Κινηματογράφος & Βιβλίο

Bestseller: Atomic Habits. Ένα Τίποτα μπορεί να Αλλάξει τα Πάντα

Συντάκτης  | 

Το διεθνές bestseller Atomic Habits βρέθηκε αμέσως στην κορυφή και παραμένει εκεί έχοντας ξεπεράσει τα 1.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως. Τώρα κυκλοφορεί και στα Ελληνικά!

Το διεθνές bestseller Atomic Habits βρέθηκε αμέσως στην κορυφή και παραμένει εκεί έχοντας ξεπεράσει τα 1.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως. Τώρα κυκλοφορεί και στα Ελληνικά!

Οι καινούργιοι στόχοι, χρειάζονται καινούργιες συνήθειες.
Ακούγεται απλό… γιατί έτσι είναι!
Κυκλοφόρησε, διαβάστηκε και έγινε Νο 1. Δύο χρόνια μετά, βρίσκετε στην ίδια θέση!
Ο θρόνος στον χώρο της αυτοβελτίωσης του ανήκει δικαιωματικά.

Μικρά βήματα – Μεγάλες Αλλαγές…

Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι μας, το βιβλίο αυτό μας αποκαλύπτει σίγουρες μεθόδους που θα μας απογειώσουν!

Παραθέτοντας έγκυρα πορίσματα της βιολογίας, της ψυχολογίας και της νευροεπιστήμης. Ο James Clear, είναι ένας από τους διεθνώς κορυφαίους ειδικούς. Μας μαθαίνει με ακρίβεια τις κατάλληλες στρατηγικές για να αποκτήσουμε καλές συνήθειες και να ξεφορτωθούμε τις κακές. Να κυριαρχούμε στη συμπεριφορά μας, ώστε να οδηγηθούμε σε αξιοθαύμαστα αποτελέσματα.

Επιπλέον, στις σελίδες του βιβλίου ξεδιπλώνονται αληθινές ιστορίες που θα μας εμπνεύσουν.  «Χρυσοί Ολυμπιονίκες», βραβευμένοι καλλιτέχνες, κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων, γιατροί που έσωσαν ζωές και διάσημοι κωμικοί. Όλοι ακολούθησαν τη στρατηγική των μικρών βημάτων για να διακριθούν στον τομέα τους και να κατακτήσουν την κορυφή.

Μπορεί να είστε μια ομάδα που ονειρεύεται να πάρει το πρωτάθλημα ή μια επιχείρηση που θέλει να κατακτήσει την αγορά. Ίσως είστε ένας επαγγελματίας πωλητής ή στέλεχος επιχειρήσεων.

Εάν τίποτε από αυτά, ίσως είστε απλώς ένα άτομο που επιθυμεί να κόψει το κάπνισμα, να χάσει βάρος, να μειώσει το άγχος του ή να επιτύχει οποιονδήποτε άλλον στόχο.

Το επαναστατικό αυτό βιβλίο θα αλλάξει κυριολεκτικά τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την πρόοδο και την επιτυχία.

«Ένα απίστευτα πρακτικό και ωφέλιμο βιβλίο. Ο James Clear προσφέρει το απόσταγμα όλης της γνώσης σχετικά με τη διαμόρφωση συνηθειών, έτσι ώστε να έχετε τα μέγιστα αποτελέσματα με την ελάχιστη προσπάθεια»

-Mark Manson, #1 New York Times best-selling author of The Subtle Art of Not Giving a F*ck

Κάποια αποσπάσματα από το βιβλίο

Οι «ατομικές συνήθειες» είναι επαναλήψεις ή ρουτίνες, μικρές και πανεύκολες στην εφαρμογή τους, που αποτελούν πηγή απίστευτης δύναμης. Οι Τέσσερις Νόμοι Αλλαγής Συμπεριφοράς είναι ένα απλό σύνολο κανόνων για να δημιουργήσουμε καλές συνήθειες και να απαλλαγούμε από τις κακές.

Όταν οι βελτιώσεις αθροίστηκαν, από το 2007 έως το 2017, οι Βρετανοί ποδηλάτες κέρδισαν 178 παγκόσμια πρωταθλήματα και 66 χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες!

Προτού αποκτήσουμε νέες συνήθειες, πρέπει να ελέγξουμε τις παλιές. Είναι πιο δύσκολο απ’ όσο ακούγεται, γιατί όταν μια συνήθεια ριζώσει, γίνεται μη συνειδητά, αυτόματα.

Όπως είπε ο Καρλ Γιουνγκ: «Μέχρι να κάνετε συνειδητό το ασυνείδητο, θα έχει κυριεύσει τη ζωή σας και θα το αποκαλείτε μοίρα».

Οι συνήθειες δεν περιορίζουν την ελευθερία. Τη δημιουργούν. Μάλιστα, οι άνθρωποι που δεν έχουν παγιωμένες συνήθειες, απολαμβάνουν λιγότερη ελευθερία.

Οι περισσότεροι ξεκινούν τη διαδικασία της αλλαγής των συνηθειών τους εστιάζοντας στο τι θέλουν να επιτύχουν. Η εναλλακτική επιλογή είναι να εστιάζουμε στο ποιος θέλουμε να γίνουμε!

Η ντοπαμίνη αποδεσμεύεται όχι μόνο όταν βιώνετε την ευχαρίστηση, αλλά και όταν την προσμένετε. Είναι η προσμονή της ανταμοιβής και όχι η εκπλήρωσή της που μας ωθεί να αναλάβουμε δράση!


Κάντε Κλικ για να αποκτήσετε το βιβλίο.


 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!