Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας 18-24 Μαρτίου

Συντάκτης  | 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 18 έως 24 Μαρτίου δείχνουν πως αυτές οι μέρες φέρνουν προμηνύματα που πρέπει να ακούσεις.

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Την εβδομάδα αυτή  θα σας απασχολήσουν πολύ οι σχέσεις σας με τους άλλους και η κάλυψη των τρεχουσών αναγκών σας.

Μεσοβδόμαδα θα ζήσετε πρόσκαιρες εντάσεις καθώς άνθρωποι θα σας πιέσουν προερχόμενοι από τον κοινωνικό χώρο. Θα έχετε επίσης κάποια γεγονότα θετικά σε γενικές γραμμές στον επαγγελματικό τομέα ή χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να τον συντηρήσετε.

Ανεβαίνει επίσης το ποσοστό της τύχης στα ερωτικά σας, επιθυμίες πραγματοποιούνται και το μόνο δυσάρεστο είναι οι  ανατροπές προγραμμάτων εξαιτίας της συμπεριφοράς τρίτων. Και εδώ θα χρειαστεί ψύχραιμη αντιμετώπιση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα χαρακτηριστεί πιο αποτελεσματική και πιο συμφέρουσα. Θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε σωστότερα τις εξελίξεις και να ενισχύσετε την άμυνα σας σε καθημερινή βάση.

Άλλοι θα επιμεληθείτε καλύτερα τις προσωπικές σας σχέσεις και άλλοι θα βρείτε λύσεις στα οικονομικά σας. Βέβαια δεν θα λείψουν οι αντιξοότητες αλλά θα είναι πιο παροδικές.

Παρόλα αυτά το προνόμιό που διαθέτετε είναι η Αφροδίτη από τους Ιχθύς  διότι κάνει τις στιγμές μοναδικές και κυρίως αποτελεί αφετηρία εκκίνησης για τους πιο φιλόδοξους από εσάς από κάθε άποψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η περίοδος αυτή σας βοηθά να βρείτε λύσεις και να περάσετε σε μια φάση αποσυμπίεσης,  μετά τις εντάσεις που αντιμετωπίσατε τις προηγούμενες ημέρες.

Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε τα εργασιακά σας και να βρείτε εναλλακτικές λύσεις σε οικονομικά προβλήματα. Να αποκτήσετε ένα καινούριο σύμμαχο ή να εξυπηρετηθείτε από τρίτους που σας αγαπούν και σας πιστεύουν σε νευραλγικά σας ζητήματα που είναι αρκετά περιπλεγμένα.

Κυρίως υπερασπιστείτε τις δημόσιες εμφανίσεις σας, την εργασία σας και ελέγχετε τι κάνετε χωρίς να εκτίθεστε στα μάτια των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες αυτές δίνουν βελτιωμένη ατμόσφαιρα στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Πρόσκαιρη νευρικότητα στον εργασιακό χώρο που θα την ξεπεράσετε εύκολα. Αύξηση ή βελτίωση της κοινωνικής σας ζωής μέσα από την οποία θα βοηθηθείτε ή θα εξυπηρετηθείτε.

Εξελίξεις παρουσιάζονται επίσης σε θέματα νομικά, σπουδών, εμπορίου και πραγματοποίησης ταξιδιών. Σημαντικό είναι το διάστημα για τους περισσότερο ανήσυχους.Για εσάς που θέλετε να κάνετε μια αλλαγή είτε στον τόπο διαμονής είτε στον τόπο εργασίας.

Κινηθείτε με βάση το ένστικτο αλλά ελέγχετε τους θυμούς και τους εκνευρισμούς σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή η εβδομάδα είναι λίγο κουραστική αλλά όχι κακή. Επίσης τα προβλήματα αυτής της εποχής δεν πρέπει να τα αγνοήσετε, ενώ  η τύχη εδρεύει στο στενό περιβάλλον και αξίζει να την αξιοποιήσετε όπου μπορείτε.

Από την άλλη πλευρά ο αγώνας για την οικονομική σας συντήρηση συνεχίζεται και θα πρέπει να είστε ρεαλιστές, ψύχραιμοι και προγραμματισμένοι στις κινήσεις σας.

Στο θέμα των οικονομικών, σας δίνονται κάποιες χρήσιμες πληροφορίες. Μπορεί να σας δοθούν και κάποια γεγονότα που θα έχουν προειδοποιητικό χαρακτήρα για να λάβετε νέα μέτρα ασφάλειας των κεκτημένων σας.

Συναισθηματικά δεν θα λείψουν οι καλές στιγμές στο μέτρο των άλλων και όχι των δικών σας απαιτήσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταχύτερη σε εξελίξεις θα είναι αυτή η εβδομάδα. Σημαντικές είναι οι στιγμές στον τομέα των σχέσεων όπου διαμορφώνεται μια καινούργια κατάσταση.

Ο Άρης από τον Υδροχόο συμβάλλει στο να ταλαιπωρηθείτε παρά να κερδίσετε έναν ανταγωνισμό. Προσέχετε τι κάνετε και πως κατευθύνεστε.

Αποφύγετε τις αντιθέσεις εκείνες που κοστίζουν ψυχολογικά είτε σας εκθέτουν σε οικονομικούς κινδύνους. Τέλος, μην θέλετε να διορθώσετε πράγματα που κρίνονται πλέον μη αναστρέψιμα. Κυρίως αν αυτά αφορούν επαγγελματικές συνεργασίες ή προσωπικές σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι σημαντική για την ανασυγκρότηση των δυνάμεων σας. Μπορεί να αφορά την λήψη μέτρων για την επαγγελματική σας ασφάλεια ή σε άλλες περιπτώσεις για την επαγγελματική σας ανάπτυξη.

Κάποιοι πρέπει να διασφαλίσετε τα συμφέροντα σας. Κάποιοι άλλοι πρέπει να εκμεταλλευτείτε ορατές ευκαιρίες για την ενίσχυση του αντικειμένου της δουλειάς σας.

Γενικότερα το κλίμα θα παραμείνει ρευστό και εσείς δεν θα μπορέσετε να ελέγξετε ανθρώπους και καταστάσεις. Οι μεγάλες εκκρεμότητες παραμένουν το ίδιο απειλητικές και δεν πρέπει να τις ξεχνάτε.

Αισθηματικά περνάτε σε μια νέα φάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς εξακολουθείτε να ευνοείστε στο πλαίσιο των προοπτικών που σας δίνει αυτή η εποχή. Επιμένω να λέω ότι συγκριτικά με άλλους είστε πιο διασφαλισμένοι.

Συναισθηματικά υπάρχει μια καλύτερη προοπτική ακόμα και αν δεν έχει φανεί ξεκάθαρα στον ορίζοντα. Οι μέρες θα σας απασχολήσουν με πολύ προσωπικά ζητήματα και είναι καλό να βάλετε και μια τάξη στην προσωπική σας ζωή.

Προχωρώντας η εβδομάδα θα έχετε ένα μικρό οικονομικό πρόβλημα που θα μπορέσετε να το διευθετήσετε. Συνεχίζονται όμως τα προβλήματα με συγγενείς και συνεργάτες και δεν έχετε παρά να αποστασιοποιηθείτε από εκείνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σύνθετο αυτό το διάστημα του Μαρτίου, με πολλές εντυπώσεις που θα σας δοθούν από την ροή των γεγονότων. Έρχονται αλλαγές και επιμέρους αναθεωρήσεις στα σχέδια και στην τακτική σας. Αρκετές διευκολύνσεις στην εργασία και καλύτερη συνεννόηση στο χώρο της εργασίας από εδώ και πέρα.

Τα σημάδια αυτής της εβδομάδας του Μαρτίου μιλούν για μια εξέλιξη που θα έχετε αυτήν τώρα την άνοιξη. Αυτή αφορά τόσο στην αλλαγή του τρόπου ζωής σας όσο και μιας ανανέωσης στο χώρο των σχέσεων σας.

Αποφύγετε να παρασυρθείτε σε έξοδα αλλά και μην τρομάζετε με τις κινδυνολογίες της εποχής και την καλλιέργεια του οικονομικού φόβου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς αυτή η εβδομάδα είναι θα έλεγα πιο χειριστική. Αποφύγετε να αφεθείτε στη γνωστή παρόρμηση και να μην πιέσετε καταστάσεις την στιγμή που δεν θα έπρεπε.

Τα απρόοπτα γεγονότα σας βοηθούν πρακτικά και συναισθηματικά και αυτό είναι ένα καλό εφόδιο μέσα στις δύσκολες γενικότερες στιγμές. Ο Ερμής  στο πέρασμά του στον Κριό θα σας ταλαιπωρήσει λίγο στο περιβάλλον της εργασίας σας εξαιτίας μιας  ανατροπής σχεδίου ή ενός προγράμματος σας.

Φροντίστε να είστε υπομονετικοί και καλλιεργήστε εναλλακτικές για να καλύψετε κενά που θα δημιουργηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χωρίς να αλλάξει ιδιαίτερα το κλίμα η εβδομάδα αυτή προσφέρεται για διεκπεραίωση υποθέσεων τις οποίες δεν μπορέσατε ή δεν προλάβατε να ολοκληρώσετε.

Η θαλπωρή του στενού περιβάλλοντος ή η αγάπη ενός ανθρώπου για εσάς, αποτελεί σημαντικό εφόδιο την περίοδο αυτή και κυρίως τις μέρες που θα ακολουθήσουν.

Οι εκνευρισμοί και οι καθυστερήσεις σε απλές υποθέσεις ή σε καθημερινές συναλλαγές δεν θα λείψουν και αυτή την εβδομάδα. Κάτι όμως που μπορείτε να πετύχετε είναι η τελική αποδοχή ενός αιτήματος το οποίο έμεινε για ένα μεγάλο διάστημα σε κατάσταση αναμονής χωρίς απάντηση.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτήν την εβδομάδα του Μαρτίου τα σημάδια είναι έκδηλα. Ξέρετε πολύ καλά ότι αυτή η περίοδος ανά τους αιώνες ήταν πάντα σημαδιακή, όχι μόνο για εσάς αλλά και για τους άλλους.

Το διάστημα αυτό απαιτεί πολύ ψυχραιμία και γερά νεύρα. Ότι λοιπόν προκύψει σαν γεγονός, σαν είδηση ή σαν “σύμπτωση” θα είναι σημαντικό σαν πληροφορία για το εγγύς και για το απώτερο μέλλον.

Η ανασυγκρότηση των βασικών τομέων της ζωής σας γίνεται υποχρεωτική. Ότι αλλάζει και ότι ματαιώνεται τώρα είναι σκόπιμο. Ο έρωτας μπορεί να σας χαμογελάσει αλλά ο χρόνος σας είναι ελάχιστος για να διαθέσετε.

Καλλιεργήστε εναλλακτικές και προνοήστε ιδιαίτερα για τα οικονομικά σας και για την ασφάλεια της εργασίας σας.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!