Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας 25-31 Μαρτίου

Συντάκτης  | 

 

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 25 έως 31 Μαρτίου κλείνουν τον μήνα με την επεισοδιακή έκλειψη της Σελήνης.

Από τον αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι περισσότερο έντονη και σημαδιακή. Η έκλειψη Σελήνης της Δευτέρας σταδιακά σας οδηγεί σε καινούργιες κατευθύνσεις. Ο Ερμής στο ζώδιό σας φέρνει καινούργιους φίλους και η Αφροδίτη στους Ιχθύς ανοίγει νέους ορίζοντες. Μπορείτε να βρείτε επίσης το αντίδοτο στις δυσκολίες και στην κρίση της εποχής. Ελέγχετε τις κινήσεις σας. Παραμείνετε προνοητικοί στα οικονομικά σας και μην φανατίζεστε στον ερωτικό τομέα. Κυρίως η τελευταία εκδοχή μπορεί να σας οδηγήσει σε ασύμφορους προορισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη του Μαρτίου με επίκεντρο την αρχή της εβδομάδας που ξεκινά θα επηρεάσει τα επαγγελματικά σας και θα σας υποχρεώσει να αναθεωρήσετε μερικά από τα σχεδία σας. Η εποχή θα σας δοκιμάσει στον τομέα των επαγγελματικών αλλά και αισθηματικών σας σχέσεων. Θα πρέπει να κινηθείτε έξυπνα, σωστά, διορατικά και μεθοδικά. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη και φροντίστε να έχετε καλυμμένα τα νώτα. Οι εχθροί σας υπάρχουν αλλά είναι περισσότερο μη ορατοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντική περίοδος αυτή η εβδομάδα του Μαρτίου για επαφή με φίλους και με επαγγελματικούς παράγοντες. Η έκλειψη της Σελήνης όμως την κάνει ακατάλληλη περίοδο για διευθέτηση νομικών υποθέσεων, σταθερότητα στις σπουδές και για πραγματοποίηση ταξιδιών για όσους τα επιθυμούν από καιρό. Το βασικό που πρέπει να κάνετε πάντως είναι να αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες και τα λιγότερα λάθη επιλογής ή λάθη εκτίμησης. Η εργασία θα σας κουράσει αλλά δεν θα λείψουν ψυχαγωγικές στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έκλειψη της Σελήνης, κυβερνήτη του ζωδίου σας επηρεάζει πολύ τη ζωή σας αυτήν την εβδομάδα. Τα γεγονότα αποκτούν διαφορετικό χαρακτήρα και οι επιθυμίες σας γίνονται πιο παθιασμένες. Και ενώ επιδιώκετε να κερδίσετε στον έρωτα, τα κυρίαρχα γεγονότα θα σας βγουν σε άλλες κατευθύνσεις. Οι πιο φιλόδοξοι αλλά και διορατικοί θα τις ακολουθήσετε. Όσοι αδιαφορήσετε για την σκοπιμότητα τους θα μείνετε πίσω στις υποθέσεις σας. ο Άρης συνεχίζει να είναι πιεστικός και αυτό δεν πρέπει να το αγνοείτε γιατί η επιρροή του σχετίζεται πάντα με εμπόδια και ατυχήματα κάθε λογής.

ΛΕΩΝ

Οι μέρες αυτές με την έκλειψη της Σελήνης είναι έντονες, κοινωνικές και εξαιρετικά κινητικές. Το κάθε τι που θα σας απασχολήσει θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε υπεύθυνα. Η εργασία και η διαχείριση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων πρέπει να είναι το βασικό σας μέλημα. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς θα αυξήσει το ενδιαφέρον σας στα αισθηματικά. Δεν πρέπει όμως αυτό να γίνει αμέλεια για άλλους τομείς της ζωής σας. κυρίως αξιοποιήστε τα μηνύματα που σας δίνονται και μην αφήνετε ανεκμετάλλευτο το πέρασμα του χρόνου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ έντονη και καθοριστική. Τομείς που επηρεάζονται από την σεληνιακή έκλειψη είναι τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας καθώς αυτή η αναταραχή φέρνει νέες παλίρροιες και γεγονότα αλλαγής στην εργασία και στην σχέση σας. αντιξοότητες δεν θα λείψουν αλλά ο παράγοντας της τύχης σας βοηθά και να κερδίσετε σε αναμετρήσεις και να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Διατηρήστε αναμμένη την φλόγα της δημιουργικότητα σας, ξεπεράστε τους φόβους σας και κάντε καινούργια σχέδια για μια άνοιξη διαφορετική που πρόκειται να ζήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη της Σελήνης στον άξονά σας , είναι φυσικό να φέρει αναστάτωση, αναβολές και διαφορετικές εξελίξεις. Προσέξτε την υγεία και τα θέματα που αφορούν τη μητέρα και τους μεγαλύτερους συγγενείς. Οι περισσότεροι θα αναγκαστείτε να αναβάλετε πρωτοβουλίες, να κρατηθείτε μακριά από ανθρώπους που σας ταλαιπωρούν και να κρατήσετε στεγανά τα όνειρά σας. Θυμηθείτε ότι πρέπει να είστε πρώτα εσείς καλά για να μπορέσετε να φροντίσετε και τους άλλους. Αλλαγές στην πορεία μιας σχέσης θα βγουν σε καλό αρκετά αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εξελίξεις σημαντικές έχει αυτή η εβδομάδα ενώ η έκλειψη της Δευτέρας φέρνει μια ένταση σε θέματα αισθηματικά και επηρεάζει περισσότερο τα συμφέροντα και την ροη της ενέργειας στους ελεύθερους επαγγελματίες. Οι μέρες δεν θα είναι ήρεμες αλλά θα είναι σημαντικές, οι κινήσεις σας πρέπει να είναι καθοριστικές και άμεσες και ο χρόνος να αξιοποιηθεί στο έπακρο. Θα υπάρχουν συμπαραστάτες στη ζωή σας, οι φόβοι σας συνεχίζονται αλλά μπορείτε να τους αντιμετωπίσετε καλύτερα από ότι στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυξάνει η κινητικότητα γύρω σας και η επιρροή των άλλων στα σχέδια σας. Σημαντικά τα όσα διαδραματιστούν σε προσωπικό επίπεδο. Οργανωμένη και αποτελεσματική πρέπει να είναι η εργασία σας, υπακούοντας εσείς στο ένστικτο σας και αποφεύγοντας να επηρεαστείτε από φήμες και προπαγάνδες. Η έκλειψη της Σελήνης επηρεάζει ότι σχετικό με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, την καριέρα και εν μέρει το κοινωνικό σας περιβάλλον. Φροντίστε να έχετε τον έλεγχο στα οικονομικά σας και να μην ξεπεράσετε τις σχετικές σας δυνατότητες αυτήν την περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αλλάζει πολύ το κλίμα αλλά με την έκλειψη της Σελήνης επιτείνεται η νευρικότητα και η ταχύτητα στις εξελίξεις. Η αντίληψη κα τα εκφραστικά σας μέσα παίζουν σημαντικό ρόλο, μικρές βελτιώσεις στα οικονομικά σας είναι πιθανές, το να αποσπάσετε την συμφωνία κάποιων παραγόντων θα σας βοηθήσει επαγγελματικά και αυτό πρέπει ένα επιδιώξετε. Οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν αλλά μπορείτε να τις παρακάμψετε. Καλύτερα διαμορφώνεται το κλίμα στην ερωτική σας ζωή χωρίς εγγυήσεις όμως ότι διαφαίνεται κάτι σταθερό για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος/ έκλειψη του Μαρτίου θα δώσει έμφαση στο αίσθημα της ιδιοκτησίας και την αίσθηση ότι τα αισθήματα παίζουν πιο καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Αποφύγετε τους φανατισμούς και γίνετε πιο συνεργάσιμοι με εκείνους που συνεχίζουν να παίζουν θετικό ρόλο στη ζωή σας. Κατάλληλη περίοδος να πετύχετε στόχους, να κερδίσετε μια μάχη ή να επιβάλετε την θέληση σας όχι μόνο για το δικό σας καλό αλλά και το καλό των άλλων. Μην ανοίγεστε οικονομικά, επηρεαζόμενοι από τις περιστασιακές βελτιώσεις σε αυτόν τον τομέα.

ΙΧΘΕΙΣ

Πολύ πιο σημαντική αυτή η εβδομάδα της σεληνιακής έκλειψης για τους περισσότερους από εσάς. Καινούργιοι κύκλοι ζωής και δράσης ξεκινούν για τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας, μπορείτε να προλάβετε τυχόν δυσάρεστα ή να οχυρωθείτε ενόψει ενός δύσκολου Απριλίου. Μην εκτίθεστε σε κινδύνους. Αρκεστείτε σε ότι καλό μπορείτε να έχετε και μην αφήνετε περιθώρια από αδυναμία ή ψευδαίσθηση σε εκείνους που ζουν ή συνεργάζονται μαζί σας να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά ή οικονομικά.

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινή αισθητική, πολλές ανησυχίες, ποικιλία απόψεων και λάτρεις του lifestyle! • • ҉ • • Design your life! • • ҉ • • Enjoy every moment! • • ҉ • • Discover our world!