Ζώδια

Ιούλιος 2024: Μηνιαίες Αστρολογικές προβλέψεις

Συντάκτης  | 

Ο Ιούλιος του 2024 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένας μήνας ακραίων φαινομένων, καθώς οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις τον δείχνουν ταραχώδη! Δείτε τι επιφυλάσσει αυτός ο μήνας και πώς θα εξελιχθεί για κάθε ζώδιο.

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

Η πορεία του Ιουλίου μας αιφνιδιάζει, άλλοτε ευχάριστα και αναζωογονητικά, άλλοτε δυσάρεστα και άκρως δοκιμαστικά! Σίγουρα θα διανύσουμε ένα μήνα γεμάτο πάθος και ανατροπή. Δεν θα βαρεθούμε ούτε στιγμή, αφού οι μέρες θα σταθούν άκρως επεισοδιακές. Αυτός ο μήνας θα είναι γεμάτος γεγονότα, τόσο σε προσωπικά θέματα, όσο και γενικότερα συλλογικά.

Με μια ματιά!

Τα 4 ζώδια που θα έχουν έναν πιο ευνοϊκό Ιούλιο

Κριοί , Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι.

Εσείς είστε και οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα έχετε σημαντικά νέα ξεκινήματα στην ζωή σας.

Τα 4 ζώδια που θα ταλαιπωρηθούν από εντάσεις και εκρηκτικά γεγονότα

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι.

Τα τυχερά ζώδια στον έρωτα

Καρκίνοι – Αιγόκεροι – Ιχθείς, Λέοντες – Υδροχόοι – Κριοί!

Τα τυχερά ζώδια στο χρήμα

Δίδυμοι – Τοξότες, Καρκίνοι – Αιγόκεροι

Κριός

Δώστε σημασία σε ένα οικογενειακό ζήτημα το οποίο μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις την πρώτη εβδομάδα του μήνα, καθώς εξακολουθείτε να επηρεάζεστε από καταστάσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί. Θα χρειαστεί να είστε προνοητικοί και λιγότερο εκτεθειμένοι σε απρόοπτα. Η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα και φροντίζει να είστε στο προσκήνιο στις κοινωνικές και επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Ταξίδια και μετακινήσεις προβάλουν πολύ έντονα, ενώ η αισθηματική σας ζωή αναβαθμίζεται, είτε με τον υπάρχοντα σύντροφό σας, είτε με κάποιον νέο άνθρωπο που προβάλλει στον ορίζοντα των ελεύθερων από εσάς. Ο ενθουσιασμός παίζει και πάλι ρόλο στη ζωή σας, αλλά τώρα, κρατήστε τον σε ρεαλιστικά επίπεδα.

Ταύρος

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα σας αναγκάζει να είστε επιφυλακτικοί με τα αισθήματα, αλλά και τις επιδιώξεις σας. Η βοήθεια που ελπίζατε στα πρακτικά σας θέματα μπορεί να καθυστερήσει για λόγους ανεξάρτητους της θέλησής σας. Αποφύγετε να δημιουργείτε εντάσεις στα αισθηματικά σας και μην έχετε την απαίτηση να γίνονται όλα όπως τα επιθυμείτε. Ο Άρης στο ζώδιό σας έως τις 20 δυναμώνει τη θέλησή σας, αλλά αν δεν προσέξετε μπορεί να σας εκθέσει εκεί που δεν πρέπει. Το τελευταίο δεκαήμερο περνά στους Διδύμους και όλα γύρω σας κινούνται πιο γρήγορα, ιδιαίτερα στα οικονομικά.

Δίδυμοι

Ο Άρης από τον Ταύρο έως τις 20 σας αναγκάζει να ασχοληθείτε με θέματα οικονομικής και συναισθηματικής ασφάλειας. Πολλοί θα συγκρατήσετε τις ορμές σας αναλογιζόμενοι τις συνέπειες μιας εκρηκτικής σας στάσης. Επίσης σας αναγκάζει να δώσετε προσοχή στα ανοιχτά μέτωπα που έχετε δημιουργήσει στο προσωπικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Όταν περάσει στο ζώδιό σας στις 21 θα σας βοηθήσει να κάνετε τα ξεκινήματα που θέλετε. Ο Δίας, υψηλός καλεσμένος σας αυτήν την χρονιά, υποστηρίζει τις επιλογές σας και σας διευκολύνει σε ταξίδια, επικοινωνία, κοινωνική ζωή. Για τους νεότερους ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο που αφορά στις σπουδές σας, στην εξειδίκευση σε ένα αντικείμενο, ή στην επισημοποίηση της αισθηματικής σας σχέσης.

Καρκίνος

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα επηρεάζει ακόμα το περιβάλλον στο οποίο κινείστε, είτε κοινωνικά, είτε επαγγελματικά, όπου φαίνεται να μην συμμερίζεται τις απόψεις σας, ή στην καλύτερη περίπτωση να μην σας αφιερώνει χρόνο και προσοχή. Κινηθείτε μόνοι και προσπαθήστε να βάλετε εσείς την τάξη που θέλετε στα θέματα που σας αφορούν. Ο μήνας των γενεθλίων των περισσότερων από εσάς θα φέρει κάποιες συναισθηματικές επιτυχίες. Ο παράγοντας της τύχης αυξάνει για σας στα οικονομικά σας και μπορείτε τώρα να τακτοποιήσετε μια οφειλή του παρελθόντος, ή να εισπράξετε τα χρήματα που οφείλουν κάποιοι σε εσάς.

Λέων

Πρόκειται για μια φυσική συνέχεια σε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη από τον προηγούμενο μήνα. Φροντίστε να τακτοποιήσετε τα θέματα που χρειάζονται και λίγη τύχη για να διευθετηθούν, επομένως κινηθείτε προσεκτικά τολμηρά. Στις 12, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας και σας βοηθά να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας, να απολαύσετε ευχάριστες συντροφιές, να αναμορφώσετε το χώρο του σπιτιού ή να αλλάξετε μέρος διαμονής. Αν βρίσκεστε σε διακοπές φροντίστε να μην είστε υπερβολικοί στις δραστηριότητές σας και να δικαιολογείτε κάποια συμπεριφορά του συντρόφου σας, όταν προσπαθεί να εκτονωθεί από την δική του πίεση. Οι ελεύθεροι, απολαύστε χωρίς να καθορίζετε την επιτυχία τους από τις κατακτήσεις σας, όποιες και όσες και αν είναι αυτές.

Παρθένος

Ο μήνας σας βοηθά να βελτιώσετε το κλίμα στις προσωπικές σας σχέσεις. Ένα οικογενειακό ζήτημα που σας απασχόλησε, φαίνεται να οδεύει προς το τέλος του, ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του μήνα. Φανείτε όσο διπλωμάτες μπορείτε και μην εστιάζετε σε λεπτομέρειες που είναι ασήμαντες για την ώρα. Η τελειότητα που αναζητάτε χρειάζεται ακόμα πολύ συλλογική δουλειά, ενώ ο Ιούλιος είναι μήνας διακοπών και μικρών περιορισμών. Δώστε προσοχή στα οικονομικά σας όμως, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες τόσο για βελτίωση, όσο και για καταναλωτικά έξοδα. Τα αισθηματικά σας παραμένουν στάσιμα, εκτός και αν αποφασίσετε να εκτεθείτε και να ενεργοποιηθείτε λίγο περισσότερο από όσο συνήθως.

Ζυγός

Το Καλοκαίρι είναι η εποχή που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας, ακόμα και με τους περιορισμούς ή τις αλλαγές που έχει επιφέρει στις συνήθειές σας. Είναι σημαντικό να προσαρμοστείτε στην πραγματικότητά του και να μην έχετε απαιτήσεις που μπορεί να επηρεάσουν την καλή σας διάθεση. Αυτό είναι και το κλειδί του Ιουλίου για εσάς, καθώς, όσο και αν δεν το καταλαβαίνετε, γίνεστε το επίκεντρο της συντροφιάς σας και πρέπει να χειριστείτε με δεξιότητα αυτήν σας την ιδιότητα. Καθιερώστε ένα μέτρο στη συμπεριφορά σας που θα σας βοηθήσει να παραμείνετε ασφαλείς και φανείτε πολύ διπλωμάτες απέναντι στις όποιες προκλήσεις κληθείτε να αντιμετωπίσετε. Υποσχεθείτε στον εαυτό σας αυτοπεποίθηση και απολαύστε το Καλοκαίρι με ότι και αν αυτό σας προσφέρει!

Σκορπιός

Αν έχετε επαγγελματικές δραστηριότητες φροντίστε να είστε συνεπείς και προνοητικοί. Να είστε ρεαλιστές στις φιλοδοξίες σας και να μην μπερδεύετε καταστάσεις και ανθρώπους σε διαφορετικές μεταξύ τους υποθέσεις. Αφροδίτη από τον Λέοντα μετά τις 12 και Άρης από τον Ταύρο έως τις 20 έχουν εντελώς διαφορετικές απαιτήσεις από εσάς και τον χρόνο σας. Χειριστείτε έξυπνα τις ευκαιρίες σε όλους τους τομείς και, επειδή ξέρετε να κάνετε υπομονή, περιμένετε μέχρι την κατάλληλη ευκαιρία για να ενεργοποιήσετε τις ιδιότητες που χρειάζονται οι στόχοι σας. Αισθηματικά σας απασχολεί η οικογένεια, η απόσταση με τον σύντροφό σας και μια νέα γνωριμία που ταράζει τα νερά και μερικές φορές σας αναγκάζει να αλλάξετε πρόγραμμα και συνήθειες.

Τοξότης

Οπλιστείτε με αισιοδοξία και αφήστε τα γεγονότα να διαγράψουν την πορεία τους μέχρι τέλος. Είστε από εκείνους που αγαπάτε τις προκλήσεις, έστω και αν μερικές φορές γίνεστε αρκετά επικριτικοί στην συμπεριφορά των άλλων. Ο μήνας θα είναι για πολλούς από εσάς έντονος, θα φέρει αλλαγές που δεν τολμούσατε να κάνετε χωρίς να σας προκαλέσουν και θα επιτύχετε να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις και σχέσεις που σας ταλαιπώρησαν σημαντικά στο παρελθόν. Αισθηματικά, δεχτείτε την προσφορά ενός νέου ανθρώπου, ο οποίος στην πορεία θα αποδειχτεί πολύ αφοσιωμένος απέναντί σας. Μην δοκιμάζετε τις προθέσεις του όμως και μην του βάζετε δύσκολα από την αρχή.

Αιγόκερως

Πολλά συμβαίνουν στο περιβάλλον σας και όλα έχουν τη σημασία τους. Φροντίστε να μην προκαλείτε με τις αντιδράσεις σας αλλά να διατηρείτε τις καταστάσεις υπό έλεγχο. Τα οικονομικά σας είναι ο τομέας στον οποίο χρειάζεται να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή και να εφαρμόσετε κάθε σας ιδέα. Οι προσωπικές σας υποθέσεις κινούνται πιο αργά από όσο θα θέλατε, επηρεάζοντας και τις διακοπές των περισσότερων από εσάς. Ωστόσο, αρκετοί καταφέρνετε να διατηρήσετε προνόμια, παρά τις προκλήσεις που προηγήθηκαν και παρά την ανάρμοστη συμπεριφορά ορισμένων απέναντί σας. Ο Άρης συνεχίζει να σας προκαλεί απροειδοποίητα και σας αναγκάζει να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε καινοτομίες και αλλαγές.

Υδροχόος

Ενισχύεστε παρασκηνιακά από παράγοντες που δεν είχατε υπολογίσει. Φροντίστε να είστε δημιουργικά τολμηροί και λιγότερο τυπικοί στην συμπεριφορά σας και στις διεκδικήσεις σας. Ο μήνας μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικός για τις μελλοντικές εξελίξεις, είτε γιατί καταφέρνετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να απαλλαγείτε από αγκυλώσεις, είτε γιατί παίρνετε αποφάσεις, λίγο θολές στην αρχή, αλλά προϊόντος του χρόνου, θα τις επεξεργαστείτε και θα καταλήξετε σε ουσιαστικές δράσεις. Η καθημερινότητά σας προβλέπεται ευχάριστη συναισθηματικά, ενδιαφέρουσα κοινωνικά και χρήσιμη επαγγελματικά. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας παραβλέποντας κάποιους τεχνητούς περιορισμούς και θα διαπιστώσετε ότι είναι στο χέρι σας το θετικό αποτέλεσμα.

Ιχθύες

Φροντίστε να αξιοποιήσετε το συναίσθημα και μην το περιορίζετε όταν αισθάνεστε ότι μπορεί να εκτεθείτε χωρίς να το θέλετε. Αν δεν εκφραστείτε, υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων ή να παραμείνετε αναποτελεσματικοί. Όσο μεγαλύτερες είναι οι φιλοδοξίες σας, τόσο περισσότερο πρέπει να ενεργοποιηθείτε για την επίτευξή τους. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα μετά τις 12 σας βοηθά να ελιχθείτε τόσο στο προσκήνιο, όσο και στο παρασκήνιο, με γνώμονα την συναισθηματική σας πληρότητα. Φροντίστε την σωματική και ψυχική σας υγεία και μην αμφιβάλλετε για την χρησιμότητα των δοκιμασιών και των εμπειριών που θα αποκομίσετε αυτόν τον μήνα. Αισθηματικά θα κάνετε ίσως μεγαλύτερο κόπο για να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά μην αμφιβάλλετε ότι είναι το ένστικτό σας που σας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!