Γλυκά & Παγωτά
Κορμός παγωτού με τραγανά βύσσινα
Το καλοκαίρι μπορεί σιγά σιγά να τελειώνει όμως το παγωτό είναι το γλυκό που μπορείς να το απολαύσεις όλες τις εποχές του χρόνου. Μια εύκολη συνταγή με λίγα υλικά και απλή συνταγή είναι ο κορμός παγωτού με τραγανά βύσσινα.
Κορμός παγωτού με βύσσινα από τον Άκη Πετρετζίκη.
Υλικά
- 1 λίτρο παγωτό, καϊμάκι
- 4 αβγά, μεγάλα
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη
- 75 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 30 γρ. κακάο
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 πρέζα αλάτι
- 200 γρ. γλυκό του κουταλιού βύσσινο
Για το σερβίρισμα
- 50 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη