Γενικά

Rock & Lace!

Συντάκτης  | 

redlacebigΣυνέντευξη στον Δημήτρη Πούλιο

Οι Rock & Lace δημιουργηθήκαν τον Μάιο του 2010 με διάθεση και προσδιορισμό να κάνουν κάτι ξεχωριστό δημιουργώντας και παίζοντας τη δική τους μουσική.  Ο ήχος τους κινείται γύρω από το σύγχρονο rock με επιρροές metal σε ξένο στίχο… Στο βιογραφικό τους καταγράφουν live εμφανίσεις και πολλά support όπως στους Pavlov’s Dog, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τους The Godfathers. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο τους digital single με τίτλο “No Exception” από την εταιρία Final Touch/Universal και προβλέπεται να περιμένουμε πολλά από αυτούς.

 

1. Πριν λίγες μέρες παρουσιάσατε το πρώτο σας digital cd με τίτλο «Νο Exception». Πως ήταν αυτή η εμπειρία;
«Ηλεκτρισμένη» θα λέγαμε, ταυτόχρονα αρκετά συναρπαστική για εμάς αν και υπήρχαν και μερικές στιγμές άγχους. Στην παρουσίαση βρέθηκαν αγαπημένα μας πρόσωπα, ο κ. Μίλτος Καρατζάς της δισκογραφικής εταιρίας Final Touch/Universal με την οποία έχουμε υπογράψει και πολύς κόσμος που μας υποστηρίζει απo την αρχή του ταξιδίου μας.
Περά από το συμβόλαιο το γεγονός ότι εδώ και λίγες μέρες το τραγούδι μας παίζεται στο ραδιόφωνο μας δίνει χαρά, δύναμη και ενίσχυσε την πεποίθησή μας ότι υπάρχει ακόμα κάποια ελπίδα στο όνειρο ζωής μας.

2. Μαζί με τη παρουσίαση του cd σας, γιορτάσατε και τα γενέθλια του συγκροτήματος σας. Ποιο συστατικό είναι αυτό που σας ενώνει;
Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο συστατικό. Αν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο θα λέγαμε οι πρόβες! Πολλές πρόβες!!! Πιστεύουμε ότι για να πετύχεις κάποιο στόχο είτε σε ατομικό επίπεδο είτε σαν ομάδα, όπως είμαστε εμείς, χρειάζεται να υπάρχει προσήλωση σε αυτό που κάνεις, επικοινωνία, κατανόηση και εμπιστοσύνη μεταξύ μας και πάνω απ’ όλα. Στη δικιά μας περίπτωση, είναι να έχεις το ίδιο όραμα και αγάπη για να δημιουργείς μουσική.

3. «Rock & Lace» πως αποφασίσατε να δώσετε αυτό το όνομα στο group;
Στην αρχή γράψαμε μερικά περίεργα και παράξενα ονόματα αλλά τελικά αποφασίσαμε ότι θα είναι προτιμότερο να βρούμε ένα όνομα που θα έβγαζε κάποιο νόημα και θα ταίριαζε καλύτερα σε εμάς σαν άτομα. Έτσι καταλήξαμε στο «Rock & Lace» μιας και περιέχει την έννοια του αρσενικού και θηλυκού κάτι που μας χαρακτηρίζει.
Το rock, περά του ότι συμβολίζει τους άνδρες μουσικούς της μπάντας, είναι και το σταθερό θεμέλιο και η δύναμη της μπάντας.
Το Lace (δαντέλα) από την άλλη παραπέμπει στη θηλυκή παρουσία της μπάντας τη τραγουδίστρια και απλά σου κινεί την περιέργεια.

4. Ποιο είναι το επόμενο βήμα;
Προχωράμε σταθερά… Κάθε πράγμα στον καιρό του που λένε.
Αυτή τη στιγμή προωθούμε μέσω της εταιρίας Final Touch/Universal το single μας με τίτλο Νο Εxception σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, internet sites, itunes κτλ. Επίσης προετοιμαζόμαστε για κάποια live το καλοκαίρι και ρίχνουμε τις τελευταίες πινελιές στα τραγούδια του πρώτου μας άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Οι “Rock & Lace” αποτελούνται από:
 
Φωνή: Gale Petrou (Κάλλια Πέτρου)
Κιθάρα: Μιλτιάδης Αργυρίου
Κιθάρα: Βασίλης Σαμαράς
Μπάσο: Χρήστος  Μπέλλος

rocklace2 rocklace1

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *