Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Προτάσεις & Tips

Συνταγή για νόστιμες και μαλακές μπριζόλες (video)

Συντάκτης  | 

Και ποιος δεν είναι αυτός που έχει παραπονεθεί έστω και μια φορά στη ζωή του, ότι Οι μπριζόλες ήταν σκληρές ή δεν ήταν καλά ψημένες; Κανείς φυσικά! Όλοι μας έχουμε φάει μπριζόλα η οποία δεν ήταν τόσο μαλακή γευστική όσο την περιμέναμε. 

Παρακάτω θα βρείτε τα υλικά και την εκτέλεση για νόστιμες και μαλακές μπριζόλες. Ακολουθεί και video!

ΥΛΙΚΑ

1 μοσχαρίσια μπριζόλα

2-3 ώριμα ακτινίδια

2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

½ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

-Βάζουμε την μπριζόλα σε ένα ταψί.

-Στύβουμε τα ακτινίδια και σουρώνουμε τον χυμό τους επάνω στην μπριζόλα.

-Σκεπάζουμε με μία μεμβράνη το ταψί και το τοποθετούμε για 15-20 λεπτά στο ψυγείο.

-Αφού μαριναριστεί καλά η μπριζόλα, την τοποθετούμε σε ένα άλλο ταψί και προσθέτουμε ελαιόλαδο, πιπέρι και αλάτι.

-Την ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς για 30-35 λεπτά.

Πηγή: stopikaifi

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, ποικιλία απόψεων, αγάπη για το καλό design, λάτρεις του lifestyle και πολύ όρεξη για δουλειά.