Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας 17 έως 23 Ιουλίου 2023

Συντάκτης  | 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 17 έως 23 Ιουλίου, δείχνουν μια εβδομάδα με “φλογερά γεγονότα”!

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου βοηθά να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να δώσετε λύση σε προσωπικά προβλήματα.

Αισθηματικά διλήμματα δεν θα λείψουν, ωστόσο μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και ειδικά αν είναι λίγο πικρόχολες.

Οικονομικά βρίσκεστε σε μια κατάσταση αιχμής. Από την μια υπάρχει προοπτική βελτίωσης και από την άλλη η τάση να δημιουργήσετε νέα έξοδα. Επαγγελματικά οι μέρες θα έχουν ενδιαφέρον σε επίπεδο συζήτησης αλλά θα παρατηρηθεί μια πρακτική στασιμότητα στις εφαρμογές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη του μήνα σας βοηθά στην μετακίνηση και ενδεχομένως στις διακοπές. Βρίσκετε τον τρόπο να συνεννοηθείτε με αυτούς που θέλετε και εύκολα καταλήγετε σε συμφέροντα συμπεράσματα.

Ο Άρης στην Παρθένο κάνει αποτελεσματικές τις κινήσεις σας και σας βοηθά να ξεπεράσετε τυχόν σκοπέλους που θα βρεθούν στο δρόμο σας. Στο σπίτι δεν θα λείψουν οι έννοιες και τα προβλήματα. Ηθικά, θα σας βοηθήσουν αγαπημένα πρόσωπα και αυτό θα λειτουργήσει σαν συναισθηματική ανακούφιση στις δύσκολες στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εβδομάδα της Νέας Σελήνης είναι αυτή που θα διανύσουμε και δηλώνει ότι το διάστημα είναι μεταβατικό. Είναι κατάλληλο για να μπει μια νέα τάξη στην οικονομική σας κατάσταση και για να αποφύγετε άσκοπα έξοδα.

Κάτι καλό θα συμβεί στο στενό περιβάλλον, σχετικό με ζητήματα του σπιτιού. Δεν θα λείψουν όμως οι έκτακτες υποχρεώσεις απέναντι σε τρίτους. Ούτε τα γεγονότα που θα σας διασπούν συχνά με το χαρακτήρα τους.

Αισθηματικά δεν είστε στα πάνω σας… αλλά η επινόηση η δική σας θα βελτιώνει την ατμόσφαιρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, σας βοηθάει να κάνετε καινούργια όνειρα. Προσωπικά και αισθηματικά θέματα θα σας απασχολήσουν και μπορεί να αλλάξετε τώρα τον τρόπο που θα σταθείτε απέναντί τους.

Από την άλλη, θα διευκολυνθείτε σε συνεννοήσεις και σε οικονομικές συμφωνίες. Θα υποστηριχθείτε στις επιδιώξεις σας και από κάποιους ανωτέρους σας. Παράλληλα, θα μπορέσετε να δραπετεύσετε για λίγο στην ύπαιθρο.

Αποφύγετε τις υπερβολές στις διακοπές και καλύψτε έξυπνα τις ευαισθησίες σας!

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου ενισχύει περισσότερο την ψυχολογική σας άμυνα. Θα σας βοηθήσει να πάρετε καλύτερες θέσεις προκειμένου να αντιμετωπίσετε χρόνια οικονομικά ή αισθηματικά προβλήματα.

Οι πιο φιλόδοξοι θα καταπιαστείτε με νέα σχέδια! Οι εργαζόμενοι θα καταπιεστείτε από την εργοδοσία σας και οι δημόσια εκτεθειμένοι δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τις ευθύνες. Ωστόσο υπάρχει μία αόρατη πρόνοια που σας θα σας βοηθήσει και που θα φροντίσει για το καλό σας.

Ερωτικά αρκεστείτε σε ότι καλό μπορεί να συμβεί μέσα στην καθημερινότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη σε συνδυασμό με την Αφροδίτη στον Λέοντα είναι ένας ανεφοδιασμός ψυχής και συναισθήματος. Για εσάς η εποχή είναι κατάλληλη για διακοπές και ταξίδια ή και να ορίσετε νέους κοινωνικούς στόχους.

Μια ερωτική ιστορία εξελίσσεται με σαφήνεια δίνοντας μεγαλύτερη ανακούφιση στην ψυχή σας.

Οικονομικά παραμείνετε συνεπείς, ενώ επαγγελματικά θα μάθετε να θέτετε όρια στους άλλους. Φροντίστε να μην μοιράζεστε τα σχέδιά σας με ακατάλληλους ανθρώπους και να μην γίνεστε το θύμα του περιβάλλοντος σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 17 Ιουλίου δείχνουν πως αυτή την εβδομάδα θα έχετε πολλές ευκαιρίες να συνεννοηθείτε καλύτερα με τον περιβάλλοντα κόσμο σας. Θα μπορέσετε ευκολότερα να προωθήσετε τις επιδιώξεις σας και να εντοπίσετε κάποιο σχέδιο. Αρκετοί από εσάς, επίσης, θα καταφέρετε να ταξιδέψετε βοηθούμενοι από τις εξωτερικές συγκυρίες.

Στα ερωτικά σας πρέπει να δείξετε κατανόηση και να αφήσετε τη Νέα Σελήνη να αποκαλύψει προθέσεις και ιδιότητες του ανθρώπου που σας αφορά. Αν έχετε άδικο σε μία αντιπαράθεση καλό είναι εσείς να κάνετε την πρώτη υποχώρηση, αποφεύγοντας την πιθανότητα μιας βεβιασμένης ρήξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ευνοεί επικοινωνιακές επιδιώξεις και προσωπικά ενδιαφέροντα. Ανακαλύψτε τι σας ευχαριστεί αυτήν την εποχή ή δώστε ευκαιρίες στον εαυτό σας να περάσει ευχάριστα.

Υπάρχει η προοπτική να λύσετε ένα χρόνιο οικονομικό σας πρόβλημα και όσοι βγαίνετε μέσα από ένα, “πόλεμο” να «υπογράψετε» μια συνθήκη ειρήνης. Πολλοί είστε ερωτευμένοι αυτή την εποχή ή ο έρωτας θα σας πολιορκήσει. Και στις δυο εκδοχές καλείστε να αποφύγετε υπερβολές και πείσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η περίοδος αναμοχλεύει τον συναισθηματικό σας κόσμο, ενώ στον ορίζοντα εμφανίζονται έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Παρά την πρόθεσή σας να ταξιδέψετε, διάφορες συνθήκες σας διατηρούν εξαρτημένους από το άμεσο περιβάλλον σας. Ευτυχώς η Αφροδίτη στον Λέοντα σας αγκαλιάζει προστατευτικά ή θα σας δείξει ασφαλείς διεξόδους την κατάλληλη στιγμή.

Οι μέρες του Ιουλίου, μεταξύ των άλλων, έχουν και εκπλήξεις κοινωνικού χαρακτήρα. Αυτές θα σας εμπνεύσουν να λύσετε δικά σας συναισθηματικά προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενδιαφέροντα τα πρόσωπα που θα συναντήσετε και οι συζητήσεις που θα κάνετε τις προσεχείς ημέρες. Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου πνέει έναν ούριο άνεμο που θα σας βοηθήσει στις μετακινήσεις ή θα φέρει πιο κατάλληλους ανθρώπους κοντά σας.

Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για διακοπές και ευχάριστες συναναστροφές. Όμως μην είστε σχολαστικοί και αυστηροί στην κρίση σας απέναντι σε συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα. Όσοι ζείτε μια νέα ερωτική ιστορία, υπερασπιστείτε την έξυπνα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρά το γεγονός ότι θέλετε να ξεκουραστείτε και ως συνήθως δίπλα στο κύμα, η Νέα Σελήνη φέρνει κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις. Αυτές θα περιορίσουν τον ελεύθερο χρόνο σας. Εν τω μεταξύ, η ένταση δεν υποχωρεί στο στενό σας περιβάλλον… Κάποιες διαφωνίες ή ανατροπές θα αλλάξουν αιφνίδια τα προγράμματα του φετινού καλοκαιριού…

Συμφιλιωθείτε με την πραγματικότητα, προσαρμοστείτε σε κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει και βρείτε εναλλακτικές που θα χρησιμοποιήσετε λίγο αργότερα. Όσοι εργάζεστε αυτήν την εβδομάδα, να είστε συνεπείς με τις υποχρεώσεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 17 Ιουλίου δείχνουν πως η Νέα Σελήνη του μήνα και η είσοδος του Άρη στην Παρθένο αποτελούν και για εσάς ένα διπλό καλό οιωνό.

Προβλέπεται να αποκτήσετε μεγαλύτερο μερίδιο στην αγάπη και στην ψυχαγωγία. Θα είστε πολλοί εκείνοι που πραγματοποιείτε τις καλοκαιρινές σας διακοπές τώρα. Όσοι εξαιρεθείτε αυτής της περίπτωσης, μπορείτε να περάσετε καλά μεταξύ δουλειάς και πόλης, όπου διαβιώνετε.

Αυτή την εβδομάδα σας ευνοούν φιλίες και αισθήματα, ενώ κάποιες ειδήσεις προσθέτουν ψυχολογική χαρά. Οικονομικά καλείστε να κρατήσετε τις απαραίτητες ισορροπίες μεταξύ εσόδων – εξόδων…

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!