Ζώδια

Τι γίνεται όταν κάθε ζώδιο επιστρέφει από τις καλοκαιρινές του διακοπές; 

Συντάκτης  | 

ζώδιο και διακοπές ρολόι στην παραλία

Κάθε ζώδιο έχει τον δικό του χαρακτήρα και τις δικές του… ιδιοτροπίες, πως αντιδρά λοιπόν το κάθε ένα όταν επιστρέφει από τις διακοπές;

Όταν κάποιος επιστρέφει από διακοπές με βάση το ζώδιό του υπάρχουν κάποιες πρώτες σκέψεις και αντιδράσεις που τον χαρακτηρίζουν. Ειδικά μετά την επιστροφή από τι καλοκαιρινές διακοπές τα ζώδια συμπεριφέρονται με τον δικό τους, μοναδικό, τρόπο.

Ας δούμε με χιούμορ τις αντιδράσεις κάθε ζωδίου για να ξέρετε και… πως πρέπει να συμπεριφερθείτε απέναντί τους!

Καθώς το ανέμελο καλοκαίρι σε λίγες μέρες μας αποχαιρετά όλοι επιστρέφουμε σταδιακά από τις διακοπές μας και προσπαθούμε να ενταχθούμε πάλι στην καθημερινότητα. Για τα περισσότερα ζώδια αυτό μοιάζει με ένα βαρύ φορτίο, ενώ για κάποια άλλα επιστροφή στη βάση τους!

Ποιες είναι λοιπόν οι πρώτες σκέψεις ή και οι πρώτες αντιδράσεις των ζωδίων, αμέσως μετά την επιστροφή από τι καλοκαιρινές διακοπές;

Κριός

«Μην τολμήσεις και του πεις καλό χειμώνα… την έκατσες»

Τσαμπουκαλεμένος όπως πάντα ο Κριός είναι το ζώδιο που μετά της διακοπές αντιδρά επιθετικά σε όποιον του ευχηθεί καλό χειμώνα… Άσε που αυτή την ευχή την βρίσκει άτοπη και τον εκνευρίζει… Αμέσως σκέφτεται «Ποιο χειμώνα βρε;;;; Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε ποτέ».

Ταύρος

«Από αύριο δίαιτα και… οικονομία»

Το Ταυράκι αγαπά την ρουτίνα του όμως δεν προσαρμόζεται εύκολα στις αλλαγές… Εκεί που πήγαινε να συνηθίσει τις διακοπές και το αραλίκι, τσουπ πρέπει πάλι να ξεσυνηθίσει. Μπαίνοντας και πάλι στους γνωστούς καθιερωμένους ρυθμούς. Αυτό τον χαλάει και τον αγχώνει. Όμως πάνω από όλα σκέφτεται τα οικονομικά του που τον αγχώνουν πάντα πολύ, αλλά και πως πρέπει να μπει σε πρόγραμμα. Μα τι άλλο,  διατροφής και άσκησης! Μπορεί να πήρε κιλάκια από τα κοκτέιλ και τα παγωτά… και πρέπει οπωσδήποτε να φύγουν!

Δίδυμος

«Προσωρινά γύρισα, το Σαββατοκύριακο φεύγω πάλι…»

Οι διακοπές για τον Δίδυμο συνεχίζονται! Αυτό το ζώδιο μετά τις διακοπές του δεν λέει με τίποτα να προσαρμοστεί στους ρυθμούς των υποχρεώσεων… Οργανώνει έτσι τα επόμενα ταξιδάκια του και δεν σηκώνει κουβέντα περί αυτού! Δεν αφήνει κανέναν και τίποτα να του χαλάσει την ζαχαρένια. Κοιτάζει λοιπόν πως θα γευτεί το καλοκαιράκι  ως την τελευταία του σταγόνα!

Καρκίνος

«Μου έλειψε το σπιτάκι μου, η μάνα μου, ο μπαμπάς μου και οι φίλοι μου»

Επιτέλους σπίτι σκέφτεται ο Καρκίνος καθώς επιστρέφει από τις καλοκαιρινές του διακοπές. Όσο ωραία και καλά και να πέρασε, ένας Καρκίνος νιώθει πάντα πιο όμορφα όταν είναι στην φωλιά του. Στο χώρο του και στους σταθερούς ρυθμούς του, παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα!

Λέων

«Τελικά το μαύρισμα μου πάει γάντι»

Ο Λέοντας όταν επιστρέφει από τις καλοκαιρινές του διακοπές, αμέσως πηγαίνει στον μεγάλο καθρέφτη του σαλονιού! Κορδώνεται και αρχίζει να καυχιέται για το φανταστικό μαύρισμα της επιδερμίδας του! Σκεπτόμενος βέβαια ότι θα ακούει τώρα μόνο κομπλιμέντα για το εντυπωσιακό μπρονζέ χρώμα που απέκτησε με τόσο κόπο και τόοοοση ηλιοθεραπεία!

Παρθένος

«Ουφφφφ έχω τόσες δουλειές που με περιμένουν, δεν θα σηκώσω κεφάλι»

Ο Παρθένος καθώς γυρίζει από τις καλοκαιρινές του διακοπές αγχώνεται. Για το πώς θα καταφέρει να βάλει σε μία τάξη και σειρά όλες τις δουλειές του! Παίρνει έτσι χαρτί και μολύβι και σημειώνει όλα όσα πρέπει να κάνει και τον πιάνει κρύος ιδρώτας. Γιατί νιώθει ότι βγήκε από τον προγραμματισμό του!

Ζυγός

«Ερωτεύτηκα… αυτή τη φορά θα κρατήσει για πάντα… μέχρι την Άνοιξη θα φάτε και κουφέτα»

Ο Ζυγός αρχίζει συνήθως και μιλάει για τα ερωτικά σουξέ του καλοκαιριού. Όπως πάντα είναι ενθουσιασμένος ότι βρήκε τον σύντροφο της ζωής του… Στο τέλος των διακοπών λοιπόν κάνει σχέδια για συγκατοίκηση και γάμο. Μην σου πω ότι αρχίζει και ψάχνει ακόμη και όνομα για τα βαφτίσια των παιδιών τους…!

Σκορπιός

«Πείτε μου για τα καλοκαιρινά σας καμώματα θέλω να τα μάθω όλα…»

Ο Σκορπιός ως ο κουτσομπόλης του ζωδιακού κύκλου χαίρεται πολύ με την επιστροφή των διακοπών… Γιατί τώρα βγαίνουν στην φόρα όσα κους – κους δεν μπορούσε να μάθει όλο αυτό το διάστημα! Αυτό το ζώδιο ειδικά μετά τις διακοπές φροντίζει έτσι να εκμαιεύσει όλες τις καυτές λεπτομέρειες για όλους και για όλα… Ο ίδιος βέβαια κρατά πάντα κρυφά τα χαρτιά του και κανείς δεν ξέρει πώς πέρασε πραγματικά.

Τοξότης

«Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως δεν γύρισα ακόμα…»

Είναι γεγονός ότι ο Τοξότης είναι ο τελευταίος που θα επιστρέψει από τις διακοπές του. Ακόμα και αν αναγκαστεί λόγω των εργασιακών συνθηκών να γυρίσει πίσω, είναι βέβαιο ότι θα είναι με μία βαλίτσα στο χέρι. Έτσι, ώστε με την πρώτη ευκαιρία να ξαναφύγει…!

Αιγόκερως

«Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του»

Ο Αιγόκερως είναι από τους λίγους που χαίρονται πραγματικά για την επιστροφή από τις διακοπές… Πέφτει πάντα αμέσως με τα μούτρα στην δουλειά, για να βγάλει τα σπασμένα των διακοπών… Πολλές φορές, ο ίδιος προσπαθεί να βάλει σε τάξη και όλους τους υπόλοιπους…!

Υδροχόος

«Αν νομίζεις ότι θα μαζευτώ επειδή γύρισα από τις διακοπές κάνεις μεγάλο λάθος»

Αντιδραστικός όπως πάντα ο Υδροχόος, αρνείται να αποδεχθεί ότι οι διακοπές του τελειώσανε. Φυσικά είναι και αυτός που πάει ενάντια στην αλλαγή εποχής και συνεχίζει να κάνει τις τρέλες του. Σαν να περνάει ένα παρατεταμένο καλοκαίρι ή και μια παρατεταμένη εφηβεία!

Ιχθύς

«Οι διακοπές ήταν ένα όνειρο από το οποίο δεν θέλω να ξυπνήσω»

Ο Ιχθύς είναι όπως πάντα στον κόσμο του! Έτσι, αυτό το ζώδιο μετά τις διακοπές του ονειροπολεί και φαντασιώνεται τις στιγμές που έζησε και η πρώτη του σκέψη είναι να μπορούσε όλο αυτό να συνεχίσει και να έχει διάρκεια…  Αμέσως αρχίζει έτσι να κάνει σχέδια και να φαντάζεται τις αμέσως επόμενες καλοκαιρινές διακοπές. Ναι, του επόμενου χρόνου, για να έχει τροφή να βγάλει τον χειμώνα…

oroskopos.gr

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!