Ζώδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Ζωδίων: 29 Μαΐου – 4 Ιουνίου 2023

Συντάκτης  | 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων από 24 Μαΐου έως 4 Ιουνίου.

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Το τέλος του Μαΐου εξελίσσεται ενδιαφέρον. Με εξαίρεση μια σειρά οικονομικών προβλημάτων ή καθυστερήσεων οι υπόλοιποι τομείς λειτουργούν ικανοποιητικά και ευχάριστα.

Φροντίστε να δώσετε τις σωστές προτεραιότητες, να αποφύγετε ανούσιους ανταγωνισμούς και γενικότερα, φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας.

Συνεχίστε να υπερασπίζετε την εργασία σας, ζητήστε τη δέουσα πίστωση χρόνου και ανταποκριθείτε εγκαίρως στο ερωτικό σκίρτημα ενός ανθρώπου προς εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Μάιος τελειώνει με λίγο άγχος γύρο από την διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Παρατηρείται όμως μια ευχάριστη κινητικότητα στις αρχές του Ιουνίου στο στενό σας περιβάλλον. Αυτή θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε καινούρια σχέδια για το μέλλον.

Δεν θα λείψει η βοήθεια και η προσφορά των άλλων όπως και η χρησιμότητα της παρουσίας της συμμετοχής τους στη δική σας ζωή. Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε μεταβατική περίοδο. Τα οικονομικά σας σε καθοριστική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενδιαφέρουσα η τελευταία εβδομάδα με αύξηση της κινητικότητας και των ποικίλλων προτάσεων. Ο παράγοντας της τύχης λειτουργεί άμεσα για τους περισσότερους από εσάς.

Συνεχίζεται παράλληλα η υποστήριξη που δέχεστε από συνεργάτες και πελάτες. Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, τονίζει την δημοτικότητα και την επιδεξιότητα σας χαρακτηριστικά.

Στον έρωτα συνεχίζετε να παραμένετε κινούμενοι στόχοι. Φροντίστε να μην ταλαιπωρείστε με οικογενειακά και συγγενικά θέματα και διατηρήστε ανέπαφο το πορτοφόλι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα σας βοηθά να αναπνεύσετε και να κινηθείτε πιο ελευθέρα. Τόσο με την κυριολεκτική ερμηνεία της φράσης όσο και με την μεταφορική.

Ένα γεγονός στηρίζει μια οικονομική σας επιδίωξη ενώ μια μετακίνηση ή μια γνωριμία βοηθά την υλοποίηση ενός σχεδίου σας. Θα χρειαστεί να φανείτε λίγο ακόμα υπομονετικοί με το έμψυχο περιβάλλον του χώρου που κινήστε και εργάζεστε.

Οι πρώτες μέρες του Ιουνίου σας βοηθούν να αναθαρρήσετε, να προωθήσετε το συμφέρον σας και να λειτουργήσετε εποικοδομητικά σε ομάδες και κοινωνικά σύνολα.

ΛΕΩΝ

Οι εξελίξεις πληθαίνουν καθώς ο Άρης τρέχει όλο και πιο γρήγορα στο ζωδιακό σας χώρο. Οι μέρες αυτές εξυπηρετούν δοσοληψίες, συνεργασίες, διακανονισμούς και ταξίδια.

Βάλτε λίγο φρένο στην οικονομική διαχείριση και προνοήστε για το ενδεχόμενο υποσχέσεις ή πληρωμές που ενδέχεται να καθυστερήσουν η να ματαιωθούν.

Ταξίδια και μετακινήσεις που θα προκύψουν θα σας προσφέρουν χαρά και ανανέωση. Αισθηματικά αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσιολογικά, χωρίς εγωισμούς και βιασύνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έμφαση στα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα παρουσιάζουν οι τελευταίες μέρες του Μαΐου, μαζί με μια μικρή αύξηση των κοινωνικών σας υποχρεώσεων.

Προνοήστε την έγκαιρη εξόφληση υποχρεώσεων και μην αφήνετε τελευταία στιγμή να διαχειριστείτε διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα. Μια συναισθηματική δοκιμασία κρίνεται αναπόφευκτη αλλά θα την ξεπεράσετε.

Οι πρώτες μέρες του Ιουνίου σας επηρεάζουν συναισθηματικά και ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις σε αυτόν τον τομέα, οι οποίες θα εξομαλυνθούν σύντομα.

ΖΥΓΟΣ

Ενδιαφέρον το διάστημα της εβδομάδας για εσάς τόσο στο επίπεδο της επαγγελματικής δραστηριότητας όσο και της κοινωνικής.

Αξιοποιήστε τα μέσα που σας δίνει η κοινωνική σας θέση και την πείρα που έχετε αποκομίσει στις συναλλαγές και τις συνεργασίες με τους ανθρώπους.

Ενδιαφέροντα τα πράγματα για την ερωτική σας ζωή, χωρίς όμως να υπόσχονται τη σιγουριά που θέλετε. Οι νεότεροι και όσοι ετοιμάζεστε για σπουδές κάντε τώρα μια σοβαρή προσπάθεια που θα αποδώσει στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ηρεμείτε λίγο μετά τις εντάσεις που αναστάτωσαν τη ζωή σας και καταφέρνετε να βάλετε σε μια τάξη τα ενδιαφέροντα και τις υποχρεώσεις σας.

Εξελίξιμα διαφαίνονται τα πράγματα για τα οικονομικά σας ενώ παράλληλα τυγχάνετε συμπαράστασης σε επίπεδο συναισθηματικό και πρακτικό.

Προσέξτε κάποιες περίεργες εξελίξεις στο στενό οικογενειακό περιβάλλον. Υπάρχουν κάποια κατάλοιπα του παρελθόντος που έχουν τη δύναμη να σας αναστατώσουν για μια ακόμη φορά. Φανείτε ψύχραιμοι και μην ενδίδετε σε πιέσεις εκείνων που επιμένουν να συνταχθείτε μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εξελίξεις παρουσιάζει η αισθηματική σας ζωή μέσα από την αλλαγή συμπεριφοράς κάποιων ή μέσα από τις συγκυρίες γεγονότων. Προσπαθήστε να κινήστε ψύχραιμα και βρείτε μια χρυσή τομή μεταξύ εκνευρισμού και ενθουσιασμού.

Μην αμελείτε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, στηριχθείτε στις δυνάμεις σας και όχι στις υποσχέσεις των άλλων. Ζήστε τις καλές στιγμές στα ερωτικά σας και αφήστε το χρόνο να δείξει το μετά.

Παράλληλα, αποφύγετε να υποσχεθείτε τα ακατόρθωτα, όσο και αν εκείνη τη στιγμή που το κάνετε, το εννοείτε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή παρουσιάζει ένα καλύτερο κλίμα στο περιβάλλον της εργασίας σας. Αν και δεν θα λείψουν καθυστερήσεις αρκετά πράγματα έχουν πάρει ένα καλύτερο δρόμο.

Ελέγχετε την φυσική σας παρόρμηση και απολαύστε ότι καλό μπορεί να σας δοθεί τώρα. Κινηθείτε για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας αλλά αποφύγετε ανέφικτα ερωτικά σχέδια και κρίσεις μεγαλομανίας στα κοινωνικά.

Είναι προτιμότερο να κινηθείτε με πρόγραμμα για να επιτύχετε τόσο τους άμεσους, όσο και τους μεσοπρόθεσμους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο ευχάριστες αποδεικνύονται οι τελευταίες μέρες του Μαΐου. Συνηγορούν άνθρωποι και συγκυρίες για την εξυπηρέτηση είτε των αναγκών είτε των σχεδίων σας.

Η κατάσταση στα αισθηματικά σας είναι ενδιαφέρουσα αλλά ταυτόχρονα και νευρική. Βρείτε τον τρόπο να απολαύσετε αυτό που σας δίνεται αλλά μην προκαλείτε με την συμπεριφορά σας μετά.

Επαγγελματικά περνάτε μια μικρή δυσκολία τις πρώτες μέρες του Ιουνίου. Όμως, αυτή μπορεί να μειωθεί, με την δική σας παρέμβαση ή με την αύξηση της εργατικότητα σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Ενδιαφέρουσες αυτές οι τελευταίες μέρες του Μαΐου αλλά και αισθητά νευρικές. Ένας ψυχολογικός αναβρασμός παρατηρείται στο οικογενειακό περιβάλλον, ενώ μια νέα εξέλιξη σχεδίων διαμορφώνεται στον εργασιακό.

Ελιχθείτε έξυπνα αλλά αποφύγετε να κοινοποιήσετε τα σχέδια σας και να δηλώσετε τις απόψεις σας. Αφήστε τους άλλους να δείχνουν πρώτοι τις προθέσεις τους και ανάλογα απαντήστε τους. Ερωτικά αποφύγετε τις παγίδες.

Ο Ιούνιος προβάλει πιο αισιόδοξος και ευχάριστα αναμορφωτικός. Δείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται και κινηθείτε ανάλογα!

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!