Σχέσεις

Υπάρχει πραγματική αγάπη και μετά τον χωρισμό!

Συντάκτης  | 

Υπάρχει πραγματική αγάπη και μετά τον χωρισμό. Θα αγαπιόμαστε διαρκώς, όσα και αν είναι τα μίλια και οι σύντροφοι που μας χωρίζουν.

Η Μελίνα μας έστειλε τη δική της ιστορία για την αγάπη και τον χωρισμό. Όπως αναφέρει στο email της δεν έχει κάτι να ρωτήσει, αλλά θέλει πολύ να μοιραστεί τη δική της συναισθηματική διαδρομή μαζί μας και να τη δει δημοσιευμένη.

Η Μελίνα πλησιάζει τα πρώτα άντα είναι μία κοπέλα που έχει ήδη ζήσει αρκετά όμορφα πράγματα στη μέχρι τώρα ζωή της και ανυπομονεί για τα επόμενα που έρχονται. Όταν βρίσκεται καμία φορά μόνη της όπως γυρνάει από τη δουλειά η από κάποια έξοδο της, της αρέσει να περνά την ώρα που βρίσκεται στο λεωφορείο ή στο μετρό κοιτώντας στα τζάμια τους τις δικές της συναισθηματικές ιστορίες- όπως τις αποκαλεί- και όχι τις ιστορίες που μπορεί να ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια της από τον κόσμο που περνά δίπλα της.

“«Δεν είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου μέχρι τώρα, ήμουν περισσότερο των μακροχρόνιων».

Μπορεί να ακούγεται σε μερικούς κλισέ, αλλά νομίζω πως πράγματι ερωτεύτηκα στα 19 μου. Εκείνος 25 και εγώ 19, ζούσαμε σε διαφορετικές πόλεις. Είχαμε θάλασσα ανάμεσα μας, όπως χαρακτηριστικά λέγαμε και πειράζαμε ο ένας τον άλλον. Εγώ φοιτήτρια, με όλα να είμαι σίγουρη, πως μου ανήκουν και μπορώ να τα καταφέρω, με την απόλυτη ελευθερία στο τσεπάκι μου, τα αεροδρόμια και τα λιμάνια ήταν το γλυκόπικρο “kisses spot”μου. Κατάλαβα πως είμαι απόλυτα ερωτευμένη όταν είχα βρεθεί στο νησί που έμενε, ήμασταν στο αυτοκίνητο και ενώ τρέχαμε λίγο παραπάνω, σκέφτηκα πως αν «φύγω» τώρα παρά τα 19 μου χρόνια θα είμαι ευτυχισμένη! Για μένα μόνο ο έρωτας μπορεί να σε ντοπάρει έτσι!

Τα χρόνια περνούσαν και ενώ εκείνος με παρότρυνε να αρραβωνιαστούμε και να μετακομίσω στην πόλη του-που τόσο πολύ ήθελα και εγώ- τελικά χωρίσαμε. Ένας χωρισμός που ποτέ όμως δεν υιοθετήθηκε από κανέναν με την γνωστή έννοια. Συνεχίσαμε να μιλάμε πρωί, μεσημέρι, βράδυ, να λέμε σ αγαπώ και να νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον από το τι θα φάμε σπίτι μας μέχρι τι φοράμε για να πάμε στη δουλειά. Εγώ προχώρησα κάπως τη ζωή μου, μπήκα σε μία σχέση για να τον ξεχάσω πιο πολύ και όχι να τον ξεπεράσω. Ο νέος μου σύντροφος γνώριζε τα πάντα, ότι μιλάμε, ερχόταν μήνυμα και απαντούσα μπροστά του. Μία σχέση που κράτησε 3 χρόνια περίπου, έπειτα χωρίσαμε αλλά δε με πολύ ένοιαξε! Ύστερα από κάποια χρόνια ήρθε στη ζωή μου ο σημερινός μου σύντροφος . Είμαστε μαζί 7 περίπου χρόνια με τα καλά και τα άσχημα μας. Με τον νησιώτη μπορώ να σας πω πως ακόμη μιλάμε, πλέον νοιαζόμαστε όντως ο ένας για τον άλλον, ξέρει για τη σχέση μου κ εγώ πως έχει προχωρήσει και έχει φτιάξει τη ζωή του με γυναίκα και παιδί. Τον αγαπάω ακόμη, αλλά με αυτή την προστατευτική αγάπη που δεν ήξερα ότι μπορεί να υπάρχει μετά από έναν δυνατό έρωτα και έντονα συναισθηματικά χωρισμό. Μπορεί ακόμη να ακούσω ένα τραγούδι ή να ζήσω μία παρόμοια στιγμή και να χαμογελώ μόνη μου από μέσα μου, γλυκά, ρομαντικά, νοσταλγικά…”

*Επιμέλεια: Madame BourouBourou

Περιμένω και την δική σου ιστορία ή ανησυχίες στο mbouroubourou@gmail.com

Η στήλη της Madame Bourou Bourou είναι αυτό που δηλώνουν οι λέξεις... Πολυλογού, καυστική και σαρκαστική! ☼ ☼ ☼ Γράψε και εσύ την ιστορία σου, το πρόβλημά σου ή ότι σκέφτεσαι και σε απασχολεί ή σου έχει συμβεί. ☼ ☼ ☼ Στείλε το μήνυμα σου στο... mbouroubourou@gmail.com ☼ ☼ ☼ Θα το δημοσιεύσει ή θα σου απαντήσει μέσα από την στήλη της με τον δικό της τρόπο.... Αυτό που θα σου πει σίγουρα δεν θα το έχεις σκεφτεί...!!!