Γονείς & Οικογένεια

Ασφάλεια υγείας: Γιατί, πότε και πως πρέπει να την επιλέξουμε

Συντάκτης  | 

Η ασφάλεια υγείας στις μέρες μας έχει γίνει μια από της σημαντικότερες και βασικότερες παροχές. Υπάρχουν σήμερα ασφαλιστικές εταιρίες που προσφέρουν μια πάρα πολύ χαμηλή συμμετοχή και πλήρης παροχές. Έτσι, μπορούμε πλέον να καλύψουμε ένα ευρύ φάσμα των αναγκών μας.

Η οικονομική κρίση αποδυνάμωσε ακόμη περισσότερο την δημόσια υγεία της χώρας μας και μια ασφάλεια υγείας έγινε πλέον απαραίτητη για τους περισσότερους. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, τα κρατικά κονδύλια για το δημόσιο σύστημα υγείας δεν επαρκούν. Έτσι, ως αποτέλεσμα έχουμε τις τεράστιες ελλείψεις στα δημόσια νοσοκομεία, που θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να καλυφθούν. Εάν καλυφθούν…

Οι περισσότεροι από εμάς έχουν παραδείγματα από τον εαυτό τους και φίλους ή συγγενείς που έπρεπε να νοσηλευτούν σε δημόσιο νοσοκομείο. Το μεγαλύτερο ποσοστό όσων νοσηλεύτηκαν δεν αντιμετώπισαν μεγάλες αναμονές; Ακόμη και για απλές εξετάσεις ρουτίνας; Οι περισσότεροι συνάντησαν ιατρικά μηχανήματα χαλασμένα ή παλαιάς τεχνολογίας και αναγκάστηκαν να πάνε σε ιδιωτικό κέντρο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Όλοι είδαν τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και βέβαια σε υγειονομικό υλικό.

Όλα αυτά εξηγούν πλέον, την “στροφή” των περισσότερων ανθρώπων σε ιδιωτική ασφάλιση υγείας.

Το μεγαλύτερο ποσοστό όσων αναζητούν μια καλή και οικονομική ιδιωτική ασφάλεια είναι νιόπαντροι και γονείς. Οι νιόπαντροι σκεπτόμενοι το μέλλον και την δημιουργία της νέας τους οικογένειας. Οι ήδη γονείς καθώς επιθυμούν να είναι ασφαλής οι ίδιοι και κυρίως τα παιδιά τους. Κυρίως αυτά των πιο μικρών ηλικιών, που είναι και πιο επιρρεπής σε ατυχήματα.

Στην ιδιωτική ασφάλιση όμως στρέφονται κυρίως οι γονείς που έχουν μεγαλύτερα παιδιά. Αυτά που ξεκινούν τις σπουδές τους ή είναι ήδη φοιτητές. Σκοπός είναι η εξασφάλισή τους από τυχόν ιατρικές ανάγκες που προκύπτουν στις πόλεις όπου φοιτούν. Επίσης πάρα πολλοί είναι και οι άνθρωποι που εστιάζουν στους ίδιους και τις ανάγκες τους. Καθώς, όσο ένας άνθρωπος μεγαλώνει τόσο μεγαλύτερες είναι και οι απαιτήσεις του σε ιατρική κάλυψη.

Όλοι αναζητούν ένα κατάλληλο, οικονομικά προσιτό και άρτιο πρόγραμμα ασφάλισης.

Η ρευστότητα όλων των νοικοκυριών τα τελευταία χρόνια είναι αισθητά μειωμένη. Πολύ περισσότερο τώρα, έπειτα από τα lock down του 2020, και την παγκόσμια υγειονομική κρίση. Όμως, με αφορμή αυτό το γεγονός, πολλοί επιδιώκουν να έχον μια ασφάλεια για παν ενδεχόμενο. Τόσο για τους ίδιους, όσο, κυρίως, και για τα παιδιά τους. Ακόμα και τώρα, που ο  οικογενειακός προϋπολογισμός δεν επιτρέπει τα επιπλέον έξοδα.

Ένας γονιός έχει πάντα ως προτεραιότητα το παιδί του και όχι τόσο τον ίδιο. Σε αυτό το σημείο, καλό είναι να σημειώσουμε πως το κόστος για την ασφάλιση ενός παιδιού μπορεί να είναι πολύ πιο προσιτό για τα παιδιά, λόγω της ηλικίας τους. Γενικά όμως, μια ασφάλιση σήμερα μπορεί να είναι πολύ προσιτή για όλους, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Βρείτε απλά τα πακέτα που καλύπτουν τις απαιτήσεις σας.


Πατήστε εδώ και πάρτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ προσφορά για εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα! 


Τι πρέπει να προσέχετε να σας καλύπτει ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα.

– Όσους έχουν δημόσια ασφάλιση και δεν θέλουν να πληρώνουν καμία συμμετοχή για τις εξετάσεις τους!

– Όσους είναι ανασφάλιστοι και έχουν ανάγκη για δωρεάν εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς!

– Όσους θέλουν με οικονομικό τρόπο, να έχουν πρόσβαση στα ιδιωτικά νοσοκομεία!

– Όσους θέλουν την εγγύηση της ασφαλιστικής εταιρείας για τις παροχές που αγοράζουν, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις!

Τι πρέπει να σας παρέχει ακόμη και το πιο οικονομικό ασφαλιστικό πρόγραμμα.

– ΔΩΡΕΑΝ διαγνωστικές εξετάσεις σε συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα!

– ΔΩΡΕΑΝ ή με μικρή συμμετοχή απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς σε όλη την Ελλάδα!

– ΔΩΡΕΑΝ ετήσιο προληπτικό έλεγχο της υγείας σας (check up)!

– ΔΩΡΕΑΝ προγραμματισμένες εξετάσεις με χρήση ταμείου!

– ΔΩΡΕΑΝ ασθενοφόρο αν κριθεί απαραίτητη η νοσηλεία σε όλη την Ελλάδα!

– ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση σε γιατρούς και εξετάσεις στην περιοχή που θα βρίσκεστε, σε περίπτωση έκτακτων περιστατικών!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!