Σχέσεις

«Ποιον να διαλέξω;» Η Madame Bourou Bourou σου απαντά!

Συντάκτης  | 

Αγαπητή μου Κατερίνα Αγκ., “Μπορεί άραγε να έχεις αρχίσει να έχεις συναισθήματα για πάνω από ένα αγόρι;”

Αγαπητή madame B.

Διάβασα τη στήλη σου και σκέφτηκα, γιατί όχι, να σε ρωτήσω την γνώμη σου για μια κατάσταση που περνάω.

Το θέμα έχει ως εξής…

Είμαι 20 χρονών και από Θεσσαλονίκη. Πριν από έναν χρόνο περίπου, γνώρισα μέσα σε παρέα ένα παιδί που ήταν φαντάρος. Βγήκαμε 1-2 φορές για καφεδάκι αλλά έπειτα αυτός έφυγε ξανά για τον στρατό. Συνεχίσαμε να μιλάμε τηλεφωνικά και με μηνύματα και όποτε έβγαινε βρισκόμασταν. Μόνο για καφεδάκι και μιλούσαμε. Σιγά σιγά άρχισα να τον ερωτεύομαι τρελά και αρχίσαμε να το προχωράμε. Αλλά δεν προλάβαμε. Γιατί μπήκαν κάτι φίλες του στη μέση και μας τα ανακάτεψαν πολύ… Με αποτέλεσμα να χωρίσουμε πριν καν ξεκινήσουμε και να μην ξαναμιλήσουμε από τότε. Εγώ μπορώ να πω πως μάλλον δεν τον έχω ξεπεράσει. Το καλοκαίρι όμως τα έφτιαξα με ένα αγόρι που ενδιαφέρετε για εμένα πάρα πολύ. Τα πάμε καλά, αλλά εγώ αρκετά συχνά σκέφτομαι ακόμη τον άλλον. Τον παρακολουθώ συνεχώς και μέσα από τα social. Πριν μερικές μέρες λοιπόν, αυτός απολύθηκε και επικοινώνησε μαζί μου. Μου ζήτησε συγνώμη και θέλει να βρεθούμε για να τα πάρουμε πάλι από την αρχή όπως λέει. Όμως με το παιδί που είμαι τώρα εδώ και 6 μήνες τα πηγαίνουμε πολύ καλά, είναι τρελά ερωτευμένος μαζί μου και η αλήθεια είναι πως μου φέρετε πάρα πολύ καλά και έχω αρχίσει και εγώ να τον ερωτεύομαι… Η εμφάνιση του άλλου όμως με έχει μπερδέψει πολύ και δεν ξέρω τι θέλω. Τι να κάνω; Να στείλω αυτόν και να προσπαθήσω πάλι με τον άλλον; Please help. Τι θα έκανες;

Κατερίνα Αγκ.

Αγαπητή μου Κατερίνα. Καταρχάς χαίρομαι πολύ που έπεσα στο διάβα σου και με … διάβασες!

Είμαι εδώ για να τα λύσουμε όλα!  Θα σε αποκαλώ Queen Αικατερίνη της Αραγονίας- ήταν βασίλισσα της Αγγλίας- καθώς οι συναναστροφές μου και η παιδεία μου, μου επιτρέπει να ομιλώ μόνο με βασιλικά και τιμώμενα πρόσωπα! Θέλω να σε πληροφορήσω πως όλες οι γυναίκες έχουμε έστω μία φορά στη ζωή μας, βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση. Μην ανησυχείς όμως γιατί τώρα έχεις τη Madame Bourou Bourou και όλα θα φτιάξουν. Το μόνο που με έκανε έξαλλη και δεν φταις εσύ για αυτό, είναι η ύπαρξη φιλενάδων που ήδη ανακατεύτηκαν στα πόδια σας όσον αφορά το πρώτο αγόρι!

Πάμε όμως στο κυρίως πιάτο και με τα αδιάφορα «ορεκτικά» θα ασχοληθούμε αργότερα!

Queen Αικατερίνη της Αραγονίας! Θα σου αναθέσω μία αποστολή που θα σε βοηθήσει. Θα σου πρότεινα να διοργανώσεις το ίδιο ραντεβού και να βγεις τη μία φορά με το ένα αγόρι και την άλλη με το επόμενο. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού σου θα παρατηρείς κινήσεις, λόγια, ματιές και αντιμετώπιση των πραγμάτων. Από ένα άγγιγμα, ένα χάδι ή ένα βλέμμα σίγουρα μπορεί να πεταρίσει η καρδούλα σου και να καταλάβεις τη διαφορά! Επίσης ένα ακόμη καλύτερο crash test, είναι μέσα στο ραντεβού να κάνεις την ίδια ερώτηση και στους δύο.

Για παράδειγμα… “αν δεν είχαμε κορωνοϊό, Lockdowm κλπ που θα ήθελες να περνούσες τις γιορτές;”

Και εκεί θα μπορέσεις να διακρίνεις πολλά. Αν ο ένας σου πει στην Αράχωβα, στο Καϊμακτσαλάν, στο Τσιμπουντί, στο φεγγάρι αλλά οπουδήποτε μαζί σου και ο άλλος σου πει σπίτι οικογενειακά με φίλους και καμιά βόλτα οι δύο μας …. εεεε νομίζω πως είναι φανερό που πρέπει να στραφείς για να μην πληγωθείς!

Μπορεί να έχεις αρχίσει να έχεις συναισθήματα για πάνω από ένα αγόρι (εκκολαπτόμενη φίλη του Παναγιώτη- Bachelor), αλλά πιστεύω πως αν κάνεις ένα πανομοιότυπο ραντεβού η καρδιά σου, θα σου δώσει την απάντηση που θες!

ΥΓ. Αν τελικά επιλέξεις το αγόρι με τις απαράδεκτες φίλες, ξέρεις που θα με βρεις για τη σωστή εξόντωση..εεεε συγγνώμη για τη σωστή αντιμετώπισή τους ήθελα να πω!

Φιλικά,

Madame Bourou Bourou!


* Στείλε μου και εσύ το μήνυμά σου για τα δικά σου… ερωτικά μπερδέματα, στο mbouroubourou@gmail.com


 

 

Η στήλη της Madame Bourou Bourou είναι αυτό που δηλώνουν οι λέξεις... Πολυλογού, καυστική και σαρκαστική! ☼ ☼ ☼ Γράψε και εσύ την ιστορία σου, το πρόβλημά σου ή ότι σκέφτεσαι και σε απασχολεί ή σου έχει συμβεί. ☼ ☼ ☼ Στείλε το μήνυμα σου στο... mbouroubourou@gmail.com ☼ ☼ ☼ Θα το δημοσιεύσει ή θα σου απαντήσει μέσα από την στήλη της με τον δικό της τρόπο.... Αυτό που θα σου πει σίγουρα δεν θα το έχεις σκεφτεί...!!!