Μαρία Πευκιανάκη Χειρουργός Οφθαλμίατρος
 
Τρικαλινή Παράδοση
 

Gossip

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κώστας Φυσσούν

Συντάκτης  | 

Ο Κώστας Φυσσούν ήταν ο μικρότερος αδερφός του γνωστού ηθοποιού, Πέτρου Φυσσούν και συμμετείχε σε πολλές σε πολλές ελληνικές ταινίες. 

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο ηθοποιός Στέλιος Καλαθάς. Μαζί με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα…

«Εκεί ψηλά θα σε περιμένει ο αδελφός σου ο Πέτρος, ο Αλεξανδράκης να παίξετε πόκερ και η Αλίκη για να τραγουδήσετε και πάλι μαζί το “Άστο το χεράκι σου”»

Αντίο φίλε -συνάδελφε Κώστα Φυσσούν Μας ένωσε ο Μολιέρος ,χρόνια πριν και από τότε έχω να θυμάμαι τόσες όμορφες…

Δημοσιεύτηκε από Kalathas Stelios στις Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020

Ο Κώστας Φυσσούν γεννήθηκε το 1936 και είχε σπούδασε στη Δραματική Σχολή «Κωστή Μιχαηλίδη». Είχε συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, ελληνικές  κινηματογραφικές ταινίες και είχε συμμετείχε επίσης σε γνωστές θεατρικές παραστάσεις. O αδερφός του Πέτρος Φυσσούν, είχε πεθάνει το 2016.

Κάποιες από τις ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου στις οποίες συμμετείχε ήταν «Ο Θησαυρός Του Μακαρίτη» (1959), «Το Δόλωμα» (1964) και «Ένα Έξυπνο Έξυπνο Μούτρο» (1965). Στη συνέχεια είχε εμφανιστεί και σε τηλεοπτικές σειρές, όπως την «Λέσχη μυστηρίου» της ΕΡΤ.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές που ακολουθούσαν τον ηθοποιό, ήταν στην ταινία του 1964 «Το Δόλωμα». Όπου τραγουδούσε μαζί με την νεαρή τότε Αλίκη Βουγιουκλάκη το “Άσ’ το το χεράκι σου”!