Επιχειρήσεις • Οικονομία Εκπαίδευση • Κοινωνία

Διαχείριση Ακινήτων Γούλας: Θάνος & Γεωργία ένα εξαιρετικό δίδυμο

Συντάκτης  | 

Η Διαχείριση Ακινήτων Γούλας στα Τρίκαλα δραστηριοποιείται στην παροχή οικονομικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης πολυκατοικιών και ακινήτων.

 

Στη Διαχείριση Ακινήτων Γούλας όλη η ομάδα είναι πάντα δίπλα στον πελάτη για οποιαδήποτε πληροφορία και πάντα αναζητούνται λύσεις για να κάνουν τη ζωή του ευκολότερη!

Θάνος Γούλας & Γεωργία Ιακοβάκη – Γούλα

Ένα εξαιρετικό δίδυμο!

Το να επικρατείς σε έναν τομέα ακινήτων είναι ήδη εξαιρετικό, αλλά το να επικρατείς σε δύο είναι εκπληκτικό. Αυτό έχουν πετύχει ο Θάνος Γούλας και η Γεωργία Ιακωβάκη, ιδιοκτήτες του γραφείου ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΓΟΥΛΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Μέσα από την εξειδικευμένη οικονομική διαχείριση πολυκατοικιών στα Τρίκαλα έχουν δημιουργήσει έναν πραγματικά εξαιρετικό συνδυασμό υπηρεσιών. Ενώ θέτουν νέους κανόνες υψηλού επιπέδου και στη μεσιτεία ακινήτων στη Θεσσαλία και όχι μόνο.

Συμπαθείς, αξιόπιστοι, ειλικρινείς και έντιμοι, με τον καθένα να έχει τις δικές του μοναδικές δυνάμεις και τη δική του θέση μέσα στην εταιρία, ο Θάνος και η Γεωργία είναι ένα εξαιρετικό δίδυμο στις υπηρεσίες ακινήτων.

Ο Θάνος Γούλας αποφοίτησε από τη σχολή Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και έπειτα εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο, όπου παρακολούθησε μεταπτυχιακό στο Marketing, στη σχολή Newcastle University London Business School. Ολοκληρώνοντας το μεταπτυχιακό του, επέστρεψε στα Τρίκαλα όπου ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση, με αρχικό τομέα δραστηριοποίησης την έκδοση κοινοχρήστων και την διαχείριση πολυκατοικιών (από το 1984). Η Γεωργία Ιακωβάκη αποφοίτησε από την σχολή Οικονομικών Επιστημών Ιωαννίνων.

 Διαχείριση Ακινήτων Γούλας Τρίκαλα

Με όπλο τις γνώσεις τους στα οικονομικά, τη θέληση τους να πρωτοπορούν και το πάθος για τη δουλειά τους, προσάρτησαν στην πόλη νέες και προηγμένες all inclusive υπηρεσίες στον τομέα των ακινήτων. Η εξέλιξη έγινε μέσα από τον τομέα της Οικονομικής Διαχείρισης Πολυκατοικιών, απ’ όπου αναπτύχθηκε και ο τομέας του Real Estate που με τις πιο σύγχρονες μεθόδους προώθησης ακινήτων ανέδειξαν το γραφείο τους.

Η σημερινή μορφή της εταιρίας είναι μια επιχείρηση με ισχυρό επαγγελματικό πλάνο και πάνω από όλα, η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης ομάδας, που αποτελείται από έμπιστους και αφοσιωμένους επαγγελματίες. Η έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών και στην εντιμότητα των συνεργασιών τους έχει προσελκύσει κοντά τους συνεργάτες διαφόρων ειδικοτήτων που θεωρούνται κορυφαίοι στο είδος τους.

Η ομάδα τους συνεχίζει διαρκώς να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται σταθερά, εκπροσωπώντας ένα ευρύ φάσμα πελατών που τους εμπιστεύεται.

Οι δυο τους είναι ένα αδιάσπαστο ζευγάρι

Συνεργάτες στη ζωή και στη δουλειά, ο Θάνος Γούλας και η Γεωργία Ιακωβάκη – Γούλα δεν κρύβουν το πάθος για το επάγγελμά τους, καθώς όπως δηλώνουν είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους! Όπως δηλώνουν:

 

 

“Για εμάς η οικογένεια και η δουλειά είναι στενά αλληλένδετα και τα δύο είναι η ζωή μας. Δεν μπορούμε να χωρίσουμε αυτούς τους δύο κόσμους, ενώ είναι και πιο εύκολο να το διαχειριστούμε σε καθημερινή βάση, καθώς και οι δύο μας καταλαβαίνουμε απόλυτα πότε π.χ. ο άλλος πρέπει να δουλέψει μέχρι αργά για να ολοκληρώσει μια εργασία. Αφού κινούμαστε στον ίδιο χώρο γνωρίζουμε ακριβώς τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της δουλειάς μας.”

 

 

Η οικονομική διαχείριση πολυκατοικιών

Ποια είναι η ιδιαιτερότητα τους στην οικονομική διαχείριση των πολυκατοικιών;

Αναθέτοντας κάποιος στο γραφείο τους την οικονομική διαχείριση της πολυκατοικίας του εξασφαλίζει…

  • την απαλλαγή της επιτροπής ή του διαχειριστή από κάθε υποχρέωση για πληρωμή, κατανομή, διανομή και είσπραξη των κοινοχρήστων λογαριασμών.
  • τη ≪σίγουρη≫ πληρωμή των συνεργείων την 1η εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα, μέσω τράπεζας.
  • τον έλεγχο -ανά πάσα στιγμή- όλων των εξοφλημένων λογαριασμών ONLINE, με συνεχή πρόσβαση στην ιστοσελίδα του γραφείου τους.
  • το γραφείο ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ για επισκευές ή άλλα θέματα της πολυκατοικίας, ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Με αυτούς τους τρόπους έχει έτσι κάποιος τον πλήρη έλεγχο για τις αποφάσεις και τα οικονομικά του.

 

“Μέσα από αυτού του είδους τη διαχείριση δημιουργούνται αρμονικές σχέσεις μεταξύ των ενοίκων μιας οικοδομής και αποφεύγονται διαφωνίες και συγκρούσεις.”

 

Διαχείριση ακινήτων

Τι είναι αυτό που κάνει τον Θάνο Γούλα ιδανικό συνεργάτη στην επιλογή των μεσιτικών υπηρεσιών;

Επαγγελματισμός και Εμπειρία

Προσφέρονται επαγγελματικές υπηρεσίες με βάση την εμπειρία και τη γνώση του χώρου, ενώ η άρτια και ειλικρινής διαχείριση κάθε ακινήτου εξασφαλίζει έναν άψογο και σωστό χειρισμό για την επίτευξη των στόχων κάθε ιδιοκτήτη.

Εξοικονόμηση Χρόνου και Προσπάθειας

Ο ιδιοκτήτης ενός ακινήτου που εμπιστεύεται την ιδιοκτησία του στον κ. Γούλα δεν χρειάζεται στη συνέχεια να ασχοληθεί προσωπικά με τις λεπτομέρειες της διαχείρισης του ακινήτου. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και περιττή προσπάθεια.

Αύξηση Αξίας του Ακινήτου

Η επαγγελματική διαχείριση που παρέχεται βοηθάει στη διατήρηση και επιπλέον τη βελτίωση του ακινήτου, αυξάνοντας έτσι την αξία του στον χρόνο.

Ευρύ Δίκτυο Συνεργατών

Το γραφείο έχει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, όπως υπηρεσίες καθαριότητας, συντηρήσεων και οικοδομικών εργασιών, με το οποίο μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την αξιόλογη διατήρηση και παρουσίαση ενός ακινήτου.

Αξιοπιστία και εγγύηση

Τολμάμε να τους αποκαλέσουμε dream team των ακινήτων, καθώς χρησιμοποιούν ξεχωριστές στρατηγικές για να αυξήσουν και να εξασφαλίσουν από τη μια το βέλτιστο οικονομικό όφελος και από την άλλη την άρτια έκθεση, προσελκύοντας αγοραστές και επενδυτές.

Βέβαιο είναι επίσης, πως μέσα από τον άρτιο επαγγελματισμό τους, η συνεργασία μαζί τους προσφέρει αξιοπιστία, ασφάλεια, άνεση και τη δυνατότητα της μέγιστης αξιοποίησης ενός ακινήτου!

 

 

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!