξει για λίγο την ερωτική σας ζωή. Το ενδεχόμενο ενός ερωτικού πειρασμού θα είναι έντονο και καθοριστικό.

Οι συναλλαγές και οι μετακινήσεις παίρνουν νέα διάσταση για κάποιους από εσάς. Οι καλές σας προθέσεις όπως και τα νέα σας σχέδια θα σκοντάψουν όμως σε πρόσκαιρες οικονομικές δυσκολίες.

Τέλος, τερματίζετε, μετά από ένα μεγάλο διάστημα, τη σχέση σας με έναν σημαντικό παράγοντα της ζωής σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Πολλά θα ακούσετε και πολλά θα ειπωθούν τις επόμενες ημέρες. Θα εμπλακείτε σε καταστάσεις περίεργες και θα αμφισβητήσετε τα αισθήματα και την αφοσίωση ενός ανθρώπου. Ωστόσο, θα κλέψετε συχνά την παράσταση στις δημόσιες εμφανίσεις σας.

Ο Κρόνος στο ζώδιό σας είναι πλέον γεγονός. Δεν αποτελεί απειλή, αλλά σας υποχρεώνει να μπείτε σε ένα καινούριο πρόγραμμα πειθαρχίας και οργάνωσης. Μεταξύ των άλλων θα εκλογικεύσετε τα όνειρά σας, όπως και κάποια εξωτερικά περιστατικά. Όλα αυτά θα σας υποχρεώνουν να ακυρώσετε αυτά που είναι ανέφικτα.

Τα χρήματα ξοδεύονται εύκολα αυτήν την εποχή, γι αυτό φροντίστε να είστε προνοητικοί στη διαχείρισή τους.

Τέλος, η εργασία σας μπαίνει σε περίοδο βελτίωσης.

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!