Ζώδια

Ερμής στον Ταύρο από 15 Μαΐου έως 3 Ιουνίου. Τι ευκαιρίες φέρνει σε κάθε ζώδιο

Συντάκτης  | 

 

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και εισέρχεται στον Ταύρο στις 15/5. Τι ευκαιρίες φέρνει σε κάθε ζώδιο και πως θα σε επηρεάσει;

 

Ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο από τις 15 Μαΐου ως τις 3 Ιουνίου και καθιστά τον τρόπο επικοινωνίας μας σταθερό, όπως και την πίστη στις προσωπικές μας αξίες. Συνοδεύεται από μία έντονη πολυαστρία στο ίδιο ζώδιο, με αποτέλεσμα να προκαλεί έντονη προσκόλληση σε συγκεκριμένο τομέα της ζωής του κάθε ζωδίου. Βέβαια, αναμενόμενο είναι να είμαστε πιο επικεντρωμένοι στους στόχους μας και τελικά να τους επιτύχουμε. Παρακάτω αναλύονται οι ευκαιρίες που θα έχει το κάθε ζώδιο με τη συγκεκριμένη διέλευση.

Από την Αστρολόγο Χριστίνα Στεργίου

Κριός

Καθώς ο Ερμής κινείται μέσα από το ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 3 Ιουνίου, αναμένεται να δεις μια επίδραση στα οικονομικά σου. Αυτή η περίοδος ευνοεί την αναθεώρηση και την προσεκτική σχεδίαση των οικονομικών σου στρατηγικών. Πλέον είσαι πιο προσγειωμένος στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις δαπάνες και τις επενδύσεις σου. Μπορείς να επανεξετάσεις τους προϋπολογισμούς σου και να κάνεις πιο συνετές αγορές. Επιπλέον, πρόκειται να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, αναδεικνύοντας πρακτικές πτυχές της οικονομικής σου ασφάλειας.

Ταύρος

Θα αισθάνεσαι μια ανάγκη να επικοινωνήσεις πιο προσεκτικά και να σκεφτείς με πιο μεθοδικό τρόπο μέσα σε αυτό το διάστημα. Εκφράζεις τις σκέψεις σου με σαφήνεια και ρεαλισμό, κάτι που ενδεχομένως να σου χαρίσει καλύτερες συμφωνίες ή συμβόλαια, σε προσωπικά ή επαγγελματικά ζητήματα. Είναι μια περίοδος κατά την οποία οι λεπτομέρειες μετρούν πολύ, οπότε αξιοποίησε την ικανότητά σου να αναλύεις και να σχεδιάζεις με προσοχή. Πρόσεχε τα έξοδά σου και προτίμησε να επενδύσεις σε κάτι που θα αυξήσει την αίσθηση της ασφάλειας και της άνεσης στη ζωή σου.

Δίδυμος

Η διέλευση του Ερμή στον Ταύρο μπορεί να σε κάνει πιο σκεπτικό από το συνηθισμένο, φίλε Δίδυμε. Εκτιμάται ότι ξεκινάς να αναλογίζεται περισσότερο τις εσωτερικές σου σκέψεις ή να αναζητάς βαθύτερες αλήθειες στη ζωή σου. Αυτή η περίοδος πρόκειται να μεγεθύνει την ανάγκη σου για ηρεμία και απομόνωση, ώστε να συλλογιστείς τις προσωπικές σου ανησυχίες ή τα μυστικά που δεν έχεις εκφράσει. Εμφανίζεται μια καλή ευκαιρία για να επανεκτιμήσεις τι πραγματικά θέλεις από τη ζωή και πώς οι σκέψεις σου επηρεάζουν την ευεξία σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, ενισχύεις τις κοινωνικές σου επαφές και εστιάζεις σε στόχους που αφορούν την ομαδική συνεργασία. Αυτή η περίοδος σε καλεί να επικοινωνήσεις πιο αποτελεσματικά με φίλους και συνεργάτες, με μία πιο σταθερή κι αξιόπιστη προσέγγιση. Μοιράζεσαι τις ιδέες σου, ενώ ενθαρρύνεις τη συνεργασία σε κάθε επίπεδο και ενισχύεις τις φιλίες σου ή κάνεις νέες. Ταυτόχρονα, σκέφτεσαι πιο πρακτικά αναφορικά με την υλοποίηση κάποιων επαγγελματικών ή προσωπικών στόχων σου, οπότε αυξάνεις τις πιθανότητες να επιτύχεις.

Λέων

Καθώς ο Ερμής περνά από τον Ταύρο, φίλε Λέοντα, μπορείς να αναμένεις μια σταθεροποιητική επίδραση στην επαγγελματική σου ζωή, εφόσον αυτή η διέλευση ευνοεί την προσοχή σου στις λεπτομέρειες και εντείνει τη συνέπεια που προβάλλεις. Θα παρατηρήσεις ότι οι επικοινωνίες σου είναι πιο στοχευμένες και παραγωγικές, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες ή να βελτιώσεις σχέσεις με συνεργάτες και πελάτες. Επωφελήσου από αυτή τη φάση ώστε να τακτοποιήσεις θέματα που απαιτούν λεπτομερή εξέταση και μεθοδικότητα, καθώς η ικανότητά σου να επικεντρώνεσαι θα είναι αυξημένη.

Παρθένος

Με τον Ερμή σε ένα φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, η περίοδος αυτή φέρνει σταθεροποίηση και ενθαρρύνει τη βαθιά σκέψη στη ζωή σου, Παρθένε. Θέματα εκπαίδευσης, ταξιδιών και πνευματικότητας ευνοούνται παραπάνω. Αυτό το διάστημα πρόκειται να σε βοηθήσει να εστιάσεις στο να κατανοήσεις καλύτερα σύνθετες ιδέες και να τις εφαρμόσεις με πρακτικό τρόπο. Κάνεις για μακροπρόθεσμο προγραμματισμό σπουδών, ταξιδιών ή μίας επαγγελματικής επέκτασης, κτίζοντας μια σταθερή βάση γνώσεων.

Ζυγός

Καθώς ο Ερμής διανύει τον Ταύρο μέχρι τις 3 Ιουνίου, εσύ, Ζυγέ, θα αντιμετωπίσεις θέματα που αφορούν κάποιες ανασφάλειές σου με μεγαλύτερη προσοχή και επιμονή. Είναι ιδανική περίοδος, επίσης, για να διαχειριστείς οικονομικά ζητήματα, ειδικά όσα αφορούν κοινά χρήματα ή επενδύσεις. Μπορείς να βρεις πρακτικές λύσεις σε αρκετά περίπλοκα ζητήματα και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε ασάφειες με τους άλλους. Η σκέψη σου είναι πιο αναλυτική, βοηθώντας σε να καταλάβεις καλύτερα τις δυναμικές που παίζονται γύρω σου και να κάνεις συνετές επιλογές.

Σκορπιός

Με τον Ερμή να μετακινείται στον Ταύρο και να επηρεάζει άμεσα την ζωή σου έως τις 3 Ιουνίου, πρόκειται να δεις επικοινωνιακές αλλαγές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Θα έχεις την ευκαιρία να ενισχύσεις στα προσωπικά και τα εργασιακά σου, δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα του διαλόγου με τους άλλους. Επιπλέον, μπορείς να αναμένεις σταθερότητα και μεγαλύτερη σαφήνεια στις διαπραγματεύσεις, καθώς ο Ερμής ενθαρρύνει την οργάνωση. Είναι ιδανική περίοδος για να ξεκαθαρίσεις ασάφειες και να βελτιώσεις τη δυναμική στις σχέσεις σου.

Τοξότης

Η συγκεκριμένη διέλευση έως τις 3 Ιουνίου, Τοξότη, αυξάνει την ανάγκη σου για περισσότερη οργάνωση στην καθημερινότητά σου. Αυτή η περίοδος σε προτρέπει να επαναξιολογήσεις και να βελτιστοποιήσεις τις καθημερινές σου συνήθειες, κάτι που θα σε βοηθήσει να γίνεις πιο παραγωγικός και οργανωμένος. Θα μπορέσεις επίσης να εστιάσεις στην ευεξία σου, ξεκινώντας νέες συνήθειες που σου κάνουν καλό. Ο λόγος σου γίνεται πιο δομημένος και η σκέψη σου πιο ρεαλιστική. Μαζί, επικοινωνείς καλύτερα στη δουλειά σου, με συναδέλφους ή πελάτες.

Αιγόκερως

Καθώς ο Ερμής θα κινείται στον Ταύρο μέχρι τις 3 Ιουνίου, δίνεις έμφαση σε θέματα δημιουργικότητας και προσωπικής έκφρασης. Η επικοινωνία σου με παιδιά ή στις ερωτικές σου σχέσεις θα είναι πιο ουσιαστική, ενώ είναι καλή περίοδος για να σχεδιάσεις ή να εκκινήσεις νέα επιχειρηματικά έργα. Ταυτόχρονα, ο Ερμής θα σου δώσει τη δυνατότητα να αναλύσεις και να επεξεργαστείς συναισθηματικά θέματα με μεγαλύτερη διαύγεια, οπότε λαμβάνεις και σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή.

Υδροχόος

Η ανάγκη για σταθερότητα σε κάθε τομέα γίνεται επιτακτική, κατά τη διάρκεια όπου ο Ερμής διελαύνει από το ζώδιο του Ταύρου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας από το δικό σου ζώδιο, Υδροχόε, με τις όψεις που θα σχηματίσει με την πολυαστρία στον Ταύρο, προκαλεί ένα παράδοξο, το οποίο πράγματι λειτουργεί: κατανοείς πως σε ορισμένες περιπτώσεις ο μόνος τρόπος να νιώσεις ασφαλής είναι να ξεκινήσεις από την αρχή, αφότου το ‘καταστρέψεις’ ολοκληρωτικά. Έτσι, αρχίζεις και αξιολογείς το ενδεχόμενο μίας νέας αρχής στα προσωπικά ή τα εργασιακά σου.

Ιχθύς

Η επικοινωνία σου ενδυναμώνεται μπαίνοντας ο Ερμής στον Ταύρο και μαζί σκέφτεσαι είτε να πας ένα σύντομο ταξιδάκι, είτε να αλλάξεις σπίτι. Είναι μία καλή περίοδος να ζητήσεις από ένα συγγενικό σου πρόσωπο να σε φιλοξενήσει, αν θέλεις να ταξιδέψεις για να το επισκεφτείς. Θέματα σχετικά με συμβόλαια πρόκειται επίσης να σε απασχολήσουν, όπου διαπραγματεύεσαι προσεκτικά του όρους με στόχο κάθε πλευρά (και κυρίως εσύ) να βγείτε κερδισμένοι. Τέλος, αν η δουλειά σου βασίζεται στην επικοινωνία, πρόκειται να σημειώσεις πρόοδο.

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!