Πρόσωπα

Φρέντυ Πυτιλάκης: Ένας υπέροχος άνθρωπος δίπλα στη Μαρινέλλα

Συντάκτης  | 

Φρέντυ Πυτιλάκης Μαρινέλλα

Ο Φρέντυ Πυτιλάκης είναι γνωστός ως ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο αρχείο για τη Μαρινέλλα και ένας από τους αγαπημένους φίλους της. Τον αποκαλούν “φύλακα άγγελο” του έργου της, λόγω του τεράστιου αρχείου που κατέχει για την μεγάλη ντίβα του ελληνικού τραγουδιού.

 

Ο Φρέντυ Πυτιλάκης κατέχει πάνω από 200.000 φωτογραφίες, δίσκους, αμέτρητα περιοδικά με συνεντεύξεις και εξώφυλλά από τη Μαρινέλλα και πολλά άλλα. Είναι ο άνθρωπος που έχει συνδυάσει την ύπαρξή του μαζί της. Στόχος ζωής του είναι η δημιουργία ενός κέντρου τέχνης για την Μαρινέλλα και τη διάθεση όλων όσων διαθέτει για τη μεγάλη του αυτή αγάπη. Όμως αυτό που επιθυμεί πάνω από όλα είναι να την βλέπει πάντα καλά και ευτυχισμένη!

Φρέντυ Πυτιλάκης Μαρινέλλα

Ο Φρέντυ είναι ένα πνεύμα γεμάτο ανησυχίες, μια ευαίσθητη ψυχή που τον κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό. Ένας πολύ γλυκός και συναισθηματικός άνθρωπος, που τον χαρακτηρίζουν οι έντονοι δεσμοί που διατηρεί με όλους τους ανθρώπους που αγαπά και εκτιμάει.

Δε διστάζει να εκφράσει ατόφια τα συναισθήματά του και όπως είπε «Αν είσαι σε θέση να δεις την ομορφιά γύρω σου, αυτό συμβαίνει μόνο και μόνο επειδή φέρεις την ομορφιά μέσα σου!!!»

Είναι πάντα δίπλα στους φίλους και τους αγαπημένους του όταν τον χρειάζονται και εκτιμά ιδιαίτερα τις οικογενειακές σχέσεις. Ένας άνθρωπος με απέραντο σεβασμό για όλους όσους τον περιβάλουν.

Οι στοίχοι της στιχουργού Αντιγώνης Μπεκιάρη αποτυπώνουν μια πτυχή των σχέσεων, των συναισθημάτων και της ψυχής του.

«Ήρθες αγέρας στην ψυχή μου, έγινες λόγος για να ζω, το βλέμμα μου αναζητάς και μ’ απορία με ρωτάς να μάθεις αν στ’ αλήθεια σ’ αγαπώ.

Άσε τον χρόνο να σου πει, εκείνος θα διαλέξει, πολύτιμος ο έρωτας, για όποιον τον αντέξει. Μεσ’ την φωτιά του σαν βρεθείς, πίσω να μην κοιτάξεις, στην φλόγα του να προχωράς για να τον υποτάξεις.

Απ’ τα μισάνοιχτα σου χείλη βγαίνουν αρώματα καρδιάς, τι άλλο θέλεις να σου πω, αφού σκορπάω σαν τα φιλώ, με μια ματιά σου μόνο με μεθάς!»


Αυτές τις πτυχές της ψυχής του ξεδιπλώνει ο Φρέντυ και μέσα από την προσωπική του σελίδα στα social media Φρέντυ Πυτιλάκης, όπου παράλληλα παρουσιάζει και πολλές στιγμές και αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη Μαρινέλλα.

Η Μαρινέλλα είναι το είδωλό του, η μούσα του και η γυναίκα που τον ωθεί να ονειρεύεται. Είναι ο άνθρωπος που κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του!

Ο Φρέντυ ακολουθεί την καριέρα της από όταν ήταν μικρό παιδί, όταν σε ηλικία επτά ετών κέρδισε τον δίσκο της «Σ’ αγαπώ», σε ένα πανηγύρι της Νάξου. Όπως έχει δηλώσει «Ως μικρό παιδί, εξέλαβα πως όταν έλεγε “σ’ αγαπώ” απευθύνονταν σε μένα και έτσι ήθελα να ακούω τον δίσκο ξανά και ξανά». Αυτό το τραγούδι τον στιγμάτισε και έγινε η αφορμή για ότι ακολούθησε στη συνέχεια.

Σε ηλικία 10 ετών μετακόμισε με τους γονείς του στην Αθήνα. Εκεί ξεκίνησε η συλλεκτική του μανία για οτιδήποτε είχε σχέση με τη Μαρινέλλα. Άρχισε να συλλέγει ότι έβρισκε, δίσκους, περιοδικά, αφίσες, φωτογραφίες, προγράμματα εμφανίσεων και οτιδήποτε είχε σχέση με εκείνη.

Ένα βράδυ του 1991 πήγε μαζί με τους γονείς του στο νυχτερινό κέντρο “Νεράιδα” όπου τραγουδούσαν η Μαρινέλλα μαζί με τον Γιάννη Πάριο. Εκεί την είδε για πρώτη φορά από κοντά και εντυπωσιάστηκε!

Έπειτα από τρία χρόνια, κατάφερε να την ξαναδεί στο Ηρώδειο, όπου πλέον πήγε και της μίλησε. Γνωρίστηκαν και σταδιακά ξεκίνησε μια μακροχρόνια και υπέροχη φιλία.

Όπως μας είπε ο Φρέντυ «Η Μαρινέλλα είναι μια σπουδαία τραγουδίστρια, αλλά ταυτόχρονα και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Όταν σβήσουν τα φώτα και κατέβει από τη σκηνή δεν είναι πια η ντίβα, η θεά και ο θρύλος! Είναι απλά η Μαρινέλλα, ο άνθρωπος, η μαμά, η γιαγιά και η φίλη!»

Φρέντυ Πυτιλάκης Μαρινέλλα

Στην προσωπική του σελίδα στα social media, Φρέντυ Πυτιλάκης, παρουσιάζει στιγμές από τη Μαρινέλλα και το τεράστιο έργο της. Παράλληλα κάνει και κατάθεση της ψυχής του, με τις σκέψεις, την φιλοσοφία και τις ανησυχίες του!

Δηλώνει παντοτινά πιστός και απόλυτα αφοσιωμένος στη Μαρινέλλα και μετά από όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκτήσει μαζί της μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή σχέση. Μια φιλία που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό, στην εκτίμηση και κυρίως στην εμπιστοσύνη του ενός προς τον άλλον.

Ο ποιητής Τάσος Λειβαδίτης, είχε γράψει κάποτε…

«Γιατί απλά κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο πολύ ξεχωριστοί, που αξίζει να ζεις, μόνο και μόνο για να τους συναντήσεις, κάποτε…»

Αυτός ο στοίχος αποτυπώνει απόλυτα τα συναισθήματα του Φρέντυ για την αγαπημένη του Μαρινέλλα, τον δικό του ξεχωριστό άνθρωπο. Τον άνθρωπο για το οποίο αξίζει που ζει, για να τον συναντήσει και να μπει στη ζωή του, για να τον θαυμάζει και να τον λατρεύει!

Έτσι δημιουργήθηκε και αυτή η ξεχωριστή σχέση μαζί της. Όπου πρωταρχικό ρόλο παίζει ο απόλυτος σεβασμός του στο πρόσωπό της και η εξαιρετική υποστήριξη στη ζωή και την καριέρα της. Σκοπός του είναι να την στηρίζει σε κάθε της βήμα, ενώ έχει αφιερώσει όλη του τη ζωή στην δημιουργία ενός τεράστιου αρχείου για αυτήν.

Σήμερα πλέον, κατέχοντας πια μια τεράστια συλλογή με οπτικοακουστικό υλικό, όραμα του Φρέντυ είναι η δημιουργία ενός ψηφιακού «Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού για την Μαρινέλλα». Με σκοπό την παρουσίαση του έργου της και της αυθεντικότητας αυτού του θρύλου.

Φρέντυ Πυτιλάκης Μαρινέλλα

Αυτός ο υπέροχος άνθρωπος που περιβάλλει εδώ και πάρα πολλά χρόνια τη μεγάλη ντίβα του ελληνικού πενταγράμμου με τόση λατρεία, σχεδόν τα έχει καταφέρει και εμείς είμαστε βέβαιοι πως σύντομα θα πραγματοποιήσει το μεγάλο του αυτό όραμα. Όχι απλά επειδή πρέπει, αλλά πάνω απ’ όλα επειδή το αξίζει ο ίδιος και βέβαια η Μαρινέλλα!

Επίσης σήμερα, 10 Μαΐου, είναι η ημέρα γενεθλίων του Φρέντυ! Όλοι εμείς από το DesignMagazine.gr θέλουμε να του ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας χρόνια πολλά, με υγεία, ευτυχία και ευημερία! Ευχόμαστε όλοι οι στόχοι και τα όνειρά του να πραγματοποιηθούν σύντομα!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!