Ζώδια

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου ανά ημέρα

Συντάκτης  | 

Γενικές αστρολογικές προβλέψεις του Φεβρουαρίου 2023 ανά ημέρα. Τι να περιμένουμε τον μήνα του Υδροχόου;

Δες τον οδηγό με τις αστρολογικές προβλέψεις όλου του μήνα! Θα σε βοηθήσει να προγραμματίσεις τις μέρες και τις δραστηριότητές σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Από την αστρολόγο Αθηνά Βαγενά

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με επικοινωνιακή διάθεση και με την ευκαιρία να μπορούμε μέσω της επινοητικότητας να βρούμε λύσεις και ιδέες που θα μας βοηθήσουν στην οργάνωση του μήνα. Από τις 13:57 έως και τις 22:10 η Σελήνη είναι Κενής Πορείας και καλό είναι να αποφύγουμε σημαντικά νέα ξεκινήματα.


Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Μέρα τρυφερότητας, ζεστασιάς, φιλευσπλαχνίας και συναισθηματισμού! Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου «ζεσταίνει» τις καρδιές μας, ενώ το ενδιαφέρον μας θα είναι πολύ περισσότερο δοσμένο αυτή την ημέρα σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις μας, το σπίτι και την οικογένεια!


Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

  Μπορεί οι διαθέσεις να είναι αρκετά ηλεκτρισμένες καθώς οδεύουμε στο σαββατοκύριακο, πάρα ταύτα τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) έχουν μπροστά τους μέρα γεμάτη ευχάριστες επικοινωνίες και εκπλήρωση προσδοκιών!


Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Σήμερα πραγματοποιείται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και οι συμπεριφορές, οι αντιδράσεις, τα γεγονότα έχουν χαρακτήρα εκρηκτικό, ανατρεπτικό αλλά και απελευθερωτικό! Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!


Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα, με την συμμετοχή του Ουρανού! Ακραίες εξελίξεις προκαλούν δυναμικά γεγονότα και ανατροπές! Η επιρροή είναι έντονη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου!


Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Στην προσπάθειά μας να αποφορτιστούμε από τις εντάσεις των τελευταίων ημερών, είναι διάχυτο το αίσθημα της πικρίας, της απογοήτευσης αλλά και της μοναχικότητας. Το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα προσφέρει μηνύματα και συναντήσεις που αποτελούν μία όμορφη διέξοδο ελπίδας και πίστης!


Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Με την Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου η μέρα μας είναι απαιτητική γιατί η ενέργειά μας είναι στραμμένη στην συγκρότηση της ρουτίνας, της καθημερινότητας και της εργασίας ενώ τα επίπεδα στρες είναι ανεβασμένα. Προσοχή τις βραδινές ώρες για την αποφυγή καβγάδων οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου!


Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σχηματίζει σήμερα εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο προσφέροντας όμορφες ευκαιρίες  και εκπλήξεις στον έρωτα και στα οικονομικά! Οι ευνοημένοι είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου!


Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Το πρωινό είναι εποικοδομητικό για την συγκρότηση πρακτικών υποθέσεων ενώ από τις 10:46 η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, στρέφει το ενδιαφέρον μας στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας, αναζητώντας τρόπους εξισορρόπησης και αρμονίας.


Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Κουτσομπολιά, σκάνδαλα, μυστικά, αποκαλύψεις αλλά και ισχυρό το αίσθημα της καχυποψίας και της επιφυλακτικότητας είναι οι γενικές τάσεις της ημέρας με την σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα! Η μεθοδικότητα του νου και η ισχυρή μνήμη μας βοηθούν να λύσουμε γρίφους της ζωής.


Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Ο Ερμής σήμερα κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Υδροχόου, η σκέψη γίνεται ευρηματική, πρωτοποριακή ενώ οι κοινωνικές σχέσεις τονώνονται. Τα ζώδια που ευνοούνται στις επικοινωνίες τους είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες.


Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, σκοτεινιάζει τις διαθέσεις μας, ενώ διάχυτη είναι η ανάγκη σήμερα για απομόνωση, συλλογισμό και ανασκόπηση, τα παράπονα δεν λείπουν ενώ οι συνθήκες μας κάνουν να νιώθουμε ανικανοποίητοι!


Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Το ξεκίνημα της εβδομάδας μας βρίσκει απόλυτα δοσμένους στην διαχείριση οικονομικών και χρεωστικών υπολοίπων, η μέρα προσφέρεται για την διευθέτηση υποχρεώσεων, ενώ το βραδάκι δεν λείπει το αίσθημα της πικρίας και του συναισθηματικού κενού!


Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Χρόνια Πολλά στους ερωτευμένους! Η μέρα μας είναι γεμάτη κέφι, ενθουσιασμό και αισιοδοξία, με την Σελήνη από το Τοξότη να μας βοηθά να εκφραστούμε απελευθερωμένα αλλά και με χιούμορ! Τα τυχερά ζώδια της ημέρας είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου!


Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Η Αφροδίτη σήμερα βρίσκεται στην αγκαλιά του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων και η μέρα μας είναι γεμάτη ρομάντζο, τρυφερότητα, ζεστασιά και με την επιθυμία να κάνουμε θυσίες για την αγάπη! Προσοχή στις εξιδανικεύσεις! Τυχερά ζώδια της ημέρας οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!


Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Με την σημερινή σύνοδο Ήλιου – Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου κυριαρχεί έντονα το αίσθημα της ευθύνης. Τα εμπόδια, οι προκλήσεις και οι δοκιμασίες τεστάρουν τις αντοχές των Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων του 3ου δεκαημέρου!


Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Μέρα κατάλληλη για να δούμε λογικά και πρακτικά κάποιες υποθέσεις μας και να πάρουμε αποφάσεις, ανεπηρέαστοι από το συναίσθημα. Ιδιαίτερα παραγωγικοί και με θετικές αλλαγές θα είναι σήμερα οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 2ου και 3ου δεκαημέρου!


Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Χαρούμενα μηνύματα, νέες προτάσεις και ευκαιρίες που σκορπίζουν χαρά αλλά και έμπνευση, προσφέρονται σήμερα με το εξάγωνο Ερμή – Δία στους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!


Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Ο Ήλιος σήμερα κάνει το πέρασμά του στους Ιχθείς και η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, η μέρα προσφέρεται για εμβάθυνση, αναγέννηση ψυχολογική, ερωτική, αλλά και οικονομική! Τα τυχερά ζώδια της ημέρας είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!


Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου από την 01ο 22’ του ζωδίου του Ιχθύ! Σημαντικές ενάρξεις που θα δώσουν ώθηση για την εκπλήρωση σχεδίων έχουν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!


Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Μέρα με ευμετάβλητες και κυκλοθυμικές διαθέσεις, όπου δεν λείπει το στοιχείο του ρομαντισμού, αλλά και της διάθεσης για αραλίκι … Οι πρωινές ώρες φέρνουν εντάσεις και συγκρούσεις στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου!


Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Η αλήθεια βγαίνει στο φως με τρόπο έντονο και εκρηκτικό και μας προτρέπει να πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες και να ενεργοποιηθούμε! Σήμερα ο Ερμής από τον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Άρη, τα νέα της ημέρας θα κάνουν «κρότο»!


Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Μέρα δράσης, πρωτοβουλίας και ευκαιριών! Η Σελήνη από τον Κριό μας θέτει σε εγρήγορση, ενώ δεν λείπουν οι ευκαιρίες επικοινωνιών που μας παρακινούν να αναλάβουμε δράση! Κερδισμένοι της ημέρας είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!


Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Οι ρυθμοί μας χαλαρώνουν και με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου επιζητούμε αυτή την ημέρα να απολαύσουμε στιγμές που θα μας αποφορτίσουν από το στρες και θα μας κάνουν να νιώσουμε περισσότερη άνεση, σταθερότητα, σιγουριά! Ευνοούνται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου!


Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ταύρου και τις μεσημεριανές ώρες συναντά τον Ουρανό! Ξαφνικές και απρόβλεπτες εξελίξεις διαταράσσουν την ισορροπία, την αρμονία και την σταθερότητα σε έρωτα – χρήμα! Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!


Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Με βαριά διάθεση και μοναχική διάθεση είναι η σημερινή Κυριακή, με σημαντικές ανασφάλειες λόγω οικονομικών πιέσεων αλλά και στερήσεων απολαύσεων. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη από τους Διδύμους χαλαρώνει το κλίμα και τις διαθέσεις με όμορφες επικοινωνίες.


Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Η εβδομάδα ξεκινά με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς και με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων να σχηματίζει θετικές γωνίες με την Αφροδίτη και τον Δία προσφέροντας καλές ευκαιρίες για συναντήσεις που θα προσφέρουν εύνοια σε χρήματα ή … αισθηματικά!


Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Μέρα νευρικότητας, έντασης, κυκλοθυμίας όπου δεν θα λείψουν τα καβγαδάκια, τα μπερδέματα και οι συγχύσεις! Πιο προσεχτικοί στις κινήσεις και τις αντιδράσεις τους θα χρειαστεί να είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 2ου και 3ου δεκαημέρου!

 

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!