Beauty news

Σάκης Γιαννούλας team & HairProf Club Greece: Μέσα στους 5 καλύτερους του κόσμου στο Παρίσι (+video)

Συντάκτης  | 

Η κομμωτική είναι πολύπλευρη. Για κάποιους θεωρείται επάγγελμα, για άλλους τέχνη, αλλά για μερικούς όπως το “Σάκης Γιαννούλας team & HairProf Club Greece” τρόπος έκφρασης, δημιουργίας και ζωής!

Από τη Χριστίνα Λαγοπούλου

Οι Έλληνες νιώθουμε πάντα υπερήφανοι για τους συντοπίτες μας και γενικότερα για τους Έλληνες που διαγωνίζονται στο εξωτερικό για την πατρίδα μας.

Ειδικά εάν κάποιος ξεχωρίσει σε πανευρωπαϊκούς και ιδιαίτερα παγκόσμιους διαγωνισμούς, νιώθουμε πολύ υπερήφανοι, καθώς η μικρή Ελλάδα μπροστά στα άλλα μεγάλα κράτη αποκτά την απαραίτητη σπουδαιότητα και καταξίωση στον παγκόσμιο χάρτη!

Έτσι, θα ήταν μεγάλη μας παράλειψή η μη αναφορά στο παγκόσμιο διαγωνισμό κομμωτικής OMC HAIRWORLDWORLD CUP 2019, που διοργανώθηκε στα μέσα του Σεπτέμβρη στην καρδιά της Γαλλίας, στο Παρίσι.

Εκεί συμμετείχε και η ελληνική ομάδα με την HairProf Club Greece, που συμπεριλαμβάνει τους καλύτερους κομμωτές της χώρας μας.

 

Στην μεγάλη αυτή διοργάνωση στη μητρόπολη του στυλ και της μόδας, το Παρίσι, ανάμεσα στους κορυφαίους επαγγελματίες της κομμωτικής τέχνης, συμπεριλαμβάνονταν και οι δικοί μας Σάκης Γιαννούλας, Ειρήνη – Ορνέλα Νάσιου και Reni Kaso με την ομάδα τους.

Οι δύο κορυφαίοι κομμωτές με το team τους, συμμετείχαν σε συνεργασία με τους υπόλοιπους “best of” της χώρας σε αυτόν τον παγκόσμιο διαγωνισμό δημιουργίας.

 Η Ομάδα του HairProf Club Greece κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση παγκοσμίως στο ομαδικό ανδρικό και την 5η θέση παγκοσμίως στο ομαδικό γυναικείο (εάν και όπως ακούστηκε από άλλους συμμετέχοντες, το γυναικείο team άξιζε την 1η θέση…).

 

Δημοσιεύτηκε από Konstantinos Kontizas στις Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019

Το πάθος και ο ζήλος όλων των συμμετεχόντων για την κομμωτική, η διαρκής εξέλιξη τους στις τεχνικές της και οι δεξιότητες στα χτενίσματα, τους ολοκληρώνουν ως επαγγελματίες.

Έτσι αξίζουν και με το παραπάνω, πολλά συγχαρητήρια που μας έκαναν υπερήφανους.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί, πως στον συγκεκριμένο διαγωνισμό τα τελευταία δέκα χρόνια οι ομάδες της Ελλάδας δεν είχαν καταφέρει να σκαρφαλώσουν αρκετά ψηλά και να διεκδικήσουν  πρώτες θέσεις…

Η Ελληνική Ομάδα του HairProf Club Greece κατέλαβε την 3η θέση στο ομαδικό ανδρικό και την 5η θέση στο ομαδικό γυναικείο, ανάμεσα σε 63 χώρες!

Η Ελλάδα έχει δύναμη και στην ομορφιά και οι διακρίσεις αυτές το αποδεικνύουν.

Η Greek Dream Team 2019 του HairProf Club Greece απαρτίζεται από τους:

Πρόεδρος: Giorgos Milonas

Γ. Γραμματέας: Xristoforos Glidopoylos

 

Πρόεδρος προπονητών γυναικείου τμήματος: Olga Adamandidou

Προπονήτρια γυναικείου τμήματος: Dimitra Karampela

Προπονήτρια γυναικείου τμήματος: Irene Tsaggopoulou

Διαγωνιζόμενοι γυναικείου τμήματος:

Dorina Cornea Αθήνα,

Eirini-Ornela Nasiou Τρίκαλα,

Konstantina Kasia Θεσσαλονίκη,

Reni Kaso Τρίκαλα,

Sakis Giannoulas Τρίκαλα,

Viky Dokoy Τύρναβο.

 

Πρόεδρος προπονητών αντρικού τμήματος: Vasilios Zarifis

Προπονητής αντρικού τμήματος: Stavros Kokkinis

Προπονητής αντρικού τμήματος: Pavlos Kentrotas

Διαγωνιζόμενοι αντρικού τμήματος:

Dimos Intos Νάουσα,

George Tsevas Αθήνα,

Konstantinos Kontizas Μύκονο,

Lazaros Simvris Θεσσαλονίκη.

 

Συγχαρητήρια παιδιά, συνεχίστε να μας κάνετε υπερήφανους!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *