Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας 10 έως 16 Ιουλίου 2023

Συντάκτης  | 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 10 έως 16 Ιουλίου, δείχνουν μια εβδομάδα με ίντριγκες, παρασκήνιο, κουτσομπολιό και … τάσεις κυριαρχίας.

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Την περίοδο αυτή το πιθανότερο είναι ότι θα καταλήξετε σε τελικές αποφάσεις για αρκετά από τα θέματα που σας απασχολούν. Ένας τομέας που θα έχετε εξελίξεις, είναι ο αισθηματικός. Είναι καιρός λοιπόν να γίνετε συγκεκριμένοι, να δώσετε και να πάρετε εξηγήσεις και να καταλήξετε στις ανάλογες αποφάσεις.

Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα σας βοηθά να βρίσκετε λύσεις, να απευθύνεστε στους κατάλληλους ανθρώπους, αλλά και να διεκπεραιώνετε τις υποθέσεις σας μόνοι σας. Οικονομικά, φροντίστε να μη στραβώσει ότι έχει ισιώσει!

ΤΑΥΡΟΣ

Μετά από μια περίοδο έντασης στο περιβάλλον της καθημερινότητάς σας τα πράγματα αρχίζουν και ομαλοποιούνται. Κάποιοι πήρατε το μάθημά σας και τώρα είστε πιο προσεκτικοί στις επαγγελματικές σας επιλογές.

Αισθηματικά έχετε μπει σε μια πιο θετική περίοδο, επομένως είναι στο χέρι σας να κάνετε τις επεμβάσεις στα σημεία που νομίζετε ότι χρειάζονται. Είναι εύκολο τώρα να ταξιδέψετε, τόσο για επαγγελματικούς, όσο και για προσωπικούς λόγους, να επικοινωνήσετε θέσεις και απόψεις και να κερδίσετε τις εντυπώσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα αισθήματά σας για κάποιον άνθρωπο είναι ρευστά, αλλά προς το παρόν βασίζονται περισσότερο σε ενδείξεις και λιγότερο σε χειροπιαστά γεγονότα. Στην πορεία της εβδομάδας θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε την αλήθεια. Θετικά επηρεάζονται τα οικονομικά σας, αρκεί να μην αφήσετε κάποιες ευκαιρίες να χαθούν.

Όσοι βρίσκεστε ήδη σε διακοπές, αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή και απροσεξία. Θυμηθείτε ότι και οι άλλοι γύρω σας έχουν τα ίδια δικαιώματα με εσάς και χρειάζονται την ηρεμία τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πιο δημιουργικοί του ζωδίου θα πρέπει να επωφεληθείτε από μια ευκαιρία πολύ σημαντική για την επαγγελματική και κοινωνική σας εξέλιξη. Αισθηματικά, τίποτα δεν πηγαίνει άσχημα, καθώς αρκετοί θα πραγματοποιήσετε ή θα αποφασίσετε τώρα το γάμο σας.

Μερικοί μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα σε μία σχέση σας και αυτό θα γίνει αφορμή να αναθεωρήσετε απόψεις για τον άνθρωπο, το οικείο περιβάλλον και τις μέχρι τώρα λεπτές ισορροπίες που επικρατούσαν εκεί. Οικονομικά διαχειριστείτε σωστά το εισόδημά σας!

ΛΕΩΝ

Αρκετά ευχάριστη προβλέπεται η εβδομάδα για τους περισσότερους από εσάς, ειδικότερα σε ότι αφορά τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Τώρα βλέπετε ότι τα εμπόδια είναι έτοιμα να φύγουν, και αν είστε προσεκτικοί, θα πειστείτε πως ανοίγονται δρόμοι προόδου.

Στον αισθηματικό τομέα είστε επίσης ευνοημένοι, καθώς η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας. Αν σκέφτεστε επαγγελματικές επεκτάσεις ή απόκτηση νέων γνώσεων στο προσεχές μέλλον, είναι καλό να πάρετε αποφάσεις τώρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεσή σας βελτιώνεται ενόψει πιο ξεκούραστων ημερών και είναι πολύ φυσικό, αφού ταλαιπωρηθήκατε αρκετά στην εργασία τον τελευταίο καιρό. Οικονομικά μόνο υπάρχει μια πιθανότητα να φερθείτε απερίσκεπτα και να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από όσα θα έπρεπε. Αλλά μια λεπτομέρεια και ένας καλύτερος υπολογισμός της τελευταίας στιγμής σας βγάζει από τον κίνδυνο.

Προφυλαχτείτε από τις συνέπειες ενός δεσμού που θα θέλατε να μείνει κρυφός και γενικά, μην κάνετε τίποτα που θα έθετε σε περιδίνηση μια πολύτιμη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Παρόλο που μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού και έχετε την διάθεση να ξεκουραστείτε ξεχνώντας κάθε σκοτούρα για την εργασία, οι περισσότεροι θα πρέπει να μείνετε στις… επάλξεις φροντίζοντας και μοχθώντας για μια ουσιαστική βελτίωση της ζωής σας.

Οι φίλοι σας είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και μπορείτε να υπολογίζετε σε αυτούς. Στα αισθηματικά, αποφύγετε περιττές εκρήξεις με τον άνθρωπο σας, συγκατανεύστε σε ορισμένες του επιθυμίες και μάθετε να προλαβαίνετε αυτά που δεν θέλετε να συμβούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι αλήθεια πως το ζώδιο σας δεν αρέσκεται σε συμβουλές ή υποδείξεις και ακόμα και όταν ακούτε τη γνώμη των άλλων, αυτό δεν σημαίνει παρά πως στο τέλος, θα κάνετε εκείνο που αποφασίσατε ήδη από πριν.

Η εργασία και τα προβλήματα της εξελίσσονται μάλλον ικανοποιητικά, χωρίς σημαντικές δυσκολίες. Μην δώσετε σημασία σε κάποιες καθυστερήσεις που συμβαίνουν λόγω καλοκαιριού και υπολειτουργίας του συστήματος. Σύντομα όλα θα τακτοποιηθούν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πολλή κίνηση γύρω σας, τα ποικίλα ενδιαφέροντα, η άστατη καθημερινότητα είναι βούτυρο στο ψωμί για τους περισσότερους από εσάς. Η εβδομάδα έχει ποικιλία ενδιαφερόντων, δραστηριοτήτων, μετακινήσεων και επίσης, συμφερόντων. Μπορεί να μην καταφέρετε να τα τακτοποιήσετε όλα, σίγουρα όμως θα νιώσετε αναζωογονημένοι και ωφελημένοι από τις εξελίξεις.

Η ψυχολογία σας είναι σε καλό επίπεδο και εξ αιτίας αυτού, ξεπερνάτε πιο εύκολα τα όποια εμπόδια παρουσιαστούν. Η Αφροδίτη στον Λέοντα σας ξαναφέρνει στο προσκήνιο και τονίζει τη γοητεία σας για ακόμα μια φορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με λίγη διπλωματία καταφέρνετε να επιτύχετε τους στόχους σας και να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια. Μια ανατροπή προς το καλύτερο στις συνθήκες που εμποδίζουν την πρόοδό σας, είναι αναμενόμενη και πρέπει να επωφεληθείτε τόσο στην εργασία, όσο και σε άλλα θέματα. Θυμηθείτε ότι τα δεδομένα αλλάζουν, ανάλογα με τον τρόπο που επιλέγετε να τα δείτε.

Αισθηματικά, αφιερώστε χρόνο στον σύντροφό σας και γίνετε πιο τολμηροί οι ελεύθεροι, τώρα που έχετε την ευκαιρία και το κατάλληλο περιβάλλον. Οικονομικά υπάρχει μικρή και προοδευτική βελτίωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιούλιος προχωρά και σας φέρνει αρκετές ασχολίες. Οι περισσότεροι είστε απασχολημένοι με τα οικογενειακά και τα προσωπικά σας ζητήματα. Εμπιστευθείτε ότι σας απασχολεί σε άνθρωπο που σας καταλαβαίνει και έχει αποδείξει το ενδιαφέρον του για σας.

Όσοι βρίσκεστε σε διακοπές θα έχετε την ευκαιρία ευχάριστων συναναστροφών. Αλλά δεν χρειάζεται να δείξετε υπερβολικό ενθουσιασμό. Όσοι βρίσκεστε ακόμα στο πόστο σας, θα χρειαστεί να είστε αποτελεσματικοί για να διεκπεραιώσετε ότι σας έχει ανατεθεί.

ΙΧΘΕΙΣ

Παρά την ένταση που επικρατεί μέσα σας και γύρω σας, πρέπει να ομολογήσετε πως είστε καλύτερα αυτήν την περίοδο τόσο σε υγεία και διάθεση αλλά και σε προοπτικές. Φροντίστε λοιπόν να μην αφήνετε οικογενειακά ή αισθηματικά προβλήματα να σας αναχαιτίσουν και να καθυστερήσουν την προοδευτική σας πορεία.

Μέσα στις σκοπιμότητες της εποχής θεωρείται αναγκαία και η ανοχή απέναντι σε εκείνους με τους οποίους δεν συμφωνείτε, αλλά πρέπει να συνεργαστείτε, ή να συνυπάρξετε. Ταξίδια και μετακινήσεις θα σας ευχαριστήσουν και θα σας αναζωογονήσουν.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!