Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου

Συντάκτης  | 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου δείχνουν αιφνίδιες ειδήσεις και τροποποιήσεις.

Από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Διατηρείται η αναστάτωση στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Τα πρόσφατα περιστατικά δεν έχουν ακόμη καταλαγιάσει και σας ζητείται να παραμείνετε ψύχραιμοι, να σκέφτεστε λογικά και να αναλάβετε το μερίδιο της ευθύνης που σας αναλογεί.

Ο Ερμής στον Σκορπιό συντηρεί καθυστερήσεις όπου πρέπει να βρείτε αντίδοτα ή εναλλακτικές για τους τομείς που αυτές επηρεάζουν. Στην εργασία υπάρχουν λύσεις αρκεί να κινηθείτε έγκαιρα και να ερμηνεύσετε σωστά τα σημάδια που σας προειδοποιούν. Αισθηματικά το κλίμα βελτιώνεται ή περνάτε ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επόμενες μέρες σημαδεύονται από μια σειρά περιστατικών τα οποία αλλάζουν τη ροή της καθημερινότητας, ενδεχομένως και κάποια από τα σχέδια σας. Είναι σημαντικό να παραμείνετε τόσο ψύχραιμοι όσο και αισιόδοξοι χωρίς να εκδηλώνετε την απορία ή την δυσαρέσκεια μπροστά στους άλλους.

Υπερασπιστείτε σχέσεις που σας ενδιαφέρουν και αποφύγετε ρίξεις ή ανοιχτές διαμάχες. Γενικότερα η κατάσταση είναι λίγο ασαφής ή σε άλλες στιγμές συγκεχυμένη. Πάντως μπορώ να πω ότι παρουσιάζεστε βοηθούμενοι από τρίτους και άλλες συγκυρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αλλαγή του μήνα θα σας πιέσει εξαιτίας συσσώρευσης υποχρεώσεων σε συνδυασμό με νέες επιδιώξεις. Στον τομέα των νέων συνεργασιών και γενικότερα των σχέσεων σας ευνοείστε. Aλλά είναι το στενό περιβάλλον που συχνά θα επηρεάζει τη διάθεση ή θα επεμβαίνει στη ζωή σας με τις δικές του απαιτήσεις.

Αυτό που μπορεί να βελτιώσει την ατμόσφαιρα είναι η προσπάθεια σας να είστε ήρεμοι, πείθοντας τους άλλους ότι μπορούν να βασίζονται σε σας. Προσέξτε λίγο περισσότερο την αχίλλειο πτέρνα σας που δεν είναι άλλη από τα οικονομικά σας. Χρήματα περνούν από το χέρι σας, αλλά εξανεμίζονται ως δια μαγείας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τέλος του Οκτωβρίου και η αρχή του Νοεμβρίου σας βρίσκει αντιμέτωπους με νέες ευθύνες και σας υποχρεώνει να τις αναλάβετε. Ευτυχώς, στη συνεννόηση με το περιβάλλον βρίσκετε ανταπόκριση και πολλές φορές αλληλεγγύη.

Αποφύγετε διαφωνίες και εκνευρισμούς, εργαστείτε για την επαγγελματική σας πρόοδο και μην νιώθετε αμήχανα όταν συμπίπτουν ταυτόχρονα νέες οικονομικές υποχρεώσεις.

Αισθηματικά η ικανοποίηση και η συνεννόηση είναι βέβαιες, ενώ μέσα από την πίεση των περιστατικών θα δείτε να προβάλει το άνοιγμα ενός καινούριου ορίζοντα.

ΛΕΩΝ

Οι συνέπειες των όσων προηγήθηκαν, είτε από δικά σας λάθη, είτε από συγκυρίες, θα σας επηρεάσουν σε όλο το μήκος της εβδομάδας και θα κάνουν έντονη την έναρξη του Νοεμβρίου.

Οικογενειακά ζητήματα και επαγγελματικά σχέδια πρέπει να αντιμετωπιστούν σοβαρά. Οι προοπτικές πάντως βελτιώνονται. Καλλιεργήστε την αισιοδοξία αλλά παραμείνετε ρεαλιστές.

Τα αισθηματικά σας δεν είναι στα καλύτερα τους για πολύ λίγο ακόμα, ωστόσο αποφύγετε αντιθέσεις και βελτιώστε την ατμόσφαιρα στις σχέσεις σας με εκείνους που σας αφορούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη, μόνο γι αυτήν την εβδομάδα, παραμένει στο ζώδιό σας εξυπηρετώντας συναισθηματικές και πρακτικές σας ανάγκες. Η επίδρασή της αυξάνει την πολυμέρεια της καθημερινότητας.

Κινηθείτε βάση ενός σταθερού προγράμματος αποφεύγοντας οτιδήποτε περιττό. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες προγραμματίστε μια επέκταση της δραστηριότητας σας. Οικονομικά μην ανοίγεστε περισσότερο από όσο μπορείτε.

Αισθηματικά απολαύστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και φροντίστε να κατοχυρώσετε μια κατάσταση που σας ευνοεί. Σύντομα θα υπάρξουν δοκιμασίες σ αυτόν τον τομέα, γι αυτό αποφύγετε κάθε είδους ελαφρότητα.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετή κίνηση φέρνει το τέλος του μήνα και η έναρξη του Νοεμβρίου. Μην ξοδέψετε την ενεργητικότητα σας σε άσκοπες συζητήσεις αλλά φροντίστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Επίσης θα ήταν δόκιμο να έχετε εναλλακτικές λύσεις και προτάσεις στις οικονομικές καθυστερήσεις που θα συνεχιστούν.

Αισθηματικά η κατάσταση είναι κάπως ασαφής ή ενδεχομένως δύσκολη. Το σκηνικό όμως σύντομα θα αλλάξει καθώς η Αφροδίτη ετοιμάζεται να φιλοξενηθεί στο ζώδιό σας και να κυβερνήσει για άλλη μια φορά τις ευχάριστες δραστηριότητές σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προηγηθείσα έκλειψη διατηρεί την αναστάτωση που σας έχει επηρεάσει με τους αιφνιδιασμούς και τις αλλαγές που προκάλεσε.

Πρέπει να κάνετε κάτι για την νευρικότητα σας όσο ο Ερμής παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σας. Φροντίστε λοιπόν να είναι οργανωμένη η δραστηριότητα σας, έτσι ώστε να υπάρχει και λίγος χρόνος ξεκούρασης. Η υπομονή είναι απαραίτητη μαζί και η ανοχή στα περίπλοκα του επαγγελματικού τομέα.

Η συμπαράσταση φίλων δεν θα λείψει, και η μείωση εξόδων κρίνεται απαραίτητη όσο ποτέ. Όσοι έχετε οργανώσει σημαντικές αλλαγές στη ζωής σας μην τις αφήσετε να εξελίσσονται στην τύχη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τέλος του Οκτωβρίου και η αρχή του Νοεμβρίου είναι ένα κουραστικό διάστημα. Εκνευρισμοί και καθυστερήσεις είναι χαρακτηριστικοί.

Η περίοδος αυτή δεν σας επιτρέπει να είστε τόσο δημιουργικοί όσο θα θέλατε, αλλά αυτό τελειώνει σύντομα μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Εμπιστευθείτε λοιπόν το ένστικτό σας, κρατηθείτε μακριά από διενέξεις και μην ενδίδετε όταν οι άλλοι σας ζητούν ανέφικτα πράγματα.

Μην ξεχνάτε επίσης πως είστε το πιο αισιόδοξο ζώδιο και μην βυθίζεστε σε απελπισίες. Σταθεροποιήστε τη γαλήνη στο σπίτι, προνοώντας για οικονομικές δυσκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όπως και να κινηθείτε, στο παιχνίδι των σχέσεων, τώρα τους κανόνες τους ρυθμίζουν οι άλλοι. Αποφύγετε λοιπόν διαμάχες και αντιθέσεις και προτιμήστε την διαδικασία της συνθηκολόγησης.

Προσέξτε ιδιαίτερα την οικονομική σας διαχείριση. Ως προς αυτό μην περιμένετε θαύματα και μην στηρίζεστε στην καλή πρόθεση των άλλων. Είναι σημαντικό επίσης να μην ξεκινήσετε μια οικονομική διαμεσολάβηση, ούτε να διακινδυνεύσετε τα κεκτημένα σας.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες αγωνιστείτε για τα σχέδια σας, διορθώστε τυχόν ατέλειές τους και μιλήστε γι αυτά μόνο στους αρμόδιους. Μια μετακίνηση, ή αλλαγή μικρής κλίμακας θα σας προβληματίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι μέρες που ακολουθούν θα φέρουν τον απόηχο κάποιων παλιών δυσκολιών. Μην είστε εκνευρισμένοι και έτοιμοι να τα βάλετε με όλους.

Μην ενδίδετε σε αντιθέσεις που μπορεί να σας στεναχωρήσουν περισσότερο. Είναι δύσκολο να διορθώσετε ότι έγινε, ειδικά στα αισθηματικά σας, εκτός αν παραμερίσετε τελείως τον εγωισμό σας και αφήσετε να σας βοηθήσει ο χρόνος και κάποιοι φίλοι που προσπαθούν από καιρό να σα επηρεάσουν χωρίς αποτέλεσμα.

Στην εργασία οι αγώνες συνεχίζονται αλλά έχετε τη δυνατότητα να είστε πιο εύστοχοι στις επιδιώξεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Αποφύγετε συζητήσεις ή ενέργειες που θα σας δυσκολέψουν, ενώ αντίθετα δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις που θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε κοινωνικά και επαγγελματικά.

Υπερασπιστείτε τους στόχους που έχετε βάλει και αναζητήστε τη βοήθεια εκείνων που μπορεί να συμβάλουν στην πρόοδο σας. μην εμπλέκεστε σε καταστάσεις που δεν σας αφορούν και αποδεχτείτε εμπόδια που θα υπάρξουν για ένα ταξίδι ή μια συμφωνία που θέλετε να κλείσετε.

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι η εύνοια στην καριέρα συνεχίζει να υπάρχει, σε εσάς μένει να την αξιοποιήσετε σωστά.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!