Συνταγές

Αχνιστές καραβίδες

Συντάκτης  | 


Υλικά

• 3 καραβίδες
• ½ ποτήρι λευκό κρασί
• 1 σκελίδα σκόρδο
• ½ φρέσκο κρεμμυδάκι
• 2-3 κλαδάκια άνηθο
• Λίγο αλάτι
• Μαύρο πιπέρι
• Ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το κρασί και προσθέτουμε για 5-7 δευτερόλεπτα το σκόρδο. Το αφαιρούμε και μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τις καραβίδες για 1-2 λεπτά.
Τις τοποθετούμε σε ένα βαθύ πιάτο. Στο ζωμό με το κρασί προσθέτουμε το κρεμμυδάκι, το άνηθο, το πιπέρι και το ελαιόλαδο. Αφήνουμε να βράσει για 2 λεπτά και στη συνέχεια περιχύνουμε τις καραβίδες.

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *