Μια αλλιώτικη συνταγή με υδατάνθρακες και σίδηρο είναι τα σκορδάτα και πικάντικα φασόλια αρωματισμένα με δεντρολίβανο και σερβιρισμένα σε ψημένο ψωμί, που θα αγαπήσετε!
Ψημένο ψωμί με σκορδάτα φασόλια και δεντρολίβανο από τον Γιώργο Τσούλη.
Μια αλλιώτικη συνταγή με υδατάνθρακες και σίδηρο είναι τα σκορδάτα και πικάντικα φασόλια αρωματισμένα με δεντρολίβανο και σερβιρισμένα σε ψημένο ψωμί, που θα αγαπήσετε!
Ψημένο ψωμί με σκορδάτα φασόλια και δεντρολίβανο από τον Γιώργο Τσούλη.
#tsoulotip: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λευκά φασόλια από κονσέρβα.
300 γρ. φασόλια λευκά, βρασμένα
6 φέτες ψωμί χωριάτικο
3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
2 κ.γ. δεντρολίβανο φρέσκο, ψιλοκομμένο + extra για το σερβίρισμα
2 κ.γ. μπούκοβο
1 κ.γ. ξύδι, από λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
1.Λαδώνουμε κάθε φέτα ψωμιού και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C στον αέρα για 5 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμες, τις αποσύρουμε από το φούρνο και τις αφήνουμε στην άκρη.