Gossip

Γιατί έχουν γίνει έξαλλοι όλοι με τον Edward του GNTM;

Συντάκτης  | 

edward

Τι συμβαίνει με τον Edward Στεργίου από το GNTM και γιατί είναι έξαλλοι οι χρήστες των social media μαζί του;

Όταν ακούσαμε στις αρχές της χρονιάς, ίσως όταν ακόμα δεν υπήρχε κορονοϊός στις ζωές μας-αν και ελάχιστες αναμνήσεις έχουμε πια από τα ξέγνοιαστα αυτά χρόνια- ότι το GNTM του 2020 θα περιλαμβάνει κορίτσια και αγόρια, κάπως προβληματιστήκαμε. Όχι γιατί το μόντελινγκ είναι καθαρά γυναικείο επάγγελμα, ούτε κατά διάνοια, αλλά γιατί πολύ απλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε αγόρια να συμμετέχουν στις ιδιαίτερες δοκιμασίες του παιχνιδιού ή να μεταμορφώνονται ή τελοσπάντων να κάνουν όλα όσα είχαμε συνηθίσει να κάνουν μόνο κορίτσια!

Και μιας και βρισκόμαστε ελάχιστες εβδομάδες πριν το φινάλε του παιχνιδιού, μπορούμε μετά βεβαιότητας να πούμε ότι φέτος τα αγόρια κυριολεκτικά «τα έσπασαν»! Όχι ότι τα κορίτσια δεν ήταν εντυπωσιακά και άξια, αλλά έχουμε την εντύπωση ότι τα αγόρια, μπήκαν πιο αποφασισμένα. Μεγάλο ρόλο βέβαια παίζει και ο κορεσμός στην περίπτωση των γυναικών, μιας και έχουμε δει αμέτρητα μοντέλα στις δύο προηγούμενες σεζόν, κάτι που φυσικά δε συνέβη με τα αγόρια.  

Ταυτίστηκε με τον Edward το κοινό

Και αφού τα παρακολουθήσαμε να μπαίνουν στο πετσί του ρόλου και να μεταμορφώνονται, τελευταία γίναμε μάρτυρες ενός ακόμα… παράδοξου γεγονότος. Ο κόσμος έχει ταυτιστεί και στηρίζει φανατικά τον Edward Στεργίου, κάτι που από μόνο του είναι λιγάκι οξύμωρο, μιας και δε συμβαίνει καθημερινά να ταυτίζεσαι με 24χρονο μοντέλο που έχει δουλέψει στο Μιλάνο. Κι όμως, ο Edward ή «Ξανθός άγγελος» αν προτιμάς, ένα αγόρι με όλο το πακέτο, έχει καταφέρει να κάνει τους φανς του GNTM να τον αγαπήσουν και να τον στηρίζουν φανατικά.

Ο λόγος; Το κοινό θεωρεί ότι αδικείται και ότι τα σχόλια που παίρνει δεν είναι αντάξια της δουλειάς του. Η αλήθεια είναι ότι αντικειμενικά είναι ένα από τα πιο εμφανίσιμα αγόρια, ενώ έχει εργαστεί επαγγελματικά ως μοντέλο. Κι όμως, αυτά δεν αρκούν για να δώσει καλές φωτογραφίες σύμφωνα με την κριτική επιτροπή, η οποία χαρακτηρίζει το αποτέλεσμά του «μέτριο», με αποτέλεσμα αρκετές φορές να έχει βρεθεί στις χειρότερες φωτογραφίες κι αν όχι πάντα στις χειρότερες, σίγουρα ποτέ στις καλύτερες!

Εξοργίζει που… αρέσει στις γυναίκες

Κάτι που εξοργίζει ακόμα περισσότερο τους τηλεθεατές, είναι ο χαρακτήρας του Edward, ο οποίος αν κρίνουμε από τα σχόλια, είναι μάλλον ο αγαπημένος των γυναικών. Που λέτε, ο ξανθός Έντι, έχει επιδείξει έναν αρκετά συγκρατημένο χαρακτήρα, χωρίς εξάρσεις και καυγάδες, ενώ ακόμα και τις φορές που δέχεται αρνητικά σχόλια με το τσουβάλι, εκείνος παρακολουθεί ψύχραιμα και συγκαταβατικά, χωρίς να γκρινιάζει ή να παραπονιέται. Αποκορύφωμα δε υπήρξε το χθεσινό επεισόδιο, όταν και βρέθηκε ένα βήμα πριν την κατάκτηση της καλύτερης φωτογραφίας, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να την πάρει… λόγω αλλαγής κανονισμών. Συγκεκριμένα η κριτική επιτροπή θεώρησε σωστό να ψηφίσουν οι διαγωνιζόμενοι την καλύτερη φωτογραφία, με αποτέλεσμα ο Εdward και το ζευγάρι του η Ξένια για ακόμη μία φορά να μην πάρουν τη δουλειά. Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή, με το Twitter να γίνεται έξαλλο, και τα σχόλια περί αδικίας να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Πάντως για να είμαστε και δίκαιοι, η κριτική επιτροπή δεν έχει απολύτως κανένα λόγο να μεροληπτεί υπέρ ή κατά συγκεκριμένων παικτών. Ίσως είναι και ένας τρόπος να δείξουν σε όσους θεωρούν ικανούς, ότι τα πράγματα εκεί έξω είναι σκληρά και δύσκολα, και ότι η πραγματική αδικία υπάρχει στη ζωή και στις εργασιακές σχέσεις, και όχι στο GNTM. Ίσως τελικά, αυτός είναι και ο λόγος που το κοινό ταυτίζεται με το ξανθό μοντέλο, το οποίο προσπαθεί αλλά… δεν αποθεώνεται. Κάτι τέτοιο άλλωστε δεν συμβαίνει συχνά και στην πραγματική ζωή; Μήπως τελικά είμαστε όλοι Edward;

Πηγή πληροφοριών: Queen.gr

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!