Γενικά

Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά στις φήμες που ήθελαν να κόβεται η εκπομπή της

Συντάκτης  | 

Ελεωνόρα ΜελέτηΗ Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε στην κάμερα του «Πρωινού Mou» τις φήμες που ήθελαν να κόβεται η εκπομπή της!

Η παρουσιάστρια του «Μελέτησέ το» είπε «Δεν με έχουν κουράσει τα δημοσιεύματα! Εγώ ίσα ίσα που είπα και στο star να μην βγάλει καμία ανακοίνωση».
Και τόνισε ότι αυτή τη σεζόν πάει ακόμη καλύτερα από την περσινή.

 

 

 

 


Πηγή: gossip-tv.gr

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Design Magazine
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.