Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Gossip

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Οι υποβρύχιες φωτογραφίες με τον Πάνο Βλάχο

Συντάκτης  | 

Ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος και η πανέμορφη Ιωάννα Τριανταφυλλίδου δεν κάνουν συχνά κοινές δημοσιεύσεις στα social media. Αλλά αυτή τη φορά οι υποβρύχιες φωτογραφίες που πόσταρε η ηθοποιός ήταν εκπληκτικές. 

Οι δύο ηθοποιοί παρόλο που είναι ζευγάρι εδώ και πάρα πολλά χρόνια αποφεύγουν να δημοσιεύουν κοινές τους στιγμές. Έτσι, οι υποβρύχιες φωτογραφίες που πόσταραν στον λογαριασμό τους έκαναν τα likes να πέσουν βροχή.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος ζουν και εργάζονται εδώ και αρκετά χρόνια στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ. Όπως έχουν δηλώσει είναι πολύ ικανοποιημένοι και όπως βλέπουμε και εμείς περνούν τις στιγμές τους υπέροχα.

Γενικά δεν επιδεικνύουν την προσωπική τους ζωή και αυτές είναι από τις σπάνιες αναρτήσεις που τους βλέπουμε μαζί.

Τόσο ο Πάνος Βλάχος και κυρίως η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου  είναι πολύ δημοφιλείς στα social media. Όπως για πολλούς, είναι η πύλη μέσα από την οποία μοιράζονται διάφορες όμορφες στιγμές από της καθημερινότητας τους. Όμως οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν είναι πολύ σπάνια κοινές. Πάντα κρατούσαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έτσι, η ηθοποιός θέλησε να επιβεβαιώσει τον έρωτά τους και να διαψεύσει κάποιες, έστω και μικρές, φήμες που κατά καιρούς τους θέλουν σε ένταση. Ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram δύο selfie υποβρύχιες φωτογραφίες, όπου είναι αγκαλιασμένοι και όπως δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι! Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια ήταν πάρα πολλά από τους ακολούθους της…