Επιχειρήσεις • Οικονομία • Εκπαίδευση

Τι είναι το Sap και γιατί το χρειάζεται μία επιχείρηση;

Συντάκτης  | 

Σίγουρα θα αναρωτιέστε «τι είναι το SAP» και πως μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας να αναπτυχθεί.

Θα σας πούμε πως το SAP αποτελεί ένα από τα κορυφαία λογισμικά προγράμματα ERP που έχουν χρησιμοποιήσει χιλιάδες πελάτες σε όλο τον κόσμο. Τους έχει βοηθήσει να αναπτύξουν μία υγιή, λειτουργική και συνεχώς εξελισσόμενη επιχείρηση μέσα από τις ισχυρές βάσεις της δομής και της οργάνωσης.

Τι είναι το ERP;

ERP σημαίνει Enterprise Resource Planning, δηλαδή συστήματα ενδοεπιχειρησιακού σχεδιασμού.

Πρόκειται για λογισμικά που παρέχουν πληροφορίες για όλες τις δραστηριότητες μίας επιχείρησης, συνδέουν κλάδους όπως οι πωλήσεις, τα λογιστικά, η παροχή υπηρεσιών και τους επιτρέπουν καλύτερη επικοινωνία, αυτοματοποιούν διάφορες διαδικασίες επιταχύνοντας την αποδοτικότητα, επιβλέπουν τους ανθρώπινους πόρους, προσφέρουν μεγαλύτερη ροή δεδομένων για άμεσο reporting και υπολογίζουν πιθανότητες, ώστε να έχετε τη δυνατότητα πρόβλεψης σεναρίων και να σχεδιάζετε την επιχειρηματική σας στρατηγική.

Με απλά λόγια, είναι ένα σύγχρονο εργαλείο πάνω στο οποίο μπορεί να βασιστεί ένας επιχειρηματίας για να γνωρίζει τα πλεονεκτήματα του και να βρει λύσεις στα μειονεκτήματα του επιχειρηματικού σχεδίου του.

Το σημαντικότερο όμως είναι πως μέσω ενός ERP έχει όλα τα δεδομένα άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις και τη δυνατότητα να σχεδιάσετε καλύτερα την επόμενη σας κίνηση.

Τι είναι το SAP;

Η εταιρεία SAP δημιουργήθηκε στην Γερμανία το 1972 και εστίασε στην ανάπτυξη και βελτίωση του συστήματος της. Μέχρι σήμερα το έχουν εμπιστευτεί πάνω από 65.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο και έχει παρουσία σε 180 χώρες, ενώ πάνω από 1.000.000 άνθρωποι χρησιμοποιούν το σύστημα της καθημερινά.

Το Sap Business One αποτελεί ένα λογισμικό ERP με μοναδικές λειτουργίες στον τομέα του. Το SAP είναι ένα σύστημα που επιτρέπει στον επιχειρηματία να επεξεργάζεται τα δεδομένα της εταιρείας του, τις εφαρμογές και τα προϊόντα.

Μία επιχείρηση ανεξαρτήτου μεγέθους μπορεί να χρησιμοποιήσει το SAP για να αυτοματοποιήσει κάποιες διαδικασίες, να έχει καλύτερα αποτελέσματα και αυξημένη παραγωγικότητα, να βελτιωθεί σε τομείς, να γνωρίζει τα ισχύοντα νομικά πλαίσια στον τομέα δραστηριοποίησης ή σε άλλον που επιθυμεί την ανάπτυξη, να διευκολύνει την επικοινωνία με το πελατολόγιο, να έχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για ακριβέστατα reports και να σχεδιάσει μία στρατηγική που θα της αυξήσει την κερδοφορία της.

Όλα τα παραπάνω οδηγούν σε έναν εξυπνότερο σχεδιασμό, απεμπλέκουν τον ανθρώπινο παράγοντα από μη παραγωγικές και χρονοβόρες διαδικασίες και βελτιώνουν κάθε επιχείρηση βοηθώντας την να αναπτυχθεί.

Γιατί SAP Business One;

Το SAP Business One δεν παρέχει μόνο όλες αυτές τις δυνατότητες, αλλά πρωτοπορεί δημιουργώντας ένα εξαιρετικά user friendly ERP το οποίο δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί από τον κάθε έναν χρήστη.

Παρέχεται υπό τη μορφή cloud, ώστε να είναι προσβάσιμο κάθε στιγμή, χωρίς εγκαταστάσεις ή προβλήματα από κάθε υπολογιστή, tablet ή smartphone απλοποιώντας και διευκολύνοντας το IT τμήμα σας.

Παράλληλα ενσωματώνει λειτουργίες μηχανικής μάθησης (Machine Learning) και τεχνητής νοημοσύνης (AI) για μεγαλύτερη ακρίβεια και καλύτερες προβλέψεις, ενώ είναι αρκετά οικονομικό.

Πού θα το βρείτε;

Ο ψηφιακός σχεδιασμός της επιχείρησης σας θα γίνει άμεσα, γρήγορα και εύκολα, ενώ θα τον επιβλέπει η GVISION μία εταιρεία με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας και βαθιάς γνώσης στην εξειδίκευση, την ανάπτυξη λύσεων και την αφοσίωση στο SAP Business One.

Για να μάθετε περισσότερα για το SAP Business One, τις εφαρμογές του, την προσαρμογή του στην επιχείρηση σας και την ιστορία του επισκεφτείτε το gvision.gr.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!