Τρικαλινή Παράδοση
 
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον κορωνοϊό

Fashion news & tips

Τσάντες 2020: 22 κορυφαίες τάσεις για την ερχόμενη άνοιξη

Συντάκτης  | 

Versace

Μετά την ολοκλήρωση των fashion shows για την ερχόμενη Άνοιξη, φιλτράραμε τις λεπτομέρειες κάθε οίκου και επικεντρωθήκαμε στις  τσάντες του 2020 και τις πιο εντυπωσιακές τους τάσεις.

Για τις τσάντες 2020, οι οίκοι έκαναν ασυνήθιστες και εντυπωσιακές προτάσεις. Κάποιοι συνέχισαν τις “μικρές επιτυχίες” της τρέχουσας περιόδου, με μικρές, κομψές και safe επιλογές. Ενώ άλλοι πέρασαν σε νέα πολύ εκκεντρικά και ασυνήθιστα στυλ. Προτάθηκαν σχέδια, σχήματα, μεγέθη και χρώματα πολύ εντυπωσιακά και ιδιαίτερα. Διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, αντλώντας έμπνευση από τις δεκαετίες των 70’s, των 80’s και των 90’s.

Οι σχεδιαστές μόδας έπαιξαν με ασυνήθιστες αναλογίες, δημιουργώντας ο κάθε ένας τη δική του ταυτότητα. Μερικές από τις προτάσεις σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση κυρίως στο νεανικό κοινό. Με τις δημιουργίες τους κάποιοι σχεδιαστές παρέμειναν σε μια πιο “ασφαλή” ισορροπία, η οποία απλά ενισχύθηκε με επιπλέον εκτυπώσεις και μοτίβα, ενώ άλλοι μεγαλούργησαν με την φαντασία και την ιδιαιτερότητα τους, μέσα από μια ιδιόμορφη απλότητα.

Έντονα χρώματα, εντυπωσιακά διακοσμητικά στοιχεία και ιδιαίτερα σχέδια όμως έκλεψαν την παράσταση. Τα νέα prints είναι ιδιαίτερα και μοναδικά. Αποτελούν πηγή έμπνευσης και συνδυασμού για όλες όσες λατρεύουν τη μόδα και το ξεχωριστό στυλ.

Οι σχεδιαστές κατάφεραν με την δημιουργικότητα τους, να “παντρέψουν” διάφορα στοιχεία και να συνδυάσουν υλικά που εντυπωσιάζουν.

Η κάθε μία από αυτές τις τσάντες έχει το δικό της ιδιαίτερο στυλ και η κάθε μια είναι για άλλη μια φορά ένα μικρό έργο τέχνης!

Το αποτέλεσμα πάντως ήταν μια πολύ μεγάλη γκάμα προτάσεων, με τσάντες για όλα τα γούστα…

Τσάντες

Thom Browne

Τσάντες

Valentino

Van Noten

Versace

Versace

Louis Vuitton

Dion Lee

Prada

Zimmermann

Balmain

Bottega Veneta

Burberry

JW Anderson

Michael Kors

Lanvin

Marant

Marine Serre

τσάντες 2020

Marine Serre

Ports 1961

Tod’s

Versace

τσάντες

Louis Vuitton