Γενικά

Οι μοναχικές στιγμές της Μπαλατσινού στην Πάτμο, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού!

Συντάκτης  | 

Τζένη ΜπαλατσινούΜε ένα απλανές βλέμμα που πρόδιδε τον προβληματισμό της αλλά και την λύπη της για τις άσχημες εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, «φυλακίστηκε» από φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών των διακοπών της στην Πάτμο, η Τζένη Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια βρήκε ως…. «καταφύγιο» για τον θόρυβο που θα ξεσπούσε μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Πέτρο Κωστόπουλο, το νησί της Αποκάλυψης, όπου και διαθέτει το δικό της σπίτι. Εκεί θέλησε να απομονωθεί και να χαλαρώσει αλλά και να ανασυγκροτηθεί, έχοντας πάντα συντροφιά της τα παιδιά της. Ο φωτογραφικός φακός βέβαια την απαθανάτισε σε θαλάσσια εξόρμησή της με σκι, ένα σπορ που αγαπάει πολύ και όπως λένε οι φίλοι της τη χαλαρώνει ιδιαίτερα.

Τζένη Μπαλατσινού 1

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Design Magazine
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.